23609
-
#834 A béta hozzáféréshez természetesen a végleges játék is hozzátartozik (az alapkiadás, a bővítményekért ugyanúgy fizetni kell). -
Smokk #833 A 60 euros csomag csak a betat tartalmazza v mar az alap jatekot is? -
Smokk #832 ? -
Ubi™ #831 Tegnap este Aulin mögött jó kis PvP alakult ki. Az biztos, hogy az Anaconda egy veszélyes jószág. Ha éppen nem tud lőni, akkor neked megy és véged ha nem vagy minimum egy Lakon. Egy fullosan felszerelt Cobra elvesztése után kb. 12 ezer credit volt a biztosítás, így amíg volt pénzem ott nyomtam. 2x Class4 Fixed Pulse laser, 1x Missile Rack, 1x Class2 Fixed Multicannon volt fent, meg egy Point Defense Turret, ami nélkül nem is érdemes nagyobb csatába menni, nagyon jó kis cucc, mert leszedi az összes ellened kilőtt rakétát. A másik igen jó cucc a Heatsink, ami automatice lehűti a rendszert ha bármi túlmelegszik beleértve a lézereket is. Összességében én nagyon élveztem a PvP-t, minden látvány effekt és hang nagyon ott van. Az biztos, hogy mától megint mindenki grindelni fog, hogy mielőbb nagyobb hajója legyen, de mindig lesz olyan akinek viszeket a tenyere egy kis PvP-re. Egyébként aki most fogja kezdeni, annak ajánlom hogy ha kereskedni akar, akkor Aulinból menjen valami közeli rendszerbe és vissza. Ez majd segít, hogy mivel kereskedjen. Freeport és a többi Anarchy rendszert ez elején kerülje el. -
#830 Addigra pedig a türelmetlenek remélhetőleg kipucolják a nagyobb bugokat, és lesz egy jó kis legalább 50%-os leárazás rajta :) -
MasterMason #829 Szerintem a legjobban akkor jársz, ha megvárod míg megjelenik. A karácsonyi ajándékokat is karácsony napján a legjobb kibontani. :D -
MasterMason #828 Soon. :P -
#827 F5 spam ? :D -
Diopapa #826 Noh, reggel 8.. Hol a bétám? :D -
Smokk #825 Udv!
Gondolkozom a jatek megvasarlasan,hisz anno az egyik legkedvesebb jatekelmenyt adta c64-en.Sztem azota sem merultem bele ilyen intenzitassal ennyire egy jatekba.
/persze egy picit a Star citizen bekavar,de annak a megjelenese meg tulzottan messze/
Mit javasoltok melyik csomagot erdemes megvennem es kb. mennyibe fog kerulni?
Koszi a segitseget! -
Ubi™ #824 Deee, valószinüleg ez lesz az. Ma este én is beállok egy kicsit PvP-zni. Gyüjtögetni már úgy sem érdemes semmire. Felaggatok egy Cobra-ra amit lehet, aztán durr bele. -
Diopapa #823 Hááát.. Én reggel 8-tól refreshelni fogom :D -
#822 Mivel angolok ezért gondolom annak megfelelő az időzóna. Legalább is remélem mert akkor még fent tudok maradni . :D -
#821 ...és hogy melyik időzóna szerint "late in the day" azt nem árulják el :) -
EFRM #820 "I would expect it to be late in the day.
Michael " -
EFRM #819 nem, figyeld a forumot, ott lesz a zizeges
(sztem du., ugy tervezem munka utan patch es pewpew) -
EFRM #818 http://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=24929
nem ez megy? nem neztem fel egy ideje, batman origins beszippantott -.- -
#817 Pár órával később, mert mindenki egyszerre szakad majd rá, és bebicsaklik a szerver :) -
Diopapa #816 Azt lehet tudni, hogy pontosan hány órakor rajtol? -
Ubi™ #815 Látszik, hogy már unatkoznak a régi betasok, mert Aulin-ból kijövet 2-3 Anaconda meg jó pár Cobra várakozik arra, hogy szétlőjje a seggedet. A környék meg tele van lebegő canister-ekkel. -
EFRM #814 még 1 nap emberek!!
<3 -
EFRM #813 helyes -
#812 VGA is kevés , én egy hasonló "kehes" gépen kipróbáltam csak abban 6670 van 1 gb DDR5ös vram-al és azon 1280*1024 low beállításokkal egész jól elketyergett. -
BladeW #811 A processzorod a gyenge láncszem. Lehet, hogy single-ben eldöcögne, de egy népesebb multi instance tuti megfekteti. -
Dex Cowen #810 Hát nem egy izom gép az tuti, de elméletileg ez beleesik a minimum-ba nem?
Mondjuk tény risky -
#809 Annyira megvenném a játékot. Csak félek, hogy nem futna a gépemen és akkor potyára kiszórtam 60€-t az ablakon.
AMD athlon 64 x2 5200+
3GB RAM
1 GB VGA (RAdeon HD6450) -
Dex Cowen #808 Szerintem nem, de van a fórumokon egy Steam-es topic, hátha ott többet megtudsz. Ha az lesz, remélem offline módban is lehet majd futtatni, azért van egy-két fenntartásom a steammel kapcsolatban -
#807 Köszi a választ. Másik kérdés. Steam-es lesz? -
Diopapa #806 Néhány egyszerű missiont igen, 2 nap múlva meg azt az állapotot ahol most tart a fejlesztés. -
#805 Ha megveszem a 60€-os változatot egyből tudok vele játszani? -
Dex Cowen #804 Remek, én most elutazom, de majd 5.-e után ismét frissítem a honlapot:)
-----------
Tetszik ez a paintshop ötlet, de remélem ingame pénzből is meg lehet majd vásárolni. -
#803 SZVSZ te keversz valakivel. -
MasterMason #802 Dex csak sikerült uID-vel is bejelentkezni, irtam forumon...
UI: Látom, most már te is MolnarRob vagy?! Engem is ezzel szédített. :D -
MasterMason #801 Azért ez elég királyul néz ki, anaconda cockpitje fenomenálisan mutat. :) Kíváncsi leszek mit hoznak majd ki ebből a járkálásból és bolygóra leszállásból. -
TokraFan #800 -
riviera #799 Hehe Bazsi ez kurva jó! Jövök én is betázni majd nyomjuk együtt. -
Ubi™ #798 Mostmár tuti biztos, hogy Dahan-al komoly gondok vannak. Ma kifelé menet a mágneses kapu hirtelen egy fal lett, aminek frankón nekicsapódva az enyészeté lettem. -
EFRM #797 wow just wow
https://www.youtube.com/watch?v=ODaiPJRyyxA -
EFRM #796 http://us2.campaign-archive1.com/?u=dcbf6b86b4b0c7d1c21b73b1e&id=c5e7202cb7
newsletter 33! -
Diopapa #795 Trade Routes in Elite: Dangerous