ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tegnapi kb. másfél órás játékom alatt 3 core-os kavicsot találtam. Abból kijött olyan 16 tonna 6-700k/t körüli anyag.
A bányász lézerrel már nem is foglalkoztam, akár le is szedhetném a hajóról. Viszont így a keresgéléssel sok idő elmegy. Az utolsó 20 percben már nem találtam semmit.
Akár kis hajóval is kimehetnék, mert így fölösleges egy Anaconda, bár azért elég jól el tudok manőverezni vele.
Bár már gondoltam rá, hogy felteszek egy Kill Warranty Scanner-t is, hogy anarchy rendszerben is kapjak pénzt az esetlegesen rám támadók miatt. Fegyverzet van rajta, nem kell minden belogolásnál azon aggódni, hogy rám támad pár NPC.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Szerintem ha nem így lenne akkor már tényleg annyira egyszerű lenne millákat farmolni, hogy a pénz nem számít alapon semmit mást nem csinálnának az emberek egy ideig vagy idő után Galaxisok szerte.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Utoljára szerkesztette: Yag, 2019.03.17. 18:11:30
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ki is nyomtatom, mert fejből így is nehéz volt az egyik kavicsot felrobbantanom. Hiába volt már pirosban a jel, nem robbant fel. Mind a 6 robbantási helyet fel kellett használnom. Mondjuk az utolsó pár töltet minimumon volt.
De a következőnél már sikerült jól belőni és elég jól lehet a ravasszal meghatározni a 3 töltet szintet.
A többi bányász cuccnál a folyamatos ravasz nyomása volt a gyenge pont. Vagyis, hogy csak röviden nyomtam meg a ravaszt és nem értettem, hogy miért nem jut el a szikláig sem a lövedék. Miután erre rájöttem, már nem volt gondom.
A töltet beállítására azért igazán kitalálhatnának pár gombnyomást. Durva, hogy minijátékkal, a reflexeidre bízva kell beállítani. És még találd el a megfelelő pontot is.
Asszem töltetekre beállítok majd pár G gombot, ott legalább meghatározható az idő és ezzel a töltet nagysága. Elég lesz a célzásra koncentrálnom.
Ne feledd. A repesztésben van egy "frontieres nehezítés". Három méretű fissure (repedés) van (Low, average, high) amit három különböző erősséggel tudsz megküldeni. Ez legalább kilenc változó. Ehhez jön még hozzá a hatástalanított töltet ami le is nulláza az adott repedést és countdown (visszaszámlálás) ami kapkodóssá teszi a matatást a vége felé.
Megnéztem pár óra bányász videót már ... de eddig ezt az egyet találtam a leg informatívabbnak és leg rövidebbnek. 😊)) a maga 8 percével.
Ha van időd nézd végig és le fog esni mit hol érdemes változtatni, hogy teli hajóval érkezhess haza ...
Ha láttad már a videót sorry. Akkor már csak a gyakorlás marad ... <#violent>#violent>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tegnap végre sikerült belemerülnöm a fúrásba. Nem volt egyszerű, de azért rájöttem, hogy mi mire való és hogy kell használni. Találtam maggal ellátott sziklát is. Itt sajnálattal tapasztaltam, hogy van amikor nincs jó lehetőség. Vagy nem robban fel, mert kevés a fej, vagy kevesebb anyag marad, mert a plusz 1 fej már túl sok, de akkor is kell, hogy felrobbanjon.
Rá kellett jönnöm, hogy ugyanúgy kell a jó bányász lézer a hajóra, mint régen. Hacsak nem megyek rá direktben a felszíni, felszín alatti és magos kavicsokra, amiket azért lehet ám keresgélni.
Ezen a mezőn esett meg, hogy fúrtam a sziklát és nem ment le a tartalma. Végig 100% maradt és azért sem szólt, hogy kiürült, csak egyszerűen nem jött belőle több anyag.
És szintén ezen a mezőn volt, hogy két szikla egymásba fordult grafikailag, mint a korábbi videóban a két bolygó. Azt gondoltam volna, hogy ezt már javították.
Eladásnál nem volt sikerem, az EDDB adata sajnos nem bizonyult megbízhatónak.
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
A játékban viszont ahogy írod pénzt nem kapsz ezekért, felfedezetlen, feltérképezetlen területként maradnak (hacsak valaki más azóta vagy közben nem járt arra). Ezért szokták pl. a közösségi felületre érdekességeket felrakó felfedezők letakarni a rendszer nevét, vagy csak leadás után megmutatni, nehogy valaki elhappolja előlük azzal, hogy kirohan oda majd visszaviszi az adatokat, és ők lesznek az "első felfedezők".
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdekesség képpen, visszalavíroztam pár helyre amit az EDSM beloggolt FD-nek ... már nem az.
És ehhez kapcsolódik a kérdés is. Amiket eddig felfedeztem értelem szerűen kuka. A pénz része nem is zavar inkább azt próbálom meg átlátni, hogy jobban értsem a mechanizmust. Az indulásom és lezuhanásom közt felfedezett naprendszerek, benne bolygók, rajta Terraforming candid bolygók, waterek stb. az ilyenkor a rendszerből kitörlődik? Vagy csak nem íródik a nevemhez és más "kapja" a felfedezést ? Mivel nem repültem vissza, nem adtam le, nem került a nevem mellé iratni, értem.
Most hogy vissza repültem a marketolt helyekre potom hat órával később már felfedezett ? Érthető hogy amikor ott jártam azokon a helyeken utánam érkezett más felfedező is, és a felrobbanásomig még le is adta a felfedezéseit ... de ilyen gyorsan ? Még nem jártam minden naprendszerben, de a nagyobb rendszerekbe vissza fogok menni ... amik számomra első felfedezések voltak van arra esély, hogy másodjára is azok lesznek vagy az első az ténylegesen az első számomra és ha másodjára járok ott még ha le se lett adva az már nem számít első felfedezésnek ?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Rendes küldetések sincsenek, továbbra is csak tarhálnak. Az utasok közt egy sincs, aki meg akarná nézni a központi fekete lyukat, mindenki 20ezer fényévekre menne...
A következő néhány héten nem lesznek CG-k, az átalakítás célja, hogy sokkal inkább a játékbeli események, narratívák fogják vezérelni a dolgot, megpróbálnak szakítani a rutin "gyűjts ezt, lődd le azt, jövő héten ugyanez máshol" módival. Eddig is voltak játékosok által indított, célirányos CG-k (pl. a most véget érő is), de ezen túl több, és nagyobb hatású esemény várható, a pénzdíjon (és néha matricákon) túl többféle befejezéssel, kifutással, egymásból következő eseményekkel.
Áprilisban várhatók az első ilyen jellegű CG-k.
Ilyen jellegű faragásokra lehet számítani a következő másfél évben.
De nagy, komoly fejlesztés, jelentős újítás behozása 2020 második felére várható, addig jelentős tartalmi bővítés nem lesz.
Frontier topic a témáról és egy kiegészítés hozzá.
Az igaz, hogy idén semmilyen anyag nem érkezik a játékhoz, csak 2020 második felében? Van valakinek valami infója erről?
Köszi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Most itt tartok. Synuefe MQ-Y d2 . Igaz, nem jutottam még annyira messze a Sol-tól de kénytelen vagyok lépésben haladni ha a felfedezéseket is meg akarom többszörözni 😊 Pénz lesz dögivel mire hazaérek, emellett a nyersanyag gyűjtögetést is szaporázni kell, hogy jusson is maradjon is ha kell valamire költeni. Érdekes móka ez a felfedezősdi 😊
pár plusz infó a következő időszakról
Megfogom nézni az új x-et de várok még vele hogy jobban kiforrjon. A korábbi része túl zárt volt nekem/egy űrhajó/ előtte meg rohadt bonyolult.. és ahogy hallottam az is modolva játszható igazán.
Pedig amit fórumon olvasgatok kisvikutól, eléggé bizalomgerjesztő. Vannak akik valahogy mégis el tudnak vele játszani, sok órát beleölni már a kezdetektől.
SC-ben nekem sem hiányzik ez a fajta sétálgatás. Mire eljutok a terminálig, eltelik vagy 2 perc az életemből. Mire felkerül a hajó, az vagy 7 perc és akkor még szaladjak el is érte. Feltéve, ha a visszaszámlálást követően nem adja meg magát a játék.
Akárhogy is álljon az Elite, ez legalább kész van és élvezhetően játszható. És eléggé szimulátoros is.
X szériát néztem még de amit a fórumba olvasok.. az sem visz rá hogy megvegyem.. lehet a 3.0 már játszható lesz belőle..
más szim meg nincs pedig kellene nagyon.. még mindig egy jó x-wingért fáj a szívem.. SW univerzumban egy open world űrhajó szimulátor.. anyám.. Kereskedés/csata/frakciók.. annyi lehetőség lenne benne. Nem tudom ti hogy vagytok vele.. Jól hangzik az SC-ben az hogy kiszállhatsz a gépedből de alapvetően ha csak az űrhajóra fókuszálnának és márt kint lenne a játék jobb lenne.. nekem nem hiányzik hogy sétálgassak..lehet csak én vagyok így ezzel. Ez a roveres megoldás pont elég az elitben..
És a No Man's Skyt nem is említi, pedig nagyon korrekt módon kikalapálták mára
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.08. 18:52:28
én reménykedek hogy jó lesz,beváltják amit igértek,mert annak ellenére hogy nem vettem semmi hajót,én mint player is rosszul járok ha bebukik,és megint 10 évig nem mer majd senki nagyot álmodni,mert "az SC is bukott.. "
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Biztos vagyok benne - max tevedek -, hogy mindez jon 2020-as csomagban. 😊
Sc is jobban járt volna sokkal ha kijön egy alap játszaható rész,aztán évente tolnak bele tartalmat,pl első dlc a bányászat refinery industry,második dlc a scavenging recycling, stb és szépen építették volna..
Eliteben nagyon vágyom egy kis saját részre,egy bárhova építhető kis bázisra,még ha moduláris felépítéssel is,pl alap lakómodul,energiamodul , tárolómodul,stb stb aztán szépen lassan összerakni egy bázist akár a világ végén is ha van pénzed leszállítani oda,ehhez jöhet a space leg , lehetne tárolni a hajóid,a materialokat,a mérnöközött fegyókat stb
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.08. 12:07:57
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagy kár, hogy SC-t tolták meg az emberek 200 millió dollárral nem pedig ezt... <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2019.03.08. 11:34:11
https://fxmason.blogspot.com/
Ez nem helyettesít minden bevételt, de azért tulajdonképpen az egész Beyondot "kifizette" nekünk.
Igen, ez egy cég amelynek fizetnie kell az alkalmazottait, profitot is kell nekik termelni, vagyis ingyen nem lehet játékot fejleszteni. Aki meg sajnál évi 40-50 eurót hogy bővüljön a játék, az magát fosztja meg attól, hogy még sokkalta fejlettebb összetettebb legyen a játék.
https://fxmason.blogspot.com/
van egy bányászós (bauxit víz és oxigén) és egy lövöldözős a szokásoknak megfelelően - minél jobban sikerül, annál több mindennel lesz felszerelve az állomás.
És akkor ezzel felmerül újra az a kérdés, hogy akkor az új évad hogyan fog kapcsolódni az eddigiekhez - beolvasztják a Horizonst az alapcsomagba, és megint lesz "alap" és "bővített", vagy lesz egy csomó változat? Alap / Alap+Horizons / Alap+Valami / Alap+Horizons+Valami ? És mindezt lekezelni szerveroldalon és megmagyarázni a játékosoknak, hogy X dolog elérhető mert megvan az új csomag, de mittudomén bolygófelszínekre nem szállhatsz le, mert nincs Horizons?
Van rá idejük ezt kibogozni, de ezt ki kell bogozni addig.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.07. 20:01:59
Elite: Dangerous - csak jövőre érkezik a következő nagy update
Mivel nincs ott Shipyard, ezért nem tudsz oda szállíttatni hajót, viszont amivel odamész, azt fel lehet szerelni a helyben kapható bányászfelszereléssel.
Az ár nincs maximálva, a Buborékból Coloniára sok tíz- akár százmilliós díjakat is ki lehet fizetni a szállításért.
Azt jól látom, hogy a heti CG 25+ k fényévre van a naprendszerünktől? <#phone>#phone> Szóval találtam táblázatot a szállítási árakra vonatkozóan, de ott csak 300 fényévig van ár. Az lehetséges, hogy a távolabbi pontokra is annyiért szállítják el az adott hajót? Értem azt, hogy ebben van maximalizálva az ár? Köszönöm a válaszokat előre is!