23609
-
#914 a lifetime pass megvásárlásával valójában azt vállalták, hogy akármilyen kiegészítő készül az ingyen jár,
Nem. A lifetime passnál és az alfa-prémium bétánál is ki volt emelve, hogy a nagy kiegészítők járnak ingyen a játékhoz:
The Expansion Pass includes automatic access to all major Elite: Dangerous expansion packs.
Az várható volt, hogy a mikrotranzakciós mókákat nem rakják bele (festések, díszítések, esetleg pénzcsomag, akármi - minden, ami egy "tisztességes" havidíj nélküli MMO fő bevételi forrása).
-
Ubi™ #913 Sajnos az, nekem is többször leakad főleg jump/cruise után. Gyakori a disconnect is. De gondolom sokkal többen is vannak, mert elég zsúfolt a Coriolis belseje. -
EFRM #912 amugy ez a mostani build eleg unstabil a pb-hez kepest, de remelem hamar megoldjak
dolgoznak a fiuk nemkerdes -
MasterMason #911 Szerintem szívesen fizetne is érte bárki ha egy csomagban normális áron adnák ezeket egy dlc keretében. De hogy 4 euró legyen egy szimpla festés egy hajóra, na ne már... Mi lesz a következő, most ezek is mindent egyesével fognak árulni dlc-k helyett egy olyan játékban amelyben amúgy a játékban keresett pénzzel lehetne vásárolgatni különböző extrákat a hajókra?! -
EFRM #910 festek tokeletes microtranzakciora, amig nem p2w cucc addig semmi gond
sokkal jobb, mintha "hajokat" venne az ember ; ) ugy csillioszor jobb megoldas -
Susarc #909 azért én naiv azt gondoltam,hogy ilyen festékeket ingame is betudok majd szerezni..... -
Ubi™ #908 Ez egyáltalán nem DLC és nem is új dolog egyik játékban sem. Nézd meg bármelyik játékot a WoW-tól kezdve mindegyikben van real pénzért vehető EXTRA!!! Senki sen kötelez, hogy meg vedd, de ha Jani akarsz lenni meg e-penist növelni, akkor költsél rá. -
MasterMason #907 Szerintem leesett nekik, hogy durván megelőzték az SC-t. Nem hülyék ők sem, látták, hogy sc-rajongoknak aztán tényleg bármit el lehetett adni, tudják, hogy azzal még sokáig nem lehet majd játszani, ezért aztán az előre beigért dlc-k helyett jönnek majd a "vegyél mindent pénzért" egyesével az ED-ben star citizen helyett.
Nem jó irány. -
#906 Igen, ez egy érdekes kérdés!! :)) -
MasterMason #905 Na jó csak ez egy kereskedős játék, és nem lenne jó ha elmenne abban az irányba, hogy játékpénz helyett valódi pénzért kéne vásárolgatni dolgokat, akkor mi értelme lesz a játékbani kereskedelemnek?! -
#904 tömik a lukakat -
Ubi™ #903 Na megjött az első update. -
#902 Sajnos ez így megy.. A RoF-ban még a pilóta sáljáért is lehet fizetni... :) -
MasterMason #901 Egyébként ebből szerintem botrány lesz, ugyanis a lifetime pass megvásárlásával valójában azt vállalták, hogy akármilyen kiegészítő készül az ingyen jár, vagyis ezek a festések is, ehhez képest a lifetime pass vásárlóitól is lóvét kérnek ezen festésekért ?! Az vicces volna, mégis hogyan? -
MasterMason #900 Na elkezdődött itt is a "pénzgyűjtés":
https://store.zaonce.net/game-extras.html?p=1
Ne bassza már, hogy egy 60 eurós béta mellé még a hajó festésért is pénzt kér... :( Bár ez még istenes ahhoz képest, hogy a hajókat legalább ingame pénzért vásárolhatod...
-
Susarc #899 és neked gond nélkül megy? milyen funkciókra raktad amúgy a track Ir-t? -
Ubi™ #898 Hehe, tök jó a docking computer, alatta megy a Kék Duna. -
Susarc #897 nem kell csak picit elfordítanod észre sem veszed......még hátrafelé nézésnél is látod a monitort! faszán belehet állítani! igaz ELITE-ben nem tudtam ugyan :D de War Thunderben nagyon baba -
TokraFan #896 Jaja, egy próbát meg kéne ejteni... Mondjuk az engem nem befolyásol, hogy mit mond a tömeg. A tömeg szerint a konzol kontroller egy jól használható vezérlő eszköz, ami néhány játéknál igaz is, de pl. pont szimulátoroknál vagy stratégiánál, teljesen használhatatlan. -
EFRM #895 ki kell probalni allitolag nagyon adja!
én is furcsállottam és meg nem próbáltam, de nagoyn érdekelne hogy működik.
aki használja (trackIR) azok istenitik)
én is kíváncsi vagoyk a feelingre -
TokraFan #894 MOndjuk ezt meg én nem értettem soha. Miért jó az, hogy oldalra nézéshez el kell fordítanom a fejem, amit bár lehet, hogy kiváklóan érzékel a szenzor, de végtére is, a monitor mellé/alá/fölé kell nézzek nem? Esetleg ha van egy 3 montiros rendszer, de az is csak oldalra nézésnél működik, ha felnézek, akkor megint az van, hogy a fejem felfelé áll, a szemem meg természetellenesen próbálom rajta tartani a monitoron, hogy lássak is valamit. Vagy nem így működik a cucc? -
TokraFan #893 Igazi szimulátort -amioyen az Elite is-, nem igazán lehet key+mouse kombóval játszani. A célratartás sem gond, ha a joy jó minőségű- Sőt, olyan szinten dobja meg az élményt, hogy az hihetetlen. Külön gázkar is alap egy szimhez, mert akkor lehet igazán jól manőverezni, ha a gázzal folyamatosan dolgozunk. Sok videón látom, hogy feltolják full gázra, aztán csodálkoznak, hogy nem fordul a hajó. Ez arcade lövöldében elmegy, szimulátorban nem. Szóval joy, abból is valami profi cucc -akkor nem lesz gond a célratartással sem-, lehetőleg külön gázkarral. Garantált élvezet és egy percre sem fogod úgy érezni, hogy nehéz irányítani! -
Susarc #892 na War Thunderben faszán működik...de itt,nem tudom rendesen beállítani....na majd pár nap múlva youtube :) -
Kraszi77 #891 game protocol: freetrack2, azon belül use trackIr, hide freetrack.
tracker source: faceapi, yaw, meg pitch kell csak, többi nem. invert pitch.
és ezek után már csak a curves kell úgy belőni, ahogy neked tetszik.
És meg is vagy... :D
Nekem a vjoy mindig bekavart a rendesnek, de trackir support meg alapból benne van ED-ben -
Ubi™ #890 A legegyszerübb, ha egy virtuális joystickot emulálsz vele mint kimenet, aztán a játékon belül meg a fejbólogatást meg ingatást állítod be mint input joystick. -
#889 Én csak egyszer pukkadtam szét XD Meg is lepődtem, hogy mi van? :D Szerencsére ingyen kaptam új hajót és nem kellet azért is fizetni. -
Susarc #888 na valamit szöszöltem,de hogyan kell ezt bekapcsolni a játékban működjön a facetrack? -
Ubi™ #887 Ennyi szétpukkant hajót rég nem láttam. -
#886 Végre sikerült megtanulnom landolni. :D Az irányítás tényleg nagyon érzékeny. -
MasterMason #885
:D -
Susarc #884 picsbe...nem kapcsolja be a kamerámat....kiírja,hogy látja ,de nem kapcsolja be.... -
Susarc #883 így azért pöppet egyszerűbb :) -
Kraszi77 #882 Kicsit fapados, de költséghatékony. Megy webcamokkal is.
https://www.youtube.com/watch?v=6U1S6qsjOVo -
MasterMason #881 Az egeret igen, de a lézeres trackball-ok mellett elbújhat bármelyik hall szenzoros joystick érzékenysége illetve pontossága. ;) Trackball általában minden ilyen játéknál jobban teljesít precízségben, viszont a joynak feelingje van...
-
Susarc #880 ismerem ezt a radart :P én már az Ős ELITE-el is játszottam kismillió órát :)
Joy-al frankó a repülés,de nehéz célra tartani.....War Thunder-ben már nagyon hozzászoktam az egeres irányításhoz,de itt valahogy nem műkszik úgy ahogy szeretném.......igen frankó lenne egy fejkövetős cuccos,de arra meg nem beruháznék -
#879 Az az tapasztalat hogy a joy kenterbe veri irányításban a bill+egeret. Mondjuk célzás az más kérdés de odáig el is kell jutni. -
Ubi™ #878 A harc teljesen jó, gyakorolni kell, arra való a single mission. A radar meg szinte minden ilyen játékban ugyanerre a sémára hajaz. Ha megérted a lényeget pofon egyszerű lesz. A gázkart meg tarts kb. félúton, úgy rendesen tudsz fordulni is, persze csak fel/le. Oldalra ne is próbálkozz, mert nagyon lassú, használd inkább a roll-t, hogy irányba furdulj.. -
Kraszi77 #877 Két dolog nagyban megkönnyiti. Egy normális joy, és valami "fejforgás" érzékelő. -
EFRM #876 sztem gyakorold : ) -
Susarc #875 na csak sikerült :P összegzésképpen az irányítás kombatban szerintem borzalmas.........azt se tudod mi merre....az a radar sztem nagyon gáz....az ellenséget pedig baromira nehéz egyáltalán meglőni......hiába próbálok, fel,le,előre hátra,rollolni nagyon esélytelen......nektek mik a tapasztalatok?
a dokkolás elsőre ment az nem nagy cucc,de a harc az nulla