Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
megtalálható volt a legtöbb faj szinte minden csillaghajo tipusa rengeteg adattal, képekkel, vázlatokkal
valaki ismeri? minden linket szivesen várok
thx
REAL MADRID
Persze a néhány kiválasztott tehetség, a legjobbak a legobbak közül, akik úgy érzik, hogy tevõlegesen szeretnének hozzájárulni a Föderáció sikreihez és meg akarják ismerni az univerzumot, azok felvételt nyerhetnek a flotta-akadémiára és onnan közülük is keményen szelektálnak. Jutalmuk az életük végéig való szolgálat és hogy dolgozhatnak (ami a többiek számára utópia)! Ojvé! Tökéletes társadalom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
Ez a Föderációs kredit benne van amúgy valamelyik részben?Esetleg TOS?Csak mert akkor feleleveníteném a rossz memóriám.Meg amúgy is érdekel.
Sok ferengi részt láthattál 😊
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az igaz, de ha megnézed, a Csillagflotta mutatja az elitet, a diplomatákat, katonatiszteket, tudósokat. Itt meg látjuk végre a jómunkásembereket 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Lehet rosszul értelmeztem az eddig látottak, de én ezt vettem ki, hogy nem léteznek osztályok ST-ben, mindenki egyenlõ.
Az Enterprise hadrendbe állítási tábláján ez áll:
USS Enterprise
Starship class
San Francisco, Calif.
Amennyire emlékszem a régi föciórákból, San Francisco, California a Földön van 😛
Egy filmes emberke meg mondta, hogy a térhajtómû gondolákat nem lehet súlytalanságban legyártani, mert asszimmetrikusak lesznek, vagy valami ilyesmi. Tehát szerintem az elemeket szépen összehegeszttték a Földön, majd összerkták az ûrben, ûrdokkban.
Egyébként nekem bejön a hegesztõs cucc. A Trek mindig a felsõbb osztályokat mutatta, a munkásosztály ilyetén mutatása valahogy az eredeti Alein film hatását adja.
REAL MADRID
ha esetleg régen, 70es évekbe a földön építik, azt monjduk oké, mert filmes technika nem tette lehetõvé annyira hogy látványos legyen (de mégis), most meg a grafika korszakába meg heggesztõvel barkácsolják😄
persze azért hangulata ott van ám.
Amúgy nekem a Nemezis is tetszett, nem értem mért húzták le annyira a kritikusok.Mai napig többször elõ szoktam venni és megnézem.
ez egy álom szép vasúti híd.....izé ûrhajó 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
Kennedy elnök beszédébõl idéznek.
www..KALOZOK.com
A gond itthon csak azzal van, hogy az átlag ostoba ember ha meghallja, hogy Star Trek, akkor egyböl egy akció nélküli Star Wars koppintásra gondol, igaz függetlenül, hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz.
www..KALOZOK.com
ezzel remélhetõleg nem igy lesz.
www..KALOZOK.com
Na, mit találtam:
biztos lesz kamerás változat majd, de jövõhétre lesz hivatalso oldalon is, hdbe meg mindenfélébe😄
daruk meg minden vááá😄
😄 Nincs mit 😄
Szóval a 1701-es Enterprise volt már Kirk eõtt. Sõt, az öreg Jonathan Archer ott volt az útnak indításán.