Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
http://www.startrekmovie.com/releasedates/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ja, és még valami:
Az új Uhura az eredetinél is szebb.
És Tania Raymonde-ot Saaviknak!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Két dolgot jó tudni: 1, Van még egy ember, aki tud olyan egótúltengéssel nézni, mint William Shatner 2, Van még egy ember, akinek ugyanolyan lóarca van, mint Leonard Nimoynak...
Amúgy érdemes megnézni: Spockon a tradicionális szabású egyenruha van (Kirkön biztos gyakorló/kadét uniformis) és hogy mindahányuk szemében reflexióként ott a "nyílhegy" embléma.
A romulán jóember meg (Nero, rihannsu írásmóddal gondolom Niehurrwh, és különben is, Farr Jolan mindenkinek, S'Task óta): a nagyított képen lehet látni, hogy mintha le lenne vágva a füle hegyes vége, olyan, mint valami roncsolt szélû heg. Biztos így oldják meg kontiniutásilag, hogy a Balance of Terror elõttig földi emberek nem láttak szemtõl szemben romulánt (a vulkániak az más tészta)...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem jöttme rá volna hogy ez uhura😞
kirk
bal alsó spock öcsém nagyon dúrva😄
Ezt most csináltam:
Remélem, elnyeri minden Trekkie tetszését 😄
Köszi!
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van-e olyan online, vagy normális DVD üzlet, ahol meg lehet venni a The Undiscovered Country-t/Ismeretlen Tartományt? Eredetiben!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
TNG
VOY
DS9
ezek 7 évadosak
ENT pedig csak 4😞
10 film, készül a 11-ik
[email protected]
[email protected]
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Star Trek: Of Gods and Men
-muszáj-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Javelin_Class_Starfighter
(vagy Zöldszar Szarfighter<#bdead>#bdead><#idiota>#idiota>)
képregémyenhez kének, de nincs meg😞(((((((((
Sziasztok!
Tudja valaki, hol lehet Polar Lights Trek maketteket venni?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
illetve az idõsebb spock is egy idõutazós vulkáni hajón fog közlekedni ahol fontos szerepet kap az idõmag vagymi a fene (meg hidról irnak de hát nah, az alap😊
plusz elvileg soha nem volt egyik filmbe ennyi különféle ûrhajókon belüli jelenet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régi fan vagyok, és akadt egy kis "gondom"
Van egy mobilom, ami kinyitáskor hangot játszik le. Szeretném, ha a nyitáskor ennek a nyitási hangját adná, de sehol nem találom. Tud itt valaki segíteni?
http://www.freetvmaci.info/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Késõbb 2371-ben aztán mégis kipróbálta magán, majdnem bele is õrûlt és a chip elválaszthatatannáé vált tõle, mivel beépült a neurális hálózatába. Viszont ésõbb 73-tól már akaratlagosan tudta szabályozni.
A Borg Királnõ is felhasználta ellene, ha emlékeztek.
2375-ben aztán otthagyta a chipet-et az Enterprise-on...
Kb. ennyi.
Data-nak sosem volt rá igazán szüksége. Azt hitte ettõl emberibbé válik, de felismerte, hogy nem ez a lényeg.