11588
-
#8823 Látom nem vagyok egyedül a véleménymel. DS9 rulz. -
sandor8206 #8822 ha valakinek nincs meg egyik sorozat sem, akkor sztem megéri, főleg ha nagyon bika nete van, akkor kifizet egy 8 naposat(vagy 250 FT) és full sávon lekapja az összes sorozat összes évadát. Amúgy sokáig én is azt gondoltam, hogy torrent "ingyen" van, de azóta csak ftp-zek, kifizetem az egy hónapot, full sávon jön, seedeli valaki vagy nem stb ilyennel nincs problémám+nem kell visszatölteni, szóval itt már visszahozza az árát, hogy feleslegesen nem fogyaszt áramot a gép! Szóval elég 8-10 naposat is kiváltani, az meg már baráti ár, max 500 -
karajjj #8821 DS9 az egyik kedvencem! a legkevésbé meg talán a Voyagert szeretem, de azt is megnézem... -
#8820 amugy hétvégén láttam a voy-t, (az a rész volt mikor az osh kisérletezik valami személyiségi programmal), plusz van egy kocsma egy bolygon ahol egy csávó valami űrszörnyről beszél, hogy leszáltak valamire amire azt hitték hold, közbe egy nagy lény volt, de részegen mesélte janewaynek).
a doki megőrül, átveszi személyiségét a holocuccos, és elrabolja Kes-t, el akar menekülni...
a lényeg, hogy ennek az elején mintha T'Pol-ról lenne szó:O -
sandor8206 #8819 DS9 a legjobb, legkomplexebb ST sorozat, karakterek nagyon jók! -
#8818 Szvsz mindegyik sorozatnak voltak erősebb/gyengébb évadjai/részei, de a DS9 számomra is a csúcson trónol a Trek sorozatok közül. De mint annyi dolog, ez is ízlések és pofonok kérdése. A TNG egy elitista sorozat volt, a DS9 egy sokkal emberközelibb megközelítésű, a Voy meg amilyenre éppen sikerült, hol akciódús, hogy ügyeskedős, hol poénosnak szánt. Kinek mi jön be, arra esküszik... :)
A DS9 legerősebb pontja szvsz a szerethető karakterekben rejlett. Sisko messze nem volt egy példás csillagflotta tiszt, amit el is rontottak szvsz benne az éppen a kiválasztottság dolog volt. Dax elementális volt, O'brien a mindennapos szerelő, nem pedig egy csúcszseni, Quark a folyton csetlő-botló, ügyeskedő és persze mindig ráfázó kocsmáros, Kira a folyton ellentmondásokkal küzdő nő, Bashir a naiv fiatal orvos, vagy az aduász Garak, az egykori csúcském szabó, de még az olyan sokadlagos szereplők, mint Morn is jól beépültek az egész képbe. -
#8817 nem értenek hozzá DS9 a legjobb! aztán Enterprise/TOS, TNG/Voy az túlságosan langyi :D -
#8816 LOL, tényleg ennyi embernek nem tetszett a DS9? Már jó pár helyen olvastam ezt a kritikát, de nem értem, hogy miért. Számomra Voyager után a legjobb. Na jó, TOS is iszonyat mód tetszik, meg is van az összes rész. Egyedül az a Q Fan Collective hiányzik. -
#8815 lol, tng voy összes részét láttam tv-be, ds9-et nem szeretem, de egykét évadot láttam belőle tvbe szintén, entet letöltöttem mikro adta axn, vagy ha megtudtanézni néztem tv-be, egeydül a tos az, ami most kell de annyi ranem is keretem, és csak azért felesleges 1000-est fizetnem. ha megfent va a torrentoldalon, letöltöm onnan INGYEN:( -
sandor8206 #8814 hát én úgy vagyok vele, hogy ftp letöltő oldalon fent van az összes ST sorozat összes része magyarul (én csak miattuk fizettem elő:-p) én nem sajnálom azt az ezer FT egy hónapra (villanyszámlába úgy is visszahozza) onnan nyugodtan le lehet kapni mindegyiket akinek kell! Én is keresgéltem torrent oldalakon, aztán rájöttem mit szarakodok:-) -
#8813 hmm aszfalton fent van a teljes első évad hddvdrip-be:\ -
karajjj #8812 csak sima AXN van -
#8811 neked van -
karajjj #8810 óóóó baze mérnincs ilyen axn scifim -.- -
#8809 ja mondtad ezt msnen :) hogy te akkor nézed -
#8808 Jövő héttől este 7-kor ismétlés -
#8807 nekemnincs axn scifim -
#8806 Hali
Aki nem tudná tegnap véget ért az AXN Scifin a TNG vagyis igazából ma egy órakor és holnap éjjel egy kor vagyis ma nulla óra útán lesz a sima elsö évados Star Trek remakeres, ugy hogy remélem lesz valaki itt aki megnézi rajtam kivül :) -
sandor8206 #8805 ezeki tuti "belső" infók, nem hiszem el hogy valaki ezt kiszúrja:-) -
sandor8206 #8804 állítólag benne lesz a filmben a Kobayasi-incidens, na én arra leszek a legkíváncsibb:-P -
#8803 lol -
#8802 ez meg cloverfiled reklám:D
-
glugyglugy
FAIL
-
sandor8206 #8800 jó film lesz ez. -
#8799 hm, tetszik az a földi jelenet (az akadémiás, meg mikro a hid felett repülnek:D de az se rossz ahogy "ejtőernyőznek") -
sandor8206 #8798 Star Trek Super bowl spot
http://www.youtube.com/watch?v=oMTzoW0J1E8
király
-
karajjj #8797 nézegettem őket a könyvesboltban tényleg jó, de nem volt nálam a bankkártyám, úgyhogy nem vettem meg, azóta meg nem jártam arra :D -
Monoton #8796 2 manga konyv is nagyon jo -
karajjj #8795 ezek a könyvek vannak meg: 2 vagy 3 darab TNG, a második és a tizedik mozifilm és a klánháború -
#8794 igen?:D -
karajjj #8793 nekem van vagy 5-6 startrek könyvem a Nemesist háromszor olvastam... :D -
#8792 klánháború nekemis van:D -
#8791 heteket várni? amíg megnézel 1 részt leér a következő :D -
#8790 Nincs meg....de pont most megy egyébként a TV6-on.
Viszont van két könyvem a Szukits kiadótól:Star Trek Voyager : a Klánháború és az EQuinox.
Nem tudom, hogy akadtak-e ki többet (
Nem tudtok róla ??
-
#8789 a "kapun" meg az "aszfalton" is fent van nem 2 seederrel, mellesleg meg ha nem vagy hajlando heteket várni rá akkor nem is lehet túl fontos
de mind1 te dolgod, arra szórod a pénzed amire akarod -
#8788 ja majomparaden fenn van 2 seederrel meg az összes többi szaron... több hetet nem várok rá... -
msstz #8787 na de azokra bejutni... :D -
#8786 csak szólok, hogy ingyen is le lehet tölteni egy valag torrent oldalról -
Norbi001 #8785 Szia! Nekem meg van a voyager teljes évad magyarul. Ha még mindig érdekel ir a következö email cimer: [email protected] -
#8784 Hi!
Nincs meg valakinek a Star Trek Voyager mindegyik évada magyarul?
Ha igen vegye fel velem a kapcsolatot és elküldhetné postán! (fizetek)