23609
-
PiciPanzer #874 Köszönöm. -
Susarc #873 WIN 7 van fent ,de azt mondja nincs hangfelismerőm......hiába rakom fel nem érzékeli...GG -
Ubi™ #872 Itt le van írva. -
Susarc #871 KÖSZÖNÖM -
PiciPanzer #870 Nagyon kezdő kérdés, de hol a fenében tudom megválasztani, megváltoztatni a pilótám nevét? -
MasterMason #869 Tessék, igaz, hogy star citizennél állítja be, de láthatod, hogy hogyan kell és utána már megtudod csinálni magadnak a pdf segítségével ELITE-ben is.
https://www.youtube.com/watch?v=A-iGR99mf2c -
GSBazi #868 Sziasztok látom már lehet felvenni barátként ö nemtom mék nevet kell megadni, hogy egymást felvegyük a nevem Galgoczi HUN aki akar az felvehet -
Susarc #867 az UI paneleket oldalt nem lehet egérrel kezelni? -
Susarc #866 az igen!! na majd youtubeon ha lesz tutorial :) -
Ubi™ #865 Aki egy kis 3D-re vágyik, be lehet kapcsolni a side by side-ot így arra alkalmas 3D TV/monitoron lehet nyálat csorgatni Oculus után. A 3D separation kb. 1/3-nál már elég elvezhető. -
MasterMason #864 VoiceAttack PDF by frointier:
http://www.elitedangerous.de/dokumente/VoiceControllingEliteDangerous.pdf -
Ubi™ #863 Pedig nekem működik. -
Susarc #862 hát ez az , hiába állitom át -
Ubi™ #861 Pedig ott van az. MOUSE Y-AXIS = PITCH INVERTED -
Susarc #860 áááá az irányításra lehetne valami tutorial,nagyon szöszölős a beállítása! pl. az istennek nem tudom a pitch/orr irányítását megfordítani......egér+keyboard nyomnám és ha lefele húzom az egeret nekem az kell,hogy emelje az orrát! de hiába fordítom meg a tengelyt nem lehet beállítani! a sima beállításnál pedig nem érzékeli az egér tengelyt...... -
EFRM #859 jaja, nagyon szuper. este volt lehetosegem tolni nekem is, csodalatos -
Ubi™ #858 Röviden: qrva jó lett. Bár az irányításon kicsit babráltak és érzékenyebb lett, de a küldik és az új kereskedelmi útvonal nagyon jó lett. Olcsóbbak lettek a hajók is. Egy időre megint jól le fog kötni. -
MasterMason #857 Nem baj, kellenek a céltáblák is. :D -
#856 Nagyon bolond voltam. Egyből ugrottam a mélyvízbe multizni pedig még az űrhajót sem tudom megfelelően irányítani. :D
-
#855 Nos végül én is befizettem a 60€ verzióra. Remélem nem bánom meg. :D
-
EFRM #854 patchnotes(warning nemrovid):
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=28314 -
EFRM #853 UPDATE van ;o) -
Diopapa #852 Igen. -
Smokk #851 Es ti megvettetek mar a Expansion Pass-t is?
Megeri mar megvenni?!
Akkor mostantol a 60 euros jatekert a beta multis resszel is jatszhatok? -
Susarc #850 nektek megy az AUTH? -
PiciPanzer #849 Már nálam is ok, valószinűleg nálam volt valami hiba. -
Ubi™ #848 Nem tudom, Te mit nézel, de még mindig megy a multi rész és a hivatalos weboldal is elérhető. -
PiciPanzer #847 "Unable to retrieve latest news. Check the main website for updates.
Exception reported requesting current news:
A távoli kiszolgáló a következő hibát küldte vissza: (503) A kiszolgáló nem érhető el.."
Kezdődik... -
Ubi™ #846 Késnek... Még mindig megy a multi, hogy lesz ebből estére játék? -
PiciPanzer #845 Beruháztam a játékra, várom az estét. A Beta 1-ben lesz esetleg már valami lehetőség játékosok csoportosulására? Pl: klán, cég, szövetség stb?
Létezik valamilyen összefoglaló a jelenleg játékban lévő, illetve tervezett tartalmakról? -
Diopapa #844 Akkor ha jól sejtem késő du/este fele lesz elérhető az új tartalom. -
#843 British Summer Time (a linken az ajánlott konvertáló oldal minden ilyen esetre) -
#842 na most az a BST az nekünk mi ? ezekkel mindig bajban vagyok :D
szerk ha meg van british summer time... -
EFRM #841 "Hi everyone,
just a heads up that we'll be shutting the servers down as 2pm BST today as part of the Beta 1 roll out process. Note that we have a lot more to do than the usual rollouts so this may take several hours. We'll of course announce when the build is available.
Michael " -
Ubi™ #840 Öööö, elég érdekes hangja van az biztos. Én előszőr megilyedtem, hogy éppen esik szét, de aztán később megszoktam. Azok a furcsa dörelyek, olyan mintha éppen vihar készülne benne. 5.1-ben nyomom és azt kell mondjam, hogy még nem hallottam ilyen hangokat játékban, mint itt. Minden elismerésem a hangzás felelősőknek. -
EFRM #839 jaja ;D de este mar Elite nub leszek <3 amugy csodalom h nem sikerul nekik beta elott durrantani, eddig mindig behirdettek valamit (persze azok nemnagyon jottek be)..
amugy Haulert probalta vki? nagyon jo kis hangja van nem??! -
#838 Te is SC nub vagy
-
EFRM #837 ehh ezek az SC-s noobok nem tanultak meg rendesen varakozni, ..
:D:D:DAS:DA:SD:A:D:D -
#836 Ma indul a nem-prémium béta, amihez vásárolhatsz hozzáférést (addig is játszhatsz a single missziókkal), és ma van az utolsó nap, hogy megveheted egyben 40 euroért az Expansion Pass-t, amiben a nagy kiegészítők mind benne lesznek. -
Smokk #835 Az ugy korrekt,akkor akar mar meg is vehetem ma is,es mire vonatkozik ez a jul. 29-i datum ott a honlapon?