23609
1418743729.jpg
  • MasterMason
    Lesznek majd dronok valamikor amik automatán gyűjtik be, addig sajnos ez van...
  • Gilmoor
    Az Adder a scoop bay bénaságával nem lehet valamit kezdeni? Alig lehet lukra játszani a kibányászott rögöket. Szó szerint bele kell passzírozni a nyamvadt kavicsot a hajóba.
  • Gilmoor
    MM totálisan igazad van. Ha belerepült volna, most lehet nem tenné és akkor mi sem beszélgethetnénk erről. És arról sem tudnák, hogy van ilyen... érdekes. Nem tette meg, és emiatt tudunk róla. Ha megtette volna, most nem tudnánk. Szóval minden amiről tudunk, azt valaki nem tette meg, különben nem tudnánk. Értem!
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 12:20:23
  • MasterMason
    Pedig ha belerepülnél akkor lehet tudnál magadnak üzenni a múltba (interstellar), hogy ne repülj bele mert az szopás.

Lehet azt kellett volna, ha valaki belerepül akkor valahol a galaxisban jó messze kidobni, hátha nem tud visszajönni még fuel scoop-al is csak vért izzadva. :P
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 12:14:30
  • whd
    Megkerhetlek, hogy rakj fel rola egy screenshotot az elitedangerous.hu forumaba?
  • Luciferkee
    Én is így vettm észre, de 100% magabiztosan nem merem állítani.

Más: Ma megtaláltam az első Black Hole-m "Maia" rendszerben a Pleiades Nebulaban. Közelében nem mertem menni, nagyon sok exploration data van a rendszerben :). Civilizációnak a nyomát már kb 40-50 ugrás után nem láttam.
  • StrikeFor
    én ezt Urbán legendának gondolnám...mármint a supercruise sebességet
  • MasterMason
    Nem olyan értelemben nő és lassul az én tapasztalatom szerint, hanem amíg felgyorsul nulláról 1C-re, illetve, hogy jóval korábban kezd lassítani meg ilyenek. Ez akkor kezdett nagyon gyanús lenni nekem amikor egy rendszeren belül találtam helyet ahol lehetett két állomás között szállítani. És mondom még ráadásként a SCB-nál viszont tuti egyértelmű, hogy a B-s jobb mint az A-s mert több egységed van 4-el ami nem kevés.

Amúgy a szupercuise sebessége nem végtelen - 1900 a maximum.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 11:47:57
  • MasterMason
    Hát ha olyan körmösről lenne szó amilyet az 50-60-as években az iskolában lehetett kapni akkor oké. De nyilván azért egy nő nem magáért járt körmöshöz meg szoliba és fodrászhoz hanem érted. Ha nem tetszik magának akkor nem érzi úgy, hogy tetszhet neked is. Ilyenek ezek a lányok.
  • Luciferkee
    Látom szövegértelmezési gondjaid vannak, ezért leírom érthetőbben.

Az FSD fejlesztésével nő az ugorható táv, ez tény, le van írva. Viszont arról nincs semmi infó, hogy az FSD fejlesztésével a supercruise alatt a gyorsítás/lassítás is javul-e. Mint tudható a supercruise sebessége végtelen, csak a közelben lévő nagy tömegű objektumok befolyásolják. Ezért lényeges, hogy mennyire tud fékezni/gyorsítani.
  • MasterMason
    Én apró dolgokról beszéltem amit vagy észre vesz valaki vagy nem, ugyanis a játék nem arról szól bármennyire is hihetetlenül hangzik, hogy ha valami drágább akkor biztos mindenben jobb is. Elég példa erre a shield cell bank, amelynél a B-s osztályúnál tíz egységet kapsz, ellenben az A-s osztályú ugyan picivel könnyebb, de cserébe csak 6 egységed van, és egy elite anacondánál nem biztos hogy ez mindegy... Ugyan ez igaz az FSD-nél is a saját tapasztalatom szerint, hogy az A-s tényleg messzebb ugrik, viszont nálam érezhetően lassabban gyorsul és lassul szupercruisban mint a B-s.
  • npolos
    vedd meg a csajnak a Sims-t
    utána tendert kell kiírni kiül a gép elé :)
  • whd
    a szolizas, kormos es a masfel hetente fodrasz nem alapkovetelmenye az igenyessegnek. :D
    Utoljára szerkesztette: whd, 2014.12.18. 11:22:26
  • gregoryan
    nem, 2 példányt vettek a jatekból..
  • Gilmoor
    bepasizott? :)
  • Renegade
    de azért nem duzzogsz, ha egy önmagára igényes, sportos lányt szeretgetsz esténként, nem? ;)
  • gregoryan
    juj mit indítottam el :))
  • StrikeFor
    idióta sorozatokat nézni (nem BB vagy SOA-ra vagy WD-re gondolok :P ) "shoppingolni" csupa felesleges dolgot ,szolizni,körmösnél-fodrásznál barinőkkel időt elbaxni mennyivel "felnőttebb" dolog ? :D
  • whd
    Dehogy vagy egyedul... En 28 vagyok es ezt a lemezt hallgatom en is a paromtol folyton. Mondjuk mostanaban csend van :D
  • gregoryan
    bocsi Traz, hogy veled statuálok példát, de ami eszembe jutott a neved alapján, hogy valsz 75-ös vagy, és akiket itt látok írni, ha jól sejtem zömében 30-as 40-es évükben levő emberek, ami nekem annyiban melengeti a szívemet, hogy én 35 vagyok spec, a család csesztet néha h miért játszom még, és egyszerűen laikus fejébe bele verni, hogy már nem a super mario korában élünk, a játékok egy jó részét sokkal tágabb korosztáylnak készítik, egyszerűen baromi nehéz, de ahogy látom nem vagyok abszolut egyedül avval, hogy imádom az game-eket.......:))
  • traz75
    Nem igazán értem a kérdésed lényegét... Mit kéne megerősíteni vagy megcáfolni?
    Arra vagy kíváncsi hogy bugos-e? Nekem teljesen normálisan működik.
  • gregoryan
    Jó reggelt!

végül le jött a cucc, de olyan 6-7 óra alatt. kemény!
    Persze amilyen a formám, megjöttek rokonok vendégségbe szal kb kipróbálni sem tudtam a cuccot :) mondjuk először úgyis tutorial nyomatás lesz :)
  • StrikeFor
    eddig így állok

• Luciferkee
    Viszont engem az érdekelne, hogy az FSD drive fejlesztésével tényleg nő a _supercruise_ gyorsítás/lassítás?

Se normális cáfolás, se normális bizonyítást nem találtam és magam sem tudom ugyanazon körülmények között tesztelni.
  • Kronos79
    Ezt is kösz. Az életben nem találtam volna meg.
  • StrikeFor
    folyamatosan haldoklik a szerver...kidob a játék,a launcher sem 100%-os...szóval gondolom ezért is mehet lassan
  • gregoryan
    az könnyen lehet :)
  • MasterMason
    Vagy csak már be vagy zsongva és ezért tűnik olyan soknak.
  • MasterMason
    Nyugi a guide-ben mindennek benne kell majd lenni, már ha megkapjuk. Bár tegnap a megjelenés napján még csak egy levelet sem kaptunk, nemhogy letölteni a digitális könyvet és meg koncept dolgokat amik elvileg a játékhoz járnak. Állítólag a hivatalos fórumon elnézést is kértek, hogy elfelejtettek írni meg küldeni a linket bookhoz ami még most nem érhető el.
  • gregoryan
    Arra tud valaki valami okosat mondani, miért ilyen ISSSSZonyatosan lassú a játék letöltése? több órája installálom már.....
  • StrikeFor
    hát ez az!! találgatni kell!!! látod pl. azt nem is tudtam,hogy az FSD ami nagyobbat ugrik lehet lassabban gyorsul a Cruise speedre.............kiborító! komolyan mondom upgradelni utálok,mert megfdájdul a fejem!! még rendszerezni sem lehet....minden egybe van hányva azt csókolom!!! GRRRRRRRRRR

most már a 28. bolygót nézem,mert kellene egy medium Beam laser /turret vagy gimballed/ de sehol nem lelek.....
  • MasterMason
    Az állomáson a contact menüknél.
  • MasterMason
    Nono, vigyázni kell ezzel a drágább jobb dologgal is, mert pl shield cell bank esetében könnyen megeshet, hogy a B-s modul jobb mint az A-s, vagy hogy éppen az A-s fsd modullal ugyan messzebb tudsz ugrani, de rendszeren belül meg lassabban gyorsul fel.

Emellett abban viszont igazad van, hogy sok olyan dolgot nem ír a játék amit azért nem ártana, pl a szkennereknél ugyan már mekkora távról szkennelnek stb.
  • Moby
    Bár nem tetszik az áremelés, de kicsit tartok az elszabaduló devizaáraktól, szóval délelőtt megvettem 60 dodóért. Megjött a géphez a hw is, meg a hotasX is, de a gépösszerakás nem várt problémákat tárt fel, szóval remélem holnap már tolhatom.
  • Ninju
    Nekem is ezt csinálta amikor megvettem a surface scannert.
    Egy relog megoldotta.
  • Kronos79
    Egy újabb noob kérdés jönne. Ha megbüntetnek, akkor ugye nem vonódik le az összeg a számlámról, hanem a bal "konzolon" látom. Hogy fizetem ezt be? Vagy ha lejár mellette az idő levonja a számlámról?
  • whd
    nem random es igen ezekert a trofeakert meg kell harcolni. van amikor megdolgoztatnak engem is pedig nem vagyok hardcore combat pilot... egy ido utan raerzel, hogy hogyan navigalj ugy, hogy tehetetlen legyen :) Egy jotanacs: maradj kozel hozza :)
  • Luciferkee
    Na visszaengedett. Engem Fuel Scoop közben, így, hogy kb 40+ rendszert lescanneltem és még nem tudtam eladni a térképeket.

Nem volt aggodalom ám.. De szerencsére 50 Ls-re tett a naptól, a 10 percnyi scoopot viszont buktam, de ez legyen a legkevesebb! :D
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.17. 17:23:45
  • HUN_bulldog
    dettó

dokkolás közben :) megijedtem kicsit :D
    Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.17. 17:14:58
  • Luciferkee
    F10 és a képek/frontier mappába teszi.

BTW: Engem most ledobott és vissza sem enged. Nálatok mi a helyzet?
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.17. 17:10:44