11588
-
#8863 Nem is az akkoriról, hanem a leendő Kirkről lenne szó szvsz. Lássuk be, ma már egy kissé öreg lenne. :) -
#8862 szerintem Shatner jó volt régen is, filmekbe is Kirk szerepébe :| -
karajjj #8861 háááááááááááááááát nemtudom, érdekes lenne újraéleszteni a TOS-t -
karajjj #8860 na mostmár jó, köszi -
#8859 Furi, nekem jó, másik böngészőből is. Akkor egy másik link. -
karajjj #8858 nem jön be az oldal, csak a reklám legfelül :S -
#8857 Egyre többen ácsingóznak a Star Trek TV sorozat feltámasztása körül... :) -
#8856 áh, ez a legjobb:D -
aki nem ismerné, ez alapján készült: http://www.youtube.com/watch?v=BRI-A3vakVg -
karajjj #8854 -
#8853 ez de szar :DSA:DAS
-
istikovacs76 #8852 Köszi szépen.
Csak most nem jut eszembe mire is asszociáljak a kapuval kapcsolatban.
Scifi.hu? Vagy stargate? -
msstz #8851 magon is, ha bejutsz persze. -
#8850 kapun fennt van..... -
istikovacs76 #8849 Sziasztok !
Végigolvasgattam a fórumot, de nem találtam linket, ahol le lehetne tölteni akár a ds9 vagy a voyager részeit magyar szinkronnal. néztem a jancsiweb.com-ot is, de az fizetős.
Egyáltalán létezik nem fizetős oldal, ahonnan le lehetne tölteni? Torrentet is néztem, de ott csak angolul van meg. Jobb lenne szinkronosan.
Tud valaki egy linket, vagy oldalt? -
Monoton #8848 USA -
Amcir #8847 Hol Usa vagy Mo.? -
Monoton #8846 Április 28-án jelenik meg a TOS S01 Blu-Ray formában. -
#8845 szerintem meg 1-6 évad végig jó, 7. kicsit gyengébb (ettől függetlenül a voyager a kedvenc sorozatom) -
msstz #8844 Igen, a Voyager is a 3. évad legvégén indul be, a Skorpióval. :) -
sandor8206 #8843 "...gyengén kitalált karakterekkel és a gyenge forgatókönyvekkel..." teljesen egyetértek, ezeket nagyon elcseszték!
De ha megnézzük sztem a DS9 is (kedvencem a ST-k között:-D) a 3. évadtól indul be igazán, persze addig is ok, de az igazán összetett és komplex sztori akkor kezdődik el (természetesen a Dominium-elleni cucokkal) vagy sztema Voyager is a közepétől lép magasabbra szintre (már nem emlékszem pontosan melyik évadtól) a Skorpió 1-2 részével, amikor Hetes kiszabadul stb. Addig csak 1-2 kiemelkedő rész volt, inkább kazanokkal szarakodtak+anomáliákkal, de utána beindult a szekér és nagyon jó részek lettek az említett Skorpió, Pók hálójában, Unimátrix Zéró, Gyilkos játszma (+többi vadászos) Nehéz évek, Workforce stb. (talán ezek a címek) persze csak az én meglátásom szerint, szubjektív! De sztema Enterprise-nál is ez lett volna a koncepció, sztem megfigyelhető a minta. -
#8842 Bocsi, természetesen Worf. Nem wolf. At egy kicsit más... -
#8841 Nézem a TNG-t épp. Hosszú-hosszú ideje először. Lyta Alexander itt tűnt fel, (Babylon 5 telepata) Vagy Tom Paris (Voyager) is, igaz, más néven. De a mostani viszi a pálmát. Holofedélzet, Wolf a sherif, rendszerhiba.... szokásos. De a vége! Az Enterprise "belerepül" a naplementébe... Dobtam egy hátast. -
#8840 Archer karakterét nagyon eltalálták van benne Kirk Picard meg Sisko is.
Szerintem pont, hogy egyikhez sem hasonlít. :)
Egy kissé félszeg, szürke figura, aki ugyanakkor nagyon nagy bizonyítási vágytól él.
T'pol igazi vulkáni volt,
Az igazi vulkániakhoz képest sokkal több érzelmi vonulattal. Sőt, őszintén szólva még Spockhoz képest is sokkal emocionálisabb. Ezt a problémát egyfelől igyekeztek a 3. évadban orvosolni a Vulkán vírus-fertőzéssel, illetve állítólag későbbre volt tervezve egy olyan rész, ahol kiderült volna, hogy félig Romulán...
Enterprise meg sokkal többet is érhetett volna ha hagyják befejezni és kibontakozni...főlkeg a romulán háboruknál lehettek volna jo részek de leállitották csesszék meg.
Lássuk be, hogy egy sorozatnak manapság nem kibontakozni kell a 4. évadra, hanem erős kezdés után továbbra is fenntartani az érdeklődést. A baj az, hogy az ENT finoman szólva sem kezdett erősen. Unalmas volt, középszerű, és kevés kreativitás volt benne. Nem lehet elmenni az mellett, hogy már az alapanyag sem volt a legjobb. Nem a díszletekkel (amik a legtöbbször azért a helyükön voltak) vagy a színészekkel volt a baj (olykor-olykor azért lehetőséget is kaptak, hogy kibontakozzanak), hanem a gyengén kitalált karakterekkel és a gyenge forgatókönyvekkel. Ha az első két évad kimarad, és a 3. és 4. évaddal kezd a sorozat, akkor egyetértenék. De így azt kell mondjam, hogy bizony érthető volt a cancel, és nem amiatt, mert az amerikai közönségnek túl összetett lett volna a sorozat... -
karajjj #8839 Archer csak azért kapta meg az Enterpriset, mer apuka tervezte a hajtóművet, szóval be lett nyalva neki... -
sandor8206 #8838 korrekt:-) -
#8837 Hát nem tom... :/ Archer-ről csak annyit tudok mondani, hogy szerette a vízilabdát. Se nem tudós, se nem művelt, nem katonás, nincs családja. Asszem csak egy barátnője volt, de lehet felesége volt, már nem emlékszem. Sisko karaktere talán a leghétköznapibb, egy családias apuka, sportrajongó egy kis jellemhibával(Edington, romulánok bevonása a háborúba, kiválasztottság kezelése stb.). Janeway-ben a 90-es évek feminista törekvése testesül meg, erős akaratú, határozott véleményű, erkölcsös, tudós. Picard karaktere a legtisztább, egy ízig-vérig katona, nem is akármilyen katona, rendkívül művelt, a flotta "büszkesége" aki a karrierje miatt feladott minden mást. Kirk pedig a 60-as évek amerikai mintaférfiéjt testesítette meg, kicsit olyan Elvises, mácsós, nők kedvence. -
Lt Hooten #8836 Nekem az Enterprise jött be a lejobban. Mondjuk ez nem meglepő hiszen a Star Trek utolso darabja tehát benne lehetett az összes tapasztalatot megeleveniteni. Archer karakterét nagyon eltalálták van benne Kirk Picard meg Sisko is. Jol küldte a kis kapitány, T'pol igazi vulkáni volt, de tény, hogy Hoshi, Maywather meg Reed nem nagyon bontakozott ki a sorozatban. Nem nagyon zavarták a vizet...főként maywather nem.
A DS9 a legjobb, komplex és magával ragadó, utána TNG majd TOS legvégűl Voyager...nekem az jött be a legkevésbé, janeway állandó nyavajgása, a tisztiket is állandó faszakodása.... nekem nem jött be. Nyálasság volt.
DS9 istenkirály hihető és mindennapi egyben. Enterprise meg sokkal többet is érhetett volna ha hagyják befejezni és kibontakozni...főlkeg a romulán háboruknál lehettek volna jo részek de leállitották csesszék meg. -
#8835 nálunk 1 nappal korábban lesz a moziba a film? loál! -
karajjj #8834 Archernek akkora a homloka, hogy egy szöget be lehetne verni vele... -
Monoton #8833 Mindenkinek megvan húzva a feje, Picard és Sisko kész csúcsfejek :D -
#8832 :DD Örülök, hogy azt a szöveget nem csak én tartottam kellemetlennek. :) -
#8831 Ja, róla csak annyit tudni, hogy indián származású. Ha jött az "akocsimojá, távol vagyunk..." szívem szerint elkapcsoltam volna, annyira nem illett a sorozatba...
DS9-ból egyértelműen Morn, a szószátyár volt a leghumorosabb. Egyébként, minden ST sorozat egész más, mint a többi. Talán a TOS, és a TNG áll legközelebb egymáshoz. Most, hogy újra nézem a RNG-t, tűnt fel, hogy itt mennek az Archer4 felé, vagy a T'Pol felé is. Szóval, volt honnan meríteni... -
#8830 Én Quark-ot birom, jófej. :D Amúgy Odo-t komáltam még, olyan szempontból, hogy az ő személyisége áll a legközelebb hozzám, tehát bizonyos szituációkban én ugyanúgy cselekedtem volna, ez nagyon "megfogott". De persze a többi szereplő is szerethető.
Enterprise nem rossz, de nem nagyon tudták kibontakoztatni a szereplők lelki világát, olyan felületesen ismerhettük meg őket, én így érzem. Legutóbb ilyet a Voyagerben éreztem Chakotay-val kapcsolatban, tök semleges ahhoz képest, hogy főszereplő. Pedig lett volna alkalom jobban bemutatni, a máki tagok halálhíre vagy kapcsolata Hetessel. -
#8829 Kirk elég pancser rajta, a többi jó -
sandor8206 #8828 amúgy nem mintha baj lenne a mostani bannerrel :-), de találtam egy nagyon jónak valót, nagyon jó ez a festett stílus, tetszik!
-
sandor8206 #8827 egyetértek teljesen! -
#8826 Jellemző, hogy az ENT-ben a legszimpatikusabbak, legélőbbek a tükör-univerzum karakterek. Archer az ízes tájszólásával, Tucker a mélyenszántó cinizmusával, Reed a lekezelően agresszív és brutális katona, T'Pol az elbűvölő és ugyanakkor manipulatív szépség, Hoshi meg maga a megtestesült női démon.
Az tény, hogy a sorozat háttere felnőtt a XXI.századhoz, de sem a történetekben, sem a karakterekben nem sikerült mélyenszántót alkotni sajnos... :S -
sandor8206 #8825 Sisqo a legkirályabb, elsütögeti az apja receptjét közben lakhatatlanná tesz egy bolygót az emberek számára:-D Amúgy a legjobb karakterek a DS9-ben voltak sztem, persze a Voyager OSH dokiját nem körözi le senki, ő mindenkit aláz:-) -
sandor8206 #8824 nekem legkevésbé az Enterprise jön be, bár el kell ismernem a legprofibban megcsinált ST sorozat, látni van benne lóvé, díszletek is ok, trükkök is még a főcímen is látni, hogy profin van összerakva. DE a szereplők annyira nem jönnek be, még Archer bírom, P'tole is elmegy (mondjuk inkább őt "jó nézni", jó bige a NAGY szájával:-P) Dokinak is vannak jó pillanatai, de a legénység többi tagja nekem tök ellenszenves és unalmas+ a sztorik is elég gyérek főleg az elején és pont amikor kezdene jól beindulni cancelezték.