Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
erre te meg leírod, hogy én leírom hogy DATA MEGHALT
na? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Aka a gép"lélek" egy kis csírája mindenképpen átszállt a másik darabba és így úgymond megfertõzte azt. Még az sem számít mennyire kell elõlrõl kezdenie, ideje mint a tenger...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg azt mondta Data Picarnak amikor beszélgettek arról, hogy Picar is olyan gonosz lett -e volna, mint a klónja, ha ugyanolyan körülmények között nõtt volna fel, hogy ahogy a kapitány nem lett volna hasonló a klónjához, úgy õ maga sem a prototípushoz, mert a kiborgok példáját nézve Data azt mondta, hogy õbenne megvolt az emberré válás vágya, mert õ több akart lenni, mint ami, és ez nincs meg a prototípusban, és ez ugyanígy Picarra is igaz volt, nem úgy mint a klónjában (ezzel érvelt Data, és a beszélgetés itt abbamaradt).
Most akkor nehogymá ez a fel-nem-törekvõ izé legyen újra Data, és bár lehet változás a prototípusban, de akkor már nehogy elõrõl kelljen kezdenie Dataként mindent 😊 (de akkor ugye így értetted hogy õbenne térne vissza)
de a Starfleed command 3 története elõtt játszódik. legacy-ról nemtudom tán az még elõtte. bár játékok története nem kapcsolodik 100%osan a storyhoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egyszer volt nemrégen tavaly a tv-ben a nemezis film, ahol data meghal és volt egy prototípus ami tovább élt. most ez a film hol foglal helyet a sorozatot és a többi filmet tekintve idõrendben? ez a the next generation sorozat után van? és datának ott tényleg kampec volt?
Elgondolkodtam én is egy Admiral Kirk-ös díszegyenruhán, az asszonynak meg egy Diana Troy-oson 😊 ... de a vége az lett, mint az életnagyságú karbonitba fagyasztott Han Solo szobornak (szép álom)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de, FÉK
Nem tudom, hogy ez a téma felmerült e már avagy sem, ha volt róla szó akkor sry.
Star Trek egyenruha (esetleg az ünnepi egyenruha) vásárlására milyen lehetõségek vannak? (elsõsorban nem Külföldrõl rendelésre gondoltam).
Ha valaki tud segíteni, akkor írjon a [email protected] vagy itt hagyjon egy üzenetet.
Elõre is köszi.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ismeri valaki a régi Trekker magazint, amelyet a Magyar Star Trek Klub adott ki?
REAL MADRID
Mi a baj a nagy klasszikusok feldolgozásával?! Kivételesen ez egy igen jól sikerült darab, még ha kicsit nyögvenyelõsen is indult.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
REAL MADRID
Persze vannak még fehér hollók, lásd. a remake Doctor Who, a szintén remake (bár ultraellaposodott) Battlestar Galactica, vagy egy-két már majdnem sf próbálkozás...
Sajnos az sf maradványai tinisoorzatokba és félmisztikus mocskokba, krimikbe és szánalams "thriller"-ekbe torkollottak és ennek még örülnünk is kéne, mert csak slákol valahol a régi parázs. A modern "Idiocracy" világban nincs igány a keményvonalas sf-re. Tudjuk miért.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
csak kb igy nézek ki lagzi után<#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Ships of the Line naptár képeit honnan lehetne megszerezni?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
bármej széria király:_D
Helyszín: Petõfi Csarnok (1146 Bp. Zichy Mihály út 14.)
Idõpont: 2008. március 2. vasárnap, 10.00-tól 15.00-ig
Amirõl szó lesz:
-a Star Trek animációs részének felelevenítése(a rajzos széria)
-a legújabb Trek mozifilmrõl
-a Trek jelenléte más filmekben,sorozatokban
-írott Trek, itthon és külföldön megjelent könyvek
-játékok és nyeremények
Trek-tábor júliusban
A Magyar Star Trek Klub az idei évben is nyári tábort szervez, amelynek helyszíne Tatán az Öreg-tó partján lesz.Idõpontja: 2008. július 12-20.
Lesz kirándulás, társasjátékok, szalonnasütés, vetélkedõk, sportprogramok és amit még szeretnétek.
Tudom, hogy korán van még, de a lényeg, hogy minél többen legyünk és, hogy mindenki tudjon róla, hogy létezik ilyen is. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
www..KALOZOK.com
Vagyis. Ha itthon bemutatják a Cloverfieldet, akkor elõtte haleadják a trek elõzetest, elképzelhetõ hogy spock szövegét R. Kárpáti Péter fogja felmondani (álá berényi andrás?😄)
bár a filmekbe más szinkronizálta, de meg nem mondom melyik volt õ:S
Ha valakinek kell a Star Trek sorozat, csak nyugodtan szóljatok, minden rész megvan.
Egyébként más sorozatok is vannak (elég sok).
Egy sorozatgyüjtõ 😊
[email protected]