23609
1418743729.jpg
  • Tuvok #8130
    Hehe, nekem 5ezer, de valahogy semmi kedvem visszamenni :D
  • Dzsini
    Semmi se "kevés", 18-as alap ugrótávval jártak már Beagle Pointon (65 ezer fényév, az út oda kb. 80 ezer, mert nem lehet egyenesen menni).
    Olyan 25 körül már nem szoktak nagyon beragadni a normál utakon, de a nagyon felfedezésre beállított hajók 35-40-es ugrástávval dolgoznak. Én 32-vel jártam meg a Sag A*-ot, teljesen jó volt úgy.
  • MikX
    Milyen messze jártál te?
    S más. Mennyit tudsz ugrani egyszerre? Nekem fullos fsdvel asszem 20at ir, az még kevés ilyen messze utazni?
  • Janicsillagasz
    Nekem is már csak 10.000 fényév van hátra, aztán jövök én is harcolni :D
  • Roger6
    Háhh, akkor majdnem a szomszédban vagy, kollega :) Majd mehetnénk együtt néha.
  • MikX
    persze :)
    nav beacnnél is belefutottam véletlen egy csetepatéba, 3% on volt a tag, kapott két lövést, és 300e...
    jee :D
    Hátha így haladok lassan elkezdhetem a kis gépemet felkészíteni felfedezni.
    De mindenekelőtt még élvezkedek egy sort pénztől függetlenül ebben a rendfenntartásban :D
  • Dzsini
    Akkor csak volt értelme, hogy kifejtettük itt a KWS pontos működését :) RES-től függetlenül is.
  • MikX
    Nos, asszem megvan, énvoltam a hülye, ugyanis most néztem, hogy anarhia rendszerben vagyok ugye, ott nincs wanted, mindenki lawless res-en.
    No én ugygondoltam, hogyha ráküldöm a kill warrantot, akkor nekem az majd ott átvált, de most láttam, hogy nem, a contactsban írja mennyi az annyi, ha van.
    Íííígy már mindjárt más a leányzó fekvése :D
    3 hajót szedtem le, több mint fél misit dobott

Gondoltam hogy én vagyok a hülye megint :D
  • Dzsini
    Nem, ezek a 2.1 / 1.6 -ban lesznek, aminek a bétája indul május elején.
  • MikX
    Hát most kremainn-ban vagyok éppen
  • Janicsillagasz
    Ezek már most elérhetőek?
  • Roger6
    Az egész beszélgetés onnan indult ki még tegnap, én azt folytattam. De akkor hogy tisztába tegyük a dolgot: végig RES-ről beszéltem, és a RES-ben KWS használatáról. Ha a válaszolásokat visszanézed, akkor láthatod is, visszakövethető az egész.
  • Dzsini
    A KWS-ről volt szó, RES-t meg se említettem, és te se a #8113-ban, amire válaszoltam :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.22. 08:22:38
  • Roger6
    Na okés, de most RES site-okról beszélünk, ahova direkt pénzt szerezni megy az ember, ez volt az alap koncepció, az pedig nincs lakatlan területen, ha jól tudom. Persze tévedhetek is, mert nem vagyok benne mélyen a témában még sajnos.
  • Dzsini
    Hajók járnak ott is, és ha valakiről szkennelve begyűjtöd a vérdíjakat, azt bárhol átveheted. Ugyanúgy kaphatsz mondjuk birodalmi vérdíjat föderációs rendszereben, amit nem tudsz ott felvenni, csak egy olyan helyen, ahol a birodalom jelen van.
    Pont erről szól a KWS, hogy nem csak az adott rendszerben nyilvános vérdíjakat kapod meg egy hajóról, hanem az összeset, bárhol is rótták ki (és ezekért van, hogy többszáz fényévet is kell utazni).
  • Roger6
    Bounty Hunting lakatlan rendszerben? Ahol nem is tudnád felvenni a begyűjtött vérdíjakat? Ennek amúgy sem sok értelmét látom.
  • Dzsini
    Nem biztos, hogy kapsz :) kaphatsz, ha van máshol is rajta bünti. Egy anarchia vagy lakatlan rendszerben pl. nincsenek bountyk, de szkennelgetve ott is ezt-azt össze lehet szedni.
  • Roger6
    Most olvasom, hogy ha Kill Warrant Scanner-el leszkenneled az NPC-t, akkor sokkal több bounty-t kapsz érte, szóval tévedtem, amikor azt írtam, hogy csak játékosokra jó.
  • Roger6
    Itt van egy táblázat, remélem használható: Táblázat
  • Dzsini
    Egy kis néznivaló a tegnapi livestreamből:
    Új fegyverek, felszerelés és térkép (mindenkinek):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Huge Multicannon:

Huge Beam Laser:

Felszerelési oldal:

Könyvjelzők a térképre:

Rendszerállapot-térkép:

Néhány mérnököktől szerezhető fegyvermódosító (Horizons tulajoknak):
    Hősokk-fegyver:

Pajzs-regeneráló:

Robbanólőszer:
  • Roger6
    Ha elmondod, hogy merre fele játszol, keresek neked egy gyengébb védettségű rendszert. Nem kell pont azt a rendszert megmondani, amerre vagy, nem az a célom, hogy ezt megtudjam, csak segíteni szeretnék.
  • Amergin
    Mi a legmesszebbi még lakott rendszer?
    Úgy hallottam van egy állomás valahol a központi fekete lyukhoz vezető úton is...
  • MikX
    Ahamm, hat en alliance rendszerben probaltam, annyi erot nem fektettem bele hogy keressek masik rendszert ahol van kozelben allomas egy jo gyurus bolygo mellett
  • Roger6
    Én azt vettem észre, hogy az alacsonyabb biztonsági szinttel rendelkező rendszereknél több wanted jelzésű hajó van, és sűrűbbek is.
  • MikX
    S melyik rendszerben?
    Vagy az igazábol nem számit?
  • VO101Tom
    A "Nav Beacon" pontoknál nagy a nyüzsgés, minden hajó ott lép be a rendszerbe. Keresel egy sűrűn lakott csillagrendszert, és szkenneled a nav beaconnál jövő-menő hajókat. Elég sűrűn szoktak jönni "Wanted" státusszal, még warrant szkenner nélkül is. Volt, hogy egy hajóért 80-90000 creditet adott, aztán volt olyan rendszer is, ahol csak 400-at. Ezt is válogatni, keresni kell, hogy hol jobb, hol rosszabb.
  • Roger6
    Én most jöttem ki egy RES-ből (sima LOW- volt), kb. 15 perc 200.000 credit volt. Volt olyan NPC, amibe alig hogy beleértem, aztán dobott 37 rongyot. Kill Warrant akkor jó szerintem, ha játékosokat szkennelsz vele, akkor láthatod, hogy más rendszerben van-e rajta vérdíj. Érdemes nagy sensort venni, ami ellát 6+ km-re, így könnyebb beazonosítani az ellenséget.
  • MikX
    Nemtudom, én lehet nemjó helyen probálkoztam, de ottvoltam többször is res extraction zonában, többen is, legalább fél órákat, de egy-két hajó volt max.
    sima szkenner ugyan nem mutatott wantedet, de kill warrantal se találtam senki olyat.
    Biztos énvagyok a hülye, vagy rosszul csinálom, nemtudom, de nekem ez így nem jött át
  • Caliph
    én low resben is jókat vadásztam vultue-al,kill warrant scannerrel...amint sikerült felturbózni kicsit már highban is megállta a helyét,rendőri segítséggel
  • Roger6
    Szerintem egész durva armor-t lehet amúgy rápakolni, most ha jól tudom 1.250 armor van az enyémen (alapból a hajót valami 210-el árulják).
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.21. 13:42:07
  • MikX
    oda mentem, high ba, de vagy olyan van, hogy wingben vannak 3-an, na annak nem megyek neki, vagy senki.
    És akkor még nem beszélve arról, hogy cobrának amugyis pillanatok alatt lelövik a páncélját, pedíg raktam bele a legnagyobb shield generatort, van benne booster is, mégis van aki 3-4 mp alatt lelövi, és akkor bukó.
    Bányászkodni egy kieső rendszerben még mindíg inkább biztosabb pénzforrás szerintem.
  • stoppos
    Menj RES siteokra. Ott mindig vannak. Minél veszélyesebb helyre mégy, annál több a jutalom.
  • MikX
    No ez a fejvadászkodás jóvolt, de asszem visszatérek bányászni, így néha-néha vannak jo pillanatok, de sokszor futottam bele olyanba, hogy odamegyek a helyre aztán senki nincs, vagy max lawless-t ir, de akkor meg egy fillért nem kapok. van hogy bejön egy pár ezres, pl a mai nap is 4 ora játékbol talán ha 100e lett...
    Így nem lesz egyhamar felfedezős felszerelésem. még egy jó 2-2,5 milla kéne
  • stoppos
    Egyszer valami másfél millával dokkoltam 10 másodperccel azelőtt, hogy kifogyott volna a levegőm. Kicsit izzadtam, meg nekimentem ennek-annak a nagy kapkodásban. :)
  • Roger6
    Igen, én is tapasztaltam, hogy az összeszedett fejpénz csak akkor jár, ha épségben visszaér az ember a bázisra, és el is kéri a neki járó jussot.
  • stoppos
    Párszor nekem is sikerült. Főleg este fele, amikor már csak lőttem, de nem figyeltem. Aztán úszott a sok lóvé.
  • Roger6
    Nos hát.... a munkahelyi gépre is felkerült az Elite. Szóval vettem egy Adder-t, és kerestem egy jó kis rendszert a közelben aszteroida mezővel, és sok-sok gyűrűs bolygóval - ez lesz a munkahelyi elfoglaltság. Nagy bolygók nyugis öveiben bányászat, kiváló panorámával.
  • Luciferkee

Találtam egy jó Trade útvonalat T9-re.

LTT 8517 - Hopkins Dock (kb 500 LS), Imperial Slave Buy 12850
    Bestii - Bickel Station (kb 400 LS) Imperial Slave Sell 17600

Visszafelé Crop Harvester.

Odafelé 3000 / T felett van a nyereség
    Visszafelé 500-700 / T körül van a nyereség.

T9 egy ugrásból "B" FSD-vel megteszi.

• Dzsini
    Nem lop semmit, a Kickstarter támogatások között volt a lehetőség, hogy NPC-t neveznek el rólad vagy nevezhetsz el egyet tetszés szerint.
  • TokraFan

Lukács Margit