23609
-
TokraFan #715 Ez nagyon cool! Vajon mi cél szolgál a "signal" adat?
-
TokraFan #714 Engem az érdekelne, hogy a single player verzióban is lesz-e procedurális galaxis generálás, AI hajók, forgalom, gazdasági rendszer stb., kvázi, offline is "ugyanazt" kapom-e, mint online? Én nem szeretem az online módot, remélem single-ben is lesz akkora az a galaxis, mint az online verzióban... -
Diopapa #713 Igen, bárhol találkozhatsz a többi játékossal. :) -
Dex Cowen #712 Nah igen ezt már olvastam, és azt is hogy csak rajtunk múlik mit akarunk csinálni, de még mindig nem tudom hogy a játék az kizárólag online-e vagy sem és hogy így bármikor összefuthatok-e más játékosokkal akárhol a galaxisban(remélem igen:D)vagy sem. Leginkább a kalózkodás kérdése miatt, mivel az mindig meghatározó folyamatos játékélményt biztosít, hisz mindenkire hatással van. Elég jól sikerült a harcrendszer ahhoz, hogy erre ne legyen lehetőség:) Szinte látom magam előtt ahogy verejtékező homlokkal és jeges szélvédővel manőverezek az asteroidák között a teljes vagyonommal tudva hogy itt vannak valahol...
Nah meg nekem is viszket a ravaszon az ujjam:D -
MasterMason #711
Ilyen az Orrery View, ahol minden rendszert meg tudsz majd tekinteni úgy mint egy planetáriumban.
Dex Cowen:
Hogy szimultán hány ember harcolhat majd a véglegesben azt én nem tudom, annyi bizonyos, hogy egyetlen nagy szerveren futnak majd össze az adatok, így hát minden játékos tevékenysége befolyásolni fogja a dinamikus gazdaságot, függetlenül attól, hogy őt fizikailag látnánk e vagy sem. -
Dex Cowen #710 Sziasztok!
Megvettem én is a játékot, egyenlőre nagyon tetszik várom a 29.-ét:)
Az irányítás érdekes, hasonlít az evochron mercenary-hoz, ott remek fizika van, bár itt még nem éreztem rá a sodródásra, adhatnának több vector sebesség infot, vagy csak én vagyok vak?:)
AZ online részét egyenlőre nem sikerült megfejtenem a leírások alapján, de gondolom a tejút elég nagy pár klánnak és az ezekkel járó confliktusoknak, nem?:) SZóval mire is lehet e téren számítani? Alakul valami magyar megmozdulás? -
MasterMason #709 Ha nem haragszol akkor a képet innen be is teszem:
Itt egy tök új concept rajz, hogy képzelik frontiernél a bolygóra leszállást.
Szerintem nagyságrendekkel több lehetőség van ebben a játékban, mint bármelyik eddigi kereskedős űrszimulátorban. Az első és legfontosabb ami által igazán közel fogjuk érezni magunkhoz az az, hogy nem egy elképzelt és kitalált világban játszódik, hanem abban a tejútrendszerben amelyben élünk. Nem egyszerűen csak ott van a térképen egy hatalmas galaxis a tejútrendszer, de tudományos pontossággal a galaxist procedurálisan 1:01 arányban nem ismétlődő módon "építették fel." Tehát mindegyikben máshol lesznek a bolygók, a holdak stb. 100 milliárd naprendszer és 400 mintegy milliárd csillag lesz. És ha jól emlékszem, akkor ebben a procedurálisan generált galaxisban közel 160 ezer az éjszakai égboltról már ismert csillag helye valós adatokból van betáplálva. Tehát tényleg úgy érezhetjük majd, mintha mi valódi tejút rendszerünkben lennénk. Sokkalta közelebb hozva azt az élményt, hogy mi emberek már valóban kijutottunk és meghódítottuk az űrt. Emellett természetesen bolygók holdak és gyakorlatilag majd minden ismert kozmikus jelenség helyett kap majd a végleges játékban kezdve a fekete lyukaktól egészen a szupernóvákon át az aktív kettős csillagokig. Szerintem ez lesz az évtized legjobb játéka, de itt is érdemes szerintem megvárni míg megjelenik az alap játék, és akkor elkezdeni vele játszani, miközben majd dolgoznak a többin. -
Bhalage #708 newsletter 32 -
PiciPanzer #707 Volt szó joy vásárlásról.
X52 információim szerint van néhány darab raktáron a WingBest-nél.
X52 Pro-t augusztus végére tudnak hozni. -
TokraFan #706 Akkor sorry! -
Diopapa #705 Hát ez az... :) -
BladeW #704 A sorozatra gondoltam. -
TokraFan #703 Az nem szimulátor! BG konzol játék a gyerekeknek való arcade lövölde... -
TokraFan #702 +1 -
TokraFan #701 Eleve az már adja a butítást, hogy kontrolleren összesen csak néhány gomb van. PC-n ez ugye full keys+CTRL+SHIFT+Numeric pad... Tehát kvázi több száz funkció elérhető, nem beszélve a makrózható gamer vezérlőkről (mouse+key+joy). Komoly szimulátor nem létezik konzolra és nem is fog soha, a kontroller iszonyatosan buta korlátai miatt... -
#700 Hát nem. Azt a topikot követtem amúgy. -
Ubi™ #699 Akik mostanában kezdtek bele a játékba, egy kis jelenleg ismert hibák listája. Csak, hogy ne legyen annyi hajhullás. -
BladeW #698 Battlestar Galacticában sztem egész tűrhetően megoldották. -
Bhalage #697 x52n a bal mutatoujjas HAT lesz az es isteni <3 -
Bhalage #696 gyakorolni kell, menni fog az ^^ -
#695 No egyébként a 4. küldit hogy lehet megcsinálni ? Mert 1 federal fightert még ki tudok szedni viszont a maradék 3 addig vígan kiszed. :( -
#694 A lassú lézerek világában ez már csak így megy :)
A tudományos részlegben van egy űrharccal foglalkozó topic, ott eléggé végigrágtuk a reális lehetőségeket - egyik se jó játék- vagy filmalapanyag :) -
#693 Vicces belegondolni, hogy alapvetően mekkora egy istenverte ökörség az ilyen típusú űrharc. :DD -
Ubi™ #692 A Yaw (oldalra fordulás) elég lassú, ezt le is írják, ezért ilyenkor mindig a roll és a pitch alkalmazása a jó. Alapból pedig azért tűnik olyannak mintha egy repcsit vezetnél, mert be van kapcsolva a flight assist, ezért a mozgás csak addig tart ameddig abba az irányba mozgatod a joyt, ha elengeded, automatiuksan kompenzál a fúvókákkal az ellenkező irányba. Próbáld meg kikapcsolni (alapból Z gomb), és úgy kormányozni. Mondjuk szerintem hibásan pont fordítva jelzi ki az indikátor, mert ha ki van kapcsolva, akkor világít felül az assist felirat. -
Ubi™ #691 Gondolom az, hogy azt írják a mai konzolokra, hogy nincs bennük elég kakaó, hogy meghajtsák a játékot. -
#690 Amúgy ott van #432 -ben a Sidewinder Manual, szépen megmutatják benne, hogy hogy van kontrollerre beállítva alapból. 2 gomb van a billentyűzeten, ami nem "fért rá" alapból, az meg megoldható.
Lehet PC-n is kontrollerrel játszani :) -
#689 Akkor elég , mondom leszarom a konzolt. Nem érdekelt soha és nem is fog. :P -
#688 Előre nézve repülés közben mi kell? irányítás, fegyverzet - nem fogod a fejed fel-le forgatni, ami csudajó, de igazából eyecandy.
Balra nézel (d-pad balra) - ilyenkor nem forogsz a hajóval, így teljesen más funkciók vannak a gombokon.
Jobbra nézel (d-pad jobbra) - szintén.
Egyszerre egy kontrolleren van 2x2 irány analóg, 2 analóg gázkar, egy d-pad 4 iránnyal és 8 gomb. Mindenre elég. -
#687 Itt nem csak a repmodellről van szó...
A többi funkciót hogy érik el egy szál kontrolleren ? PC-n ott a billentyűzet, konzolom nem.
Mondjuk spec addig leszarom amíg a pc-s Elite-t nem érinti az meg hogy szaros konzolon mit csinálnak nem érdekel. -
#686 Mi van a repmodellen olyasmi, ami nem fér el egy kontrolleren? Simán repülhető a leírások alapján a klasszikus Elite beállításokkal is, ahhoz meg 1 analóg meg pár gomb elég. -
Diopapa #685 Csak emiatt kérdeztem. Ezért vinnyogtam a napokban, hogy félek egyszerűsítések jönnek. -
#684 Egy szál kontrollerrel nem tudom hogy csinálják meg . -
#683 egyébként X52 win8-on is gond nélkül elmegy? -
#682 :), igen a jobb nagylábujjaddal irányítod a 2nd kontrollert, és opcióként még ott a bal is:) -
Diopapa #681 Jah, ezért írtam a VoiceAttackot is. Ennyit ismerve a játékból el tudod képzelni, hogy mindezt a funkciót ráteszik az xbox kontrollerre? :) -
#680 Nem kell arra , a gázkaron ott a billenő kapcsoló arra is teheted. Elég jó lett a konfigurálhatóság .
Mondjuk megint rájöttem hogy kevés ezen a TM-en a gomb , várom már X52-t. :D -
Diopapa #679 Neee nem akarom a pedált is beüzemelni... -
#678 Confignál be tudod állítani , oldalsót én pl pedálra tettem. -
Diopapa #677 Jah, észrevettem, hogy álló helyzetben és maxon még lassabb a fordulás (ez tök jó), de ezen kívül is kicsit lassú. Lehet az Eagle jobban fordul majd. A hangok jah, az CIG tanulhatna tőlük azt hiszem. :) De pl nem tudom joystickel hogyan lehet megoldani az oldalsó / fenti /lenti fúvókák használatát? Lassan be kell üzemelni a VoiceAttackot is úgy nézem... -
#676 Ja én is ott fingok ki . :D
Amire figyelni kell fordulásnál az a sebesség , van egy optimális tartomány amin jól fordul , kb 50 % körül , maxon nagyon lomha.
Amúgy nekem kicsit árkádos az irányítás...vagyis inkább fura.
Atmoszférikus inkább ez a jó szó , mintha röpcsit vezetnék, azonnal reagál a mozdulatokra .
Amúgy a grafika/effektek rendben vannak , UI is jó lett de amitől berosáltam azok a hangok. Na az eszméletlen lett.
Nem rossz eddig.