23609
-
Luciferkee #3203 Ok, megjött a válasz az ED fórumról, laggol a szerver, próbáljak akkor játszani ha kevesen vannak. :( -
Luciferkee #3202 Kérdés:
Exploration: Elnyomom a (tökmindegy melyik típusú, mindegyiknél ez van), discovery scannert, és fél perc múlva kiírja, hogy data corrputed, try again.
Próbáltam kb 20 különböző szögből, irányból, távolságól használni, de semmi. Ott van előttem a nap kb 0.5 LS-re de nem látja. Fél óra után meguntam, átmentem egy másik rendszerbe, de ugyanaz. Visszatettem a az alap scannert, azzal csak 10-ből 9-szer korrupted.
Mit csinálok rosszul? -
#3201 Tehát kevesebbet többért...Hát, engem ezzel elvesztettek, mielőtt kipróbáltam volna.
Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.16. 19:28:24 -
#3200 Tárgytalan, magára talált az oldal. -
#3199 Csak én emlékszem rosszul, hogy eddig euróban volt feltüntetve az ár? -
MasterMason #3198 Így jártak.
Na akkor a fejléc is megcsinálva, elég a frontier jel, plusz az alját a legjobb magyar elite oldal és az orig oldal linkjei még később. -
SityiSXT #3197 Akinek képes hsz-fejléce van, erről a privilégiumról lemarad... (A Cmdr. előtagra értem) -
MasterMason #3196 Szuper, így csak a fejlécet kell lecserélnem, hogy akkor passzoljon a háttérhez, mert maga a szöveg és egyéb dolgok alapból is tökéletesek lettek. Köszi.
Pluszban akkor még hadd legyen mindenkinek kapásból Cmdr. előjele is. -
whd #3195 Szia! TS: elitedangerous.hu:9999 -
StrikeFor #3194 azt csak halkan jegyzem,meg hogy már 40 bűnözőt nyírtam ki de még mindig vagy unfriendly vagy neutral vagyok.....hiába ölök,kereskedek,vagy küldizek SEHOL nincs értelmes reputációm.....tojnak a fejemre :P -
#3193 Ez nagyon ott van a szeren :D Pihenteti a szemet is -
StrikeFor #3192 hááát elég érdekes ez a relase.......az még "OKÉ",hogy szinte állva scannelem a hypertérben közlekedőket és amikor WANTED-est találok az elkezd menöverezni! meg DOg Fightolni!!! a hypertérben...WTF????? aztán fogja magát és lelép..........az egyik legjobb Hypertér kiszedő modullal 5 ből 3x elmenekülnek még a novice-meg mostly harmless hajók is :(
Aztán ha már kiszedtem mondjuk 10 sec alatt lebombázom a pajzsát meg már a hajótestet sebzem....utána meg varázsütésre hiába lövöm fél percig nem sérül az ellenség......a pajzsai néhány másodperc alatt még akkor is maxra töltődnek ha közben folyamatos zárótüzet kap....WTF?
Folyamatosan lelépnek mielőtt meghalnának! egyszerűen Hyperűrbe ugranak azt pááááá
Aki esetleg marad az rám hívja WANTED!!!! ként a hatóságokat akik elkezdenek engem lőni!!! WTF????
én nem tudom mit csináltak ,de most már a harcot is taccsra vágták nem csak a kereskedelmet??
ui: az én hülyeségem,de mit tud a Kill Warrant scanner? ha alapban le lehet tapogtani ki bűnöző és ki nem??? végig scanneltem pár arcot--->Completed is lett,de miben más mint amikor simán kilövöd ?
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.16. 16:26:39 -
#3191 ha már úgyis olvasgatom a topikot, beállítottam egy egyszerű topikdizájnt, ha teszik jó, ha nem akkor kb. mindenen lehet változtatni, ha egyáltalán nem tetszik akkor bocsi mindenkitől és kapcsolom is kifelé :D -
#3190 Üdv!
Lent van a játék, megy is. Meló után bele is vetem magam a sűrűjébe.
Egy kérdés: a grátiszba kapott festék pakkot hogyan kell aktiválni (mondjuk a Cobra az még marha messze van)? -
#3189 Most már csak az alapváltozat kapható, megjelent a játék.
Az előrendelők kaptak ezt-azt, az volt a "Mercenary edition". (meg a bétások, meg a többiek) -
#3188 és ezt honna lehet tudni: ha most veszem milyen verzió lesz? -
#3187 Plusz te még Mercenary editiont kaptál gondolom. Érdekes mozdulat ez a megjelenésre áremelés... -
#3186 uff.. most nézem mekkora mákom volt :) Tegnap, hogy nem sikerült megvenni a limit miatt, attól az még folyamatban lévő megrendelés maradt és 10 eurót tudtam így spórolni. Váó... -
#3185 nagyon komolynak tűnik videó alapján, de kb nekem is a starlancer volt az utsó isszonyat régen ami űr szim volt.. és nem tudom hogy annyira én vagyok e ez még :) -
#3184 ahol mindenki - egyelőre csak a készítőknél kapni. -
#3183 mennyi és hol vetted? :) -
#3182 Nincs, nem is volt ingyenes próbaváltozat. (kalózváltozat meg bizonyára nem lesz, mert az egész világ egy központi szerveren fut) Twitchen közvetítéseket nézhetsz, vagy más felvett videókat itt-ott. -
#3181 Sajnos ezzel én is farkasszemet kellett nézzek és meg kellett vegyem ha ki akartam próbálni. Épp most telepítem. -
#3180 Van olyan TS cím amit meg is tudnátok osztani? Vagy egyelőre ez túl diszkrét téma? :)
-
#3179 sziasztok!
biztos hülye a kérdésem, de ha tud valaki pls válaszoljon:
ki lehet ezt a játékot próbálni valamilyen módon vagy már csak megvenni lehet ? sajna későn kapcsoltam valsz,
köszönöm -
MasterMason #3178 Kb 5-es állapítottuk meg pl fent TS-en, hogy a kereskedelmi eszközök konkrétan nem működnek a rendeltetésnek megfelelően de legyen neked igazad. És akkor majd mindenki keresse csalással a pénzt a játékban minőségi játék helyett. -
Diopapa #3177 A bulletin boardon kell leadni. Két eset van:
- Nem jó helyen vagy
- Lejárt a rendelkezésedre álló idő
A bal oldali panelen meg tudod nézni az aktuális missiönjeidet. -
StrikeFor #3176 életem harcát vívom egy Imperial Clipper-el aki WAnted és kiszedett hyperűrből....én 59% ő 21% on erre megjelenik 2 imperial Viper a semmiből és elkezdenek azok is szarrá lőni! éppen hogy eltudtam menekülni......szerencsére betudtam fizetni a fejpénzt,de ez mi volt???? -
#3175 Kaptam egy questet, amiben 2 scrap-et kellett elvinni (bekerült automatikusan a hajóba) egy állomásra, el is mentem oda, de képtelen vagyok kitalálni, hogy hogy adjam le a questet :( Se a bulletion boardon se máshol nem találom. Biztos én nem látok valamit :D -
d00ky #3174 Az extra hajo elvileg a shipyardon a stored ships resznel lathato, nem biztos, hogy ugyanazon a location lesz... -
npolos #3173 ez van a http://elitedangerous.com/ -on, már is behalt :)
Error 503 Backend fetch failed
-
#3172 Hát nekem elindult a letőltés aztán 5 %-nál meg is ált és sehova tovább?
-
npolos #3171 lehetséges a pack még nem aktív, ezért nem megy a webes letöltés sem ? -
#3170 Fura módon a mercenary packhoz kapott hajót nem találom, csak az alap sidewindert -
npolos #3169 webes felületen a download még nem aktív :(
naívan azt gondoltam napközben letöltöm és este csak installálom :) -
StrikeFor #3168 na most Upgradel.....lehet messzebb lakom Angliától mint ti :D -
#3167 A launcherben alul középen van egy drop down menü, ahol választhatsz a trainer és a játék között. Az megvan? -
StrikeFor #3166 hmm nekem nem csinál semmit :S -
#3165 Köszönöm!Töltöm is! -
#3164 Már lehet installálni a játékot a launcherből, eddig nem lehetett azt hiszem.