13258
-
pipeppers #1873 Vagy a kezdőkban nagyon biztosak, hogy nem sérülhetnek, vagy a cserékben, hogy ugyanolyan jók, mint a kezdők :D -
#1872 Patriots kozel sem olyan jo. Gyenge csoportban van evek ota es igazabol 2 erosebb csapattal jatszott eddig.
Meg fogsz lepodni, amikor nem nyeri meg az SB-t.
A tartalekos Colts ellen kiderult, hogy nem legyozhetetlenek, ott latszott, hogy egy jol koncentralo csapat barmikor megverheti oket.
Inkabb a szerencsen mulott ott is hogy nem forditott eredmeny szuletett. -
Dougie #1871
egyébként ez semmi - majd akkor szóljatok ha, a Patriots az összes negyediket megpróbálja és minden TD-ja után onside kicket hajt végre - na ha ez mind bejön akkor kb. 100-0-ra fog nyerni, úgy hogy a másik csapat nem találkozik a labdával - labdabirtoklás 60:00-0:00 - na az már valami... lehet hogy jövőre ez lesz a céljuk... -
Dougie #1870 a playoffban majd a Cleveland állítja meg a New Englandet... (ha összekerülnek)
hülyeségnek hangzik? pedig nem az
egyébként azért nem volt eddig ilyen, hogy 50+ pontokat csináljon folyamatosan egy csapat mert tök felesleges
amelyik csapat már 30 ponttal vezet, ott már rég a cseréknek kéne játszani... nem 48 pontos előnyöknél negyedikre megpróbálni, mi értelme van - mondja már meg valaki (mert hogy nem a győzelem az is biztos)
minden csapatnál elsődleges szempont a győzelem, csak a Patriotsnál nem, ott az alázás... - ez a hozzáállás nem tudom kinek szimpatikus, de biztos valakinek tetszik...
-
#1869 Nvm... -
#1868 "mit érnek a Bostoniak ellen"
Milyen Boston-iak ellen? -
#1867 leszámítva, hogy Bellichik egy szakadt arrogáns tajparaszt, nekem semmi bajom a patriotsszal, de legyen is a csapata bármilyen jó, akkor sincs lefutva a playoff, tökmindegy milyen jelzőket használsz rá. -
Etelkozi Vata #1866 Ja, hozzá teszem, hogy noha Patriots szurkoló vagyok /és mellette Bruins, Red Sox, és Celtic/, soha nem untam még annyira NFL meccset, mint a Red Skins ellenit. -
Etelkozi Vata #1865 Akkor, ha jól emléxem, egy mostaninál kevésbé meggyőző Patriots kapott ki egy a mostaninál meggyőzőbb Colts ellen egy hatalmas meccsen, ami Manning életének legjobb meccse volt, amilyen még egyszer NEM LESZ.
Legfeljebb tévedek. De emlékezetem szerint még nem volt olyan csapat az NFL történetében, amelyik 50-eseket szórt középcsapatok ellen, és egymás után verte volna meg meggyőzően a többi elit csapatot.
Lehet reménykedni, de jelenleg MINDEN IDŐK LEGJOBB csapatát tisztelhetjük az idei Patriots-ban.
Ez van. -
#1864 nagyo nme glep a Packers 9-1es mutatója! -
#1863 steelers már 3szor siklott ki, ráadásul mind3szor gyenge csapatok ellen. viszont a colts is játszott már így alapszakaszban, ahogy a patriots, mégis pofára estek a playoffban, szóval azért még ne osszuk ki előre a trófeákat. -
Etelkozi Vata #1862 Mindenesetre az eddigi tapasztalatok alapján papíron már csak a Green Bay, aki a Patriots ellen esélyes lehet az esetleges egymás elleni Superbowl-ban.
Tegnapelőtt a Steelers is kisiklott, bár ők még megmutathatják az alapszakaszban, mit érnek a Bostoniak ellen.
-
#1861 Jah, a kommentatorok meg is jegyeztek, lehet hogy a Ravens jatekosai kozul parat a zuhany alol kellett visszahivni ? :D
Nagyon jo kis mecs volt es iden a Browns jol jatszik, elozo heten a Steelers is csak nagy-nagy szerencsevel verte el oket. -
pipeppers #1860 Az agya nem keveri, csak a szája . Persze ez nem mentség, tudom :)
TO adja Owensnek... erre semmi mentség nincs :D
Én a Rams meccsre vagyok kíváncsi, úgy látszik megunták az állandó vereséget :) -
#1859 Most neztem meg Patriots - Bills highlight-ot nfl-com-on. Iszonyatos micsoda aratast csinalt New England, egyszeruen megallithatatlanok. Szerintem az idei SuperBowl nem lesz tul izgalmas, leven nem nagyon van olyan team, ami versenyezhetne veluk... :P -
#1858 Lol! En ugyan meg eletemben nem lattam NFL merkozest Magyar kommentarral, de megmondom oszinten, ha lenne is ra lehetosegem akkor is messze elkerulnem pontosan a hasonlo esetek miatt. ^^ -
#1857 aha
huhhvaze agyonizgultam magam:)
nagyon nagy meccs volt
de az a butuska kommentátor keverte Romo-t meg T.o-t:) -
#1856 Dallas meccs kicsit csalodas volt. Papirforma szerint Dallasnak siman kellett volna vennie a Redskins-t, erre az egyik legszorosabb jatekor produkaltak. Persze ez olyan szempontbol nem baj, hogy legalabb izgalmas volt, csak ne egy 5-4-es csapat ellen mar. Elvileg ugye ok a legjobban az NFC-ben (bar ehhez meg a Packers-nek lesz beleszolasa :). -
Dougie #1855 jaja, már mindenki azt hitte hogy vége, mentek volna haza az emberek, erre kiderül hogy (az egyébként hivatalosan nem visszanézhető és nem is visszanézett) FG bent volt, 5 perc bírói egyeztetés után... rájöttek hogy hosszabítás jön... -
#1854 Ah mekkora meccs volt a Ravens-Browns.
Igazi thriller. -
pipeppers #1853 http://port.hu/pls/tv/tv.prog -
#1852 okés
kösz ia helpet -
#1851 általában hétfön 14.00 után szokott kezdödni az ismétlés -
#1850 oks
gondolom késő este
és mikor ismétlik napközben?
hétfő dél? -
Etelkozi Vata #1849 Jól. -
#1848 dallas-washington lesz vasárnap sport2n ha jól emlékszem. -
#1847 jotopic +fav
mikor közvetítenek Dallas meccset?és hol?imádom ezt a sportot de kicsit keveset közvetítenek!
azt is leírhatnátok hogy mikro lessz a következő meccs(tökmind1 milyen cspatok között) -
#1846 Thx! ^^ -
#1845 A 15% kedvezmennyel olyan $230 korul jott ki a vegso ar, plusz 18 dollar szallitas UPS-el. Osszesen azthiszem 250 dollart fizettem erte. Mindenkeppen megerte, mert a kedvezmenyen tul meg AFA-mentes is volt. -
pipeppers #1844 Gyönyörű, gratulálok hozzá :) -
#1843 mennyi volt? és a szállítás mennyi volt?? -
#1842 Ma jott meg:
Riddell Dallas Cowboys Revolution Authentic Pro Helmet.
http://nfl.imageg.net/graphics/product_images/p1713413dt.jpg
Eredetileg nem akartam megvenni (tul draga), de anno a Bills meccs alatt elkovettem azt a hibat, hogy fogadtam: Ha Dallas megnyeri azt a meccset, akkor megveszem. Dallas nyert. Mult heten meg volt 15%-os kedvezmeny mindenre nfl.com-on ugyhogy az adta meg a vegso lokest. De nem bantam meg, mert gyonyoru szep. Gyakorlatilag maris a szobam kozponti disze, raadasul pont a meretem (bar ertelemszeruen nincs szandekomban hasznalni :). -
#1841 Jobb volt ? Te melyik mecset nezted ?
1 negyed utan sehol nem volt a San Diego.
23/0-ra vezettek azt sem azert mert olyan jok voltak, hanem megint benazott a spec team es kapott szinte egymas utan 14 pontot a kezdorugasbol es egy puntbol.
Onnan allt fel a Colts, raadasul a vegen a birok olyanokat iteltek, hogy Maddenek is csak azzal foglalkoztak.
ennek ellener Vinatieri lababan volt a merkozes. (ket fieldgolt is kihagyott)
29 Yardrol kihagyni a merkozes vegen ?
A 6 int nem szep az teny, mondjuk a 6. az mar mindegy volt probalt 3 hosszu dobast 19mp-vel a vege elott Manning.
Ja es az sem elfelejtendo teny, hogy ilyen tartalekos sosem volt meg a Colts.
Raadasul most Harrison,Clark mellett kiesett tovabbi 3 jatekosuk is a merkozesen koztuk Freeney.
-
#1840 nem sokat.
az indit nagyon megtörhette a multkori pats vereség,pedig akkor nem is voltak gyengébbek,de itt sd ellen...
manning 6 icje,vinatieri kettőből semmi fgje
jobb volt a sandiego sztem megérdemelten győztek
(colts utolsó tdje is elégg nevetséges)
phili meg meghúzta az utolsó negyedet :) 20 pont :)
\o/ westbrook \o/ -
#1839 Vinatieri mi az ordogot muvel merkozesek ota? -
pipeppers #1838 Ez gyönyörűűűűűű :D:D -
pipeppers #1837 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak meghívósat tudok, de így tudsz érdeklődni: SportBit -
#1836 Hmm, ez nem is nez ki rosszul. Majd meglatom. Mostansag varok egy korhazi szamlat, ami jelentosen meg fogja nyesni a megtakaritasaim, de ha valami csoda folytan megis fizetne erte a biztosito, akkor lehet, hogy beujitok egy ilyenre. Ugyis kene mar valami normalisabban kinezo cipo, akkor meg mar miert ne egy ilyen... ^^ -
#1835 csinálj, ezt mind2őt én dobtam össze :) -
#1834 Packerses be van?:P:D