11588
  • r4pt0r
    Aha és az szerinted összehasonlítható egy Enterprise hajóval? Azért nem kéne. :D
  • birdo #8902
    Ok...de Én is pont ezt ...írtam ))
  • Punker
    űrállomást viszont igen
  • r4pt0r
    Másrészt én meg az űrben építést tartom teljesen logikátlanak ha nincsenek teljesen robotmunkások. :D
  • r4pt0r
    Igen de nem zárja ki semmi hogy a Földön lehessen építeni 1 ilyen szerkezetet. Gondolom nem hungarocellből van hogy le kéne szakadni a gondoláknak.
  • birdo #8898
    Viszont filmben láttuk, hogy megépítették őket ))
  • r4pt0r
    Mi az hogy szokás? :D Sok hajót még nem épített az emberiség. :P
  • birdo #8896
    Tudom, hogy mire való a transzporter és a komp )))
    Majd meglátjuk )))
    OK ?
  • karajjj
    a komp meg a transzporter mire való?
    a voyager kapott leszálló talpakat, meg asszem a galaxy osztály csészealj szekciója is képes volt landolni, de nem jellemző, hogy bolygóra szállnának le az űrhajókkal, eleven az űrben szokás építeni a mérete és a gravitáció hiánya miatt
  • Narxis
    Lehet valamilyen spéci hajó lesz!
  • birdo #8893
    nehogy azt mondd , hogy soha nem szállnak le egy bolygóra se
  • karajjj
    azért mondom... eleve ránézésre statikailag olyan a szerkezete, hogy a gravitáció le kéne, hogy tépje a gondoláit :S
  • birdo #8891
    Nekem tetszenek a gondolái )))
    És az is, hogy állandóan odabújnak ))
  • Narxis
    Szerintem a filmben ki fog derülni, már Archer hajóját is az űrben rakták össze, szóval én se értem. :S
  • karajjj
    én azt nem vágom, hogy nem az űrben építik???
  • karajjj
    lehet, hogy csak megy megnézni... tuti, hogy vágyik rá XD
  • Narxis
    Dokkmunkás. XD
  • RelakS
    Nem tudom, de nekem ezek a trailerek azt sugallják, hogy Kirk az első kapitánya az Enterpriese-nak. Vagy csak véletlenül keveredik az építő dokk környékére? :]
  • Narxis
    Nagyon zsír lesz.
  • finaltrekker
    Az előző előzetes, de az anyanyelveteken (úgy láttam még nincs ide beszúrva): ST szinkronosan, a mozikban
  • karajjj
    hopp
  • karajjj
    nekem a 4. a leggyengébb...
  • [NST]Cifu
    Hát az ST filmek közül én is az utolsók közé teszem...
  • sandor8206
    hát sokan a pokolra kívánják! Nekem sincs vele különösebben bajom, persze leginkább ez nem tetszett a TNG moviek közül.
  • karajjj
    nekem a Nemezis az egyik kedvencem -.-
    könyvben is olvastam, egyáltalán nem tartom bűnrossznak...
  • sandor8206
    Eric Bana karakterét nagyon jól eltalálták (talán egy újabb Khan)
    "James T. Kirk was a great man, but that was another life" dumáján, már megbocsásson, de elélveztem :-D Ok, hogy ST-fan vagyok, de tőlem jöhet a nyáron T4, Wolvi, Transi, akkor is eddig a ST néz ki a legjobbnak trailerek alapján és tényleg epikusnak! Csak úgy legyen, de csalódni nem fogok, mert ha rakás **** raknának elém akkor is örülnék neki mert ST ( mint pl: Nemezis, bűnrossz de akkor is szeretem) és örülők, hogy megy a franchise, remélem siker lesz és jönnek a folytatások+új sorozat. Egy biztos moziban nézős vagy kétszer (kell a bevétel) :-D
  • Narxis
    OH MY FUCKING GOD!!!!!!! ez ütni fog, epic
  • sandor8206
    ST-trailer

Új trailer, kibas*ott jó, a zene, a dumák, minden. Már az előzőben is erős volt a zene, de itt is! Lehet tényleg epic lesz?!
  • RelakSfromhome
    Ma visszanéztem a videót, pontosan így van benne:

A kisebbség is ott volt, de csak lefelé menet. Jim, Spock, Bones, Scotty... (A feliraton: Jim, Bob, Doki, Gotti ) és Rodriguez. Rodriqueznek annyi.
    Lent Jim azt mondja:
    -Rodriguez, nézzen be a szikla mögé! Állandó szereplők velem!
    A szikla mögött persze agyszívó növény lapul.
    Miért nem mondja soha Rodriguez?
    -Menj csak te, Jim! Én tavaly már elvesztettem két tesómat.
  • Narxis
    XDDD
  • karajjj
    :DDDDDDD
  • RelakS
    Ja, lemegy Kirk, Spock, McCoy és Rodriguez.
    Kirk: Rodriguez, nézze meg, mi van a szikla mögött!

Agyszívó növény -.- :D
  • Narxis
    Jaja. :D Erre egy csomó vicc épült, szerencsétlen biztonságiak hullottak mint a legyek. Pl. letranszportált a bolygóra Kirk, Spock és egy biztonsági ember akkor már tudtam, hogy itt harc lesz és a piros ruhás csávó ott hagyja a fogát. :D
  • RelakS
    ha már TOS:
    Jól vettem észre, hogy a TOS-ban a biztonságiak csak arra jók, hogy legyen kitől fegyvert szerezni? :]
  • [NST]Cifu
    Fuller állítólag már tárgyalt is a CBS-szel (a franchise jogainak tulajdonosa) arról, hogy akár az eredeti sorozat rebootját is el lehetne készíteni, egy olyan remake-t, amiben már nem Will Shatner lenne Kirk kapitány (hálistennek).

Hát ki mit olvas ki belőle, nekem az jön ki, hogy annak örülnek, hogy az új sorozatba nem Will Shatner lesz főszerelő. Te meg azt, hogy ők a régi Shatner féle Kirköt 'fikázzák'.

Mindenki döntse el maga. :)
  • akyyy
    ők a régi Kirk-öt fikázzák
  • phalanx
    uhh egyfelöl nagyon örülnék egy új trek sorozatnak másrészt viszont TOS remake? na nee :(((
  • Punker
    Showtime :D
  • [NST]Cifu
    Te el tudnál képzelni egy sikeres Star Trek 2010-et a lassan 80 éves Shatnerrel?

Semmi bajom vele a régi sorozatokban és filmekben, de kissé öreg lenne egy új sorozathoz. :)
  • akyyy
    akkor miért irják azt, hogy hálistennek nem shatner lesz kirk ha lesz új sorozat a TOS-ról?????