Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
REAL MADRID
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
azért tettem be azt a a szmájlit, mert én is betettem most telomnak, de az csak szétcsúszhatható, és nem leltem olyan beállitást, hogy hangot adjon
REAL MADRID
Most, hogy megvan, már gondolkodom, én is, hogy jó ötlet-e... De most ez marad, legalább egy rövid ideig a flip-nyitás hangja!
http://www.freetvmaci.info/
És ezer köszönet érte! Végre, így nyílik majd a telefonom flipje! Juh-héj!
Régóta vadászom az eredeti kommunikátor hangját. Most épp a DS9 utolsó 9 epizódjánál tartok.... Ma, holnap megnézem, és akkor már csak a TNG marad. Viszont, így visszagondolva, a DS9-nek, abban a részében, amelyikben visszamennek az "eredeti sorozatba" Kirk hajójára, és az ûrállomásra, bennevan. De sajnos töröltem, és így nem tudom, melyik évad, melyik epizódja az.
Tudtok segíteni, megmondani, melyik az az epizód?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Coto mesternek ez is menne szvsz.!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
c:c-rõl
amugy szvz valamni darkos, sötét, drámás ,nem epizodikus sorozatot csinálhatnának, mint pl lost, vagy hasonló sorozatok😄
Enterprisbólm is tök jó volt a xindi rész. 1 évad/1 küldetés, bár néha voltak különálló részek de mind hozzáadott egy kicsit a végéhez, az utolsó néhány rész meg már csak a fegyverrõl szólt
mérges😄
Ha egy férfi egy másikat kíván, ott valami nincs rendben. Mûvészet ide, vagy oda. Persze, attól mint ember, nem lesz kevesebb. És mint színész sem. De valahogy nem vagyok kíváncsi a dologra. Egyenesen undorít, mikor felvonulást tartanak. Ez a dolog nem tartozik a nyílvánosságra. Otthon 4 fal közt azt csinál amit akar, de ne ráklámozza már azt, ami a számomra undorító! Ugyanúgy, ahogy én sem mesélem neki, hogyan nyaltam ki a barátnõm. Gondolom, az neki undor. És mivel, én eléggé képekben látó ember vagyok, olyan mintha elmesélné, egy ilyen hírrel is akár, hogy mit csinál.... Brrr...
Na Mind1. Errõl ennyit, és bocsi.
Amúgy Takei nagyon jó színész és karakteres mókus, kár érte. De azé így is szeretjük-e. Végülis filmes körökben aki nem meleg, azt ki is nézik manapság...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Köszi!
Írtam pár Spock és Saavik témájú fanficet, meg olvastam a Vulcan's Soul trilógiát, így megismertem a vulkáni és romulán történelmet. A kedvencem az, ahogyan a vulkániak a romulánokról beszélnek: "õk, akik a ragadozómadár szárnya alatt vonulnak" (They who march under the raptor's wings). És ez canon, TNG: The Gambit-ben modja egy vulkáni 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
A vulkáni faj alapból telepata, genetikailag bennük van a tulajdonság. A pre-Surak-i idõkben mindennapos volt a telepátia, az agyegyesítés használata. Surak idejében, mikor már képesek voltak szubtéri utazásra és el-elkalandoztak közeli bolygókra (P'Jem), a képességet szépen lassan háttérbe szorította a technológiai alapú civilizáció. Amikor S'Task és a Rihannsuk (a késõbbi romulánok) elhagyták a Vulkánt, valószínûleg végleg felhagytak a telepátiával (nem romulán telepata kezelte ugyanis a holografikus-alakváltó robothajót az ENT-ben, hane andoriai). A Vulkánon maradt vulkániak vagy ezer évig nem is nagyon használták a telepátiát, gondolom, csak a Gol-fennsíki papok meg a a Syrannita-féle csoportok maradtak meg a módszernél. A többi vulkáni számára a telepátia valamiféle tabu maradt (T'Pol mond valami ilyesmit). Aztán mikor Archer és T'Pol felfedte a Kir'Sharát és vele Surak eredeti tanításait, a vulkániak visszatértek a régi módszerekhez. Száz évvel késõbb Spocknak már semmi különösebb gondot nem okoz, hogy agyegyesítést alakítson ki...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
az öszes vulkáni faj alapból gondolat olvasok?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8