23609
1418743729.jpg
  • HUN_bulldog
    köszi !
  • kalif
    Kösz Ubi, sztem nagyon jó lett az útvonaltervező !
    A beépített egyébként pontosan hogy működik ? Van amikor kijelölöm vele az útvonalat kb. 3-4 ugrással, és szépen egyik ugrásról a másikra ki is jelöli szépen, nekem nem kell már beírnom semmit, csak irányba tenni a hajót.A gond, hogy nem mindig működik ilyen szépen, sokszor nem adja be vagy elfelejti .Mitől függ ez egyébként ?
  • Nissifer
    Üdv Localmester! Gratula a Hotas X-hez! ;) Nézz be ide is: Elite Dangerous Hu fórum
    Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.12.12. 19:05:19
  • kalif
    Jaja javítja :) Végre elindult :) lehet játszani !:)
  • Diopapa
    Kijött egy új patch, elvileg javítja a nem indulást / sárga hajó pörgésnél a fagyást.

• localmester
    Ubi !

Csúcs vagy ! Szép munka !
    Még a kezdőknek is mint én áttekinthető !

Csak így tovább " barátom " ne add fel soha !!!

Köszönöm.
  • Ubi™
    Tudom, hogy a játékban már van route planner, de ha már megcsináltam (kb. 3 hónapja kezdteme el, de kevés időm van rá), akkor kiteszem ide, hátha még jó lesz. Na meg az oldal fejlesztés alatt van és terveim szerint más is lesz ott, mint pl. trading útvonal tervezés, árak nyomkövetése, grafikonok, mit hol érdemes venni. Jelenleg kb. 20 ezer csillag rendszert ismer, ezekre működik, hogy A-ból B-be hogy jutsz el. A második lapon van a lényeg (Path Finder), az input mező 3 karakter begépelése után felhozza az ismert rendszereket, beírod, hogy a hajód mekkorát tud ugrani és kiadja az útvonalat némi körítéssel. Még nagyon kezdeti verzió, de már működik. Minden ötletet szívesen fogadok.
    Elite: Dangerous Tool
  • localmester
    Sziasztok !

Ma vettem az iPon-ba egy THRUSTMASTER T.Flight Hotas X.

Próbálta egérrel és a beállításokat is szinte mindent, de nem sok sikerrel, most hogy ez van talán könnyebb lesz, bár eddig nem sikerült vele nagyon irányítani jól.

Szokatlan nagyon, de szokom erősen, mert nem sok van hátra a megjelenésig " December 16 " nagyon várom !

Nekem csak a Training Demo elérésem van, de az is elég, hogy gyakorolhassam a gépem irányítását.

Üdv Minden Parancsnoknak !!!
    Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.12. 16:18:00
  • EFRM
    nalam tegnap este nem mukodtek a kuldetesek (server hiba volt nem lehetett leokézni)
    zzz :(
  • kalif
    passz, én is olvasom a hivatalos fórumot, sokaknak ez a problémája.De érdekes, hogy csak a gamma 2.0 után jelentkezett, addig semmi probléma nem volt, még nem is crashelt.A patch után viszont crash volt már a launchernél, majd azt megoldották, de a fagyás az megmaradt, bár tegnap este sikerült játszanom,amikor 0-ra tettem az upnp-t. Ma reggel viszont megint előjött, de most már az upnp állítgatása sem jó :(
    Mindegy remélem egy új patch-csel orvosolják ezt a problémát is.
  • rexsimus
    Simán találni jó küldiket. Persze van amikor 5 bázison vagyok, és 1000 credites jutalmak vannak, de pl tegnap 2 tonna cuccot kellett átszállítanom egy szomszédos rendszerbe 30000 creditért.
  • Diopapa
    :( Másik fórumon segített pár embernek. Nem tudom miért, nálam nem jelentkezett ez a probléma.
  • kalif
    Kösz, de nem oldódott meg, feltettem a k-lite codec-et nem segített, majd a blackvideo.wmv videofájlt kivettem, ugyanúgy 2 forgás után lefagy a hajó betöltéskor :(
  • StrikeFor
    elmennek a pöcsbe! 5! oda-vissza kanyar alatt (22 tonnás raktérről beszélünk!) nyereségből veszteséges lett a cucc amit szállítgattam.........küldetések nincsenek.............a kereskedelem pedig így monoton unalmas robotolás......Good job
  • Diopapa
    A forgó hajó wmv videofile, másold át őket máshova és jó lesz elvileg. Vagy tegyél fel valami codec packot, akár microsoftosat is, csak működjön vele a wmv.
  • kalif
    Újra betöltési hiba :( Betöltésnél a forgó hajó megáll és lefagy a game :(
    Tud valaki erre vmi megoldást ? Már az upnp állítgatása sem jön be :(
  • Nissifer
    Moby, király a fejléc logód! 8 bit rulez! Üdv a csapatban! Nekem sem volt pc-m, direkt az Elite kedvéért raktam össze egyet. Mondjuk azóta az Air megsértődött mert azt használom hozzá "wifi kártyának". :) Javaslom, hogy próbáld ki a játékot csak billentyűzettel irányítva, naaagyon duurva! :D
  • whd
    A dk2vel varj meg:) hidd el:) en jatszottam dk2vel es meg nem az igazi. Legy turelmes:)
  • Moby
    Hamarosan totál csirkeként érkezem én is :D Én igazából most találtam a játékra, annyit tudtam róla, hogy van/lesz. Egy ideje nincs pécém sem, szóval egészen alulról kezdem, épül a gép, ma vettem egy TM HotasX-et az e:d.hu ajánlásra, jövőhéten tesztelem az o.rift dk2-t élesben, ha jó hozzá, rendelem azt is, és irány a csillagok :D Addig művelődök, amíg összeáll a rig.
  • Z33noo
    Nekem videó fájlok áthelyezésével is fagy
  • JoeSatriani23
    na hat en meguntam a varakoztast: ) fogtam a video fileokat atraktam mashova es lon megy a jatek:D (bar nem gondoltam h ilyen ecceru a megoldas:D igy most ugyan menube nincs video hatter, de kit erdekel)

Utoljára szerkesztette: JoeSatriani23, 2014.12.11. 20:03:42
  • HUN_bulldog
    na én ezt nem bírom, játszom addig a régi elite-el
  • Luciferkee
    A kezdőoldalon lévő videoval van gond. Codec probléma, vagy letörlöd a k-lite codec packot (vagy cccp), vagy vársz. Én mindenesetre várok :)
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.11. 19:13:50
  • JoeSatriani23
    kb mindenkinek aki patchelt: )
  • kalif
    Leállás van még ? mert upgradeltem és azóta crashel amikor elindítom a launchert.
  • StrikeFor
    ó király,köszönöm! ahova most viszem ott folyamatosan csökken a hasznom :( 850-750-660.....igaz az ezüstön amit meg vissza viszek fixen 405 a fogó.....tehát 1000cr megvan ami már jónak számít......na azért lehet szétnézek Azeban cityből mennyiért tudok cumót vinni
  • JoeSatriani23
    2.01 Erkezik soon!!!
  • JoeSatriani23
    eranin-on azbeban city 7315 a sell price.
  • StrikeFor
    aki ERANIN,ACHIHAUT, vagy IBOOTIS-on jár az mondja meg pls mennyiért veszik a CONSUMER TECHNOLOGY-t! köszönöm!
  • JoeSatriani23
    Csinos!!!: )
  • TokraFan
    Ez a taktika már az X3 Reunionnál sem jött be. 1 hónapig tartott, mire venni tudtam egy Titan-t és azt még fel is kellett volna szerelni. Az más kérdés, hogy a megszállottaknak ez így voltaképpen kihívás volt, de rengeteg játékost veszítettek miatta anno. Nem véletlen, hogy a későbbi verziókban rendre könnyítették a pénzhez jutás lehetőségeit. ED-ben is jobb lett volna a kalsszikus szintlépést bevezetni, ha már MMO-t csináltak belőle, mivel ott folyamatos a fejlődési kényszer, nem teszi le a játékos azzal, hogy nincs mit csinálni vagy amit csinálhat, az monoton. A pénzszerzés pedig lehetett volna sokkal könnyebb, mert akkor úgy érzi az ember, hogy halad is valahova a játékkal.
  • StrikeFor
    ez így nem szar :P

• Chob
    De van, pl. a Clipper-hez baron rang kell az empire-nél.
  • StrikeFor
    a D-Scanner és ez a frame drive ébresztő rendszer hogyan működik pontosan,tudja valaki?
  • drop
    köszönöm akkor itt veszem meg
  • Dzsini
    Egyelőre csak a hivatalos oldal boltjából. Dobozos változat lesz, de úgyis teljesen online a játék, úgyhogy csak gyűjtőknek a polcra éri meg :)
  • drop
    magyaroknál meglehet venni a játékot vagy csak külföldön?
  • MasterMason
    A rangokhoz nincsenek ilyen dolgok kötve viszont a reputációhoz van, a különböző zsírosabb és vagy bizalmasabb küldetésekhez elengedhetetlen a bizalom bizonyos szervezetek részéről.
  • EFRM
    gondolom bovitik javitjak majd. az alapjatekba, ami most jon majd ki (es a kezdo jatekosok nem mennek 2-3 rendszernel messzebbre - boven elegendo
  • Dzsini
    Tudom, hogy vannak rangok, de jelenleg (ahogy a wikit olvasgattam) nincs semmi hozzá kötve, tehát maximum te örülsz neki, hogy van. Persze később bizonyára lesznek olyan küldetések, amikre a "veteránokat" várják el, de lehet, hogy a komolyabb harci/kereskedelmi potenciált is érdemes lenne hozzá fűzni.

Egy kalóz/vadász ne vehessen óriás teherszállítót, ha az életében egy percet nem kereskedett, és a nagy kereskedőcsászár se vehesse meg a csudakatonai lézereket (esetleg óriási felárral feketepiacon) - ezzel lehetne valamilyen "kasztokat" is kialakítani, sokfélévé tenni a játékélményt. Gondolom volt már ilyesmiről szó az ED fórumokon, azt nem követem.