23609
-
TokraFan #794 Igen, nos a racionális összehasonlíthatóság képessége sem adatott meg mindenkinek...
Haragudjak a banánra mert nincs 4 kereke és nem gyorsul úgy, mint egy autó?
Az EVE és az E:D között kb. abban ki is merül a hasonlóság, hogy mindkettőben szép úrhajókat látni a képeken...A gyerek agya kb. ezen a ponton le is fagyott... -
Ubi™ #793 Biztos van bent gravitáció, csak ott középen a bejáratnál kisebb mint 1G. Viszont hajtómű nélkül érthető, hogy bent lepottyantál. Muris lehetett. Én is a Cobra óta felszereltem egy repair modult is, sosem lehet tudni alapon. -
EFRM #792 ontopik:
volt nemreg egy nagyon durva elmenyem (remelem ilyen nektek is lesz!!!):
egy interdictionnel picsanlott egy railgunos sw npc, es 0%ra kilotte a hajtomuvemet. persze nagy okosan nem volt meg reapir cuccom
na azutan olyan a feeling, hogy hazarepulni ilyen 15eve nem volt jatekban akkora flash
a hangok, a hajtomuvel mintha fem a femet forgacsolna, nyikorog visit, max speed 30, iranyithatosag kozel 0,
nincs hotermeles, befagy az ablak nem latsz ki elmosodott minden, befosas jo
ilyen vergodes nincs meg egy jatekban
a coriolison belul amugy lezuhantam nem tudtam becsuzlizni a kijelolt leszallopalyaig - ez vagy bug vagy tenyleg van gravitacio, de mint egy kavics szepen leesett a gep :DDD
hatalmas volt
ajanlom mindenkinek!!! -
EFRM #791 igen, sajna az uj forummal a regi 2003as regem megholt -.- -
#790 Bhalage ez Te vagy ? :D -
EFRM #789 mert nem EVE online 2 lesz alapvetoen?!, hehe "ok".
eloszor az alapokat fektessek le, aztan johet a tobbi, az egyes ponton kivul a 2-5 azert lesz benne vmilyen formaban..
en mar nagyon ra vagyok porogve a betara <333
-
MasterMason #788 Nézd, neki ezek volnának a fontosak. De ez nem olyan játék lesz. -
Diopapa #787 Why I don't like Elite Dangerous -
EFRM #786 egyetertek, de amugy lesz meg wipe szal... es en sem sirok, hogy 4 nap mulva kezdhetem elolrol es oda a cobra es a zse -
#785 Nos igen ez szokott lenni de ha vkinek annyi esze nincs hogy felfogja mi az a béta és emiatt nyom ragequitet...nos azt én nem sajnálom és a közösség is csak jól jár ha elhúznak. -
Ubi™ #784 Próbáltam, de nekem a HOTAS sem jön be. Képtelen vagyok a joyt olyan finoman kezelni, mint az egeret. De bill+egér+VA teljesen jó nekem. Ha meg kijön az Oculus CV1, akkor meg úgyis beszerzek kettő MYO-t és azzal nyomom. -
EFRM #783 mindenkepp javaslom egy rendes hotas beszerzeset, ha komolyabb idot szansz a jatekra! -
EFRM #782 nem toltam tegnap, rampa ala meg sohasem estem, de 2x eltunt a coriolis "alolam" ilyenkor rogton quit+save-t tolok, visszatoltom es akkor semmi gond -
Ubi™ #781 Csak tudod milyenek a játékosok. Ha a keservesen összekuporgatott pénzen vett új hajó meg a takarmány ilyen hibák és lagok miatt másodpercek alatt elhamvad, akkor abból ragequit lesz meg tele a fórum QQ-val. -
#781 Mostmar total egyértelmű, hogy te MolnarRob vagy. -
#780 Hmm hát azért 29.-én szerintem masszív dömping várható , szóval ha most van lag akkor is lesz . De meglássuk. Már csak 5 nap. :))) -
Dex Cowen #779 Összedobtam egy honlapot a magyar Expedíciónak, még nincs sok infó fent, de igyekszem folyamatosan bővíteni a leírást. Kérlek nézzetek rá:)
http://hex.ucoz.hu/
Jelentkezni a fórumon lehet ;) -
Ubi™ #778 BTW gamepad egyelőre kukázva, marad a bill+egér. Én nem tudom, hogy a viharba lehet azzal a kis joy-al pontosan irtányítani meg célozni? Bár lehet, hogy én nem voltam elég kitartó. -
Ubi™ #777 Nem tudom, valaki tolta e ma, de ennyire bugos és lagos még nem volt a szerver. 2 hajót vesztettem komplett rakománnyal, mert egyszer Dahan-on dokkoláskor a rámpa alá sikerült esnem és onnan aztán sehogy sem jöttem ki. Egyszer meg, már majdnem landoltam, amikor eltünt az egész űrállomás és nekimentem a láthatatlan falaknak. Azért remélem 29. után ezek már nem lesznek. -
#776 Igen, szeretném kipróbálni! :) Egyébként az a honosítás teljesen le is állt? -
TokraFan #775 OFF
Nem vészes az. A TC küldetésrendszere már tőmondatokban operál, nem kell komplett összetett mondatokból kihámozni, mit is kell csinálni. :-)
A többit (pl. parancsok) meg egyszer kiszótárazod, és többet nem lesz vele gondod. A 10éves fiam is tolja, pedig még csak 1 éve tanul angolt.
Különben jobb is ez így, volt hozzá magyarítás project de engem iszonyatosan zavart többek között a fegyverek magyar fordítása pl. "sekyemhernyó rakéta" . :-)
ON -
#774 Köszönöm az infókat! :) Az X3: Terran Conflict és a X3: Albion Prelude nekem is megvan, nagyon tetszene, de az angolja nekem erős egy picit, igaz vagy 2 éve játszottam velük. :) De az utóbbi időben újra kedvet kaptam hozzá, úgyhogy most telepedik! :) -
TokraFan #773 EVE teljesen más...
Inkább ezt nézd meg, ennek van némi köze, bár ez sem mai darab és az ED-hez nyilván nem mérhető. Viszont olcsó, a maga módján szép és hangulatos is, elmegy régebbi gépeken is. Nekem 400+ órám van benne. Feltéve, ha nem ismerted még esetleg...:-) Mivel kell hozzá az alap game, ezt a pakkot érdemes beszerezni -
Dex Cowen #772 Havidíjas és nem... egyáltalán nem. Az eve-ben 1évnek el kell telnie hogy a karaktered legalább 1dologban jó legyen(mielőtt bárki el kezd vitatkozni, az tuti hogy nem csinálhatod azt amit akarsz még akkor sem ha megvan rá a skilled).... egyedül semmire nem mész az EVE világában. Az eve pedig nem szimulator, mig az Elite az és akármennyire nagy az EVE online világa, eltörpül az ED-hez képest:) -
#771 Nagyon kíváncsi vagyok én is... :) Ha nagyon nagy lesz, akkor én sem várok amennyit szoktam ilyen esetekben! :) A videók nagyon hangulatosak, az biztos! :)
Egy kicsi off:
Az EVE nem hasonló játék? Mert most 75%-os a Steamen, bár ha jól tudom, az havidíjas. :) -
TokraFan #770 Erre mi is. Magam részéről, ha a várakozásaim nagyobb részét hozni fogja, akkor ez lesz az a játék, amiért semmi pénzt nem sajnálok...Mivel kvázi nincs ilyen game a piacon, a nyomorult X-eken kívül, aminek viszont a teljes bukás Rebirth-el nagyjából vége is lett azt hiszem... -
#769 Köszi a választ! :) Ha még most nem is veszem meg, de a topikot fogom követni, mert kíváncsi vagyok, milyen lesz a játék! :) -
Ninju #768 Az 5 font az csak egy támogatási fokozat volt a kampány alatt. Azért nem járt a teljes játék. Ha jól emlékszem a legolcsóbb az 15 v. 20 font volt amiért majd megkapod a teljes játékot.
A Kickstarter kampány lezárult, úgyhogy ezeket a csomagokat már nem lehet megvenni.
A megjelenés várhatóan idén a negyedik negyedévben valamikor. -
#767 Nekem nem probléma 1-2 évet várni... :) Ha olcsóbb lesz megveszem, addig pedig türelemmel várok. -
#766 Elvétve találni olyan játékot, amit megjelenés napján nem lehet 20-30% kedvezménnyel megvenni valahol. -
Ubi™ #765 Jelenleg $50 a legolcsóbb alap játék és nem hiszem, hogy belátható időn belül olcsóbb lesz. Esetleg, ha lesz valami akció. -
#764 Köszi a a választ, Kickstarter-en mintha ezt láttam volna... :) A €60.00 nekem elég sok, úgyhogy várok, amíg olcsóbb nem lesz.. :)) -
BladeW #763 Nincs 5 fontos verzió.
http://elite.frontier.co.uk/ -
#762 Sziasztok!
Gyermek koromban nagy Elite fan voltam, így nagy örömmel fedeztem fel ezt a játékot! :)
Láttam, hogy Kickstarter-es. Az 5 font-os verziót meg lehet még venni? Ha nem, honnan szerezhető be a játék, és kb mikortól indul?
Köszi a válaszokat,
Papa -
#761 Nem akarok én mass pvp-t csak egy kis jó csihipuhit. Mondjuk mass pvp-vel sincs bajom , az se rossz móka ha nagyobb allik egymásnak ugranak de inkább a small scale pvp érdekel , meg persze a felfedezés. -
Dex Cowen #760 Occulus itt is, én had ne mondjam mit eszek iszok, de jó lesz:D
Én 5.-én kezdek a játéknak. -
MasterMason #759 Én is ezt tervezem. :D Kellő mennyiségű pénz megléte után felfedező útra indulni. Oculus (remélem az is hamar jön), egy karton redbull és csak egy villanás marad utánam. :D
Láttátok milyen amikor ugrik előtted egy hajó? Az nagyon durva.
-
Dex Cowen #758 Biztos lesznek idioták, akik mindenkit ignorálnak, aki kilőtte őket, de egy idő után ők úgy is singleplayerben kötnek ki. Engem nem zavar, mivel ő sem lesz hatással az én játékomra. De egy biztos, azért ez nem az a masszív pvp játék lesz, amit sokan várnak tőle. Én spec összeszedek kedvesemmel 1-2 Battleshipre és Freighterre, majd expedíciót fogunk szervezni a galaxis középpontjába(amolyan Destiny feeling egy kis battlestar Galacticaval, hisz nem csak csatahajóink lesznek), fő célja a felfedezés és gazdasági kapcsolatok kialakítása lesz, azonban kétlem hogy egy karcolás nélkül fogunk végigsiklani, természetesen onpen world-ben. Én a pvp-t nem fogom keresni, azonban 400billion csillagrendszer egy explorer flottának épp elegendő idő hogy minden megtörténjen. BTW lehet csatlakozni:) -
Diopapa #757 Ha bányászni kellett, 5 perc után teljesen paranoiás lettem, karakter a sziklának fordulva, a csákányozás elhallatszik kilométerekre, vártam a repülő nyílvesszőket.. :D Mondjuk akkor morcosabb voltam, amikor a hetekig építgetett tutajom egy szerver crash miatt eltűnt én meg ott álltam a tengerben, körülöttem köröző cápákkal :D -
#756 Naja , hányszor vertek ott minket kupán tejóég :D
Jut eszembe : karakter fejlődést ugye még véletlenül sem terveznek semmilyen formában ugye ?