11588
-
#9143 Azé szégyen, hogy Star Trek poszteren azzal népszerűsítik a filmet, hogy a Lost, meg a Cloverfield producerétől... ÚRISTEN!
Ennyi erővel azt is írhatnák pl. sztárvársznál, hogy SZtárWársz a barátokközt producerétől. Jah, mert olyan ismeretlen a franchise, hogy ilyen bullshit-tel kell eladni. Lófax! -
Amcir #9142 A japán poszteren az elmosódott izé hasonlít a Halálcsillagra:) -
#9141 japcsi poszter odabasz -
-
Monoton #9139 Az a csík sztem a szubtér :DD -
karajjj #9138 így már látom énis :D -
#9137 Alul a gondola a deflektorral, felül a tányér, bár, hogy a jobb szélen, mi az a vonal, csík, vagy mi, arra még nem sikerült rájönnöm...
Úgy ránézésre, amúgy ez valami... hogy nem NCC-1764 az valószínű... -
karajjj #9136 ez most ez mi? :D -
Monoton #9135 Na ez az ami nem tetszik, sztem nagyon gagyi :S
Első ránézésre az X-akták jut eszembe. -
sandor8206 #9134 de sztem ez sokkal jobb
-
sandor8206 #9133 végső mozis poszter
-
Monoton #9132 Nice, egyedul az zavar, hogy amiből jön a sugár az belog a posterba. Jobb lett volna ha a sötét felhők között jön át. -
#9131 Ezt a "visszamegyek az időbe megmenteni a Földet vazze" kártyát már eljátszották párszor, legutóbb Picard ruccant vissza elpáholni a Borgot. Ha fele olyan jó lesz ez is akkor én már örülni fogok. Nekem tetszett az a rész. :) De a sorozatokban is jók voltak az ilyen tipusúak szvsz. -
#9130 Tiszta Xindi támadás, az Enterprise 3. évadából... Kiderül, hogy nem is Archer, hanem Kirk mentette meg a földet tőlük? DD -
#9129 szerintem nagyon gagyi -
#9128 nem rossz ,nem rossz,nem szivesen gözfürdőznék éppen ott:) -
#9127 -
#9126 de messze van még május 7.,na de addig se búsulok DS9 ból még van hátra 4és fél évad addig elleszek vele
-
karajjj #9125 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spockból csillagközi hímringyó lesz, Kirk meg sír neki, hogy ős is hagy legyen az -
sandor8206 #9124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nero (Eric Bana) nem aprózza el :-)Vulcan pusztul el, de a Föld is kap -
#9123 én úg tudom de már írtam, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valahol nemezis korüli idószak, romulkánok megint rosszalkodnak, öreg spock észreveszi, visszautazik időbe oda, ahol a fiatal spock meg kirk találkozik akadémián, mer eric bana biztos segitséget kapott a jövöbeli romulánoktól...
hogy mi az a robbanás, ki tudja, de nem is érdekel, majd kiderül a filmbe:) -
#9122 nem tudom , csak valami hasonlóra lehet következtetni szerintem ugye felröppent az idő utazás a filmel kapcsolatban és hát ugye ott van az a nagy ágyú szerű valami amin van egy verekedős jelenet és sugarat lő a földre (már ha az a föld)gondolom vissza mennek az időben hogy meg akadályozzák vagy valalami hasonló , á már anyira mennék a moziba -
#9121 Elpusztul a Föld?:O -
#9120 nagyon ott van ,agyszer a film alatt tuti elpusztul a föld :) de ahogy elnéztem más bolygók is,Bana füle hegye hova lett?:)
-
#9119 hd??? -
sandor8206 #9118 Új TV-Spot!!!! Nagyon jól nézz ki ez a cucc! Eric Bana király!! -
#9117 Szerintem is a végére egész jó kis sori lett az Enterprise is.
Maga az egész Star Tek univerzum ami jó,akárcsak a Star Wars.
Rengeteg lehetőség van benne,vagyis lenne,csak jól összekellene rakni! -
#9116 szerintem üljünk le és írjuk meg a forgató könyvet:) na de persze vannak nálunk ügyesebbek is akik ezt meg tennék, de sajnos a stúdiók és a csatornák nem mernek bele vágni,szerintem félnek mióta az Enterprise-t levették műsorról,hogy egy új sorozatnak már nem lenne akkora nézetsége minta régieknek,minden esetre nekem tetszett az a sorozat is,3 évadot még elviselnék belőle -
#9115 inkább arra nagy az esély hogy egy új TOS-ból lesz sorozat. de sztem max filmeket fognak csinálni. nem nagyon mernek uj sorozatot inditani, akármilyne pletyka kerint. esetleg rajzfilm mint starwars:) -
#9114 Mondjuk, lehetne folytatni akár az Enterprise-t is. Kicsit más vonalon továbbgondolva. Archer -hivatalosan is- a föld mozgó nagykövete lenne, T'Pol megkapná az Enterprise-t, lehetne folytatni az időháború vonalat, és arra menne ki a dolog, hogy létrejöjjön a Föderáció. Odáig folytatnák a sorozatot, azaz még 3 évad lenne. (így meglenne a "szokásos" 7 évad) És én nem bánnám, ha az Enterprise, valami fenyegetés miatt mondjuk egy Vulkáni, és egy "kék bőrű" hajóval utazna közösen, hogy megállítsa az időháború, most a föderáció létrejöttét gátoló részét, mint a 3. évadban, ahol a földet fenyegették a Xindi-k. (Legjobb évad volt szerintem) És mivel időháború.... Egy -két rész erejéig be lehetne vetni a Voyagert, (Mert egy delta gammás faj is benne van, ahhoz pedig Janeway ért leginkább) Enterprise-D-t is, valami indokot biztos lehetne találni, és akár Sisko is feltűnhetne, Kirk csak azért nem, mert már öreg, hogy eljátssza a szerepet. A végén mind a 31. században kötnek ki, és jöhetne az Ürszekerek új sorozata, amit az Enterprise 7/26. része vezetne fel, új szereplőkkel, csillag-idő hajóval felszerelve. (csak ne a 20. század közepére jöjjenek vissza állandóan, vagy a 21. sz elejére)
Persze, most hogy Roddenberry nem él, sajnos nagy az esély, hogy elrontanák, de azért megpróbálni, meg lehetne a dolgot... -
#9113 ja az nem lenne rossz a film negyede azzal telne el hogy bemondják a csillagidőt -
msstz #9112 a 29. századi időutazósdi korszakban, tyűű. -
karajjj #9111 A csillagido számításának kezdete: 2323.01.01. -
#9110 csillagidőt 2323-ban kezdték el mérni a star trek univerzum szerint vagy csak a kalkulátor tud enyit?
-
#9109 Ja, lehetne, de mivel elsősorban amcsiba csinálják filmeket sorozatokat, és ha nekik nem kell, nem nézik, csak pénzkidobás. most mi hiába nézzük meg viasaton, vagy a németek sat1-en abból a készítőknek nem lesz pénz:( ingyen meg nem dolgozhatnak. -
#9108 Hogy mi mindent lehetne csinálni, arról már jó pár felvetés volt. Lehetne esetleg elszakadni a folyamatos Csillagflotta / Földi hajó szemléletből. A TNG-ben (ill. a TOS filmek idejében) nekiálltak szépen felépíteni a főbb fajok (Ember, Vulkáni, Romulán, Klingon, Bajori, Kardassziai, stb.) hátterét. Elég kidolgozott ahhoz, hogy lehessen egy olyan oldalágat indítani, ami már nem a klasszikus hajó-parancsnok felállást veszi fel. -
#9107 Hát igen,minden esetre nagyon jók ezek az átfedések nagyon jól teték hogy csináltak ilyeneket ha már úgy is egy univerzumban játszódnak,remélem még kitalálnak valami újabb sorozatot ,mondjuk az játszódhatna a 25. században, nem haragudnék érte az biztos, TOS t végig néztem ENT t is VOY-t is , már csak 14 rész van a TNG ből ,a DS9 ból meg még 5 évad utánna nem tom mi lesz velem ,jönnek majd az elvonási tünetek:) na meg persze a XI film, azért kiváncsi lennék mi lenne ha mondjuk az 5 kapitányt egy filmebe zsúfolnánk 1 századba az lenne a feladatuk hogy megvédjék a DS9 ,nem lenne az a borg vagy Dominium aki legyőzné őket :) -
#9106 Másodsorban, a Borg ugye asszimilál. Technológiát, ÉS embereket. De elsősorban technológiát. Archer, Cochren korában maximum egy bolygónyi embert lehetett volna asszimilálni, technikát aligha... Az pedig, gondolom, közelebb is volt, mint 200 évnyire... -
#9105 ott a pont:) -
#9104 igen, elküldték az üzenetet 200 évre rá megérkezett, de nem mondták hogy biztsan megérkezett...
szerintem teljesen jó:) archerék meg nem tudták hogy ő Borgok. meg ugye Cochranék is találkoztak borgal. szóval már jóval előrébb tudtak a borgról, igy már a "TOS-ba is tudtak róluk Kirkék csak nem beszéltek róluk mert nem tudták hogy borgok"