Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
Az ezüst vér "klón" hajó nem az a Voyager, amit a többi epizódban láttunk. Vannak kis külömbségek a másolat és az eredeti Voyager és legénysége között, pl, hogy az eredetin Parist lefokozták zászlóssá, az ezüst vér hajón meg még mindig hadnagy...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
REAL MADRID
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
a HD-s TOS részekbõl csak 2 jött ki?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Második poszter sorozat színkorrigálva. Olyan jó látni a tradicionális egyenruhákat...

Eezek szerint eladhatalan ez a dolog vagymi?
volt aki eladta nekem hát valakinek csak kell nem??!! És ráadásul én jóval drágábban vettem meg, mint ahogy eladom! Pl egy 15 darabos Star trek kártya csomagot 4000ft-ért vettem évekkel ezelõtt!!! ezzel szemben én 200DB-OT ADOK ENNYIÉRT, VAGY MEGEGYEZÉS SZERINT! HÁT EZ SENKINEK NEM ÉRI MEG?? MINDEN SZÜLÕ ANNYIT KERES? VAGY MINDEN DIÁK? ÉN MEG VADONAT ÚJ ÁLLAPOTBAN ADOM! OLYAN MINTHA MOST HOZTAM KI VOLNA A BOLTBÓL, HISZEN CSAK A FIÓKOMBAN VOLT, TELSENE ELZÁRVA! ZTASAKOKBAN! MÉG PÓR SEM LÁTTA! HÁT EZ SENKINEK NEM ÉRI MEG?! ILYEN OLCSÓN?! nincs igazság ?:"-((
jah látom törölve lett pár hozzászólás😄
REAL MADRID
REAL MADRID
a 7. film amugy fogható a tng utolsó részének is, utánna meg új hajót kapnak, és hogy miért, ez derül ki a filmbõl, ami szvsz tök látványos😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
érdekelne, hogy ha végignéztem a TOS-t, majd utána az elsõ 6 filmet, utána milyen sorrendben érdemes megnézni a maradék sorozatokat/filmeket?
7. film -> TNG -> 8-10. film ?
vagy
TNG -> 7-10. film ?
elõre is köszi a válaszokat
üdv
Na most Chekov:

Jó minõségben:
Sulu:
Scotty:
McCoy:
Chekov:
http://img.trekmovie.com/images/lv08/st09postyelchin.jpg
Tényleg összekevertem Chekovot Suluval. Biztos a sárga szín...
Hogy voltak képesek még egy ilyen lóarcú embert találni? 😄 (szemöldök föl) Bámulatos!

Csak mert mindenhol Quinto neve van kiírva...
Most kivételesen igaza van az IMDB-nek.
Amúgy ki az a Syalar? Nem Quinto játssza Spockot?
Chekov-nak meg Anthony Yelcin, esküszöm fel se ismertem hogy az a gyerek az.
Nem vagyok fan,névre nem pontosan emlékszek, Kirk meg Spock az tudom , a többi meg, phúúúú...na így lesznek?
Chekov az csak bandszsít 😄
REAL MADRID
Syler? Azt hittem, Zachary Quinto lesz Spock, az öreg Spock meg marad Leonard Nimoy...
De hogy sikerült ilyen neveket mint Karl Urban, és fõleg Eric Bana leszerzõdtetni, elég komoly büdszé lehet a többi mozifilmekhez képest.
És "sztár" rendezõt J.J. Abrahams-t.
Bal felsõ: Chekov. Jobb felsõ: Scotty. Bal alsó: McCoy. Jobb alsó: Sulu.
Scottyt nagyon eltalálták. A pasas a Tuvok-hajon kívül egy az egyben James Doohan...
Új kombó poszter: Chekov, Scotty, Bones, Sulu

Uhura ruhájának a mintája engem nagyon emlékeztet az Enterprise nyílhegy emblémára 😄 Nierruwh meg badass!

Tudom én, csak ha egy nap valamiért megint a TMP érában csinálnak filmet, Tania Raymonde lehetne az új Saavik.
Tudom, hogy TOS filmben nem lehetne, hiszen 2264-ben született, abban az évben, mikor Kirk átvette Christopher Pike-tól az Enterprise parancsnokságát.
Mondjuk a 24-ik százados jeleneteknél, mielõtt Spock visszamegy a múltba, szívesen látnám Robin Curtist, mint Mrs. Spockot 😄