23609
1418743729.jpg
  • Jeffjohnson
    Ez tök jól hangzik. Ha egy játékost kiszedtek hiperűrből akkor keletkezik valamilyen low vagy high energy wake, amire a többi ember "rá tud ugrani"?
  • d00ky
    En is kezdem megunni. Jelenleg egy type-7 van de inkabb dead state-et jatszom es megvarom, mi lesz az uj tartalom, amit igertek...
  • gregoryan
    magyarán a "haverokkal" ott bukik meg, hogy kb nem is látod őket vagy legalábbis semmi közötök a játékban egymáshoz..
  • gregoryan
    na jó de akkor mindenki külön..
  • rexsimus
    Openbe toljuk.
  • gregoryan
    "haverokkal " azt jelenti, hogy COOP-ban?? mert érdekelne, kipróbálta e valaki, és mi a különbség meg a lehetőségek...
  • rexsimus
    Haverokkal elvagyunk, kalózkodunk, Anacondákra vadászunk, conflict zone-ozunk, meg játékosokat kergetünk.
  • gregoryan
    Az a recept sem segítene? hogy " Végy egy jó joistickot, és killelj..." :) bányászat kereskedés után lehet felüdülnél...
  • gregoryan
    ne már.. mi lesz igy velünk?? ha " Apánk".. kiesik? :))
  • Jeffjohnson
    Ha ennyire érzed magadban és a 30millás hajódban az erőt, akkor a top 5 kalóz neve és legutolsó ismert tartózkodási helye elérhető bármelyik bázison.

Mindenki úgy játssza a játékot, ahogy ez neki tetszik és amire a játék és a körülmények lehetőséget nyújtanak. "Play your way" (ez a játék mottója).
    Tetszik vagy sem de ez is a játék része és ennél sokkal durvább dolgokat is tudnék mesélni más játékokból de ahogy lesz miért harcolni visszasírod még ezeket az időket, amikor a legnagyobb gondod az volt, hogy a BPC-ben néhány adat nem pontos.

Ha jól tudom a bpc-ben van olyan mód, hogy csak a te általad gyűjtött adatokat mutatja. Egyébként is az árak folyamatosan változnak követve a raktáron lévő mennyiséget. Nekem is új útvonal után kellett nézni mert a régi útvonal telített lett és ha nekiáll 3-4 ember ugyanazon az útvonalon fuvarozni ugyanazt az árút, akkor az hamar elfogy.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.07. 11:56:33
  • gregoryan
    Igen én is ezen gondolkoztam..

az enyém 370.000 kb :)) de jó neked hogy 30 millás..
  • yesname #4315
    Ilyen az élet is. Elítélendő lehet, de érthető. Kinek mit enged a lelki-ismerete. A profitmaximalizálás, illetve azon elégedettség vagy élmény érdekében, hogy cselezzenek ki valamit/valakit kihasználnak a kalózok (is) minden elérhető lehetőséget. Ami pl. az EVE-ben zajlik, attól falnak mennél. :)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.07. 10:48:23
  • yesname #4314
    Az két és fél óra. Nekem még az is sok lenne napi átlagnak. Nem égetem gyorsan a gyertyát, főleg hogy sokféle van belőle. Így mindegyik tovább tart, nem fásulok bele. ;)
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.07. 10:45:10
  • Gilmoor
    tegnap este 7-re hazaértem és 9:30 kor már kikapcsoltam a játékot. Ilyen se volt még eddig. Pedig még 1 hónap se telt el amióta elindult. Csak én lennék ennyire kiégve? :)
  • rexsimus
    Én csak azt nem értem, azon felül, hogy péniszt méregetsz, hogy ha a kalózkodást elfogadod, akkor mi a bajod azzal, ha valaki tényleg megtesz mindent a profitrét, pl kihasznál egy alkalmazást.
  • Dzsini
    De, ugyanúgy a játék része, mint ez a topic, vagy a elitedangerous.hu. Ide és oda is lehet okos, hasznos, és félrevezető információkat is írni, és ugyanúgy a közösség dolga, hogy ezeket kezelje, és a játékosok dolga, hogy megtanulják kiszűrni a problémás információkat.

Neked az a célod itt a topicban, hogy segíts. Mi tart vissza bárkit attól, hogy az a célja legyen, hogy másokat kihasználjon? A közösség, aki jelen van. Ott is kell az adatbázist karbantartó, adatokat figyelő közösség, akik "moderálják" az adatokat - akár automatikusan, akár kézzel.
  • d00ky
    Strikefor: Miert van az, hogy minden hozzaszolasodban megemlited, hogy 30 milla a hajod? Az enyem 23, de nem hangsulyozom ennyire ;-)
  • drop
    na megvetem én is végre egész nyaralás óta erre vártam
  • StrikeFor
    nem vagy képes felfogni,hogy ez a program nem a játék része! ezt egy magán személy csinálta azért,hogy SEGTíSEN ! vele és nem azért,hogy néhány parasztgyerek elbassza és még megmagyarázza,hogy ő "kalóz" mutass nekem egy ilyen kalózt majd a seggébe mászok a 30 milliós hajómmal aztán megnézzük milyen érzés a kalózkodás
  • rexsimus
    Te azt honnan veszed, hogy őket a rosszindulat vezérelte, és nem a profit?
    Félreértés ne essék, csak úgy rossz árak beírását, szórakozásból, elítélem én is, de ha profitért teszik, akkor felőlem legyen. Te is ezt írtad, "kalózkodás teljesen oké". ;)
  • Dzsini
    Az nem hiszem, hogy bárkit meglep, hogy játszanak olyanok is egy játékkal, akiknek a játékstílusa nem egyezik az övével. Üdv a multiplayer játékok világában, ha beindulnak az események, a dolgok komolyabb befolyásolása játékosok részéről, akkor még cifrább dolgok is lesznek, most még üres a játék ilyen téren.

Ha publikus adatbázist készítesz, akkor egyrészt készülsz arra, hogy lesz rosszindulatú adatközlés (és azt megtanulod szűrni, pl. bizonyos áringadozáson túlmutató, bizonyosan fals adatot automatikusan figyelmen kívül hagysz - a statisztikai matematikának megvannak erre a módszerei), másrészt átgondolod, hogy azt az adatbázist milyen célra lehet majd használni, és az számodra elfogadható-e - pl. jelen esetben az adatok valamilyen elcsúsztatásával noobvadászatra.
    Vagy lehet regisztráció, engedélyezés, ellenőrzés alapúvá tenni az adatbevitelt, akkor azt a kutya nem fogja használni. Viszont ha elég nagy a tömeg, aki használja, akkor viszont önjavítóvá válik a rendszer (pl. Wikipedia- a gyakran látogatott területek jól karbantartottak, egy eldugott szócikkben pedig éveken át ott lehet a hibás adat, rosszindulatúlag beírt szövegrész). Tehát vagy meg kell növelni az adatbevivők számát annyira, hogy ne legyen gond az egyszeri fals adatbevitel, vagy korlátozni kell az adatbevitelt.

Ha ennyi probléma elijeszti az oldal/adatbázis fenntartóját, akkor kár volt belekezdenie, egyébként pedig tanulópénz, oldja meg, hogy ne lehessen ilyen könnyen összezavarni a dolgokat (akár szándékos rombolással, akár félrevezetés céljából, akár véletlenül (plusz egy nullát írt az ár végére)).
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.07. 10:18:43
  • gregoryan
    mi az a standing bug? :) és milyen hajóval darálod őket?
  • gregoryan
    itt a pont!!!
  • gregoryan
    Köszi az infót.
    Én arra gondoltam, hogy ha meglesz a joy ma, akkor type6 lehet elmegy kicsit aludni, és egy felszerelt Viperrel próbálkoznék meg bounty-zni.
    Az hogy hol spawn-olnak ezek a pytonok meg haverjaik teljesen változo/bárhol? vagy hogy érted hogy szerencse függő? én eddig amiket scanneltem azok max 30-40 ezresek voltak. de az már a durva kategória. inkább 10-13 ezresek.
  • StrikeFor
    ez a "kalóz" duma csak egy gyenge álca arra,hogy bunkók is játszanak..........minden MMO-ban van egy réteg aki bunkó.....sajnálom,hogy ide is jutott pár.........a kalózkodás teljesen oké hiszen a játék része ,de ezt nem tudod megmagyarázni,hogy nem a rosszindulat vezérel valakit aki hamis adatokkal teszi használhatatlanná ezt a progit
  • traz75
    Bounty nagyon erősen hajó és szerencsefüggő. Ha lazán be tudnál darálni egy elite anacondát és jönnének sorban, akkor talán olyan 2 milla között lehetne keresni vele szerintem. De nem jönnek sorban az elite anacondák és - egy cobrával legalábbis - nem tudod lazán bedarálni egyedül. :)
    Én egy adagnyi lőszerrel (1 lézer, 3 multigun) amit olyan 50 perc - 1 óra körül lövök el (attól függően hogy éppen milyen a spawn) olyan 100-150Kt lövök össze közvetlenül, plusz a többi államé amit nem igazán tudok mérni, de legyen mondjuk ennek a fele. Szerintem ez alapján kijelenthető hogy óránként ha minden flottul megy, 300K már rendkívül jónak számít. De ez változó, van hogy lényegesen szarabb a spawn, van hogy 10 perc alatt 100K felett vagyok mert kapásból jön egy 100Ks anaconda meg egy 50Ks python (általában akkor jönnek a nagyobb prédák, ha már hosszú ideje a zavarosban halászik az ember és eszkalálódik a nemzetközi helyzet - jellemzően amikor már kezd fogytán lenni a lőszerem... Nagyon erősen random. Jobb pajzzsal (nekem Cs van) és ha nem lenne a "standingbug" mondjuk gyorsabb lenne a komolyabb kill (ritkábban kéne futni :D), akkor szerintem valószínűleg a dupláját össze lehetne hozni.

Velem biztos nem beszélt senki TSen, mert rühellem és nem járok fel. :)
  • rexsimus
    Mit vársz kalózoktól? Nyereségvágyból kihasználnak minden lehetőséget, és szerintem nagyon ötletes, hogy játékon kívüli dolgokkal is próbálkoztak.
  • yesname #4298
    Természetes, hogy Slopey célja nem az átverésre való használat volt, de ez a metagaming. Rég szerves része a játékoknak. El lehet ítélni azokat, akik telerakják hamis adatokkal, de ez ilyen. Ha valaki 100%-os megbízhatóságot akar, akkor egy ehhez hasonló játékban nem támaszkodik mások nyílt adataira és csak a saját felfedezett dolgait használja, vezeti.
  • StrikeFor
    az a program nem azért lett megalkotva,hogy néhány rosszindulatu majom elbassza azt amiért a készítő megalkotta! én Chateltem is Slopey-val és el is mondta,hogy rendszeresen megkéri az embereket,hogy ne hamis adatokat írjanak be kibaszásból,mert nem azért alkotta!

A logikáddal felvértezve odamegyek a zsufi Ibootis környékére egy 30 milliós ASP gyilkoló géppel és hullahegyet gyártok a kezdő játékosok hajóiból,mert az elméleted szerint csak okosan kihasználom,hogy a 30 milliós hajómmal a 100 ezreseket lövöldözöm majd.............
  • Luciferkee
    Na belefásolva a tradelésbe Type 6-al, vettem egy teljesen felfedezésre felszerelt Cobrát és elindulok vele a Rigel-csillag irányába.

Meglátjuk meddig jutok, csak 1300 LY. Nem tűnik soknak...

Rigel
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.06. 23:23:40
  • gregoryan
    szerintem az csigafütty.
    20 felett van az tuti, de ha jól láttam lehet rá venni még ennél is jóval nagyobbat. most nem akarok hülyeséget mondani, meg kell nézni, de valami 27 körüli is van.

Azt mondja el valaki, hogy lehet ilyen vagy még nayobb óránkénti hasznot össze harácsolni pl Bounty-val vagy küldivel? lehet e vagy ay inkább a FUN résznek tudható be?

TRAZ75,,,,, asszem veletek beszéltük tegnap, hogy Lakon után jön a Viper kis bounty-ra :) de az 3 miska úgy fullosan ahogy mondtátokTS-en!!

• Jamminvitya
    Sziasztok!

Nekem 18,4-et ugrik 112-es raktérrel tele pakolva ha jól emlékszem....
  • Chrisstophorro
    Heh akkor jó. ..én nem állok szóba a financokkal csak leszallok...:)
  • traz75
    Amikor azt mondod a határon hogy nincsen semmi elvámolnivalód. :D
  • Crokin
    Igen, az a maximum.
  • Chrisstophorro
    Mi az a smugglerkedés?
  • npolos
    azt az FSD-t már néztem, 22 ugrik :)
  • gregoryan
    ok, meglesz :)
    bár most nagyobb FSD-re gyűjtök rá, ami 1,6 miska :) ahogy mondtad.. de pár kör és meg less. akkor már 22-t ugrik a drága asszem de lehet csak 20-as töltve :)

112 cargo az amax szerintetek is?
  • Gilmoor
    Szia Gregoryan!
    Azért van, mert (kicsivel) nagyobb teljesítményű power plant kell rá. Azután nem fog többet melegedni.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.01.06. 17:14:15
  • _Kondor_
    Akit érdekel a felfedezés, ajánlom figyelmébe weboldalunk legújabb cikkét: Felfedezés A-tól Z-ig - ValenHUN.