23609
-
#8250 Nem oukkadok, mindenki azon tolja amin akarja :)
Félreértesz.
Màsok az igényeink, ennyi az egész.
Na béke :) -
Janicsillagasz #8249 -
#8248 Ha nincs Horizons-od, akkor a mérnökök neked nem jelentenek semmit. A mérnökök a felszínen lesznek, a második szezon részei.
Te az új küldetésrendszert,a fegyverrendszereket, és a kezelőfelület javításait kapod, ami az 1.6-ba kerül.
részletezés -
tordi #8247 Engem nem érdekel mivel játszol Az Elite One-on gyönyörűen fut, ennyi. Ha megpukkadsz ez akkor is így van. Ps4-en tudtommal nincs Elite. Mindezt a 30fps-es sirámra írtam, aminek köze sincs a valósághoz -
Janicsillagasz #8246 Akor addig még nem megyek sehova. Addig bányászok egy kicsit :)
Vagy megnézem azokat a Capital shipeket -
#8245 Nem, az FSD boost már most is működik, azt a felszínen gyűjthető darabkákból lehet már most is szintetizálni, és egy ugrás idejére enged a normál hatótávnál lényegesen nagyobb távolságra ugrani. Itt azt sejtik, hogy - mint a fegyvereknél - különböző funkciókra módosított FSD lehetőségek lesznek - pl. megnövelt hatótáv és fogyasztás, csökkentett méret/súly és hatótáv, vagy hasonló dolgok. Nem tudni még, egyelőre erről nem volt szó, majd ma lesz megint egy livestream, holnap hírlevél, aztán jövő hét végével ha megindul a 2.1 béta, akkor sokkal többet tudunk majd. -
#8244 Azt hagyjuk is, az még a ps4 nél is gyenguszabb, és nem csak ezzel játszok, de amugy feltételezem nem pcs ultràn 1080p ben fut 140fpsel mint nálam. Node off vége :) -
tordi #8243 "de meguntam a 30fpsezést, és tulnyomorészt az elite volt ami végleg meggyőzött egy gaming pc épitésben"
XOne-on 60fps-el fut, méghozzá gyönyörűen!
Utoljára szerkesztette: tordi, 2016.04.28. 09:09:55 -
Janicsillagasz #8242 Ja igen azt tudom, csak azt nem tudtam hogy hozzányúlnak az FSD-hez is. Gondolom akkor majd az lesz az FSD Boost ami a galaxy mapon van megadva útvonaltervezésnél?
Tegnap este elmentem egy RES-be és megnéztem hogy az NPC-k hogyan bányászkodnak. Tök jól néz ki a limpetes szórakozás :D Csak vágja a sziklát, a kis drón meg behozza automatikusan, nem kell leállni a vágással... tök jó! :D -
#8241 A 2.1 kiegészítő alcíme az "Engineers", magyarul mérnökök. Ők lesznek azok, akiktől az elmúlt pár hétben bemutatott fegyvermódosítókat lehet beszerezni, sok más, egyelőre nem ismert dolog mellett. Kb. hónapok óta lehet tudni, hogy ők lesznek a fő attrakciója a 2.1-nek :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.28. 08:46:15 -
Janicsillagasz #8240 Wut? Milyen mérnők? -
#8239 Én mondtam :) Egy pár hetet elszórakoztam itt én is a buborékban, de most már a 2.1-et megvárom a közelben, úgyhogy ezeket fogom nézegetni:
Alig egy párat nézegettem meg idáig, és mielőtt elindulok mondjuk Beagle Pointra, ezekre kíváncsi vagyok. Utána pedig megkeresem azt a mérnököt, aki tud a felfedezésekben segíteni (gondolom lesz olyan, aki mondjuk FSD-t módosít valahogy) -
Janicsillagasz #8238 Ezekből a terraformálható fémes vackokból nőtt meg nálam 1-2 rendszer értéke, méghozzá elég szép mennyiséggel. Láthatjátok a listában a képeknél is hogy a legtöbb rendszerben ezekből rengeteg van. Pl a SMOJAI ND-K D8-15 is ilyen csupa kőzetbolygó, csak 1db vízvilág van, mégis több mint 450.000 Cr-et kaptam érte.
Vagy a SCREAKAO UY-Z D1834-ben pl semmi ammónia vagy föld bolygó nincs, csak terraformálható kavics (kivéve 1db vízholdat) és azért is több mint 450.000-et kaptam. Szóval tényleg nem csak a víz-ammónia-föld bolygókat kell kutatni.
Egyébként tényleg igazad van Dzsini, valóban nem fogom megvárni a 6 hónapot az újabb kiránduláshoz, már tervezem hogy mivel és merre fogok menni :D Annyira elszoktam a majomketrecben lévő dolgoktól hogy már szinte idegen :D Minden rendszerbe érkezéskor nyomnám automatikusan a szkennert, tankolnák a csillagnál, lesem a system mapot xDDD De már végre aludtam egy jót egy szállodában, immár milliomosként :D -
Janicsillagasz #8237 Nem, nekem még nincs meg a horizont, így nem szálltam le sehol. A felfedezés hossza és a felkutatott rendszerek kevés számának arányából az időhiányom látszik. Sajnos nem sok időm van a játékra, most is melóban ülök este 8-ig, sőt, minden nap 14 órát dolgozok, szóval alig van időm a játékra. Bele sem merek gondolni hogy most hol tartanék ha még le is szálltam volna :D -
#8236 Pedig a terraformálós "fémes vackok" többet is érnek, mint az ammóniák, ugyanannyit, mint a vizesek. Persze ránézésre és hangra nem tudni, így az egy csapda sietősöknek.
Én inkább végigmegyek a fémeken is, ha nincsenek több százezres távolságra. Nem sietek, és még egy-két szép fotó is összejöhet, ha közelebbről érdekesen néz ki. -
#8235 Búcsúként szelfi az ammóniával, majd ugrás a következő rendszerbe. :) -
#8234 2. víz, 5. víz, 6. ammónia. A többi kuka. A 4. fémet csak azért szkennelem, mert a víz mellett kering közvetlenül. :) -
#8233 Neeem, persze nem mindent szkennelek, itt ugy értettem a fontosabbakat, látszólag jobbakat.
Majd jobban belejövök mit érdemes, és jobban kiszúrom, egyenlőre még nincsmeg bennem a reflex egyből :) -
#8232 Klik
Felesleges mindent szkennelni (persze hogy érzed..), a holdak, átlag gázóriások, fémes vackok nem érik meg az árukat. Minél több ilyet látsz, annál hamarabb unod meg őket.
Víz, földszerű, ammónia bolygók, valamint a víz vagy ammónia alapú életnek otthont adó gázóriások fizetnek szépen, előbbieket kinézetük, utóbbiakat hangjuk alapján könnyű felismerni.
Kőzet/vízbolygókra az F és G típusú, kisebb arányban A, O, B, gázóriásokra M és K csillagok körül lehet jobban számítani.
Scoop-olhatók kódja: KGB FOAM
Fekete lyukra és neutron csillagra (ha nem a rendszer központi égiteste) 99%-ban B csillag mögött lehet számítani, sokszor eltérő (HD) besorolással. -
#8231 Ohh.
Találtam egy rendszert 38 objektummal, ebből van egyen viz bazisu élet. Az ilyen ritka? Plusz egy csomo gyurus bolygo, van egy olyan is hogy gyurus bolygonak a holdja is gyurus.
Ezt a rendszert egyesevel szkennelem mindet mar egy jo oraja :) -
#8230 Nekem ilyen a Falcon 4. 98ban jelent meg. De még mindig fejlesztik. És csodákat művelnek azzal a régi motorral. Azóta sem csinált senki olyan dinamikus hadjáratot mint ami abban van. És az avionika is első osztályú. Szeretem a gépeket kapcsolgatni :)
Májusban lesz a bétánk. Akkor kb júniusban a végleges? -
Luciferkee #8229 Na jó 10-15 perc keresés után meglett ez is! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TokraFan #8228 Gratulálok, jó az összefoglaló is!
Van pár érdekes rendszer a listában. Sehol nem szálltál le? -
#8227 Nekem nagyon visszahozta a gyerekkori énem, anno az ős elite hangulata megvan, és ehez is ugy ülök le mint egy 10éves gyerek :) -
Janicsillagasz #8226 Igen én is így vagyok ezzel a játékkal, van egy olyan sanda gyanúm hogy EZ IS örök játékom lesz, amit egyszerűen nem fogok tudni megunni :)
És nem nagyzolok, mert bizony tényleg vannak ősrégi játékaim amiket mai napig is játszok (Total Annihilation, Disciples II, Painkiller....stb :D ) -
#8225 Hát még sehol nem vagyok, de már gondolatban egy nagyobb hajoval a galaxis tuloldalára indulok :)
Igazibol kiprobáltam bányászatot, fejvadászkodàst, mindegyik jo, és tetszett, de a felfedezés ami hajtott még mielőtt megvettem volna is.
Sokáig konzoloztam, de meguntam a 30fpsezést, és tulnyomorészt az elite volt ami végleg meggyőzött egy gaming pc épitésben :) -
#8224 Még nincs, lesz 1.6/2.1 megjelenésével. -
Janicsillagasz #8223 Vakuljak meg nem találom a szűrőt a galaxy mapon hogy hol is lehet rákeresni a háborús övezetekre.... war és civil war.... hol a túróban van? -
#8222 Anaconda a legnagyobb ugrótávval felszerelhető felfedezőhajó (és a legkevésbé kockázatos átmászni vele Beagle Point felé a ritka vidéken), de a legkényelmesebb az AspX, és kb. tizedannyiból megvan (lásd előző hozzászólásom).
Plusz üzemanyagtartály nem extrém utazásokhoz nem kell, mindig van 2-3 economic ugráson belül egy scoopolható csillag. Olyan 300 millió körül össze lehet rakni egy elég jót, és a Fuel scoop kisebbre vételével óriási költségcsökkentést lehet elérni (az 90 millió).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.27. 13:46:39 -
#8221 175M / 33Ly ugrótáv -
#8220 Szép munka, gratulálok :) De nem fogsz sokáig üldögélni Hív majd a mélység megint, főleg az Áspissal. Kitűnő hajó. Sok sikert hozzá, használd egészséggel :)
Ahogy nézem az itt álmodókat, lehet hogy nekem is fel kéne hagynom az szürke zónában való élettel, a csempészéssel és a politikával :) Már a Fehura való úton is eltűnődtem bizonyos rendszerekben és csak vizsgálgattam a helyet.
Anakondából érdemes felfedező hajót alakítani? Hely az van benne :) Kellene egy nagy szkúp, (egy nagyon nagy :) sok üza, tulajdonképpen a fegyverek nagy részét is ki lehet szedni. Ha jönnek a Targoidok vissza és találkozom velük a semmiben, úgyis tök mindegy. Ahogy a rogueyen összedobtam egy tervet kb 20-at ugrana (de meghagytam a pajzsot, annyira menő nem vagyok :) és 582 fényévet menne egy tankolással. Persze az ugrótávot még lehetne nyújtani, de ahhoz még több péééz kell. Pénztemető ez a hajó :) -
#8219 Akkor max egy hétvége, és a következő hónapot ott töltheted nyugalomban :)
A 70 milliódból harmincért egy nagyjából beállított AspX-ed van 32 fényéves ugrótávval. 1000 fényév megvan harmincegykét ugrásból (ha pörgeted, az olyan háromnegyed óra), szemben a negyvennéhányból, ami a Cobrádnál volt. Sokkal, de sokkal gyorsabb. 15k olyan 12 óra.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.04.27. 13:07:21 -
Janicsillagasz #8218 Az a baj hogy többnyire csak pár órám van naponta a játékra :( -
#8217 Vannak NPC-k is, akik betámadnak minden kérdés nélkül. -
#8216 15k egy fél nap alatt simán megvan, ha csak ugrasz-töltesz. -
Janicsillagasz #8215 Egyébként nem, pont a majomketrec legszélén parkoltam le, így nem kellett félni nagyon senkitől :D -
#8214 Solo Play, helyzet megoldva :D -
#8213 Grat, szép munka!
1-2 hét alatt megunod a bányászatot, tudod hogy rengeteg szép vár még kint az ismeretlenben. :) -
Janicsillagasz #8212 Igen az a O-A-B csillagfelhő nagyon izgatja a fantáziám :D Csak kár hogy 15.000Ly-re van xDDD -
#8211 Grat! :)
Hát remélem énis hasonlo sikerrel járok majd.
Beérve a majomketrecbe nemvolt para ekkora tekercs térképpel a fedélzeten? :)
Én ettől tartok, nehogy majd vusszafelé legyen gáz