23609
-
#3404 Én elég sokat bányásztam anarchista rendszerben, elég gyakran jöttek a kalózok. Tapasztalat az, hogy nincs elég idő bezárni a cargo scoopot, megnézni ki érkezett, lescannelni és aztán eldönteni, hogy futunk vagy pofozkodunk. Nem éri meg pofozkodni, ahogy scannelnek már csukódik a scoop bay, utility bezár és supercruise.
Amúgy ha valaki bányászni akar, akkor pristine density (ez az ásványi anyagok sűrűsége lenne) és metalic típusú aszteroida öveket keressen. A metal rich az átverés :)
Jó ez a bányászat, aki olyan falábú meg botkezű az űrfájthoz mint én, pont megfelel :) Kedden kezdtem és már egy cobrában ülök. -
#3403 Egyelőre nincs csapatjáték. Tudomásul kell venni, hogy azért adták ki a játékot most, mert jön a karácsony és kell a pénz. A játék még nagyon "száraz". Megkívánja a tartalmat, ami bizalom gerjesztő, hogy számos inputra felszín van a játékban, tehát nem kell újraírni, mint más programoknál, ha hozzá akarnak adni valamit. -
traz75 #3402 A kérdés jogos, én így pár napnyi játék után sem teljesen értem hogy ez most singleplayer game akar lenni vagy mmo... Én inkább előbbinek érzem, az mmo része valahogy nincsen még kidolgozva. Értem ez alatt hogy gyakorlatilag nem létezik. Kérdés hogy egyáltalán akarnak-e belőle mmot csinálni... Szerintem nem.
Más nem forgalmazza, legalábbis pillanatnyilag. -
traz75 #3401 Azóta már dolgozgattam anarchikus rendszerben... Az vicces amikor talál az ember vagy 20 objectumot, belassít minimum cruiser sebességre, nekiáll a scannek, közben meg repkednek körülötte a túlgyorsult idióták. :)
Ami talán a legjobban tetszik a játékban, a hangok - hihetetlenül jók. Jó helyről lopták őket. :D
Egy csomó effektet simán fel lehet ismerni hogy honnan szedték (star wars stb), egy csomó meg "olyan ismerős", mégsem katyvasz hanem nagyon összeillő az egész. Vicces is volt az előbb, körözött körülöttem vagy három szerencsétlen, azt hittem hogy space fly csoporttal futottam össze, tisztára olyan volt a hangjuk is, meg ahogy köröztek... Csodálkoztam is, mert nem emlékszem hogy olvastam róla hogy szerepelnek a játékban (pedig illene :D). Persze aztán kiderült hogy nem legyek hanem sidewinderek, csak az első 10-15 alkalommal nem jött nekik össze a megközelítés. :D
Apropó : valaki próbált már anarchista rendszerben bányászni? Igen érdekes lehet, valahogy nem rohannék kipróbálni. :D -
#3400 Korábban kérdeztem már de nem jött rá válasz, hogy csapatban lehet-e játszani? Azért kérdezem mivel korábban valaki írta, hogy nincsenek klánok és majdnem olyan a játék mint egy singleplayer. Elég fontos tényező számomra, mert egy single játékért az ára kicsit magas. Kulcsos oldalakon de még a steamen se lehet látni a játékot egyedül a saját oldalát találtam. Létezne, hogy más nem forgalmazza? -
HUN_bulldog #3399 engem is húzott már ki a khm "gondból" a beérkező rendőri erő. Isten áldja a Szövetségi Karhatalmat :)
Szállíts mondjuk aranyat, és rendszeresen ki fognak szedni ! -
Luciferkee #3398 Előbb láttam egy 300K-t érő küldit, 42 tonnát kellett volna szállítani 5 fényévre. Sajnos nem volt elég helyem, ezért egy másik stationon vettem még cargo holdot, mire visszaértem eltűnt :( -
traz75 #3397 Az NPCk is képesek kiszedni? Csak mert engem egy anaconda szedett ki, nagyjából háromnegyed óra játék után, miközben még az egér/bill kombós irányítással próbáltam megbarátkozni (aztán a végén rájöttem hogy ez nekem nem fog menni, így inkább bedugtam a joyt).
Vicces volt, hogy az első fightom egy noob sidewinder vs anaconda és még azt sem tudom hogy az enemy player vagy npc - egyszerűen nem volt időm nézelődni sem :D - az meg még viccesebb hogy azt sem tudtam mit csináljak, ennek ellenére percekig képes voltam kihúzni m9közben tököm tudja hány lézer meg ágyú ontotta rám a tüzet, mi több még meg is úsztam végül a dolgot mert olyan öt perccel később beesett három másik hajó és lekötötték annyira hogy utánégetővel elhúzzak és legyen időm még warpolni is valami 25% hullban. :)
Engem az adder inkább egy nasa space shuttlera emlékeztet. -
StrikeFor #3396 Nagyon hasznos infó a modulokról
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.18. 23:58:27 -
StrikeFor #3395 annyira nem sajnos..........elég random,de ahol jó a reputációd ott adhat ilyeneket -
Luciferkee #3394 Most csináltam meg egy 2.5 fényévet ugró, 34 tonna szállítmányos küldit 150.000-ért. LOL? Ez csak nekem új, vagy sokszor van ilyen küldi? -
Kronos79 #3393 Én is a dashboardról szedtem, de nekem nem volt ilyen problémám, mint neked. Nem tudom mitől crashelhet. Próbálj egy reinstallt esetleg. Megnéztem közben a játék mappáját. Van benne egy logs mappa, abban pedig nálam egy client.log. Ezt is megnézhetnéd és ha netán van mondjuk egy crash log, akkor azt is. -
#3392 Haha, én azzal a hajóval rengeteg pénzt kerestem kalózkodással... :) FSD Interdictor modul+cargo scanner rá és beköltöztem egy Anarchy rendszerbe ahol van Black Market egy outposton és mehet az üzlet. Sokkal strapabirobb, mint az Eagle ráadásul van hozzá rendes raktere, több/nagyobb modul fér rá és a fegyverzete is jobb... Kicsit talán lomhább, mint a Sidewinder meg a kilátás ugye olyan, mint egy Boeingből haha. Nekem nagyon bejött, remek kis privateer hajó én meg sem próbáltam vele kereskedni... :)
Utoljára szerkesztette: Lockheed, 2014.12.18. 20:45:15 -
#3391 HELP :DDDD simna lövöldözéssel pár óra alatt lett 80-k, de amióta megvettem az addert egyszerűen képtelen vagyok pénzt csinálni trade-ből :DDDD :I Keressek questeket? -
StrikeFor #3390 - After yet another discussion with the rare commodity producers, Commanders should now be eligible to only purchase rare goods up to their own personal allocation, instead of buying everybody else's ration as well. -
#3389 Sikerült last hit-elnem egy 47K-s bounty-t, így meglett az adder, erre patch :/ -
Chrisstophorro #3388 ti honnan töltitek a launchert? downloadable, vagy account dashboard? mert csak a dashboardból tudom én, a másikból nem lehet -
Chrisstophorro #3387 tűzfal és írtó leszedve, úgysem megy... -
StrikeFor #3386 Frankó.....START GAME majd a LOADING-on áll......GG -
#3385 Kódekpakkot nem szabad felrakni. Több kárt okoznak mint hasznot. Jópár játék, program crashel miattuk, nem indulnak el stb. -
Ninju #3384 Én csak openben játszom. Valszeg azt hihette, hogy nem leszek olyan nagy falat. Talán nem is akart balhét, csak amikor én jeleztem, hogy neheztelek rá, akkor eszkalálódtak a dolgok. :)
Az bosszantott, h ha már kiszedett, akkor legalább lőjön rám. :) -
#3383 Partyban lehet játszani a haverokkal közösen? -
#3382 nem valószínű, hogy befolyásolná. Inkább próbáld ki máshova telepíteni a launchert (ami azt illeti nem emlékszem, hogy engedi e vagy sem) de azért csak próbáld. Egyébiránt senki nem ír ilyen problémáról az ismert fórumokon, ami eddig szóba került, az a vírusirtó és tűzfal miatt volt.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 17:41:22 -
Chrisstophorro #3381 utolsó: milyen kodeket érdemes felrakni? bár ez nem hiszem hogy befolyásolná most -
Chrisstophorro #3380 amúgy vicces, csináltam új ticketet, most már 7447-nél tartanak...kicsit el vannak úszva a fiúk :)
na ha van valakinek még ötlete, priviben mondjátok , nem akarok itt szemetelni, köszönöm -
Chrisstophorro #3379 illetve feltelepítem, de chrash el kilép -
Chrisstophorro #3378 ja -
#3377 Szóval a helyzet az, hogy nem tudod feltelepíteni a launchert?
Telepítéskor megváltoztatod a helyét?
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 17:30:00 -
Chrisstophorro #3376 az is off...és én is... -
Chrisstophorro #3375 minimum bőven megvan, mindent frissítettem, kodeket nem. honnan és mit érdemes? win 7 premiumom van, az is frissítve, c++ is, pl batllefield4 simán megy közepes feletti high beállításokkal. ez az első progi ami ezt csinálja...bf4-nél majdnem egy évet vártam, mire megvettem, nem akartam ebbe esni...de 80-as években még spectrummal már játszottam az elittel, úgyhogy nagyon nyomnám....így csak az asszonyt tudom helyette.... -
#3374 próbáltad már telepítés előtt kikapcsolni a virusirtót és tűzfalat? Ha nem akkor próbáld meg. -
MasterMason #3373 Miért lennék érte wanted? Ha van bárkin akár 200 credit büntetés már szabad préda bárki számára. ;) Lézerbe még golyó sem kellene. Persze nem olyan könnyű azért ez a dolog, a helyzet az, hogy túl sokan single-ben nyomják... Igazi kalózokkal meg úgy sem fogsz találkozni, hiszen az nem éri meg. Rontja a reput, nem fog tudni leszállni egy rakás helyre ráadásként a zsíros falatokat is single-ben bányásszák meg szállítják, annyi pénzt keresni kalózkodással hogy meg is érje pedig a lehetetlennel egyenlő. -
#3372 Strike neki a launcher se megy, ott a bibi! -
StrikeFor #3371 szerintem sajnos várnod kell.......minden nap crashel a játék és a szerverek is elég labilisak......ez lehet az oka,hogy nem lehet normálisan letölteni! tegnap az egyik srácnak is vagy 6-7 óra hossza volt a művelet.......... -
#3370 rendszerösszeférhetetlenség ellenőrzése (jó a configod?)
software-ek újratelepítése (driverek, codec, akár komplett win7homepremium)
a hiba minden bozonnyal az Ön készülékében van :)
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 17:21:36 -
Chrisstophorro #3369 Na jó nagy kakában ülök segítsetek!
14-én megvettem pre order, de azóta sem tudom letölteni, pedig a számla és terhelés megjött. pre processing az állapotom, de a Account Dashboard alatt a launcher letölthető, ami telepítés után rögtön crash-el, hibaüzenet és log bejegyzés nélkül.
a downloadable product alatt pedig nem linkelhető a download ikon, support 14-i ticketemre (987 sz) sz*rik bele, a 16.-i ticketem( 3987) is kezeletlen.
találtam a crash re egy utvonalat amit javasol, de nekem nem csinál olyat.
Bármi ötlet, tapasztalat? Nem szívesen dobok ki 40 eur-t
köszi -
StrikeFor #3368 hááát lutri...lehet azt gondolta alap hajód van :) bár én az előbbi kommentem miatt még félek openben nyomulni /bétában többször kinyírtak ilyen barmok akik thursterrel jöttek be a bázis ajtón ,úgyhogy fő az óvatosság / de ahogy te is írtad nem alap hajók azért okozhatnak meglepit :) az én CObrám most már 1.8 milliós....nem is nagyon sérül NPC-k ellen ,szóval benézte a te ellenfeled is :D -
#3367 Szerintem a kocsmai bunyó még nem kristályosodott le. Lesz értelme, ha majd MasterMason a sok fejbelőtt dzsasztínbrébörért olyan wanted lesz, mint kisüsti a disznóvágáson, na akkor tök jó lesz vadászni .. addig nem hogy a golyót nem éri meg, de még a benzint se :) -
Ninju #3366 Na megvolt az első PvP csatám.
Cobra MKIII-al repülök, nem stock, de nem is maxos. Valaki egy Adderrel kiszed SC-ből. Mondom belemegyek, hátha akar valamit. A kiszedéssel buktam 9%-ot a hullból. Mondom neki ez így nem kóser. Erre ő szerinted tartozom neked? Mondom igen. Erre ő támadj meg. Vacilláltam nagyon, h megtegyem e. Sajna későn esett le, h anarchy systemben vagyunk, így nincs bünti ha kilövöm. Meglépett. Én be SC-be. Ott repül előttem. Kiszedem én is. Ő egyből támad.
Elég gyors csata volt. Főleg, mivel nem tért ki az utolsó head on után.
Azt mondjuk nem tudom miben bízott a srác. :) -
StrikeFor #3365 sajnos nagyon nehéz kommunikálni a többi játékossal..................kb. semmi értelme,hogy vannak rajtad kívül mások is.....pedig adna feelenget ha egymással is lehetne kereskedni,bedokkolni egymáshoz,de sajnos az együtt utazgatás/felfedezés/kereskedés is eszméletlen komplikált és nulla az interakció :S
én is szólóban nyomom,mert nem vagyok kíváncsi arra,hogy a multi abban nyerjen értelmet,hogy a dokkolás közben nekibaxnak az állomás falának és ha arra nem esel szét akkor szétlőjjön a bázis :D