Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
REAL MADRID
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
REAL MADRID
Nem tudja valaki melyik részben van ez a TNGben?
Anyira emlékszem hogy láthatatlan ürlények vannak a hajon és kisérleteznek az emberekkel, és déta az egyedüli aki látja öket
De hogy jön ez a Star Trekhez? 😊
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
REAL MADRID
mikro nemrég eljött valami star wars találkozóra dart wadert játszó szinész is, én ugy voltam vele, hivtak volna mást, ugyseláttuk az arcát, bárki lehet😄
de ha janeway, picard, archer jönne, tuti mennék rá😄 nincs az a pénzt amiért kihagynám õket
REAL MADRID
REAL MADRID
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
REAL MADRID
www..KALOZOK.com
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És az a rész melyrõl insticifu beszél a year of hell volt.
Persze az két évszázaddal Kirk-ék után volt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
feltéve, hogy az volt a Nemezis asszem? Ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Érdemes megnézni a második képet. A kép alsó részén látható a "tányér" szekció teteje, kb. úgy, ahogy az elvárható a parancsnoki híd helyzetébõl - lehet, hogy a korábbi "kijelzõs" megvalósítás helyett itt "ablak" lesz a híd elején?
És most látom, hogy Vaughn Armstrong is jön.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Na jó, megoldják dupla epizódban 😄
Képzeld csak el a végét:
McCoy: Jim, vajon helyesen tettük?
Kirk: Bones... nem... volt... más választásunk!
Spock: Lépésünk logikus volt, kapitány.
McCoy: Maga persze sajnálná õket, Spock, ha lennének érzelmei. Végül is, hol találni olyan logikus lényeket manapság, mint maga?
Spock. Valóban, doktor. Szerencsétlenségemre egyedül vagyok egy magához hasonló reménytelenül illogikus egyénekbõl álló legénységben.
Endcredits, az Enterprise elrepül, folytatás a jövõ héten 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Jahh, TOS-ban nem volt Borg. Ha lett volna, Kirk "becserkészi" a Borg királynõt, közben Spock és McCoy egymást marva kifejleszti az asszimilláció elleni szérumot és egy epizód alatt felszámolják a Borg kollektívát 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)