ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint a gombok világítása is elment, ezért gondolom hogy nem kap tápot

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Sziasztok,

Saitek X 52-t szedett már szét valaki? A gázkaron egyszer csak nem működik néhány funkció (mini stick meg pár gomb). Ebből arra gondolok, hogy valami kábel törhetett el, de bármi lehet. Ha valakinek van tapasztalata szét-és összeszereléssel, kérerm ossza meg velem.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

wollnerd
Hűű. 😮 Akkor ezekszerint addig senki nem tudja a max.-ra tuningolni az engine-jeit...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

RJoco
Valami történik.
Palin prof. menekül Maiaból, mert jönnek a Thargoidok, akik visszatérnek a Pleiades Nebulába.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

KiruHoshino
GALNET szerint eltakarodtak a human űrből. Jelenleg csak a Maia és a Merope rendszerben volt aktív Thargoid tevékenység. Érdekes lenne ha a Witch Head nebulás CG miatt húztak volna el mind. Pár nap és lehet ott is megjelennek.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2019.07.13. 00:43:21

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

wollnerd
Hátja. 😊 Thargoid-ok nagyon harapnak a Meta-alloy-okra. Nem lesz békés menet az biztos, épp ezért izgalmas a terv sztem. 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini
Tekintve, hogy már a Guardianokkal is balhéztak legalább egy millió éve, és akkor mi még pajzán gondolat se nagyon voltunk...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Caliph
annyi fele mehettek volna az űrben,de mégis az emberiség felé jöttek,vállalják a következményeket 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini
"we can confirm that the Witch Head Nebula contains enough barnacle sites to meet the demand for meta-alloys" - igen, a Thargoidok biztos nagyon fognak örülni, hogy az ottani bányáikat is elkezdjük lerabolni...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
Most érdekes CG van. 😊 Mindhárom szuperhatalom terjeszkedni szeretne a Witch Head régióba. (Sokkal dél-keletebbre és messzebb van mint Pleiades! 😊
Mindenki csatlakozzon a saját maga választott oldalával. 😊

PiszkosFred
Meg hat akarmilyen formaban is erkezzen, az sem lesz kobe vesve, biztos, hogy kell neki par honap, mire kiforrja magat, vagy legalabb egy veglegesnek tekintheto formara...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Igen, és bizonyára meglesznek a módszerek amivel a lehető legkevesebb befektetett energiával ki lehet nyerni a legtöbb Arx pontot, de azt szerintem nem egy pár mondatos bejelentés alapján fogjuk július elején kitalálni 😊

s_andras
Hát az elég aktív játék, hogy küldetéseket csinálunk...

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Dzsini
Azt mondták az a cél, hogy ne lehessen konkrétan farmolni, hanem aktív játékkal gyűljön.

s_andras
Én azt hittem, hogy majd pl a küldetések teljesítésénél az eddigi súlyozott jutalmak mellett lesz egy olyan is hogy a sok ARX-t kérjük, kevesebb (vagy semennyi) kredit, repu, inf mellett.

Gundark 1 1
Az így nem hangzik rosszul. Köszi.
Dzsini
Amit itt írnak - a Lave Radioban azt beszélgették róla, hogy valószínűleg a háttérben lesznek bizonyos triggerek, amikért jár majd valamennyi - szkennelésért, lövöldözésért, szállításért, ki tudja mi mindenért - ahogy az Elite rangok mögött is van egy-egy számláló.

Ha aktívan játszol, gyűlik. Ha csak bejelentkezel és ülsz egy bázison, nem.

PiszkosFred
Sot, valoszinuleg creditert nem is lehet majd venni - a tobb milliardos vagyonok miatt talan ertheto is.

PiszkosFred
Vagyis, tenni is kellesz majd erte, nem eleg "csak" gazdagnak lenni. FAQ errefele 😊

Gundark 1 1
"ezzel a játékalkalommal X Arx pontot szereztél". Ezt kifejtenéd bővebben?
Dzsini
Gondolom ugyanúgy lesz, mint a Frontier Point (vagy hogy hívják) most a PS4/Xboxos játékosoknak - az árakból pár dolog látszott a képeken, azt lehet tudni, hogy csomagok lesznek.
Azt majd megtudjuk, hogy játék során hogyan és mennyit lehet szerezni - azt tudni a Lave Radio beszélgetésből, hogy jelenleg az a terv, hogy a session befejezésekor közli a játék, hogy "ezzel a játékalkalommal X Arx pontot szereztél".

Gundark 1 1
Ja aztán úgy járunk mint az STO-ban hogy egy zen már 400 dili körül van, de 200 körül volt még pár éve. Mihez lesz kötve az arx árfolyma?
s_andras
Nem lenne rossz, kicsit megnövekedne a találkozási esély. Az ARX is nagy dobás, remélem az átlagos játékoshoz méretezik, és akkor a hozzám hasonló grindereknek ez is terülj-terülj asztalkám lesz <#eplus2>

Dzsini
talán a crossplay is jön? - sikerült az xboxos pilótába bejelentkezni PC-n, még csapattársakkal is beszélgetett...

Dzsini

Dzsini
Decemberben jönnek, és lehet majd velük ugrani (és nem kell hozzá szerverleállás, mint eddig a megashipeknek, viszont az üzemanyagot össze kell hozzá hordani). Sokkal több mindent nem mondtak el róluk.

Szeptemberben előtte még egy kis patch - további kezdő terület fejlesztés (úgy tűnik a tutorial "beépül" a játékba, mint tréning rendszer), plusz jön az igazi pénzből vásárolható "pénz" (Arx), amivel a kozmetikai dolgokat már játékon belül lehet megvenni, nem a játékon kívül weboldalon - és ezzel megnyílik a lehetőség arra, hogy játékon belül is feladatok teljesítésével szerezhess ilyesmit (persze valószínűleg nem olyan nagy mennyiségben, hogy hipphopp meg lehessen venni minden festést, de 1-2 kedvencre valószínűleg össze lehet hajókázni a betevőt)

Hangsúlyozták, hogy továbbra is csak a mostani kozmetikai jellegű dolgokat lehet venni.

PiszkosFred
A kamionos konspiracio utan a mai fleet carrier teaser mar smafu, mert senki sem akarja beszurni ide? 😊

RJoco
Honnan veszed, hogy a fekete piacra viszik a cuccot?
Eleve egy alaptalan feltételezésből kovácsolsz vádaskodást. Vagy szkennelted a hajóikat?
Dzsini megadta a támpontokat. Az utánajárás már nehéz?
Ész osztásra nincs szükség, a hasznos információkat meg köszönjük, még, ha nem is írjuk ki mindig. Részemről.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

s_andras
Végigolvastam, és lehet hogy benne van, de én még azt nem értem és csak kíváncsi vagyok rá, hogy pl neked vagy bárkinek miben okoz gondot az ha a Mother Gaia vagy akármelyik NPC társaság befolyást veszít valahol?

Dzsini
És te tudod a választ a lenti találós kérdésre, hogy vajon miért is történik mindez? 😊

wollnerd
Engem is érdekel a téma. Nekem se tetszik ami történik...<#szomoru2>
Csakhogy én is csak tegnap tudtam meg erről, innen...<#whatever>
Szerk: Majd tanulmányozom a BSG-t és az infuence-t és annak növelését.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.07.05. 10:36:39

Dzsini
Bocsánat, hogy válaszoltam a kérdéseidre 😊 minden jót!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.05. 10:30:27

Azért meg elnézést ha ilyen soknak tűnt amit írtam. Csak halkan jegyzem meg, hogy neked válaszolgattam, nem magamban beszéltem. De akkor majd kerülöm ezt a topikot, nehogy megzavarjam a nyugalmad. Minden jót
Dzsini
Akkor meg van oldva a dolog 😊 Helyreállt a világ rendje.

Napok óta? Tegnap 13:24 óta még egy nap sem telt el. Olyasmit meg nem kérdezek amire tudom a választ.
Dzsini
Hát, ha érdekel, igen. Ha nem érdekel, akkor minek irogatsz róla napok óta?

Kérdezzem meg, hogy miért dolgoznak napok óta azon, hogy lekapcsolják a sol legjobban supportolt frakcióját a mother gaia-t?
Dzsini
Kérdezted őket, vagy utánakerestél, hogy mi lehet az ok?

Én nem azt mondtam, hogy titokban csinálták, hiszen én is pontosan láttam mi történt a rendszerben az elmúlt napokban. A "titok" az okban volt, annak pedig semmi köze a BGS-hez
Dzsini
Akik értenek a BGS-hez, azok nagyon jól tudják, hogy melyik frakció fog terjeszkedni, és hogy az milyen irányba történik (ha figyelemmel kísérik azokat a rendszereket) - és ezt nagyon pontosan tudják manipulálni is (megmondják a segítőknek, hogy pontosan melyik frakciót hol kell segíteni, és akár hátráltatni is - még azt is, hogy milyen jellegű segítségre van szükség - küldetések, szállítás, lövöldözés, felfedezési adatok, stb.). A Hutton Truckers nem csinál semmit titokban, egy nyitott társaság, bármikor csatlakozhatsz te is, beszélgethetsz velük, megbeszélheted, hogy épp mit művelnek a BGS-el. Egy íratlan szabály van amúgy, hogy játékos frakciók egymással csak előre megbeszélve kerülnek konfliktusba. Nem játékos frackióknál szabad a pálya.

Az egész játékos frakciózás erről (is) szól, hogy az elmúlt évek során kísérletezéssel és rengeteg munkával kiismerték a BGS működését, és tudják, hogy mi hogy működik, melyik tranzakció milyen típusú hatást vált ki, mivel lehet terjeszkedést, visszavonulást, és a többi viselkedési formát kiváltani, és még azt is, hogy a terjeszkedéseket hogyan lehet irányítani a kiválasztott rendszerekbe. (itt olvashatsz egy nagyon rövid, nem túl sok részletbe belemenő összefoglalót)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.05. 05:14:09

Miért, ki tudott arról, hogy érkezik egy independent frakció a sol-ba? Te tudtad? Mert a kamionosok tudtak róla, azért töltötték fel a feketepiacot már napok óta. Holnap szerintem lockdown. Szerinted korrekt, hogy erről a sol frakciókat supportolók nem tudtak? Senki nem foglalkozott ezzel mert semmi értelme nem volt még tegnap. Ha tudtak volna erről lett volna mód ezt megállítani
wollnerd
"független rendszer lesz a sol."

Hát ez nekem bizony nagyon fura lenne nekem.... Sol-t én mindig is föderációs otthonnak tekintettem...(sztem nem vagyok ezzel egyedül.) És úgy is tűnt hogy SOL mindig is föderációs rendszer volt, az ED történet kezdete óta. Elveszik/het a kedvenc frakcióm Mother Gaia befolyása a rendszer irányítása alól. Zachary Hudson-ról nem is beszélve...

Dzsini
"egy eldugott topikban kisütöttek valamit, amiről seki más nem tudott" - ezt kérlek fejtsd ki hogy gondolod, mert a Truckerek az egyik legismertebb és legnagyobb közösséggel rendelkező társaság, akik a játék eleje óta aktívan és nyíltan részt vesznek kb. mindenben. Bárki csatlakozhat, mindent meghirdetnek a saját oldalukon, lehet velük beszélgetni, van heti szinten élő adásuk képpel-hanggal, ahol beszélnek róla, hogy mikor mit csinálnak és fognak csinálni...

Azért én bízok a játékos közösségben, hogy látják ezt a nettó tahóságot, hogy néhányan egy eldugott topikban kisütöttek valamit, amiről seki más nem tudott. Remélem jönnek majd a cz-be segíteni bármelyik home frakciónak és lenyomjuk a kamionosokat
Na de ezt a galneten kellett volna bejelenteni, hogy ez így megy. Meg kellett volna adni az esélyt azoknak akik sol frakciókat supportolják, hogy fejvadász küldetésekkel ellensúlyozzák a feketepiacos nyomulást. Senki nem foglalkozott vele, mert ez eddig lehetetlen volt
Caliph
mivel a játékban a készítők szoktak reagálni a játékosok agymenésire,teszem azt powerplay,vagy frakció hatalomátvétel rendszerekben,lehet huttonék eldöntötték magukban hogy megdöntik az elnököt 😄 ahhoz kell egy kis biztonsági fiaskó,egy új frakció ,aztán meglátjuk a készítők hogy reagálnak a mozgolódásra 😊 lehet elnökválasztás lesz,lehet hogy a meggyengült security miatt benyomnak egy Thargoid támadást a sol ellen,ki tudja

aztán persze lehet hogy semmi nem lesz belőle ,csak az új frakciót tolják kicsit 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ezek a szimpatikus kamionosok egyébként egy elég agresszívan terjeszkedő frakció. Nem tetszik ez a rendszer elfoglalásos szisztéma. Az ai frakciók, ha emberi játékos nem supportolja őket, teljesen védtelenek egy player frakcióval szemben, sőt, akár egy ai frakcióval szemben is ha azt 1 ember supportolja. Nincsenek világos erőviszonyok, nincs nagysága a hadseregeknek. Szóval, ha pl a kis 25 ezer lakosú rendszeremből megjelenek egy 1 milliárd lakosú rendszerben azt nem lenne szabad elfoglalnom 3 hét alatt, ott nagyon kis pontnak kellene lennem. Itt van most a Sol, 5 elvileg erős föderációs frakció van ott, de mivel nincs hadseregük, így azt egyesíteni sem tudják, hogy megsemmisítsék ezt az új independent fraciót. Az egyenként átrágja magát az összesen és cca 1 hónap múlva független rendszer lesz a sol.
Hát, nem értem az egészet. A Sol rendszerben megjelent egy új independent frakció, nyilván ezért nyüzsögtek. De ez hogyan lehetséges? Miért kellet ehhez a feketepiacot elárasztani?
Dzsini
A Hutton Truckers egy olyan játékos társaság, hogy kamionoznak bárkinek, aki megfizeti őket.

Amúgy holnap lesz a Lavecon (az Elite-rajongók éves összegyűlése), úgyhogy biztos amiatt szórakoznak.

A Sol-on a controlling frakcó security szintje meredeken megy le. Észrevettem, hogy egy játékos frakcó, a Hutton Orbital Trucker hatalmas szállítóhajókkal jön-megy a rendszerben. Nyilván a feketepiacot elárasztják minden szirrelszarral, ez idézi elő a változást. Csak segítsetek megérteni, hogy ezzel mi a túrót akarnak elérni? Mi itt a cél?