23609
1418743729.jpg
  • PiciPanzer
    Köszönöm.
  • Susarc
    WIN 7 van fent ,de azt mondja nincs hangfelismerőm......hiába rakom fel nem érzékeli...GG
  • Ubi™
    Itt le van írva.
  • Susarc
    KÖSZÖNÖM
  • PiciPanzer
    Nagyon kezdő kérdés, de hol a fenében tudom megválasztani, megváltoztatni a pilótám nevét?
  • MasterMason
    Tessék, igaz, hogy star citizennél állítja be, de láthatod, hogy hogyan kell és utána már megtudod csinálni magadnak a pdf segítségével ELITE-ben is.

https://www.youtube.com/watch?v=A-iGR99mf2c
  • GSBazi
    Sziasztok látom már lehet felvenni barátként ö nemtom mék nevet kell megadni, hogy egymást felvegyük a nevem Galgoczi HUN aki akar az felvehet
  • Susarc
    az UI paneleket oldalt nem lehet egérrel kezelni?
  • Susarc
    az igen!! na majd youtubeon ha lesz tutorial :)
  • Ubi™
    Aki egy kis 3D-re vágyik, be lehet kapcsolni a side by side-ot így arra alkalmas 3D TV/monitoron lehet nyálat csorgatni Oculus után. A 3D separation kb. 1/3-nál már elég elvezhető.
  • MasterMason
    VoiceAttack PDF by frointier:
    http://www.elitedangerous.de/dokumente/VoiceControllingEliteDangerous.pdf
  • Ubi™
    Pedig nekem működik.
  • Susarc
    hát ez az , hiába állitom át
  • Ubi™
    Pedig ott van az. MOUSE Y-AXIS = PITCH INVERTED
  • Susarc
    áááá az irányításra lehetne valami tutorial,nagyon szöszölős a beállítása! pl. az istennek nem tudom a pitch/orr irányítását megfordítani......egér+keyboard nyomnám és ha lefele húzom az egeret nekem az kell,hogy emelje az orrát! de hiába fordítom meg a tengelyt nem lehet beállítani! a sima beállításnál pedig nem érzékeli az egér tengelyt......
  • EFRM
    jaja, nagyon szuper. este volt lehetosegem tolni nekem is, csodalatos
  • Ubi™
    Röviden: qrva jó lett. Bár az irányításon kicsit babráltak és érzékenyebb lett, de a küldik és az új kereskedelmi útvonal nagyon jó lett. Olcsóbbak lettek a hajók is. Egy időre megint jól le fog kötni.
  • MasterMason
    Nem baj, kellenek a céltáblák is. :D
  • KiruHoshino
    Nagyon bolond voltam. Egyből ugrottam a mélyvízbe multizni pedig még az űrhajót sem tudom megfelelően irányítani. :D
  • KiruHoshino
    Nos végül én is befizettem a 60€ verzióra. Remélem nem bánom meg. :D
  • EFRM
    patchnotes(warning nemrovid):

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=28314
  • EFRM
    UPDATE van ;o)
  • Diopapa
    Igen.
  • Smokk
    Es ti megvettetek mar a Expansion Pass-t is?
    Megeri mar megvenni?!

Akkor mostantol a 60 euros jatekert a beta multis resszel is jatszhatok?
  • Susarc
    nektek megy az AUTH?
  • PiciPanzer
    Már nálam is ok, valószinűleg nálam volt valami hiba.
  • Ubi™
    Nem tudom, Te mit nézel, de még mindig megy a multi rész és a hivatalos weboldal is elérhető.
  • PiciPanzer
    "Unable to retrieve latest news. Check the main website for updates.

Exception reported requesting current news:
    A távoli kiszolgáló a következő hibát küldte vissza: (503) A kiszolgáló nem érhető el.."

Kezdődik...
  • Ubi™
    Késnek... Még mindig megy a multi, hogy lesz ebből estére játék?
  • PiciPanzer
    Beruháztam a játékra, várom az estét. A Beta 1-ben lesz esetleg már valami lehetőség játékosok csoportosulására? Pl: klán, cég, szövetség stb?
    Létezik valamilyen összefoglaló a jelenleg játékban lévő, illetve tervezett tartalmakról?
  • Diopapa
    Akkor ha jól sejtem késő du/este fele lesz elérhető az új tartalom.
  • Dzsini
    British Summer Time (a linken az ajánlott konvertáló oldal minden ilyen esetre)
  • Torzonborz
    na most az a BST az nekünk mi ? ezekkel mindig bajban vagyok :D

szerk ha meg van british summer time...
  • EFRM
    "Hi everyone,

just a heads up that we'll be shutting the servers down as 2pm BST today as part of the Beta 1 roll out process. Note that we have a lot more to do than the usual rollouts so this may take several hours. We'll of course announce when the build is available.

Michael "
  • Ubi™
    Öööö, elég érdekes hangja van az biztos. Én előszőr megilyedtem, hogy éppen esik szét, de aztán később megszoktam. Azok a furcsa dörelyek, olyan mintha éppen vihar készülne benne. 5.1-ben nyomom és azt kell mondjam, hogy még nem hallottam ilyen hangokat játékban, mint itt. Minden elismerésem a hangzás felelősőknek.
  • EFRM
    jaja ;D de este mar Elite nub leszek <3 amugy csodalom h nem sikerul nekik beta elott durrantani, eddig mindig behirdettek valamit (persze azok nemnagyon jottek be)..

amugy Haulert probalta vki? nagyon jo kis hangja van nem??!
  • Torzonborz
    Te is SC nub vagy
  • EFRM
    ehh ezek az SC-s noobok nem tanultak meg rendesen varakozni, ..
    :D:D:DAS:DA:SD:A:D:D
  • Dzsini
    Ma indul a nem-prémium béta, amihez vásárolhatsz hozzáférést (addig is játszhatsz a single missziókkal), és ma van az utolsó nap, hogy megveheted egyben 40 euroért az Expansion Pass-t, amiben a nagy kiegészítők mind benne lesznek.
  • Smokk
    Az ugy korrekt,akkor akar mar meg is vehetem ma is,es mire vonatkozik ez a jul. 29-i datum ott a honlapon?