23609
-
#4285 OK, természetesen többen vagytok, akik nagyon sokat segítettetek, mindenki érezze magáénak akit érint :)
de jó, saját üzeneteimre válaszolgatok :) -
#4284 Ja és nem győzöm hangsúlyozni milyen hálás vagyok tanácsokért, nem lennék sehol nélkülük, most meg fűtött ülésben ülök a lakon-ban.. amiről kb nem is álmodhattam :) -
#4283 Szia Gilmoor!!
Lakon Type 6! :)) körönként 250K nagyjából.. persze szigorúan shield nélkül ahogy én szeretem :))))) 112-es Raktér. Nem láttam h nagyobbat ki lehetne hozni. Vagy igen?
Annyit kérdeznék, mitől van az, hogy ugrás után egyszerűen evvel nem tudom elkerülni, hogy picit ne melegedjen túl a hajó, és 130-150% ig felmegy mire elhagyom a napot. Nem annyira gáz, mert olyan 3-4.000 a javítása, de nem értem mitől van. Cobránál soha nem volt ilyen. Valamit alul méreteztem?
-
#4282 Jelenleg nem tervezik, megvan a saját platform, a játék híre szépen terjed. Gondolom ha nagyon elakadnak a bővülésben, akkor elgondolkodnak rajta, hogy 20-30%-ot odaadjanak a Valvenak a bevételből.
Egy interjúból:
Will you launch the game on Steam?
David Braben: No. We've got to support the game with our own back end anyway, so I don't see the benefit of it.
Well, I would suggest the benefit is 100m users, which is a huge potential audience.
David Braben: Yes, that's true. It's something we would look at, but it would have to then interface with what we're doing, and the two would potentially conflict. We have to provide the back end. -
rexsimus #4281 Steamen? Kizárt. -
rexsimus #4280 Azt még komolyabban nem próbáltam, csak a kifosztott hajókból rabolt cuccokat adogatom el black marketen. Vannak jó körök, ha olyan szállítókat fog ki az ember, amikből lehet lopni az árut.
Amúgy a fekete piaci ár a normál ár fele szokott lenni. -
#4279 Köszönöm a választ, nagyjából pont erre volt szükségem :). Megerősített abban, h akármennyire vonz a felfedezés még várok picit a megvételével, most úgy is vizsgaidőszak van. Addig, meg hátha steamen is lehet majd kapni. Starpoint gemini 2-vel játszottam, azt is nagyon vártam, de sajnos elég üresnek éreztem, így nem merek már megint fejest ugrani - star citizent kivéve.
Utoljára szerkesztette: nyirog, 2015.01.06. 15:11:29 -
#4278 Smugglerkedés mennyire kifizetődő? -
#4277 ide is belinkelem, hátha segít a felfedezőknek.
Advanced discovery és detail surface scanner erősen ajánlott, mert csak azokkal kapod meg ezeket az összegeket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.01.06. 14:44:42 -
rexsimus #4276 Csak annyit tennék hozzá, hogy Anarchy rendszerbe is lehetsz wanted. Saját bőrömön tapasztaltam -.-
Openbe toltam, lescannelt egy játékos, és egyből 150 ezer bünti, mert tele volt a rakomány lopott cuccokkal. Nem kicsit voltam ideges, de utána szerencsémre nekem támadt úgy hogy bosszút állhattam rajta. -
#4275 Az, hogy érdemes-e megvenni, elég szubjektív. A játék még közel sincs kész de játszható állapotban van igazán komoly bugokkal nem találkoztam még.
Kérdés mit szeretnél csinálni benne, ha csak pvp-zni szeretnél, akkor elég kevés benne a tartalom. Ha inkább a pve érdekel, akkor már több dolgot tudsz csinálni de komoly story-ra vagy küldetésekre ne nagyon számíts. Nincs még a játékban benne a "party" opció tehát haverral nem tudtok együtt küldetést vagy bounty-t vadászni, ezt a funkciót év elejére ígérik.
Eddig én ezeket próbáltam:
-Kereskedelem (legtöbb pénzt ez hozza jelenleg), kicsit unalmas (be-dock eladsz, vásárolsz ki-dock irány a másik station be-dock elad, vásárol, ki-dock és vissza az elejére).
-Felfedezés. Van akit ez nagyon vonz mert a hivatalos fórumokon is sok ilyet olvasni, hogy ki milyen típusú égitestet fedezett fel, ha szereted az asztronómiát, akkor ez lehet tetszeni fog neked. Egy idő után én beleuntam igazából annyiból áll, hogy utazgatsz scannelgetsz és a megszerzett adatokat legalább 20 fényévvel arrébb eladod.
-Fejvadászat. Nav. beacon-re (általában fényes csillagok mellet van 1 ilyen pont olyan rendszerekben, ahol állomás is van) mész lescanneled az ott lévő NPC-ket esetleg playereket, hogy körözöttek-e ha igen lelövöd őket és olyan bázison, ahova tartozik a körözés leadod és bezsebeled a jutalmat. Unidentified signal source-ba is beugorhatsz, ami egy specko insta csak neked, ahol akár igazán komoly ellenfél is lehet de van olyan, hogy szinte semmi sincs. Bányász telepeken is lehet nagyokat hentelni mert ott mindig sokan vannak.
-Küldetések. Sokféle van de többnyire szerezz be, vidd el, lődd le küldik. Vannak olyan küldetések, amik illegális dolgok beszerzését kérik tehát csempészkedni is tudsz. Ha rendesen működne, akkor a küldikkel is befolyásolni tudnád egy rendszerben lévő bázis "politikáját" háborút robbanthatsz ki. Bugos de van amelyik rendszerben működik de sok játékos együttes munkája kell hozzá és talán az egyik legizgalmasabb dolog a játékban számomra csak még a működését nem lehet teljesen tudni.
-Kalózkodás. Izgalmasan hangzik de nem az mivel a játékban van solo mód ezért sokan ott játszanak, ezért ritkán találkozol játékossal. NPC-ket is kilőhetsz anarchy rendszerben ( Anarchy-ban nincsenek törvények nem leszel wanted) és megszerezheted a rakományukat de ritkán dobnak jól eladható cuccot.
Én kb. ennyit láttam eddig a játékból jól elvagyok és sok játékkal ellentétben itt nem bántam meg, hogy megvettem. Jövőre nézve ígéretes játék, persze azért látom a hibáit is.
Azt, hogy megveszed-e, ahogy Dzsini is mondta neked kell eldöntened nem pedig másnak.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 14:33:20 -
#4274 Csak a hivatalos oldal árusítja, tehát a kérdés második felére ez a válasz. Ott, és annyi, amennyit írnak.
Az pedig, hogy "megéri"-e? Hogy tudná valaki más eldönteni, hogy te mire, mennyi pénzt szeretnél áldozni? Olvass róla, nézegess videókat, de ne mások döntsék el helyetted, hogy te jól fogsz-e szórakozni vagy sem. -
#4273 Sziasztok, már szemezgetek egy ideje a játékkal, szeretem a témát de még nem tudtam eldönteni h meg merjem e venni, olvastam tesztet is róla és még mindig nem tudom, kérdésem az lenne h megéri megvenni? ad annyi tartalmat és szórakozást h megérje? végezetül epdig azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet megvenni a játékot a viszonylag olcsóbban? -
npolos #4272 ezt az oldalt használom pedig, de ezzel még nem találkoztam eddig :)
kösz :) -
#4271 Hasznos infók a játékban lévő hajókról:
LINK
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 12:27:09 -
rexsimus #4270 LINK -
#4269 Olyat még sajna nem találtam. Csak azt tudom mondani, amit én tapasztaltam. Cobrámon nekem 2 beam és két multicannon van. A Beam a shiled lelövésére jobb (több az energiaigénye de nincs lőszer) a multicannon pedig a hull sebzésére jobb (kicsi energiaigény ezért több pip jut más hasznos rendszerre de van lőszer, igaz az olcsó). Ha találok valami hasznosat majd belinkelem. -
npolos #4268 köszi az infot, nagyon hasznos
ehhez hasonló képeid vannak még?
pl. fegyverek -
#4267 Itt nem, csak sajnos félreérthető volt így a hozzászólásod. Ezért bocsánat. -
#4266 Köszi! Így már rendben van és itt szerepel, csak (mint láthatod) nem arra a képre reagáltam, hanem JeffJohnson idézetére, amiről állított valamit és ez az állítás abból nem volt kivehető.
Ha idézek és azzal kapcsolatban állítok, akkor a hozzátartozó idézetet azért rakom be, hogy azt alátámassza. Ezért nem néztem meg a linket. Ha nincs idézet, megnézem. Valóban nem tartott volna sokáig megnyitnom és átfutnom a linket és elnézést ezért, csak abból indultam ki ahogy én idéztem volna be azt, amire reagálok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:54:16 -
#4265 Igazad van, javítottam. -
#4264 Nem kell beszólogatni, még így sem - semmi jót nem szül az utolsó részmondatod, teljesen felesleges volt. -
#4263 Ezért tettem be a linket, hogy az egész story-t el lehessen olvasni. Én biztos nem reagáltam volna így ellenkező esetben, anélkül, hogy elolvastam volna mi van a linkben.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 11:33:13 -
#4262 Engem inkább a FD reakciója lepett meg. Máshol simán rollback lenne. Nem mondom, hogy ez rossz vagy jó csak meglepett. -
#4261 Annyiban igaza van, hogy a beidézett szövegből nem derült ki az, amit írtál, sőt. A screenshot, vagy annak egy része kellett volna, mert a te szöveged ilyen szempontból félrevezető volt továbbolvasás nélkül. -
#4260 Akkor mégsem ferdítek már megint? Ráadásul ennyire durván? Jó lenne ha legközelebb utánanéznél annak, amit írok és utána vonnál le ilyen elmés konzekvenciát. Innentől kezdve HA LEHET, inkább tartózkodj a hsz-eim kommentálásától, mert nem ez az első alkalom, hogy ok nélkül gyanúsítasz. Ha nem megy, akkor meg tiltsd le a hsz-eim megjelenítését (én legközelebb ezt fogom tenni ha nem hagyod abba, mert ehhez a gyerekes viselkedésedhez nekem nincs kedvem). -
#4259 Inkább adnák vissza azokat a bounty pénzeket amiket nem kapunk meg. Tiszta nevetséges, hogy egy ilyen bugot nem javítottak még ki...... -
#4258 Az egyes pontnál szereplő "You may keep the credits! You're welcome to hang onto the credits we have accidently given you" szerintem elég egyértelmű. -
#4257 Én nem ezt veszem ki belőle. Idéznéd melyik angol mondatban írják ezt?
"None of these players will be eligible for the "Race to Elite" competition if we feel they have gained an unfair advantage over the competition.""
Azt írják, hogy akik jogosulatlanul szereztek vagyont, nem vehetnek részt benne, azt nem hogy nem rollbackelik őket. -
#4256 Az első hozzászólásban ott a screenshot - választhatnak. -
#4255 Linket nem olvastam, csak amit idéztél és abban nem az szerepel hogy megtarhatják. Éppen ellenlezőleg.
Ezek szerint kiharcolták a jogosulatlanok, hogy megtarthassák az így szerzett vagyont? Az druva lenne azért.
Amúgy sok dologban egyetértek veled bármilyen hihetetlen. Én is jutalmaznám az openben játszóka több bountyval, jutalommal stb..
Nem jó a solos és mluti váltogatással előidézhető valószínű nem szándékosan betervezett "reset", amit csak fognak javítani.
Szerintem is jobb lenne ha nem lenne ájárás átjárás a solo és open közt, csak jelenleg ennek nincs semmilyen hátránya senki, sem az open játékmód számára. -
#4254 Pont azt írják, hogy választhatsz - megtartod a játékpénzed, és nem mész a "Race to Elite" versenyre igazi pénzért, vagy visszapörgetnek, és mehetsz.
Amúgy ahogy mások is írják: miért érdekeljen engem, hogy másnak több játékpénze van egy alig/nem multi játékban? Van ötmilliárdja, megvesz amit akar, pár héttel (hónappal) hamarabb, mint mások. Mit változtat ez a személyes élményen? -
#4253 Olvastad egyáltalán a linket? Vagy már megint velem van gondod? -
#4252 Éppen azt írják, hogy kivizsgálják és rollbackelnek stb. Ne ferdíts megint! Ráadásul ennyire durván. -
#4251 Ezt ne folytassuk már mert őszintén szólva unalmas ezen a gumicsonton rágódni. Abban megegyezhetünk, hogy nem értünk egyet és ezzel részemről ezt lezártnak tekintem. Ha lesz változás majd újra érdemes lesz beszélni róla de most ez van ezt kell elfogadni. Inkább hasznos tartalommal töltsük meg a fórumot. -
#4250 Ismét mellébeszélés.
A vita azon indult el és eredetileg arról szólt, hogy az összekötést azért ellenzed, mert biztonságosan szerzett vagyont lehet openbe átvinni.
Na most ezt igen is meg tudod csinálni EVE-ben! Tudsz biztonságosan vagyont szerezni (szinte mondható, hogy szolóban farmolgatni) és azt multira használni... (openbe átvinni).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:01:27 -
#4249 Kettős mércét használsz és mellébeszélsz, hogy igaznak érezd amit mondtál.
Egy majdani elképzelhető változást teszel egy jelenlegi állapot mellé. Amit írsz úgy nem lesz korrekt, de MOST nem így van. Ha már egy feltételes még nem létező dolgot veszel bele a képletbe, akkor ugye a másik jelenleg létező az fix és megváltoztathalatlan Te szerinted...
Szerinted ugye nem lehetséges, hogy módosítsák a solo és open átjárhatóságát egy esetleges outpost és klánwar bevezetésekor vagy ha a rendszerbe bevezetett változások azt elvárhatóvá teszik?
Persze hogy nem, hiszen azt kell bizonyítani ami még nem is létezik annak érdekében, hogy a mondandódat alátámaszd. Már teljesen másról beszélsz, mint amiről szó volt és ami jelenleg van. Amiről beszélsz az nincs!
Ne beszéljünk már mellé...
"Itt viszont röhögve tudsz anarchy rendszerben kolbászolni anélkül, hogy bárki is megtámadna és ez igazságtalan.
Milyen igazságos már, hogy a solo mód befolyásolja a multi módban az árakat meg a faction-öket."
Igazságos, mivel mindenki előtt ugyanazok a lehetőségek állnak. Te is és mindenki megteheti ugyanazt.
"...Legyen már jutalmazva az, hogy én nagyobb veszélynek teszem ki magam!.."
Ezzel egyetértek. Én is mondtam ugyanezt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:00:14 -
#4248 Hivatalos fórumról:
"After shoring up the database, in the early hours of the 2nd of January, we automatically refunded all the affected players for their lost transactions and also granted them a 20% bonus for their troubles. However, during this refund process, a very few (lucky) commanders received more credits than perhaps they were entitled to (5 billion credits in some cases)!
To be clear - these players will not be banned. Over the next 24 hours we will be investigating every affected player and performing individual commander rollbacks where we feel it's fair to - which may include credits, assets and rank where appropriate. We may reach out to individual commanders where this situation may not be straight forward. None of these players will be eligible for the "Race to Elite" competition if we feel they have gained an unfair advantage over the competition."
Beszarás. Lényeg az, hogy az a néhány mákos emberke megtarthatja a véletlenül kapott vagyonát, volt aki 5 milliárd cr-t..........
LINK
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 10:49:19 -
#4247 Itt egy hasznos kis LINK a shiled-ekről.
Másik hasznos info a pip-ekről:
" 1 pip to shields allows the sheilds to absorb around 1% more damage.
2 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 8% more damage.
3 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 37% more damage.
4 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 150% more damage."
Magyarán ha 4 pont van a SYS-en, akkor a shieldek sokkal többet bírnak (kb. 2,5 x) de 1 vagy 2 pip szinte semmit sem ér.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 10:27:42 -
rexsimus #4246 Zseniális ötlet inkább. Használd ki mások hibáit, és fordítsd magad előnyére.