ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.bpc akkor kell, ha pl elite ocr-el csinaltal uj rekordot amit hozza akarsz adni
a current locationt pedig ugyebar logbol olvassa ki (ott kell lenned a rendszerben 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.10. 18:26:23
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Arra gondoltam veszek egy másik hajót is a type6 mellé és lehet hogy wanted lesz akkor a másik hajót is lövik e majd.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 16:10:28
Úgyhogy üdv mindenkinek a galaxisban... <#integet2>#integet2>
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
szepen borderless windowsban futtatod a jatekot es ez menjen a hatterben... osztan esetleg elite ocr-el te is vihetnel fel adatokat, ha nem tetszik elegge 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na enis haladok elore a sztoriban, a fullos kobram melle vettem egy type6 -ost (maxos framedrive mert az kell) es most azzal keresem a dellat, hogy az uccso upgradekat rarakhassam a kis kobramra 😉 (mar most 3millio koruli erteke van ) tetszik a type6 asszem tobb hajom is lesz 😉
x360 controller
de végül maradt a joy 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Nagyon erősen gondolkodom a játék megvételén (lényegében itt forgatom a kezemben a hitelkártyámat ... 😊 ), előtte lenne két kérdésem.
1. Egér-bill. kombóval mennyi esély van korrekt repülésre, főleg harcra?
2. Van egy dual action kontrollerem. Használható e vajon?
köszi.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Sikerult vegre tesztelni a Riftet. Azt kell h mondjam, h zsenialis talalmany ez a VR. Elite egyszeruen fenomenalis ezzel. Vegre erezheto h mekkora is az allomas, a type7, gyakorlatilag setaltam a hajoban. A felbontas az egyetlen amit negativumnak lehet felhozni. A szovegek tenyleg borzalmasak,- bar egy kis hud color valtoztatassal+supersampling sokat segit...ideje lecserelni az 570sli-t egy 970sli combora😊- a pixelek is zavaroak elsore, de szokhato. Harcnal iszonyu nagy elony, h lehet kovetni a celpontot (csak ugy mint a war thunderbe)...
Nekem megerte a dk2..alig varom a next release-t majd a veglegest. Nem bantam meg..aki teheti probalja ki..es tuti ott lesz azok kozott aki megveszi a veglegest: )
Eddig a másik rendszerbe levette rólam a wantedet, most nem.
Elbuktam a 100ecr es rakományt, a bountykat mindent. Nem tehetek arról ha harc közbe belerepül a securty a laserbe.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 08:39:20
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
köszönöm
ha ezek szerint felszerelem, majd jelentkezem megint
Felfedezés = a legdrágább scanner + survey scanner + fuel scope, lehetőleg 3as osztályú, esetleg 2es de akkor mindenképpen A-s hogy ne kelljen hosszasan tankolni.
A-s FSD. Nem árt az A-s pajzs sem, meg a katonai páncél. Sokkal több As cucc nem fér fel, erőmű, energiaelosztó ugye alap mert különben csak gagyi modulok férnének fel.
szerencsére szó nélkül vissza adták a Zsét, most már Saitek X55 van helyette.
Adversus solem ne loquitor
Amugy hc, hogy majd 30 eves jatekbol emlexem egyes rendszerek neveire , de pl hogy multheten hol es mit ettem arra mar nem 😉
Előtte kb a kutya nem vette őket nem?
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.09. 11:51:34
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ezt találtam csak Thrustmaster T-Flight Hotas X
ipon.hu-n, bluechip.hu-n sincs már
Thrustmaster T-Flight Hotas X neten ami van bolt csak január végére ígérik haveromnak kéne még egy
kicsit már unom a kereskedést,
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
volt mar neutroncsillagos meglepi oO azota ovatosabban kozlekedem 😄
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ha nem lenne a kereső, má uninstall lett volna. Csak ahhoz meg jegyzetelni kell. Őrület...
kösz
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036