23609
-
#3364 Hogy miért online? Mert így bebiztosították, hogy nincs belőle tört példány, és bőven ráérnek később, folyamatosan hozzáadni a tartalmat a játékhoz. (és egyszerűbb lesz eseményekre, eventekre alapozni a játékot) Cserébe viszont nincs nyugodt, saját tempójú felfedezés, nem egy játékos körül forog a világ, nem igazán lehet olyan grandiózus dolgokat tervezni, mint az említett FFE Thargoid sztorija.
Az, hogy lehet egymás ellen is puttyogtatni, ahogy nézem nem igazán csábító :) -
HUN_bulldog #3363 nem a fórumban van, hanem a sima .hu-n
http://elitedangerous.hu/leirasok/jatekvezerlok-kezdoknek/ -
StrikeFor #3362 20 perc alatt 4x fagyott ki a program.....mindig market vásárlás/eladás közben.....nice -
#3361 - Ha nagyon tetszett a NatGeo huble féle sorozata vagy azok a galaxisos kalandozásos dokumentum filmek, amiben hiteles infókat színeztek ki számítógépes animációkkal akkor tetszeni fog ez is.
- Mai napig nincs lövésem se miért online a játék.
- grafika szép, jah nagyon szép.. tényleg.
- hajók irányítása: szokatlan, nehéz, aztán könnyű. Nem rossz.
- fő tartalom? Felfedezés, küldetések végrehajtása, kereskedés, bányászat - pénzkeresés - * hajóvásárlás - felszerelés - * tól ismételni párszor, majd ráfeküdni a reputációra, hogy hozzáférj olyan hajókhoz is ami reputáció függő. Remélhetőleg mire ide eljutunk, addigra kiegészítik tartalommal is a játékot, mert ez így annyira sand box, hogy porzik tőle a torkom...
na mire lesz csajozós verda, addigra talán megérkeznek a szomszédok is ( a kis trák izékvagymikmá) aztán lehet barátkozni
Szóval egyelőre csak ennyi van, legalább is én ennyit látok
Camo: nincs buddy. Nem a haverkodős fajta, nincs corp se guild .. sőt chat sincs :) Te vagy meg a 400milliárd rendszer és tessék eredj fedezni :) -
Camouflage #3360 Sziasztok. Holnap veszem meg a jatekot. Van nehany kerdesem. Van-e itt valamifele "Recruit a Friend" vagy buddy programme, amivel elonyokhoz lehet jutni? Ha igen, merre keressem? A masik, hogy vannak-e kulon serverek illetve Corp-ok / guildek a jatekban? Koszi. -
#3359 Egy kérdés:Én még nem próbáltam ki de hogy nézem az eddigi kevés kritikát az interneten nem igazán van agyon ajnározva a játék. Elmondanátok mik a legfőbb negatívumai a játéknak (és hogy ezek orvosolhatóak e). Engem legfőképp a szavatosság, a tápolásból eredő szavatosság, és az űrharcok élvezhetősége érdekel. -
#3358 A külön-külön, magukban keringő egységekből álló háló (Dyson-swarm néven fut) az jól működhet, de az "eredeti" ötlet zárt gömbről szól :) Az meg Newton bácsi alapján instabil. -
#3357 A fórumban kerestem, de ott nem leltem. Megnézem, köszi! -
HUN_bulldog #3356 Az elitedangerous.hu a vezérlő teszteknel van egy jó -
#3355 Tud valaki jó beállítást hotasX-hez? A default valami szörnyű :) -
#3354 azt írják nem kell összefüggő szerkezetnek lennie a gömbnek, épp megfelel ha elegendően nagy számú energiaelnyelő - mozgó objektum formál gömbszerű hálót adott galaxis körül.
Tulképp tök eccerű. Hétvégén szólok is Pistának, hogy üríccse ki a garázst mer kell a hely. És hozza vissza a fúrógépet!
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.18. 15:44:33 -
Renegade #3353 "A Dyson-gömböt úgy lehet felismerni, hogy egy napméretű lyuk van rajta valahol"....ááááh, elképzeltem, hé basszus, szökik a csillag :D :D -
#3352 A Dyson-gömböt úgy lehet felismerni, hogy egy napméretű lyuk van rajta valahol :) fizikailag kiszámolható, hogy instabil, a gyűrű és a gömb is (vagy rengeteg energiát kell áldozni arra, hogy ne sodródjon el egymáshoz képest a gömbhéj és a csillag)
Persze egy sci-fi világban elfér. -
Renegade #3351 vannak Dyson gömbök? az mondjuk jópofa -
MasterMason #3350 Nem, többször fel lehet fedezni ugyan azt, csak nem fog annyit fizetni már érte. Vagyis az később kezdők is tudnak majd a közelben felfedezni... Persze igazából ez is egy ilyen fekete homály a játékban, hogy miért is vennék meg kétszer ugyanazt az adatot a frakciók de megveszik még ha kevesebbért is. -
MasterMason #3349 Ja, valamelyik távol-keleti börtönőr most biztos örülhet, hogy az elítélt napi 15 órát karaktert építő rabszolgája több pénzt hozhat a konyhára.
Múltkor olvastam, hogy arra fele keletre már így dolgoztatják a rabokat. Mondjuk nem lesz könnyű így sem, mert ha minden igaz valami több tízezer(60) hajót kell kilőnöd egy elite rangért.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.12.18. 14:59:23 -
Luciferkee #3348 Valami hasonló sejtésem volt nekem is.
Szerintem inkább meghagyják a játéktér nagy részét "Jokerlapként", hogy xy idő után valami új fejlesztéssel / DLC-vel újra eltudják adni a játékot (amivel nekem személy szerint semmi bajom nincs). Esetleg lesznek 100-200 fényévet ugró hajót, eselet a fekete lyukakon utazni (elég scifi), esetleg találni ilyen "gömböket" ahol civilizáció található. Ki tudja? :D -
#3347 Frontierben (FFE-ben) is volt egy "gömb" amin kívül gyakorlatilag nem volt semmi (és annak a szélén is csak az outpostok elvétve). Itt is így van szerintem, ráadásul a felderítőség, mint szakma pár hónap után ki fog pusztulni, nagyon messze kell menni hozzá, ha valaki újoncként jön akkor, annak a lakott rendszerek körül az első ezer fényév tisztára lesz radírozva.
(kivétel persze a Thargoid sztorihoz tartozó pár rendszer a világ végén)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.12.18. 14:50:21 -
Luciferkee #3346 Sajnos nemtudom megmondani, olyan rendszert itt a környéken nemtaláltam, ahol le is tudnék szállni.
Jelenleg én úgy vettem észre, hogy legjobban a föld jellegű (vagy élhető) bolygókért adnak, aztán nagyobb napokért, a többiért pedig szerintem a tömege arányában.
Amúgy lehet találni egyáltalán outpostokat a távoli semmiben? Vagy jobb lesz lassacskán visszafrodulni. Régi elite-ben (frountier), nagyjából 250 fényévenként voltak lakott rendszerek. -
StrikeFor #3345 OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Elite in combat - £1,000 or $1,500 or €1,200*
2. Elite in exploration - £1,000 or $1,500 or €1,200*
3. Elite in trading - £1,000 or $1,500 or €1,200*
4. Elite in all three - £10,000 or $15,000 or €12,000* -
#3344 ez így helyes, csak érdeklődőknek beraktam újra egy régebben már itt szerepelt mozgóképet az említett torzítás-effektről.
(amúgy egy fekete lyuk mennyit fizet felfedezőknek? sokat nem lehet vele kezdeni - bányászatra alkalmatlan, maximum kiraknak egy táblát, hogy "húzz el innen ha kedves az életed") -
Luciferkee #3343 Igen, van több is, de én direkt nem nézem meg ezeket, szeretem magamnak megtartanai az örömöt!
Sajnos már Maia-ban is járt valaki, videó is van róla, eddig azthittem én vagyok az egyetlen! :D -
Ninju #3342 Adtál egy ötletet. :)
Azt hiszem meglátogatom a legnagyobbat:
-
#3341 mozgókép - youtubeon van még pár videó, még kettős fekete lyukas rendszerről is. -
MasterMason #3340 A Dzsásztinbrében rajongókat lehet irtani. -
Luciferkee #3339 Fekete Lyuk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Fekete Lyuk Maia rendszerben a Pleiades Nebulában és az oda vezető út, képekben:
Először csak vakon elindultam felfedezni, célnak a Pleiades Nebulát szúrtam ki:
Útközben megakadt a szemem ezen a vörös óriáson (Gorgonea):
Odaértem a vörös óriáshoz: (csak 400+ LS-re van és mekkora)
Útközben találtam "érdekes bolygókat":
Maia térképe, itt láttam meg, hogy egy Black Hole OMG!
Maia A (Már csak 380.000 LS-re a black hole-tól (akkor még nem tudtam))
A térkép szerint 3 távolabbi barna törpe felé lesz, így elindultam az irányukba (lásd kép), ekkor még nem sejtve, hogy 380.000 LS-re lesz:
Félúton:
Megvagy! (Fél óra keresgélés után meglett)! Hogy kerestem, mentem a semmibe, és amikor lassított az FSD megpróbáltam arra az irányba menni, amerre legjobban húz. Így lett meg:
Sajnos képenek nem igazán látszik, ahogy a fényt egy buborékban megtöri, számomra gyönyörű látvány és egyben félelmetes is, hogy ott van előtted egy hatalmas gravitációs mező és szinte szemmel nem is lehet érzékelni.
-
StrikeFor #3338 jaja az megvan,hogy hogyan használjam,de ezt nem vágtam,hogy csak a rendszeren belüli WANTED-eket scanneled alapban.....én kettes weapon grp-on használom,mert az egyesen felváltva van a multi cannon meg a lézerek.....scan közben hülyén nézne ki ha meg is lövöm :D
szóval akkor ha van fejpénz akkor az extra lóvé ! király -
traz75 #3337 Nekem nincsen különösebb gondom az Adder cargo scoopjával (1.02 patch előtt, most még nem próbáltam) , csak arra kell figyelni hogy a kontit mindenképpen középtől lefele tartsd. Akkor is beszívja egyébként ha kicsit kicsúszik a négyzetből akár oldalra, akár le. Ha pont középen van, akkor már ütközik. -
#3336 Annál jobb nem? Így lehetsz nyugodtan dzsasztinbíberlövő -
traz75 #3335 Ebből a postból nekem úgy tűnik hogy nem én vagyok az akinek szövegértelmezési problémája van. Ugyanis minden egyes FSD leírásában ott szerepel az optimális és a maximum tömeg, ami mellett érvényesek a megadott paraméterek. Nyilván a nagyobb teljesítményű hajtóművel jobban gyorsul/lassul. Aki nem hiszi, tegyen fel egy alacsonyabb osztályú hajtóművet és próbálja ki úgy a hajója mozgását. :D -
MasterMason #3334 De legalább tele van a zűr idegenekkel, ahogy nézem a neveket alig ismerek valakit. -
Ninju #3333 Én anno utánajártam.
A lényeg az, hogy alap esetben csak akkor jelzi, h wanted az illető, ha az adott rendszer fő frakciójában van rá fejpénz. A kill warrant scannerrel azt kérdezheted le, hogy a többi frakció adott e rá bountyt. Ha kilövöd az illetőt, akkor ezt az összeget meg is kapod.
Ha anarchy rendszerben repkedsz, ott pl. mindenki clean. Hiszen nincsenek szabályok. Kaptam már fejpénzt úgy egy kalózért, hogy anarchy-ban tiszta volt, de a contacts menüben mutatta, h 10K-t ér. Egy dolgot nem mutat meg, hogy hol és mekkora összegű fejpénz van rajta. Én már összegyűjtöttem 100K beváltandót a birodalomban, de még nem jártam arra.
Szóval tessék mindenkit kiscannelni, főleg anarchy-ban. -
whd #3332 mas fakcioktol is kapsz penzt ha naluk is wanted volt. alapbol csak abban a rendszerben latod h wanted amelyikben eppen vagy. -
HUN_bulldog #3331 rakd be az elsődleges fegyver csoportba, csak billentyűzetnek a secondary gombra. a lényeg, hogy 2km-en belül folyamatosan nyomd hogy scannereljen amíg nem végez. Vigyázz mert bedöhödnek rá :)
youtube-on találsz róla videót is
https://www.youtube.com/watch?v=KB7EHlXNhHw
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.18. 14:04:48 -
#3330 ovlastam forumot. meg ilyenek... Úgy fest tudomásul kell vennem, hogy egy funkcionálisan szerkezetkész játékot vásároltam. Szóval fellőtték a zűrbázisd, de kaja nincs. pia nincs .. majd küldenek később. Addig vegázunk gyerekek :) lőjük a rögöket ha mozog azé, ha meg nem akkor azé . na meg felfedezünk közben, hátha találunk egy barátnőt útközben -
StrikeFor #3329 a Kill warrant scannert én még mindig nem vágom 100%ban
tegyük fel találsz egy WANTED arcot...kinyírod--> bázison kapsz pénzt
ugyenzt scanneled előtte ugyanúgy kapsz pénzt.......vagy akkor többet kapsz??,mert sokszor nem tökölök a scanneléssel én sem -
HUN_bulldog #3328 Az élvezeti utazgatást kicsit félreraktam, visszamentem az Eagle-ért. Eladtam, és felszereltem belőle az alap hajót. Most a fejvadászkodás van terítéken, egész jól lehet vele keresni, lassan átnyergelek egy Cobrába, de csak ha azt is fel tudom rendesen szerelni.
Megcsináltam a tipikus kezdőhibákat (űrben lebegő arany hegyek de jó, felvesszük) ki is fizettem értük a büntetéseket, mikor nem anarchy bázisra száltam le velük :)
Beszedtem pár jobb fejpénzt a "várjuk meg hogy mi legyünk az utolsók" taktikával, és két nap után rájöttem, hogy a Kill Warrant Scanner nem működik alapból, be kell kapcsolni. Bele sem merek gondolni mennyi pénzt hagytam ki így :D
De imádom az egészet. Jó volt ráérezni arra, hogy az FSD-vel ne repüljek túl, egyre vagányabban leszállni, szóval én azt kaptam amit vártam ! -
#3327 tehát nem gumiból van.......vagy más kaucsuk alapú anyagötvözetből... bár itt jön be a kérdés, hogy "élő szövet esetleg a belső"....................????? :)) -
Luciferkee #3326 Természetesen, amint lesz megint server postolom, hogy is találtam rá, hogy található meg, milyen "story" vezet hozzá! :) -
HUN_bulldog #3325 Sziasztok. [HUN] bulldog vagyok, 36 éves, és ELITE függő !
:D :D :D
Ja és élő hús-vér nőm van :D
Utoljára szerkesztette: HUN_bulldog, 2014.12.18. 13:29:49