ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Mindegy, visszaugrottam 88-at és eladtam a térképeket, 50 milliót kerestem és elit lettem.
Lesz mit visszaolvasni 😊
Az hogy melyik a "legjobb" hajó, egyéni stílustól függ. Annyi biztos, hogy vannak újak. Mérnökölés is teljesen átalakult.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Régen az Anaconda volt a legjobb mindenes hajó, leparkoltam az enyémmel 15000 fényévre a lakott területtől, ezen kívül van egy ASP Exlporerem és egy Fer de lancem.
Még mindig ezek a legjobb hajók vagy változott valamit? Blueprintek-mérnökök ugyanazok?
Vannak új tuningolási lehetőségek?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ahelyett, hogy csak tolnák bele a tartalmat a játékosok elképzelései alapján, összerakhatnának már valami alap, optimalizált cuccot, amit azért lehet pörgetgetni. De jelenleg még ez sincs. Valamit látni, de ennyi pénzért nem sokra menni vagy hamar megunni. Főleg, hogy csak 1 vezethető hajód van, ha nem akarsz rengeteg pénzt kidobni.
Ilyen szempontból az EA kicsivel jobb, ott azért van valami játszható tartalom. Legalábbis amiket én eddig próbáltam, azokat azért lehetett élvezni is. Bár nem lenne rossz, ha be is fejeznék a játékokat, de sajnos nem mindegyiknél sikerül.
Én ezért mondom, hogy az Elite legalább be van fejezve. Az meg nem hiányzik, hogy 10 perc legyen eljutnom a hajómig, hogy végre repülhessek. Sem az, hogy folyamatosan az oxigén, kaja, meg ürítési szintemet kelljen nézni. Ha ilyet szeretnék, akkor keresek egy ilyen játékot.
Számomra tartalom meg bőven akad benne.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
mindenkinek jó lenne ha megjelenne azzal amit igértek. és mindenkinek rossz lenne ha buknának.mikor fog bárki valami hasonlóba vágni mint ez ha buknak? sose. ki fog pénzt adni bárkinek is emiatt ha van egy jó ötlete ami nem sablon battlefield pl? senki.
mondjuk az early access mint jelenség pusztulhatna úgy ahogy van.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.02. 21:17:09
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
https://www.playdome.hu/hirek/52100/star-citizen-az-evszazad-atverese-vagy-csak-hozza-nem-ertes
A baj az hogy a legjóindulatúbb feltételezés szerint is egy tipikus "sokat akar a szarka..." / "túl nagy fába vágta a fejszéjét" eset van...
MarkBlade #21402 : Ilyen olcsón?! KETTŐT KÉREK!! <#vigyor2>#vigyor2>
egy link jöhet a hírről amúgy
Sokszor felbukkan ez a "birodalomépítés", de azt meg kellene már jegyezni, hogy az Elite az NEM EZ a játék. Szándékosan, kimondottan, következetesen CSAK saját magunkat irányíthatjuk.
Apropó: SC-ről megvan a legújabb botrány? Egyre többen követelik vissza a pénzüket, és valami hivatal is vizsgálódni kezdett... Amúgy semmi meglepő, csoda hogy idáig bírták <#nevetes1>#nevetes1>
ha már space leg,akkor fps modul kéne. Megbénitott hajóba átlebegni,megölni a pilótát és vinni a hajót,vagy star cit szerű javítós küldiket stb...
inkább valami mini birodalomépítést vigyenek bele,egy saját kis bázis,esetleg npc irányította bányászflotta,vagy kereskedő hajók amik neked dolgoznak...a harciasabbak meg vadászflottát tartanának kalózkodni vagy powerplayezni...ez többet érne nekem pl
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.06.02. 20:25:31
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Nekem nemrég volt videokártya csere, és az is ezt csinálta bárminél, ami a 6 gigából 5 fölé töltötte a vramot. Ment is vissza.
Megpróbálhatod tesztelni olyan programokkal, ami hasonlóan rengeteg vramot eszik, hogy ott is előfordul-e.
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Lehet, hogy valami be van kapcsolva, aminek nem kéne és a gyárilag húzott ati nem szereti.
Esetleg a gép kitakarítása/portalanítása sem árthat, főleg, ha rég vagy sosem volt. A bedugós (VGA, RAM) dolgokat mindenképp húzd ki és úgy portalanítsd sűrített levegővel.
A porcica egy alattomos jószág, sok véletlenszerű galibát tud okozni. Innen tudom, hogy túlságosan poros a gép.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Alaplap: ASRock (H87 Pro4)
Táp: Antec Earthwatts EA 430 80+
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz
Memoria: 8 GB
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Utoljára szerkesztette: MiG man, 2019.05.15. 16:13:54
mekkora a tápod?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.05.15. 15:15:37
Tap problema csak nem lehet (meg ha a tunet arra is utalhat), az mas jateknal is elojonne, az Elite annyira azert nem terheli meg a rendszert, hogy elfogyjon a nafta...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.05.15. 14:29:49
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nyit a játék ilyenkor bug-report ablakot? Ha igen, küldj el párat a körülmények leírásával, majd nyiss egy jegyet a support oldalon, hátha ki tudják deríteni. Saját tapasztalatom ennyire random kifagyásokkal nincs, ha más program is csinálná, akkor azt mondanám talán valamelyik hardver hibás (ram, hdd, cpu), de ha csak az E😄 akkor passz...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2019.05.14. 22:59:20
Kb egy hete vettem meg az alapjátékot (egyenlőre), de csak 3 napja kezdtem bele. Bele is futottam egy olyan problémába, hogy a játék random összeomlik. Ez jelentkezik indítás után, még játékmód kiválasztása előtt, vagy ha már ugrottam egy vagy két rendszert és az állomáson teszek-veszek, totál kiszámíthatatlanul. VGA kártyám nincs húzva, legfrissebb driver van fent, amit ma újratelepítettem clean install-al is, hátha, de nem segített (konfigom alul). Tudna bárki segíteni , hogy hol keressem a megoldást? Anno C64-en imádtam az elődjét, szénné kereskedtem magam.
Utoljára szerkesztette: MiG man, 2019.05.14. 21:29:54
Vagy a földszerű gyűrűs bolygó egy gyűrűs gázóriással közös pályán, ami egy két neutron-egy feketelyuk trináris körül kering?
Nem véletlenül ritka, mert meg vannak adva a generátorban azok a határok, amibe be kell esnie a terraformálhatósághoz, és ezeket úgy adták meg, hogy ritka legyen 😊
És ennek egy része tudományos alapokra épít, pl. goldilocks zóna, de biztos lehetsz benne, hogy van a határok között olyasmi, aminek nincs konkrét tudományos háttere, csak kellett valami, amivel a Stellar Forge el van látva. Vannak olyan terraformálhatónak jelölt bolygók, aminek az összetétele, a felszíni hőmérséklet/nyomás teljesen kívül esik az általunk elképzelhetőnek tűnő határokon.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.02. 10:10:46
Ahol egy számunkra mérgező anyag ilyen iszonyatos mennyiségben van jelen, az felejtős. Ha ezt meglépnék, az nagy feketepont lenne. Sci-fi a sci-fiben. Terraformáláshoz kellenek a jó alapok. Nem véletlenül ritka még az olyan bolygók között is, amik első pillantásra jónak tűnnek.
(még nem teljes a keresőállománya, a 87 millió égitestből 47 milliót indexelt fel, ebben 870 Ammonia world van, amiből 526-nál van meg a "nem terraformálható" bejegyzés - gondolom ezek azok, amikről azóta érkezett adatfrissítés)
patch-patch:
"Server Fixes
Re-enabled Codex discoveries for terraformable and non-terraformable ammonia worlds"
Hogy mi?? Ezt úgy kell érteni hogy vannak terraformálható ammónia-bolygók is??!? Én már elég sokat láttam, de egyik sem volt módosítható!
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Találkozott már valaki CMDR Doc Schmauchpur kollégával? Egy felturbózott tűzpiros Dolphinnal sz...patja a becsületes pilótákat Cubeo környékén. Az összes zöldfülűt kiszedi aki arra jár, márpedig van forgalom, mert a barbipajzs a kőne mindenkinek. Én már 3 szor forgolódtam vele, de kezdem unni.....