Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Na jó, megoldják dupla epizódban 😄
Képzeld csak el a végét:
McCoy: Jim, vajon helyesen tettük?
Kirk: Bones... nem... volt... más választásunk!
Spock: Lépésünk logikus volt, kapitány.
McCoy: Maga persze sajnálná õket, Spock, ha lennének érzelmei. Végül is, hol találni olyan logikus lényeket manapság, mint maga?
Spock. Valóban, doktor. Szerencsétlenségemre egyedül vagyok egy magához hasonló reménytelenül illogikus egyénekbõl álló legénységben.
Endcredits, az Enterprise elrepül, folytatás a jövõ héten 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Jahh, TOS-ban nem volt Borg. Ha lett volna, Kirk "becserkészi" a Borg királynõt, közben Spock és McCoy egymást marva kifejleszti az asszimilláció elleni szérumot és egy epizód alatt felszámolják a Borg kollektívát 😄
Én annak örülnék, ha a "The Pandora Principle" címû könyvet megfilmesítenék. Ez Saavik, a kedvenc karakterem eredettörténete és eszméletlen jó pszichó sztori.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
REAL MADRID
REAL MADRID
El kéne felejteni mindent ami eddig Star Trek, mert Archer-t leszámítva nincs elõzmény. Spock pedig félig ember, szerintem ezért látszanak az érzelmei az arcán. Fiatalabb, sokkal kisebb az érzelem elfojtás(i képessége). 😛
Na mindegy, csak kiakasztott egy kicsit és leírtam a véleményem. A tévedés jogát fenntartom.
A stúdió is rengeteg fake információt dob fel a netre, szoval felesleges találgatni vagy elõre leírni 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem az van, hogy Kirk a legfiatalabb kapitány?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
Csináltam egy kis elemzést errõl az új hajóról...

u.i: látom Zachary Quintonak nem sikerült levetkõznie a sylar-es beidegzõdéseit (folytogatós kép)
REAL MADRID
Kelvin!

REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kirk az elsõ képen úgy ül azon a széken mintha picardnak valami fõellensége lenne😄
spock syler viszont zsíír😄