23609
-
Diopapa #755 Nem állítom, hogy időnként nem volt zavaró Darkfallban, hogy amikor newbie-ként kimentem a városból és egyből legankoltak 10-ből 9x. (Ott seamless world van és free pvp) De rettentő ostobán nézett volna ki, ha ignorálom egyből aki megölt és akkor többet nem láttam volna pedig ott van. -
#754 Majd ki lesz balanszolva, hogy egyrészt ne legyen értelme (anyagi haszna) a kicsiket lelövöldözni egy nagyfiúnak - kevés bevétel, sok büntetés, és rajtad lóg majd a fél galaxis kalózvadász hordája és a rendőrségi Viperek :)
Aki meg saját méretét támad be, ott a védelem is elég lesz ahhoz, hogy az ignorálás ne is merüljön fel egy jó csata után (közben). -
#753 A játék lehetőséget ad rá hogy egymást megtámadják az emberek. Akkor miért retard az aki ezt megteszi és ignorálják ? -
Dex Cowen #752 A kérdést sem értem, ha mindenki ingorra rak, akkor te vagy a retard... -
Diopapa #751 Igen, de akkor ha mindenki ignore-ra rak, akkor hogyan lehet majd farmolni a retardokat? :D -
Dex Cowen #750 Nincs ezzel nekem semmi bajom, azt lehet félreérthető volt, az alliance nem azt jelenti hogy csak azokkal fog egybe rakni, arra ott a privat szerver, csak ha barátok vagytok vagy egy alliancba vagy vlkivel, aki ott áll X stasion előtt, akkor mikor odaugrasz te is abba az instanceba kerülsz, ha lehetséges. Kicsit sok a ha, de én már láttam hasonló rendszert működni a the secret worldben. Várjuk ki a végét én azzal is elvagyok már ha van benne co-op:) -
Diopapa #749 Nemtom' de ez így nagyon béna :) -
Dex Cowen #748 AZ Alliance/friend listről annyit tudunk, hogy azokkal fog egy instanceba rakni a játék folyamán. Hogy miket lehet majd multi szinten csinálni... passz... De ne számíts nagy eve csatákra, mert itt nem lehet birodalmat és infrastruktúrát építeni, ezt megteszik helyettünk az NPC-k, mi csak ezeknek az NPC Fraction-oknek vagyunk a pilótái. Persze 100fős lehet egy ilyen instance, ergo 100ember harcolhat egyszerre. A későbbi hajók között, amiket a játék indulásnál terveznek berakni, Van több személyes Battleship is(15fős) ÉS valami Capital crusier vagy mi.... VAlahol a CApital és a Battleship között, amiből több vadászgép is felszállhat. Én azt mondom biztos lesz szórakozásra lehetőség:) -
Dex Cowen #747 Én Iron Man módban fogok játszani, ami annyit tesz hogy ha kilövik a hajód és nem katapultálsz vagy ha kilövik a pododat is. Akkor meghaltál és mehetsz normal módra vagy pedig újrakezdesz egy karit a semmiről Iron Manben ismét. Mivel a rendszer az Ironmaneseket és a Normal módban játszókat külön kezeli, ezért ha olyat helyen akarsz játszani ahol megfontolt komoly játékosok játszanak akkor Iron Manezel, ha csak agyatlanul lőni mindenkit, akkor a normalon fogsz kikötni így is meg úgyis:) OTT ha meg szintén megy az agyatlan lövöldözés, mindenki letiltja az arcot és utána valóban marad neki a single vagy egy új captain tiszta lappal:) Ez teljesen rendben van, ez itt a természetes szelektálódás. Ez nem egy PVP centered játék, itt túlélni kell, persze ehhez kell pénz és van sok ötlet hogy-hogy lehet szerezni.... Én sem akarok olyan játékosokkal találkozni, akik ok nélkül lőnek le vlkit, egy kalóz a zsákmányért harcol nem pedig a gyilkolásért teszi kockára a hajóját és az életét. Ez egy space sim, aszerint is kell játszani -
#746 De ez nem csak a kalózokat érintheti negatívan hanem több ember. Ha tényleg lesz alliance rendszer és az enemy-k egymást rakják ignore-ra akkor mi lesz ?
Már ha allik egymásnak tudnak esni és ezt lehet majd ilyen esetben állítani.
Erről info ? -
Dex Cowen #745 Nem lesz ezzel semmi gond, sokan akarnak kalóz lenni és sokan akarnak kalózokkal találkozni, ki fog alakulni ne félj. Csak kell építeni a kis közösséged hozzá ingame, mert egyedül elkeveredhetsz a világűrben:D -
#744 igen, ezen én is csodálkozom, mert én pl. szívesen lennék kalóz, viszont egy idő után a sok ignore miatt nem találkozhatok élő emberrel :D
-
Diopapa #743 Akkor a sikeres kalózok hamar single-ben találják magukat, ha mindenki ignore-ra teszi őket.. :D -
BladeW #742 alliance/barát/ignore rendszer
Ezt egyébként a fórumozók "sírták" ki a fejlesztőktől. Nagyon sokan inkább a single felé hajlanak, de mégis szeretnének egy dinamikus világban játszani. (Ezzel kapcsolatban kértek olyat is, hogy az aktuális single világodat manuálisan frissíteni lehessen az aktuális multi világra.) -
Dex Cowen #741 AZ online része sem lesz olyan, mint amit eddig megszoktunk. Bár van egy szép nagy tejút a játékban, de ez mind nem 1 szerveren fog menni, hanem "instance"-ok lesznek. A wiki oldalukon vlmi hasonló példával írták le:
Ha 2játékos elkezd harcolni, mondjuk az egyik bolygó körül, akkor ők bekerülnek egy külön kis instance-ba, ahova bármelyik játékos szabadon becsatlakozhat eglszen addig, amíg el nem éri a max(elméletileg 100fős) számot. Ha ez megtört a következő 100embert, akik ugyanazon bolygó körül akarnak harcolni, másik instance-ba kerül, de a kettő vagy akár sokkal több instance között a járkálás szabad, de hogy ez játéktechnikai szempontból hogy néz ki... passz:) Továbbá van az alliance/barát/ignore rendszer, amivel megválogathatod, vagy legalábbis manipulálhatod a rendszert hogy kikkel rakjon össze miközben repkedsz a galaxisban és kikkel nem. Akiket ignore-ra raksz, azokkal soha nem fog összerakni, de ha te túl sokat szívattál egy csóró kereskedőt és ignore listára rak... akkor már többet nem szívatod.
Persze ez még semmi, mert 3 "FŐ szerver típus" WTF is van. Az egyik ahol lényegében minden játékos van aki multizni szeretne, itt olyan gyakran rak össze téged más emberrel a rendszer ahogyan csak tud. A másik a private szerver, ahova a saját barátaidat vagy Alliance tagjaidat hívod. A 3. a full singleplayer.
Full singleplayert csak az elején tudod választani és akkor elvágod magadat a multiplayer lehetőségétől azzal a karakterrel, azonban a multi részen váltogathatsz a private és public szerver között, miközben egy PVP on/ PVP off jelzőszerűséget is állítgathatsz, ami szintén hatással van arra, hogy kikkel rak össze.
Én nem mondanám erre, hogy mindenkinek kedvező állást hoztak össze, erősen a single rész fele húz a dolog, azonban a játékosok, akik pvp-re és egyébb gonoszságokra vágynak, megfogják találni egymást. Ez is igaz:)
Egy biztos érdekes kis multiplayer rendszer lesz:) -
#740 király, köszi!
leginkább a havidíj izgatott, de akkor így már tutira befektetek egy kis lovettát a gyerekkori kedvencembe :D -
#739 Minden legyártott parancsnoknál választhatsz, hogy a multis világba vagy a szóló világba rakod, és utána az ott fog élni.
A szóló világban a gazdaságot nem alakítja a rengeteg játékos, és nem kell tolakodni egy űrállomás bejáratánál :)
Havidíj nincs. -
#738 Sziasztok,
segítsetek néhány kérdés megválaszolásával:
1. csak online lesz játszható?
2. lesz benne single player játék, vagy csak mmo?
3. havidíjas lesz, vagy csak egyszer kell megvenni? (nem olcsó a játék)
Köszi!
-
Diopapa #737 Egy linket tudsz dobni? :) -
Dex Cowen #736 Találtam tört verziót. Bár annak semmi köze a hangfelismerő programhoz, hisz az még mindig a microsoft-é, Ivona csak a hangpackot adja, de azokból jókat:) -
Diopapa #735 Okés... Bár a magyar Ultimate-en kb 3 perc beállítani :D Végül is megvetted, vagy találtál tört verziót? -
Dex Cowen #734 Már meg van oldva Ivonát használok:) BTW TTS jó sok nyelven van, bár ez a kevés/sok elég relatív... Amúgy ultimate, de már angol. Szinte mindig angol windowsom volt, mikor is 1 éve újrarakásnál a kapott windows CD magyar volt... Igy nem volt nagy szívfájdalom újrarakni a rendszert:) -
Diopapa #733 Azt hiszem féleértésben vagy. Azért nem akar mennyi a TTS mert csak pár nyelven elérhető, de megoldható viszonylag egyszerűen magyar Windows alatt is. Milyen verzió a W7-ed? Home Premium v. Ultimate vagy milyen? -
Ubi™ #732 Én kb. fél éve használom a VA-t az IVONA-a Amy-vel és magyarul adom a parancsokat. Tök jó, mert helyettesíti a billentyűzet és egér makrókat is. Programonként szépen be lehet tanítani mindenre. Azóta én csak az irányításra használom a bill+egér párost. Bár mostanában próbálgatok egy ilyen gamepad-et. VR sisakhoz akarom majd használni, van benne 7 analog tengely és 12 gomb, ráadásul wireless. -
MasterMason #731 Inkább olvasd el a privát üzeneted... -
Dex Cowen #730 Nem azt mondtam mennyi a bitrátája a hangnak, csak simán 34bites rendszerre vannak. Valami miatt, ott meg lehetett oldani a feltelepítést, 64biten pedig nem. Ezt is csak egy fórumon olvastam míg próbáltam összehozni a saját rendszeremen. -
MasterMason #729 A hang bitrátája nem rendszer függő, szóval akár 192bites a hang akár 384 vagy 34, akkor is működik bármilyen rendszeren. -
Dex Cowen #728 Nem az Ivonával van baj, azt használom most is, hanem más ingyenesen letölthető TTS hangpackot nem sikerült feltelepítenem windows7-re, van erről jópár fórum hogy miért nem, az is szenvedős hogy egyáltalán kiválazhasd a TTS hangok közül amit feltelepítettél... de nekem még akkor sem működött. Összességében 3órát szántam rá, az semmi biztos van megoldás, de hogy nem én leszek aki megtalálja, az szent:D
AMúgy lentebbi kérdésre még egyszer válaszolva, a voice attack pedig a program amivel hangutasítások mellé billentyű lenyomást és még sok más dolgot rendelhetsz -
MasterMason #727 Hát akkor? :) Az X64-es rendszeren tökéletesen fut és feltelepíthető minden 32bites alkalmazás, fordítva viszont nem... Egyébként kb fél perc alatt megtalálható az x64-es ivona is. -
Dex Cowen #726 Ivona lényegében a hangpackot adja, hogy ne kelljen az idióta Annát hallgatnod a Microsoftól, Én Sally-t töltöttem le az Ivona.com-ról trialban, és ég és föld a különbség. Sajna nincs mese meg kell venni, mert a win7 egyszerűen nem akarja,hogy hangot rakj rá..., egyedül az Ivona.com-ról sikerült ezt megoldanom. Szerintem ez azért van, mert 64biten vagyok és az összes letölthető hang 34bitre van. De csak tippelek, az biztos hogy nem véletlenül mindenki az Ivonát mondja. Azonban minőségben hozza az elvártat:) -
#725 Ivona miért jobb mit a Voice attack ? Mivel tud többet ? -
Diopapa #724 Remek lenne thnx. 32 bites változathoz van törés, de x64 kéne ugye.. :) -
MasterMason #723 Nézegettem a joyokat, és ez a TM warthog-on nagyon megakadt a szemem, nagyon menne a cockpitemhez is. Nagyon kár, hogy nem FFB-s. Az nekem hiányozna, már megszoktam FFB-t joystickon, de százszor tartósabbnak néz ki mint a logitech g940-en, így ránézésre az anyagaiból ítélve TM Warthog egy életre szól... Melyikőtöknek van itt? -
Dex Cowen #722 Huhh az Ivona elég komoly, már rajta vagyok az ügyön, hogy szerezzek normális hangpackot hozzá, ha megvan írom honnan mit:) -
Diopapa #721 Én megvettem, tényleg jó, de az Ivona nagyon drága, abból jó lenne tört, de nem találok égen földön... -
MasterMason #720 Láttam már videón jópofa. :D VR szemüveg használatánál meg talán "kötelező" is lesz a kényelmes játékhoz. -
Dex Cowen #719 Nah voice attack installálva, csak egy napom ment rá és egy pici, de sikerült:) Egyenlőre csak a 21 napos trialt használom, de szerintem befizetem azt a 8$-t, simán megéri. Egyszerűen nincs annyi gomb egyik kontrolleren sem, hogy klaviatúra nélkül tudjak játszani és közben még a menüket is és a fel le nézéshez is hozzáférjek, így megoldva:) Vicces kis program, ha eléggé elborult vagy(ahogy én)előre megírt kis monológokat is beprogramozhatsz a gépezetnek. Fel lehet dobni vele a hosszas utazásokat a hypertérben:)
Tipp ha ki akarod próbálni, trainingeld a recognition drivert, anélkül sehova:) -
TokraFan #718 Az jól hangzik, remélem igazad lesz... -
MasterMason #717 Azt jelzi, hogy mennyire vagy észrevehető az űrben, minél gyorsabban mész és minél nagyobb hőt ad le a gép, annál erősebb lesz a signature indicates. -
MasterMason #716 Lesz persze, csak akkor kizárólag NPC-k lesznek hatással a gazdaságra, no meg ugye te...