ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az pedig, hogy "megéri"-e? Hogy tudná valaki más eldönteni, hogy te mire, mennyi pénzt szeretnél áldozni? Olvass róla, nézegess videókat, de ne mások döntsék el helyetted, hogy te jól fogsz-e szórakozni vagy sem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kösz 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
LINK
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 12:27:09
ehhez hasonló képeid vannak még?
pl. fegyverek
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha idézek és azzal kapcsolatban állítok, akkor a hozzátartozó idézetet azért rakom be, hogy azt alátámassza. Ezért nem néztem meg a linket. Ha nincs idézet, megnézem. Valóban nem tartott volna sokáig megnyitnom és átfutnom a linket és elnézést ezért, csak abból indultam ki ahogy én idéztem volna be azt, amire reagálok.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:54:16
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 11:33:13
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"None of these players will be eligible for the "Race to Elite" competition if we feel they have gained an unfair advantage over the competition.""
Azt írják, hogy akik jogosulatlanul szereztek vagyont, nem vehetnek részt benne, azt nem hogy nem rollbackelik őket.
Ezek szerint kiharcolták a jogosulatlanok, hogy megtarthassák az így szerzett vagyont? Az druva lenne azért.
Amúgy sok dologban egyetértek veled bármilyen hihetetlen. Én is jutalmaznám az openben játszóka több bountyval, jutalommal stb..
Nem jó a solos és mluti váltogatással előidézhető valószínű nem szándékosan betervezett "reset", amit csak fognak javítani.
Szerintem is jobb lenne ha nem lenne ájárás átjárás a solo és open közt, csak jelenleg ennek nincs semmilyen hátránya senki, sem az open játékmód számára.
Amúgy ahogy mások is írják: miért érdekeljen engem, hogy másnak több játékpénze van egy alig/nem multi játékban? Van ötmilliárdja, megvesz amit akar, pár héttel (hónappal) hamarabb, mint mások. Mit változtat ez a személyes élményen?
A vita azon indult el és eredetileg arról szólt, hogy az összekötést azért ellenzed, mert biztonságosan szerzett vagyont lehet openbe átvinni.
Na most ezt igen is meg tudod csinálni EVE-ben! Tudsz biztonságosan vagyont szerezni (szinte mondható, hogy szolóban farmolgatni) és azt multira használni... (openbe átvinni).
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:01:27
Egy majdani elképzelhető változást teszel egy jelenlegi állapot mellé. Amit írsz úgy nem lesz korrekt, de MOST nem így van. Ha már egy feltételes még nem létező dolgot veszel bele a képletbe, akkor ugye a másik jelenleg létező az fix és megváltoztathalatlan Te szerinted...
Szerinted ugye nem lehetséges, hogy módosítsák a solo és open átjárhatóságát egy esetleges outpost és klánwar bevezetésekor vagy ha a rendszerbe bevezetett változások azt elvárhatóvá teszik?
Persze hogy nem, hiszen azt kell bizonyítani ami még nem is létezik annak érdekében, hogy a mondandódat alátámaszd. Már teljesen másról beszélsz, mint amiről szó volt és ami jelenleg van. Amiről beszélsz az nincs!
Ne beszéljünk már mellé...
"Itt viszont röhögve tudsz anarchy rendszerben kolbászolni anélkül, hogy bárki is megtámadna és ez igazságtalan.
Milyen igazságos már, hogy a solo mód befolyásolja a multi módban az árakat meg a faction-öket."
Igazságos, mivel mindenki előtt ugyanazok a lehetőségek állnak. Te is és mindenki megteheti ugyanazt.
"...Legyen már jutalmazva az, hogy én nagyobb veszélynek teszem ki magam!.."
Ezzel egyetértek. Én is mondtam ugyanezt.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.06. 11:00:14
"After shoring up the database, in the early hours of the 2nd of January, we automatically refunded all the affected players for their lost transactions and also granted them a 20% bonus for their troubles. However, during this refund process, a very few (lucky) commanders received more credits than perhaps they were entitled to (5 billion credits in some cases)!
To be clear - these players will not be banned. Over the next 24 hours we will be investigating every affected player and performing individual commander rollbacks where we feel it's fair to - which may include credits, assets and rank where appropriate. We may reach out to individual commanders where this situation may not be straight forward. None of these players will be eligible for the "Race to Elite" competition if we feel they have gained an unfair advantage over the competition."
Beszarás. Lényeg az, hogy az a néhány mákos emberke megtarthatja a véletlenül kapott vagyonát, volt aki 5 milliárd cr-t..........
LINK
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 10:49:19
Másik hasznos info a pip-ekről:
" 1 pip to shields allows the sheilds to absorb around 1% more damage.
2 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 8% more damage.
3 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 37% more damage.
4 pips to sheilds allows the sheilds to absorb around 150% more damage."
Magyarán ha 4 pont van a SYS-en, akkor a shieldek sokkal többet bírnak (kb. 2,5 x) de 1 vagy 2 pip szinte semmit sem ér.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.01.06. 10:27:42
Hivatalos fórumon olvastam, hogy a sűrűn lakott systemekben néhány kalóz egyes station-re direkt fals adatokat adott meg, hogy odacsalja a figyelmetlen tradereket. Nagyot röhögtem, nagyon ötletes. Ahogy a játék mottója is mondja: "Play your way"
Shield Cell legyen meg Chaf és akkor könnyű menekülni míg újra használható lesz az FSD.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
egyszer szívesen kipróbálnám mit tud, de csak hogy néha repkedjek vele, arra kicsit sok
kereskedés közben meg állandóan le kéne venni 😊
hogyan kezeled a billenyűt, egeret, joyt közben?
ha elolvasod az oldalt, oda van irva, hogy pár keresés meg használat után van joga a user-nek egyáltalán valamellyest hozzá szagolnia az adatbázis feltöltéshez.
amúgy mint olvastad lentebb, nekem nem működött eddig.
egyszer ráveszem a fáradtságot és végignézem