23609
-
MasterMason #2876 Szerintem csak a bányászat, az nagyon nem fekszik nekem. Tehát egyesével begyűjteni a darabokat hát ezt csináltatnám két hétig azzal aki ezt így kitalálta. -
EFRM #2875 nem lesz tobb wipe, es egyszer kell vegigcsinalni ...
sztem annyira nem gaz. -
StrikeFor #2874 igazad van,de most a másik véglet sem éppen játékos barát........csináljanak olyan készleteket ,meg árakat,hogy egy mezei emberke is élvezze a kereskedést,mert ez így elég béna.........csináljanak több küldetést,ahogy mondtad esetleg kössék rangokhoz a nagyobb hajókat,de akárhogy is van a játék a Cobráig egy kőfejtőben való kényszermunkával ér fel........... -
MasterMason #2873 Mondjuk mivel a kereskedés-felfedezés és harc téren is külön minősítések rangok vannak, azért mégiscsak van valamiféle MMO fejlődés ami végül is a karaktered tudásáról tapasztalatáról nyújt némi infót. Egyébként én is gondoltam rá, hogy bizonyos hajók megvásárlását rangokhoz kéne kötni, bár lehet jobb ez így. -
StrikeFor #2872 "is route planner is a joke?" fórum topik :P -
#2871 Ha nem akarják (márpedig nem akarják), hogy minden játékos az első bejelentkezés és egy óra wikipedia olvasgatás (best money making methods) után két héttel a legerősebb, leghatékonyabb hajókban legyen tetszés szerinti pénzzel a táskájában, akkor valamilyen módon le kell lassítani a fejlődést. Mert akkor két hónappal később miért játsszon? Csak eventekből nem fognak megélni, és a "mindegy, csak repkedjek" rajongói tábor se végtelen nagy.
Mivel klasszikus MMO-s "szintlépés" és "fejlődés" igazából ha jól látom nincs - csak pénz, így a bevételeket kell drasztikusan csökkenteni, hogy jóval nehezebb legyen megvenni egy nagy hajót, erős fegyvert, stb. Persze ezt nagyon ki kell egyensúlyozni, hogy ne menjen az élvezet kárára. Ezek szerint most állítgatják ezeket az értékeket.
Másik lehetőség, amiről nem tudom, hogy van-e, lesz-e, hogy bizonyos rangokhoz, teljesítményekhez kötni bizonyos hajókat, hajótípusokat, méreteket. Ugyanez megoldható lenne mondjuk fegyverekkel, felszereléssel is. Ez hasonlítana valahol az MMO-s fejlődési rendszerhez, és sokkal többféle lehetőséget nyújtana - lehet dolgozni a Föderációnak, a Birodalomnak, stb. - mert náluk van olyasmi, amit szeretnél venni. -
StrikeFor #2870 én 70 fényévet mentem és mínuszban tudtam volna eladni az Eranin WHiskeyt.....most meg az a bajom,hogy nem tudok onnan tovább menni csak visszafele :S frankón kiiktatták ezt a kereskedést is....
most nem azért ,de hogyan gondolják,hogy majd 10k-s haszonért napi 4-6 órát meg heti 20-30 órát ülök a gép előtt és robotolok???? iszonyatosan szánalmas haszonkulcsok vannak...... -
StrikeFor #2869 hát komolyan mondom miért nem lehet rendes route plannert csinálni? ahogy mondtátok majd én megállok tankolni vagy szipkázni,de lehessen már valóban terveznem....... -
kalif #2868 Valami gáz van a rare cuccokkal.160 fényévet utaztam és veszteséggel tudom eladni, ahol eddig vagy 15k haszon volt tonnánként.
Mi van ezzel ? Bug vagy valami más ? A supply töltődés is iszonyat lassú lett, ami eddig 15-20 perc alatt feltöltődött, most 10 percenként 1-et ad, ami azt jelenti, hogy a 100-as rakterem 1000 perc alatt töltődne fel. :(
Valami nem stimmel itt.Másnak is ez a helyzet ? -
JoeSatriani23 #2867 Ejjj sajnalom: ) "kar erte, kivalo ugynok volt" :D -
RaKmaTakaTa #2866 Gratula! :P Tegnap én is beleültem egy Lakon-7-be, de csak egy út fért bele, annak is a végén kilőtt egy állomás. Most egy kicsit lehiggadok, aztán beleülök a vigaszdíjként kapott sidewinder-be. :)
(Elfelejtettem dokkolási engedélyt kérni, ez az állomásnak nagyon-nagyon nem tetszett, ezért kicsit odapörkölt a hajómnak. /Végül is, miért ne? Akinek rossz helyen van parkolva a kocsija, fel kell robbantani! :O/ Természetesen a biztosítási díjat nem tudtam fedezni.)
Úgy látom a ritka árukkal (rare commodities) való kereskedésnek befellegzett. Vagy nerfelték, vagy bugos, de a legtöbb esetben negatív szám lesz a haszon. -
npolos #2865 jó nektek :)
nálam csak az offlline van még :( -
EFRM #2864 nagyon fasza lett a gamma2 tegnap toltam egy kicsit.
atomállat! -
MasterMason #2863 Persze nem mondom, hogy nem lehetne benne akár jóval komolyabb úttervező is, de már ez is elég sokat dob a kényelem szempontjából ahhoz képest, hogy minden egyes ugrás után kézzel kellett eddig... -
JoeSatriani23 #2862 Az rendben van..de ettol fuggetlenul letervezhetne a komplett utat...max en majd megallok tankolni vagy szipkazni...
Jo ettol meg hasznos dolog..de egy satnav se csak addig tervezi az utat ameddig a benzin, gazolaj kitart: ) -
whd #2861 Nem kell beirkalnod de max 50ly-re tervez. -
kalif #2860 Akkor teljesen használhatatlan a route planner ? Mert úgy semmi értelme, ha most is neked kell kijelölni illetve beírkálni a galaxy mapen. A Lakon 7 mennyibe kerül ?
Jól értettem, hogy van olyan lehetőség, hogy az előző hajódról átrakj cuccokat az újra ? Pontosan hogy ?
Más:
Valaki tudja a #2807-re a választ ? Van amikor mutatja a navigációs panelen is, de sokszor nem.Mitől függ ez ? Köszönöm. -
MasterMason #2859 Szerintem jó a route planner, nyilván csak akkora távon tudja kalkulálni amekkora távot az FSD tud... -
JoeSatriani23 #2858 Akkor mar csak ra kellene birni h a beallitott utvonalat legalabb megtegye:) vagy legalabb szep sorba adja be ugra utan a kovetkezo ugrasi pontot. Van meg mit kitapasztalni ezzel:)
Mindenesetre nalam abszolute ev jateka..mar igy is: ) -
whd #2857 max az 50ly ha jol tudom :) -
JoeSatriani23 #2856 Kerdes az, hogy tenyleg hasznalhatatlan a route planner vagy en vagyom megalama?! Naivan gondoltam, hogy mostmar nem kell egy 300ly-es utazashoz egyesevel galaxy map-en megadni az utvonalat, hanem szepen megcsinalja automatic....ordas nagy tevedes : ) 2-3 rendszert tervez..de esze agaban sincs ugrani...mivel a legtavolabbi erkezesi pont van ugrasi pontnak beadva...bena vagyok vagy tenyleg feleslegesen lett beleteve?!
Mas: tegnap este egy Lakon 7 boldog tulajdonosa lettem...remek kis kozepes szallitohajo lenne...csak miutan beszamoltak az Asp-t...valahogy eltunt a buy back lehetoseg az cuccokrol amik rajta voltak..ergo ott allok h van egy remek hajo hatalmas rakterrel csak mig az asp-m ugrott 23ly-t addig a mostani 8!!-at:/ es nincs sehol egy eppkezlab frameshift drive a kornyeken..hat ez szoporoller vagy de?!: ) -
whd #2855 Ujra kell konfigolni a gombokat. Minden elveszett :) -
whd #2854 de van. a play. crash to desktopnal nincs hang. :D -
HUN_bulldog #2853 Annyira rossz olvasni, hogy ti már játszotok :D vadászok gyorsan egy gamma hozzáférést valahol a neten :D -
MasterMason #2852 Szóval most már tényleg nincs olyan gomb vagy opció a játékban amit megnyomva ne lenne valami hangeffekt. -
MasterMason #2851 Mondjuk ezért biztos csuklottak a frontiernél. -
MasterMason #2850 Nagyon kellett már ez a Route planning és jobb később mint soha. -
Ubi™ #2849 Már megint hozzápiszkáltak a bill kombinációkhoz, Lehet újra beállítani vagy használod a default értékeket aztán újrabekövöd magadnak. -
kalif #2848 Ti tudtok játszani vele ? Mindig lefagy már a betöltéskor. -
StrikeFor #2847 Őőőőő hát frissítettem........semmi,de semmi nem működik csak a hajó fényszórója :D az összes többi gomb,joy,egér gombja nem reagál semmire...ott áll a hajóm a dokkban és tudom kapcsolgatni a hajó fényeit azt csááá :D Nice one! :D -
StrikeFor #2846 iszonyatosan lassan jön...nekem már kb 90% nál tart ,de 300kbyte-al se jön :S -
rexsimus #2845 Itt van már, csak nem tölti nekem. 10%-nál megakad. :/ -
JoeSatriani23 #2844 de de, toltsetek: ) volt egy kis fennakadas: ) login helyett "bad request" uzenet:) de elvileg fixaltak -
StrikeFor #2843 nah nem jön az a gamma 2.0? -
JoeSatriani23 #2842 hat en altalaban oda viszem ahol ujra fel tudom tolteni a gepet rare stuffal... de szerintem ha megvan a kello tav akkor mind1, h milyen bealitottsagu bazison adod el (ha erre kerdeztel) -
Luciferkee #2841 Köszönöm a linket.
Hasonló felállásban szállítottam, HIgh-Suppy Mineralokat vittem High-Demand Mineralokhoz.
Onnan High-Suppy Mineral extractorts vagy power generatort vittem vissza, ahol high-Demand volt.
Szerintem ennél többet nem lehet a tradeból kihozni. -
StrikeFor #2840 és tök 8,hogy hol adod el ha elugrottál 100-150 fényévet a vételi helytől? -
StrikeFor #2839 ez ilyen kényszermunka a 100-500Cr-es profitért...... -
rexsimus #2838 Egy kis segítség. ;) -
Luciferkee #2837 hát biztos hamarabb keresel így 300k-t mint ahogy én haulerrel 12 óra alatt! :D
150+ fényév szerintem 1 óra alatt simán megvan, főleg, cobrám ugrik már most 15-t üresen, 10-t teli raktérrel.
Gondolom itt is ki lehet alakítani útvonalat, A helyől viszel a raret B helyre. B helyről viszel b raret A helyre.