23609
-
#8050 No ma sikeresen összebányászgattam 1misit :D
Mi kellene egy jó felfedezőhajóhoz? meg legfőképp mivel jó menni?
Cobra mkIII asom van jelenleg, meg ugye a felszerelés benne, szóval nemistudom, 2milla körül leehet minden -
Janicsillagasz #8049 Na akkor már nem is igyekezek hazafelé.... -
#8048 A Horizons sajnos nekem sincs meg sajnos, csak jövő hónap elején fogom beszerezni. A Hutton látogatása sok idő, és nem túl izgalmas az elmondottak alapján, szóval más célt kell keresnünk.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.18. 11:46:57 -
Janicsillagasz #8047 Ez is jó ötlet, csak egy valamit elfeljtesz: nem mindenkinek van meg a Horizont kiegészítő..... nekem sincs.
Grabowszki! Remélem hétvégére hazaérek, már csak 16.000 fényévre vagyok, ma este is megpróbálok lefaragni belőle olyan jó 1-2000-et, mint minden este, csütörtökön szerencsére szabadnapos leszek, akkor talán sikerül hazaérnem. A Hutton látogatásra kizárólag vasárnap délelőtt érek rá (de még nem tudni hogy dolgozok-e), és ha ráérek, akkor olyan 9 órától, ha mégis dolgozok, akkor olyan 13 órától érek rá..... Privát TeamSpeak szobát tudok nyújtani a közbeni beszélgetéshez :) -
#8046 támogatom a tali lehetőségét,de ne szivassuk meg magunkat olyan messzi céllal :D valami közelebbi jobban esne,esetleg a barnacles-t megcsekkolhatnánk közösen a merope 5c-n egy kis rover rallyval egybekötve ha mindenképp valami egyediséget akartok belevinni a dologba,nekem simán megfelel bármelyik közeli egyedileg kiválasztott hold vagy aszteroidaöv is . Úgyis asp explorerrel mennék,miningra fittelt anacondám éppencsak ha 10 fényévet tud ugrani és minimális az üzemanyagkapacitása,de hát rendszeren belüli mininghoz nem is kell több :) -
#8045 Okés, értem Lehet más közös program is, ez csak egy ötlet volt, mert elég egyedi a rendszer. -
#8044 Marha nagy tapasztalat kell becélozni egy 0,22ly-re levő állomást, aztán rátenyerelni a gázkarra :) Másfél órán át nézegetni a wingtársak világító pöttyét pedig mérhetetlen izgalmakat rejt magában...
Én nem megyek ki mostanában még egyszer oda, és valószínűleg most hétvégén nem is leszek gépközelben. -
#8043 Valahogy így látom én is, ezért nem választottam még.
Engem érdekel a játék RPG része is, a legtöbb eddig játszott játékban választottam oldalt, és lehetőségeimhez mérten próbáltam hű maradni hozzá - bár az eddig választott frakciók / cégek / klánok el is nyerték a tetszésemet, ami jelen esetben még nem valósult meg. Nézegetem ezt a Power Play-es dolgot is, ez viszont nagyon érdekesnek tűnik számomra, bár vajmi keveset tudok róla. Ma talán sikerül kicsit jobban beleásnom magam a témába.
Dzsini! A Hutton Orbital-os látogatást a héten meg tudjuk rendezni? Mármint hogy... Jó lenne, ha te irányítanád a népet, mert ugye te már voltál ott, meg tapasztalatod is van benne, stb., - neked jó lenne a vasárnap? -
#8042 Az a nagy helyzet, hogy mindegyik megéri a pénzét. Korrupció, hazudozás, politikai gyilkosságok (elnézést misztikus történések ÉS balesetek).
A birodalom annyiból szebb hogy legalább nem csinálnak titkot belőle. Szívem szerint a függetlenekkel lennék, de azok is bőven megérik a pénzüket :)
Még nem álltam be sehova, de esélyes a birodalom. Egy fokkal kevesebb a képmutatás :D
A segítségemet én is fel tudom ajánlani ha valakinek védelem/partner kell. Nem vagyok valami nagy szám, a konda már azokkal a fegyverekkel van amiket akarok, de még bőven van mire invesztálni. Igaz csak 290 tonnát viszek. Hogy is fogalmazzák ezt cizelláltan? Leginkább az szürke zónában mozgok :) -
TokraFan #8041 Én birodalom, de lényegében tök mindegy... -
#8040 Hát én szeretnék eljutni, mert csak megnézném, ez egy kis cél amit kitűztem.
Pont ez a szabadság ami annyira tetszik benne, nem fogja senki és semmi a kezem, ugy szorakozom ahogy nekem jó :)
Mostis azért bányászkodok hogy szerezzek pénzt egy jo felfedezőhajóhoz.
Megtehetném ezt fejvadászkodással is, de most ez tetszik. Ahogy belerepülök egy bolygo gyűrűjébe, az a láfván mindig lenyűgöz. Aztán meg ahogy ott vagy a nagy kavicsok között a csendben egyedül. -
#8039 Ez egy lehetőség a szerepjátszáshoz, hogy beleéld magad a világba, a történésekbe. Nem kötelező vele foglalkozni, viszont vannak, akik megteszik, és plusz szórakozást jelent nekik :)
-
Janicsillagasz #8038 ÉN is jelenleg a Föderációnak dolgozok, de amint elérem a max rangot, átpártolok a birodalomhoz és ott is kimaxolom, azután az alliance.... Konkrétan én nem értem miért jobb az egyik a másiknál, csak különböző hajókhoz adnak engedélyt, illetve különböző rendszerekbe való belépésre jogosítanak fel.... én pl nem akarok elmenni a Naprendszerbe, mert minek? Ott másik 400.000.000.000 amit meglátogathatok :D -
#8037 Ok bakker, pedig bent van könyvjelzőben, miért nem találtam én meg ezt a menüpontot? Tiszta béna vagyok.
Lehet egy kérdésem? Kinek melyik frakcióhoz húz a szíve? Én jelenleg a Föderáció területén mozgok, de nem érzek különösebb vonzalmat irántuk. Elolvastam mindegyik frakció leírását, deee... egyik sem fogott meg valamiért. -
#8036 eddb.io - beállítod, hogy mi kell, referenciaként beállítod, hogy melyik rendszerhez-állomáshoz közelit keressen
(plusz érdemes megnézni, hogy milyen idős az információ, ezt is a játékosok töltik fel adatokkal, így elavult is lehet)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.17. 11:45:51 -
#8035 Van esetleg olyan weboldal, ami tartalmazza, hogy mely hajómodulokat hol lehet kapni? -
#8034 Okés, igazad van -
#8033 Azért zöld, mert barátságban - szövetségben vagy az állomást irányító frakcióval. Ha piros, akkor ellenséges viszonyban (amitől ugyanúgy tudsz dokkolni, csak csúnyán néznek rád :) ) -
#8032 Ahogy írtad - hazatérők. A Sag A* nem "haza", ilyen alapon Beagle Pointot is védeni kéne? :) -
Luciferkee #8031 Outposton néha előfordul. Csak egy Medium Landing Pad-ja van. Valami NPC lopja a napot ott, pár perc múlva enged. -
#8030 Mondjuk azok, akik a hazatérő felfedezőket védik, nem ez lenne a dolguk? -
#8029 Hm. Zöldre váltott az egyik station, és nem is tudok dokkolni rá. Ez mitől van? Nem szeretnek nagyon abban a rendszerben engem?
Szerkesztés: azóta már nem zöld, de dokkolni ugyanúgy nem enged. Mi a franc...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.17. 11:10:47 -
Janicsillagasz #8028 Majd ha mindkettőnknek milliárdjai lesznek, akkor veszünk egy nagy hajót (Anaconda, Federal Corvette, Imperial Cutter), felturbózzuk és kimegyünk és ketten lecsapunk rá, majd felrobbantjuk magunkat :) -
#8027 "rúgják"? Ha téged zavar, tedd meg te, vagy fizess meg valakit, hogy tegye meg. Te is ugyanolyan játékos vagy, mint a többiek. -
#8026 És miért nem rúgják jól seggbe ezt az uralkodót? -
TokraFan #8025 Mekkora szívás, ha ott kiszednek. Na ezért nem játszom en openben, az ideg szét vetne. persze ennek is megvan a maga szépsége. Vajon hány hajót szedett mar ki az önjelölt uralkodó? -
#8024 Nem csak gondolt rá, van több ismert A-ra felturbózott Anaconda, aki a Sag A*-nál várja a "látogatókat" (persze amikor játszik).
Egyikük Lysianassa királynő, aki kihirdette, hogy az ő engedélye nélkül senki nem léphet be oda. -
Janicsillagasz #8023 Hmm.... nem tudom arra gondolt-e már valaki az elite világában hogy valami nagy erős zászlóshajóval kimenjen a Sag A-hoz és az odaérkező felfedezőket kiherélje
Az de mekkora szívatás lenne
Bár lehet hogy heteket kellene várni 1-1 játékosra és akkor még kérdéses az online jelenlét is meg a rengeteg unatkozás és várakozás.... Lehet hogy mégse olyan élvezetes.... de nagy poén lenne -
Janicsillagasz #8022 -
#8021 Az Iridium Wing játékosközösség kitűzött feladata, hogy a hazatérő felfedezőket egészségben, épségben elkísérje az út utolsó szakaszán.
Amúgy sok nem múlik rajta, az adott rendszer irányító frakciójánál feltolja a maximumra a státuszod és az elfogadottságod, pénzbeli különbség nincs. Keress egy határmenti útba eső olyan rendszert, ahol béke van (demokrácia, ilyesmi), és az érkezési ponttól nincs messze egy akármilyen állomás - én találtam egy olyat, ami birodalmi, békés, és 100ls-en belül volt, és senkivel nem találkoztam. Plusz beérkezés előtt trainingben kicsit gyakorold a landolást, régen csináltad :)
(a birodalmi azért fontos, mert nem adok a föderációnak ilyen értékes adatokat ;) )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.17. 08:33:30 -
Janicsillagasz #8020 Igen ez bennem is megfordult, és arra jutottam hogy nem akarok kockáztatni, már nem kevés időm (és jó felfedezéseim) vannak benne.... Már arra is gondoltam hogy megkérek valakit hogy kísérjen el a majomketrecben a kiszemelt állomásig, mert se jó thrusterem hogy folyamatosan boostoljak, se fegyverzetem (tömeget spóroltam a nagyobb ugrótáv miatt).... Vagy rögtön az első állomáson adjam le? Jobb lesz? -
#8019 Nincs, bármilyen adatot le lehet adni - de kérdés, hogy van-e kedved várakozni véletlenszerű időt arra, hogy a többtízmilliónyi adatot leadd mondjuk plusz tízért. Addig meg vagy nem játszol, vagy parázol, hogy kipukkad valamikor valahol a hajód, és oda az egész. -
Janicsillagasz #8018 Ja meg is van határozva hogy mely területről kell vinni az adatokat? -
#8017 Február 29-én volt utoljára, az volt az a nap, aminek "nem kellene lennie" (hiszen 3302 nem szökőév). -
Luciferkee #8016 Egy évet kihagytam, anno volt 1-2 havonta mindig 1-1.
A lényeg annyi, hogy azon az állomáson add le az exploration data-t ahol a CCG van. Előtte persze a bulletin board-on fogadd el a CCG-t. Utána eladod az adatokat, ugyanannyit kapsz érte, mintha simán eladnád, viszont belekerülsz a TOP X százalékba és attól függően kapsz "bónuszt".
Ahogy visszanézem januárban volt legutoljára, akkor így fizetett:
Top 10 CMDRs: 36,000,000 CR
Top 5%: 24,000,000 CR
Top 15%: 14,400,000 CR
Top 30%: 9,600,000 CR
Top 60%: 4,800,000 CR
Top 90%: 2,400,000 CR
Top 99%: 600,000 CR
Szerintem hamarosan lesz megint egy.
Aki pedig nem ismerné: Itt mindig jól össze vannak szedve az aktuális és nem aktuális CCG-k.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.17. 00:10:51 -
#8015 Én sem nézem, hogy mivel mennyit lehet keresni, bár én kispályás is vagyok egyelőre.
Az elvállaltam egy küldetést, amiben ki kellett nyírnom valami NPC-t, erre kaptam a nyakamba 19.000 bounty-t, mintha nem lenne így is elég, ráadásul a többi bounty is resetelődött, szóval megint 7 napról indult a számláló. Remélem vannak olyan küldetések is, amiben nem kapok bounty-t, ha lelövök valakit, mert így egyre jobban akarják a seggem. -
Janicsillagasz #8014 Ez az Explorationos Community Goal mennyivel fizet többet és mennyi időközönként van? -
#8013 Én sose azt néztem, hogy mennyi pénz jár óránként azért, amit csinálok, hanem hogy jól szórakozom-e. Szerintem ez nem munka, hanem játék, nem számít, hogy 70 vagy 150 millióm van.
Az iCourier-em megvolt nyolcból, és gyűjtögetem vele a független rendszerengedélyeket - futárkodok, bázisokat puttyogtatok szét, roverezek, néha csempészek egy kis információt vagy 2-3 tonna cuccot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.16. 20:50:47 -
#8012 Az se rossz! -
Luciferkee #8011 Egyébként a Robigos Smugglerkedésnél van ami jelenleg jobban fizet? Vagy legalább hasonló szinten van?
Próbáltam a bányászatot, Phytonnal, 7A PD, 5A Limpet , 4B Refinery, 2*3A Limpet, 1A Propector 3*6E CargoRack.
Ez kerül így potom 120 M körül, 3-4 Mil / órát bírtam kiszedni belőle, míg egy robigós kör, Robigóból indulva, széterítés, vissza, az egész kb 2 óra, 60-70 M között hoz, szóval 30-35M / óra.
De ha még csak 20 lenne, az is 5-6 szorosa a bányászatnak.
És az ASP amit ehhez használok "csak" 30 Milla max, a bányász python 120M árához képest.
Ui: Plussz Advanced scannerrel nyomok 1-1 scant útközben az is jó pénz. Gyűjtögetem még nem lesz Explorationos Community Goal és eladom.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.04.16. 20:01:25