23609
-
HUN_bulldog #3039 Most tulajdonképpen az a baj, hogy túl valóságos a kereskedelem ?
Én whd-val értek egyet.
Bocs srácok, de ha mindig mindenütt mindenképpen haszon lenne ahol annak "kellene" lenni, akkor nincs kihívás.
Lehet nekem esni :) -
#3038 Október elején már volt egy kis beszélgetés erről (amikor kivezették a külső kereskedelemsegítő oldalak működését) - ez egy kereskedős játék sajátosság (és köze nincs a valósághoz), hogy te szabadon veszel-adsz árukat (mintha tőzsdéznél), és nem kizárólag megrendelt fuvarokat teljesítesz.
Nem igazán lehet valós példákra alapozni (pláne felhozni érvként), mert ilyesmi nem létezik. Játékok terén viszont bejáratott, nagyon régi és elterjedt módja a kereskedelemnek, és a megvalósítás hol ilyen, hol olyan (a mindenhol örökké állandó fix áraktól kezdve a teljesen likvid piacig, ahol akár 1 termék vásárlása / eladása is folyamatosan módosítja az árakat). -
#3037 Pontosan, én a bétát nagyon élveztem, és hatékonyan tudtam kereskedni is, miközben felfedeztem a galaxist.
A gammában viszont teljesen el lett cseszve az egész.
A meglévő közlekedési utakat követve, logikus árukapcsolással gondolkodva is veszteséges a fuvar? Mi a franc??? -
StrikeFor #3036 ne haragudj,de az nem hiba,hogy a beépített kereskedelmi helper mínuszra hozza ki a fuvart??? mondtuk már korábban senki,de senki nem úgy kereskedik,hogy megpakol egy kamiont almával aztán elindul a nagyvilágba,hogy hátha majd valakinek drágábban el tudja adni,mint amennyiért vette........ez nevetséges! Főleg úgy,hogy ne feledjük,hogy 3300 van és nem 1300 amikor talán így ment...hogy a farmer megpakolta az ökrös szekeret búzával és elindult keletnek,hogy majd csak lesz valami.......miért nem lehet legalább megbízható ez a rendszer? ,de nem ,hogy nem megbízható hanem szinte teljesen használhatatlan és fals infókat ad a játékosnak....
-
Diopapa #3035 "Hazudjak vagy hallgassak a játék hibáiról "
Néhányan pont azt vitatják, hogy ez a "játék hibája", vagy a te (téves) elvárásod. Szóval amit te hibának tartasz, más nem biztos. -
StrikeFor #3034 azért egy nappal a megjelenés előtt a beépített kereskedelmi rendszer ami a játék esszenciája 2ft-ot nem ér kb. az azért elég fail :(((
Mi már valamilyen szinten értjük és azért "megélünk" még én is Cobrával,40-es raktérrel meg majdnem teljesen upgradelt modulokkal tolom...igaz,hogy most 50k cr-em sincs már :S ,de "sebaj"
de jön egy friss játékos aki boldogan megveszi majd,leül a Galaxy map elé, megnézi,hogy de fasza lenne élelmiszert vinni egy high tech bolygóra meg vissza robotokat ,meg is nézi a trade helpert,látja is a csilli-villi kereskedelmi útvonalakat erre mikor megpakolja a hajót majd faxán veszteséges kanyart tol....vagy keres párszáz pár ezer Cr-et ha szerencséje van!!! Jogosan fog anyázni,hogy ez mi a fax............ -
NMYx #3033 Sziasztok!
A játék release-nek van már konkrét percre pontos időpontja? -
whd #3032 Mint elmondtam amiket leirtal igaz. De attol h heteken keresztul ugyanazt a csontot ragjuk nem lesz jobb... -
#3031 Emberek, a játékról, annak állapotáról, jó vagy rossz dolgokról vitázni jó, sőt. Igenis minden véleményt le lehet írni, és arra lehet reagálni, ha valaki értelmező módon elolvassa a hozzászólásokat, és az alapján nem veszi meg a játékot (vagy megveszi), az nem "elijesztés" (vagy "bevonzás"), hanem értelmes döntés. De ehhez az kell, hogy a véleményeket érvekkel, példákkal támasszátok alá, és a játékról legyen szó, nem a fórumozókról.
Normális stílusban, hangnemben, a nézeteket ütköztetve. Ha valamivel nem értesz egyet, akkor érvelj, hozz példákat, de a "te nem érted", "nem hiszem, hogy velem van baj", és hasonló dolgok csak rossz vért szülnek.
A másik embert, az ő értelmi képességét kritizálni nem szabad, személyeskedni, beszólogatni azért, mert valaki másképp látja/gondolja (akár csak smiley-kkal) nagyon nem kultúremberhez méltó viselkedés. Megkérnék mindenkit, hogy tartózkodjon az ilyen stílusú kommunikációtól. Ne kelljen se a házigazdának, se egy moderátornak közbeavatkoznia, mert csak elmérgesedik a helyzet azért, mert néhány ember képtelen kulturált módon elfogadni azt, hogy másnak más a véleménye, másképp lát dolgokat. Nincs itt olyan sok ember.
Köszönöm. -
MasterMason #3030 Mit nem értesz a galaktikus átlagáron, most komolyan? Szerinted viccnek van ott, mi nem az alapján válasszuk ki a lehetséges helyet, amihez érdemes kereskedő párokat keresni? Másnak is annak kellene segíteni eligazodni az első lépésben az árú kiválasztásában. Na ezek után a trade route-nak és datának kellene segítenie a játékost abban, hogy hova érdemes vinnie azt az árút. És a játék ezt meg is teszi, mind a trade route a galaxy mapon mind pedig a trade data jelzi, hogy hova exportálnak arról a helyről.
Manus leszállítja az árút és ott szembesül a ténnyel, hogy egy olyan helyről exportálják azt az árut, ahol drágábban veszik azt mint ahova exportálják vagyis mínuszt termelt haszon helyett. Nyilván logikusan gondolkodva mi a francnak exportálnának valamit egy másik helyre, hacsak nem haszonért?!
Milyen egy rohadt kulákok ezek a játékosok, még hasznot is akarnának?!
És egy ilyen alapvető hibával rendelkező játékmenet mellett aztán még arról értekezel, hogy van a türelmes játékos meg van a türelmetlen aki hibás magatartást tanúsít ha ott szeretné leadni az árút ahol egyébként a beépített kereskedelmi tool-ok szerint a legnagyobb valószínűség szerint érdemes. És elmondod, hogy az valójában tényleg hiba de senki ne is várja már itt a sült galambot. Mintha az alapvető kereskedelmi tool-ok rendeltetésszerű működése egy játékban a sült galamb kategóriába esne. Tudod jól, hogy nem így van.
Persze van egy olyan lehetőség is, hogy esetleg a megjelenés napján hirtelen szépen megjavul minden és akkor ráébred az ember, hogy nem szerették volna ha bárki elhúz. Csak akkor meg nem kell bétát árulni, vagy egyszerűen csak törölni kell mindent a megjelenéskor és nem pedig össze vissza beszélni.
Éppen ezért nem is értem hogyan értetted ezt a hányinger dolgot, mégis kinek nincs hányingere kitől? Mert ha neked kicsit sincs hányingered a frontiertől, akkor neked aztán egész jó gyomrod van. Csakhogy én tudom jól, hogy mi mindent nem vesz be tőlük a te gyomrod. -
MasterMason #3029 Én is tök jó fejnek tartalak és élvezet együtt játszani hallgatni a rádióbeszélgetéseket TS-en meg minden, de akkor most mit csináljak? Hazudjak vagy hallgassak a játék hibáiról mert ha elmondom az igazat akkor azzal esetleg lehúzhatok embereket a játékról?! Nyilván ha az igazat mondom akkor nem én vagyok a negatív hanem a fejlesztők teljesítménye, én nem dolgozom a frontiernek, hogy nekem hallgatnom kéne a játék hibáiról hátha valaki ez miatt nem veszi majd meg a játékot. Sem másokat és pláne magamat nem vagyok hajlandó becsapni, ennyi idős koromra már megtanultam, hogy az őszinte beszédnél soha nincs helyesebb út.
A kritika nélküli szép szavakkal csak a pokolba vezető út van kikövezve, viszont ez meg egy játék.
#2947 -ben is leírtam, hogy a világ egyik legjobb játéka lehetne az ELITE és azért még reménykedem hogy lesz is, feltéve ha javítják a hibákat illetve egy kereskedelmi rendszerre valóban úgy fognak tekinteni a fejlesztők, hogy legyen értelme és tényleg minőségi játékot nyújtson. A legnagyobb tisztelettel:
András.
-
TokraFan #3028 Egyébként ezt már az X-ben is sokkal jobban oldották meg (ironikus, hogy az pont egy Elite klón). Ugyanis az univerzum egyfajta szektorokra van osztvam melyben különböző fajok élnek. A fajoknak vannak specifikus tulajdonságaik, így elég jól be lehet lőni, hogy hova és mit érdemes szállítani (illetve, mivel ott ugye gyárakat is lehet építeni, azt is jól ki lehet agyalni, hogy mit és hová érdemes telepíteni). Pl. egy kereskedő beállítottságú faj rendszereiben nagyobb esély lesz az extra profitra, mint máshol, bár nagyobb a kockázat is. Vagy egy techno fajnak nagyságrendekkel több ércet lehet eladni, mint egy mezőgazgasággal foglalkozónak stb.
ezzel szemben ahogy látom, ED-ben az egész kereskdés voltaképpen lutri. Pedig ha fentiekhez hasonlóan oldották volna meg, akkor sokkal élvezetesebb lett volna. Értelmet nyert volna a felfedezés, mert egyúttal valamilyen fajt is felfedez az ember ami közelítőleg jelzi, hogy az általuk birtokolt rendszerekben mit érdemes adni/venni. De így, avaktában a semmibe hurcolászni az árut? Nem lesz jó..... -
TokraFan #3027 Erre kb. hetekkel ezelőtt felhívtam a figyelmet, de szokás szerint, le lettem szólva a rajongók részéről. -
whd #3026 Nem értem teljesen miért mondogatja mindenki ezt a sűrűn emlegetett "Galaktikus átlagárat". Nos, következzen egy szövegértés óra.
Galaktikus. Mit is jelent? Hogy az egész galaxysra értendő átlag ár. Ez azt jelenti, hogy a tőlünk 92768 fényévre lévő helyen lehet hogy épp ennyi, de lehet hogy csak 10 credit az adott termék. Miért megy mindenki erre? Ez CSAK AZT MUTATJA MEG, hogy nagyjából megéri-e foglalkozni a saját anyagi szintünkön az adott Commodityvel. Így van? Így van. Miután kiválasztottuk a célterméket amit szállítani szeretnénk sajnos a gép nem adja a szánkba a sült galambot, nem ígéri, hogy minden rendszerben találunk olyat, hogy biztos haszonnal tudjuk eladni ahogyan azt sem, hogy tuti deficittel. Ilyenkor általában jön a türelmes játékos és a csőlátású játékos esete. Nincs olyan sok különbség a kettő közt. Mindkettő profitorientált faj. Míg az egyik rászánja az időt és körbenéz, leellenőrzi az útvonalat és biztos haszonra tesz szert addig a másik megy és eladja az első rendszerben annyiért amennyiért tudja. Ez utóbbi hibás magatartás. Az pedig, hogy azokban a rendszerekben deficittel lehet eladni a terméket amelyekbe az adott rendszer épp exportál sajnos bug. De jelenleg MÉG ez egy fejlesztés alatt álló játék. 16-a után is az lesz :) Sőt 2 év múlva is az lesz. Reméljük javítják. És visszakanyarodván teljesen felesleges ezen itt hőbörögni meg feszültséget kelteni, mert semmi de semmi de semmi látszata nem lesz. A hivatalos fórumban kell a körmükre koppintani. De attól, hogy itt pörgünk és negatívkodunk semmi fog változni. Max csak sírni tudunk. Az manapság a magyarnak úgy is olyan jól megy.
Persze ez csak az én álláspontom, ami elképzelhetően hibás. De legalább nincs hányingerem játék közben és azoknak sem, akikkel együtt játszom.
Utoljára szerkesztette: whd, 2014.12.15. 02:24:22 -
whd #3025 Attól függ mit szeretnél csinálni. Bountyhunting akkor éri meg ha az adott órára eső kilövött hajók száma elég magas vagy olyan helyen vagy ahol relative nagy számban jönnek magas rangú wanted hajók. Ajánlom figyelmedbe wolf 497et (ha jól emlékszem) és supercruisebol vadaszd le a wanted condakat és pythonokat. nekem a rekord 1 óra alatt 890ezer volt. (rezsi ~100000 +- 15000) -
whd #3024 Nincs. Nerfelték. -
whd #3023 #3022 és #3021 ... Nem arrol van szo, hogy nincs igazad, de burkoltan huzod le ezekkel a negativ dolgokkal a jatekosokat a jatekrol. Ezeknek a forumoknak nem arrol kellene szolni, hogy mi miért nem mukodik jol (illetve arrol is) de leginkabb arrol ami konstruktivan jarul hozza a jatekosok jatekbeli tapasztalatahoz. Nekem csak az szur szemet, hogy konkretan mar masrol sem szol a tema itt, csak arrol, hogy miert NE jatssz vele közben van 1000 más dolog ami a kevésbé hardcore gamereket simán megfog. Az pedig, hogy az ellenvélemény ki van moderálva (értem, hogy tehette volna nagyon más formában és részben igazat is adok mert én is kitöröltem volna az ilyet) de annyira eltorzítja a képet, hogy úgy tűnhet egy teljesen új játékosnak, hogy semmi értelme belekezdenie ebbe az alapból nagyon jó és nagyon jó lehetőségekkel megáldott játékba. Nem mondom, hogy nincs hibája mert van. De minek nincs? Ki sincs még adva. Ha majd ki lesz és hónapok múlva is benne lesz ez a dolog akkor megértem. Én is hőbörögtem egy sort a napokban, hisz hallottad. De az, hogy szervezetten húzzam le a népet az életről, annak semmi értelmét nem látom. Mindemellett tudod jól, hogy tisztellek és becsüllek, és nagyon jókat is szoktunk beszélgetni. De ha egy tanácsot elfogadsz nem mész tovább ebbe az irányba mert ez az út nem jó helyre visz.
Minden tiszteletemmel,
Roland -
MasterMason #3022 Szívesen mondanék, csakhogy mindig egy napig él még akkor is, ha amúgy tele van a raktáruk azzal az áruval és csak egyedül járom ezt az utat. Másnap általában már nem működik, vagy még egy két órát aztán sutty lehet menni keresni másikat... Nem csak azokat az utakat nerfelik másnapra amiket feltesznek fórumokra, hanem azokat is, amiket nem tesznek fel és szépen csendben farmolnád... -
MasterMason #3021 Köszi de ezek szerint félreértettél engem. Nekem nem segítségre van szükségem, én arról beszélek ami nem jó a játékban. Egy konkrét példán keresztül be is mutatnám neked ugy, hogy bárki leellenőrizheti saját maga is: Menj el Alulinba vegyél mondjuk tiz darab vagy száz darab consumer techonolgy-t, ott azt fogja irni neked a játék, hogy importálják styx-ből és exportálják I Bootisba, na most ha elrepülsz ezzel a tíz vagy száz darab áruval I Bootisba és le akarod adni, akkor nemhogy nem keresel pénzt hanem vesztesz. Ugyanis drágábban veheted meg mint amennyiért eladhatod ott ahova ők exportálják.
És ilyennel van teli a játék, nem a levegőbe beszélek hanem konkrét tapasztalatokról. Na most ha szerintetek az ilyen dolgok rendben vannak, akkor nem biztos, hogy velem van a probléma. Nem arról van itt szó, hogy nem tudok sok pénzt csinálni mert tudok, arról van szó, hogy ha rendeltetésszerűen szeretném használni a játékot akkor nem tudok sok pénzt csinálni. Mert nem lehet, mert hibás a játék.
-
kalif #3020 Mint írtam, nem szokásom valótlant állítani. De én kérek bocsánatot., hogy segíteni szerettem volna Neked.
Közben törölted, amire válaszoltam :(
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.15. 01:03:34 -
MasterMason #3019 Ugye nem gondoltad azt komolyan, hogy bárki aki leírja a valóságot az egy negatív bűnös ember, aki szándékosan rontani akarja a közhangulatot?! Meg elégedetlenséget akar szülni?! Nehogy itt a legelmebetegebb szekták színvonalára süllyedve keljen istent látni a David Brabenbe meg üldözni azokat akiknek kritikája is van?! Mi nem rajongok vagyunk meg szektások hanem játékosok, ha hiba van a játékban akkor leírjuk. Viszont ha eltérve a tárgytól bárkit akár engem sértegetni kezdesz akkor törölni fogom a hozzászólást.
Ahogy Tokrafan következmények nélkül leírhatta a véleményét úgy itt ebben a topikban bárki leírhatja majd továbbra is, és aki pedig személyeskedni kezd azzal aki az alapvető jogával élve kulturáltan leírja a nem túl hízelgő kritikáját az lesz törölve.
Szóval itt nem az lesz törölve aki a kritikát írja a játékról hanem az, aki szerint nem lehet kritikát írni és ezért sértegetni kezdi a másikat.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.15. 00:50:59 -
StrikeFor #3018 mondjatok már jó trade utat Eranin körül pls :P -
StrikeFor #3017 silent módban lehet dokkolni?
amúgy valamiért unfiendly lettem Federationnél :S pedig minden bűnömet kifizettem időben....és csak 4x adtam el fekete piacon :S lassan kinyirnak így? -
Nissifer #3015 Nem lehet, hogy simán beszkenneltek a dokkolóállomás bejáratánál? Lopott/illegális cuccal észrevétlen érdemes beslisszanni. :) -
StrikeFor #3014 mit baxok el? elkezdtem Bounty Hunt-ot tolni....megöltem 4 wanted hajót /volt közte Master meg Novice is szal vegyes/ 3-om meglógott nem tudtam kiszedni......az egyik dobott 2 rare paintinget vagy mit......
elmentem leadni: 7500 fejpénz a 4 hajóért....4700 a 2 cargóért
lőszer 890cr
javítás 5200
bűntetés a "lopott" cumóért 10500
összesen -1.5 óra a real life-om ból és minusz 4000 credit a pénztárcámból.....
mit baxok el?? komolyan? mi ez? -
Nissifer #3013 whd: Attol h valakinek nem ugy alakul ne eroltessuk mar a negativ feelinget masokra.
Egyetértek! Remélem a te hozzászólásodat nem fogják kitörölni! Ez én ilyen írányú észrevételem, valami jóember kicsontozta innen! :D
Utoljára szerkesztette: Nissifer, 2014.12.15. 00:24:37 -
whd #3012 Mellesleg 3 ora alatt csinaltam 5 milliot csak lefogyott a route. Ma. Most. De nem kezdek anyazni megyek tovabb, meg melyebbre. Nekem ez kello kikapcsolodast nyujt. Egyelore. -
whd #3011 Komolyan a szapulasrol fog szolni ket hetente a tema? Nagyon kezd ebbol elegem lenni. Akinek nem inge... De tenyleg kezd elegem lenni a folyamatos negativ hozzaallasbol. Attol h valakinek nem ugy alakul ne eroltessuk mar a negativ feelinget masokra :( na mindegy... -
kalif #3010 Ha nézed a fórumot, akkor itt is írják, hogy 1 tonna árun 1000-et simán lehet keresni,sőt többet is. Tehát hidd el András :)
Nem szokásom valótlant állítani.
Lehet, hogy nincs szerencséd, és olyan rendszerekben járkálsz, ahol tényleg nincs ekkora haszon.
Szerintem nézzél egy picit távolabbi rendszerekbe is.
De, hogy tovább menjek, a Lakon 6-osommal (104-es cargoval) több, mint 1,6 millát , (azaz 16 ezer/tonna) kerestem egy körben. Tehát ne mondd, hogy egy 6 millás asp-vel csak 20k lehet a profit, akkor vmit rosszul csinálsz.
-
MasterMason #3009 Ugyan azzal a játékkal játszunk mi? Van olyan rendszer is ahol mínusszal forgalmaznak árukat. Megveszed az árút, azt írja a program, hogy onnan x helyre exportálja majd odaviszed és akár -16 ezred is lehet, jó esetben meg keresel 20 ezret. Nem láthatod előre, hogy ahova viszed ott mennyiért fogják megvenni, lutri az egész!
De még ha igazad is lenne pedig nincs és 100 ezres szállítást is nagyítóval kell keresni nemhogy minden rendszerben volna ilyen, 6-7 árú leszállítása miért ér egy küldetésben 15 ezret egy 50 ezres hajóval, és egy több mint 7 milliós ASP amiben egy rakás lóvét kellene befektetni majd egy milliót, ott mi alapján érne 100 ezret?! Mégis milyen alapon? Pont 200x annyi értékben fektettek be és kockáztatok, ő kap 15-őt én meg lutriban annyit amennyit éppen dob a gép?
Dehogy hiszem azt el, hogy egy Type6-al 100 ezres szállításokat dobál minden rendszerben a gép, volt olyan hogy a galaktikus átlagár alatt 500-al vettem fel, és átvíve másik helyre ahova exportálták onnan ahonnan vittem, még az előző galaktikus átlag alatt volt.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.14. 22:21:48 -
kalif #3008 Nem tudom, hogy miért csinálsz csak 20 ezret egy 7 millás hajóval. Én az 1 millással (100-as cargo) is kb. 100 ezret hoztam egy úton, és nem ingázva, mert az nekem is unalmas.Mindig lehetett találni olyan rendszereket, hogy legyen 500-1000 credit haszon egy tonnán. -
StrikeFor #3007 megint tökéleteset szóltál!
lehetne 50 bolygó is,mert senki nem kíváncsi többre kb........ :((
semmi,de semmi motiváció nincs abban,hogy elindulj az űrben..... -
MasterMason #3006 Félreértés van és sokan ezért nem értik: Nekem már az is megfelelő lenne, ha kb fele annyi haszonnal mehetnék egyik rendszerből a másikba, mint amúgy farmolással két rendszer között. Nem érdekelne az sem, ha kétszer annyit kéne futnom mint a farmolásnál, csak ne két állomás között keljen ingázni.
Érted?
Itt van kb 100 ezer rendszer a SOL környékén, és annyit tudtak ebből kihozni a fejlesztők, hogy két állomás között ingázzanak az emberek?
Szóval még véletlen sem arról van szó, hogy nagyobb hasznot szeretnék annál mint amit farmolással lehet keresni, a probléma gyökere abban rejlik, hogy azért ezt mégsem két állomás között kéne csinálni pláne hogy ilyen szépek és változatosak a rendszerek.
6-7 darab árukat szállítottam pénz befektetés nélkül 10-15 ezer creditekért egy 50 ezres Haulerrel... Ehhez képest most egy 7 milliós hajóval járva befektetve még majd egy millát áruba is 112-es cargoval, kereshetek 20 ezret, már ha nem akarok két rendszer között ingázni.Szóval tökéletesen elég volna nekem 500/Unit haszon is, én azzal is összeszedném a pythonra valót, csak ne két állomás között keljen ingázni egy 400 milliárd naprendszert tartalmazó játékban.
Mert az agyrém. Agyrém, hogy 7-6 áru leszállításával fizet 15 ezret, de ha veszel egy 7 millás hajót meg egy milliót befektetsz akkor kapsz 20 ezret. Nehogy azt mondja már valaki, hogy ez rendben van, vagy hogy van ebben bármiféle ember által felfogható logika?!
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.14. 21:51:39 -
StrikeFor #3005 lesz anyázás a relase-kor ha ez így fog menni akkor is........... -
kalif #3004 Azért ez a játék alapvetően nem solo játéknak lett kitalálva, legalább is ezt ígérték.
Tehát, ha valakinek több ideje van játszani, akkor nyilván több pénzt tud összegyűjteni így hamarabb meg lehet az a cél amit kitűzött magának, mint annak aki család és munka mellett játszik, mint ahogy én is.Mostani fázisában a játék egyelőre a farmról szól inkább, akárhogy is nevezzük, ez pedig azoknak kedvez, akik több időt tudnak áldozni a játékra, de ezzel nekem semmi bajom nincs, ha nem kérkedik ezzel.
Remélem a készítők beváltják ígéreteiket és remek játék lesz ebből. Bízom nagyon benne !
-
whd #3003 Egy mmoban mindig van valaki aki elonyben van :D Nem ertem en ezt az elony dolgot... Nagyon sokan soloban jatsszak. Mi ertelme innentol az Elony szonak?? :D -
whd #3002 akinek porog a hajo lepjen be openbe es at soloba :) igy beenged :D hat nem egyertelmu? :D -
JoeSatriani23 #3001 kivetelesen itt is:D nekem meg eddig nem volt -
d00ky #3000 Elnezest midnenkitol, tovabbi szep napot. -
kalif #2999 Mindennek van határa tényleg ! Mindenkinek lehet saját véleménye tartsuk már tiszteletben.Egyébként Masonnak sok mindenben igaza van.
Munka és család mellett lassú lesz a fejlődés és farmolós. De ez majd minden mmo-ban így van.Akinek több ideje van játszani az előnyben lesz. Ez van ! Meg kell találni azt a játékban ami örömet okoz és kikapcsol.De, ha ez nincs meg akkor keresni kell más játékot.
Szerintem ez így van rendjén.