feenMUx.jpg
  • Etelkozi Vata
    Biztos igazad van, nemsokára kiderül.

De én folyamatról beszélek. 2004 óta követem az NFL-t, igaz, nem olyan alapossággal, mint itt sokan, de követem.
    És kb. azóta ezt a topikot, bár sokáig nem írtam ide, csak ritkán /most is/.

De mostanra emelkedett olyan szintre a Patriots utálat, hogy próbálok ellenszelet fújni.

Az elmúlt 4 évben 3-szor lettek bajnokok, szerintem mindig megérdemelten. Ha februárban megint behúzzák, akkor azt megint megérdemelten teszik majd. Talán nem szimpatikusan /ti mondtátok, hogy egy 56-7, az megalázó, én is így éreztem, mind a Redskins, mind a Dolphins ellen, sőt, hozzáteszem, hogy unalmas is, mert hogy Hollai Olivér egy kifejezésével éljek, nincs meg a kellő paritás a Patriots és a többi csapat között/.

Vannak csapatok, amelyeket én sem szeretek. Pl. az Indy, mert a legnagyobb ellenfél.
    Olvastál már tőlem olyat, amilyenek a te írásaidban vannak? Utálatot, vagy ilyesmi? Nem ,mert nem szívesen teszek olyat.
    Nagyon csalódott voltam, amikor egy megnyert meccset dobott el a Pats a Colts ellen, de nem kezdtem gyalázkodni (okom se volt rá).

Kevesebb indulat mellett is kifejtheted a véleményed.
    Ás kedvenc csapatodnak (nem tom melyik az, talán épp a Colts, vagy Steelers, esetleg Cowboys) lesz esélye még megmutatni, hogy az elsp vereség csak a bírók miatt volt, de amúgy jobbak, mint a Pats.

Ám legyen.