ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

.bpc akkor kell, ha pl elite ocr-el csinaltal uj rekordot amit hozza akarsz adni

a current locationt pedig ugyebar logbol olvassa ki (ott kell lenned a rendszerben 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nem tom mi nyomjátok hogy ezt az egér joystick kérdést minek erre joy ??? Bőven elég erre az egér. Joystick?? 😄 nevetséges. Nem attól leszel jobb mert veszel egy 50 ezres joyt hanem a gyakorlástól. De azt se értem hogy mások sokáig gyakorolták a repülést meg a dokkolást. Minek ??? Annyira egyszerű ennek az irányítása mint az 1x1. Meg a dokkolás is oda álsz a landing pad fölé geci azt nyomod a F-et az ereszkedéshez.

csak mert commidity data alatt nem tudja a távolságot, mert nem jelzi a currentemet, attól függetlenül, hogy felül kijelölöm
Utoljára szerkesztette: Chrisstophorro, 2015.01.10. 18:26:23

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

Én ezt a mondatot nem tudom értelmezni. Miért nem egy olyan stationra mész ahol nem scannelnek le? Ha zsarut látsz a közelben, miért nem ugrasz el?
sloopy ban hol lehet a current locationt beállítani? és hol kell a .pbc kiterjesztést megtalálni?

Ha elérek az állomásig akkor befizetem csak ha lescannelnek végem.
Ahol megveszed az új hajót azon az állomásom lesz a régi eltéve és ott tudsz rá visszaváltani. Nem a hajó lesz Wanted hanem a pilota ergo te és mindegy mibe ülsz szvsz. amúgy az a 4-8száz Cr nem olyan vészes amit fizetni kell.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Akinek van már több hajója attól kérdezem hogy hogyan lehet váltani a hajók között? Ha az egyik wanted lesz akkor a másik hajó is?

Arra gondoltam veszek egy másik hajót is a type6 mellé és lehet hogy wanted lesz akkor a másik hajót is lövik e majd.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 16:10:28
Nem vagyok egy vacakolós fajta, a játék már települ. <#awink>

Úgyhogy üdv mindenkinek a galaxisban... <#integet2>

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

drop
köszi

AnarchoiD
trollkodhatnek es mondhatnam amit nekem mondtak anno ( "OLVASS VISSZA X OLDALT!" ) de en jofej vagyok a noobokhoz, ezert nesze, legyen jo napod 😉 Sloper's BPC Trade Tool

szepen borderless windowsban futtatod a jatekot es ez menjen a hatterben... osztan esetleg elite ocr-el te is vihetnel fel adatokat, ha nem tetszik elegge 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

_Kondor_
drop
nincs olyan oldal ahol konkrét termékre lehetne rákeresni ?

AnarchoiD
Meglepodve halgattam TS-en , hogy sokan marhajol tudjak tolni keyboar/eger komborol ... en Xbox One kontrolerrel tolom (szvsz x360 emulacio?) nagyon hianyzik a roll axis, de siman ellehet nelkule lenni 😉

Na enis haladok elore a sztoriban, a fullos kobram melle vettem egy type6 -ost (maxos framedrive mert az kell) es most azzal keresem a dellat, hogy az uccso upgradekat rarakhassam a kis kobramra 😉 (mar most 3millio koruli erteke van ) tetszik a type6 asszem tobb hajom is lesz 😉

Nekem az eger combo sokkal pontosabb volt siman hasznaltam. Csak a feeling miatt vettem hotast debnem annyira pontos a celzasnal. Szerintem joy nelkulis elvezheto 1 nap alatt megszoktam az elejen

próbáltam bill.+egér
x360 controller
de végül maradt a joy 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Sziasztok!

Nagyon erősen gondolkodom a játék megvételén (lényegében itt forgatom a kezemben a hitelkártyámat ... 😊 ), előtte lenne két kérdésem.
1. Egér-bill. kombóval mennyi esély van korrekt repülésre, főleg harcra?
2. Van egy dual action kontrollerem. Használható e vajon?

köszi.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

na nekem ilyen kell 😛

Reggelt!!

Sikerult vegre tesztelni a Riftet. Azt kell h mondjam, h zsenialis talalmany ez a VR. Elite egyszeruen fenomenalis ezzel. Vegre erezheto h mekkora is az allomas, a type7, gyakorlatilag setaltam a hajoban. A felbontas az egyetlen amit negativumnak lehet felhozni. A szovegek tenyleg borzalmasak,- bar egy kis hud color valtoztatassal+supersampling sokat segit...ideje lecserelni az 570sli-t egy 970sli combora😊- a pixelek is zavaroak elsore, de szokhato. Harcnal iszonyu nagy elony, h lehet kovetni a celpontot (csak ugy mint a war thunderbe)...
Nekem megerte a dk2..alig varom a next release-t majd a veglegest. Nem bantam meg..aki teheti probalja ki..es tuti ott lesz azok kozott aki megveszi a veglegest: )
Ezt egy kicsit erösnek érzem hogy véletlenül belelöttem egy hajóba harc közben és wanted lettem. Leszálláskor meg szétlött az állomás védelme.
Eddig a másik rendszerbe levette rólam a wantedet, most nem.
Elbuktam a 100ecr es rakományt, a bountykat mindent. Nem tehetek arról ha harc közbe belerepül a securty a laserbe.

Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.10. 08:39:20
Dzsini
Nincs, csak joystickból van kétkezes változat, throttle házibarkáccsal talán, esetleg mindkét kézbe joy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nagyon jó kis oldal 😉
köszönöm

AnarchoiD
Letezik balkezes (vagy arra szerelheto) HOTAS ?

AnarchoiD
Sokaig keresgeltem ilyesmit, belinkelem, hatha kell valakinek : Hajo Tervezo Oldal

kösz
ha ezek szerint felszerelem, majd jelentkezem megint

Cobrát nem tudod fullosra fittelni exploringra (nem bír el az energiahálózat négy energiafegyvert, ergo lőszerutánpótlásra szükséged lesz), amúgy nem értem hogy milyen leírás kéne hozzá mert nem nagyon lehet válogatni a rengeteg modul közül. 😄
Felfedezés = a legdrágább scanner + survey scanner + fuel scope, lehetőleg 3as osztályú, esetleg 2es de akkor mindenképpen A-s hogy ne kelljen hosszasan tankolni.
A-s FSD. Nem árt az A-s pajzs sem, meg a katonai páncél. Sokkal több As cucc nem fér fel, erőmű, energiaelosztó ugye alap mert különben csak gagyi modulok férnének fel.
Moby
Onnan amit linkeltem?

Adversus solem ne loquitor

gregoryan
igen, én is emiatt vittem vissza az enyémet Mediába ahol 20 ért sózták rám, én hülye meg meg vettem. Azért nem voltak szívbajosak!

szerencsére szó nélkül vissza adták a Zsét, most már Saitek X55 van helyette.

Moby
Valakik valamiért nagyon gyorsan kipakolták a teszkót a múltkor a 8k-s akciós tm hotasx-ért. Pedig nyilván azért dobták be ennyiért, mert vagy rajtuk, vagy a forgalmazón rohadt régóta.

drop
köszönöm

AnarchoiD
Mivel a high seas trader 10 evvel kesobbi darab mint az elso elite, ezert nyilvan mas elvarasoknak kelett megfelelnie, viszont amikor az ED keszult / kickstarterezodott, korvonalazodott az az igeny, hogy ragaszkodjunk az eredeti jatekhoz... valszeg ezert - sem - kerulhetett bele ilyen kereskedest segito kenyelmi funkcio.. en meg jatszottam az elittel (ahogy sokan masok) es ott a spiralfuzetes megoldas volt a nyero , szep lassan magadtol felderitettel mindent. Ma mar kenyelmes(ebb)ek az emberek, ugyhogy ertheto a lazadasuk (mint te is) viszont a HC fanokat ez az ujkeleti modi nemerdekli 😉

Amugy hc, hogy majd 30 eves jatekbol emlexem egyes rendszerek neveire , de pl hogy multheten hol es mit ettem arra mar nem 😉

gregoryan
az azért szép, hogy vajon milyet kaszáltak decemberben a boltok a Joystickokon mióta a játék kint van.
Előtte kb a kutya nem vette őket nem?

Pluskast
1-es gomb és transaction menü. Ott leírja, hogy milyen frakciókhoz mennyi bounty-d van. Az pedig állomás függő, mivel minden állomás valamelyik frakcióhoz tartozik és csak ott tudod beváltani. De a galaxy map-on érdemes nézegetni, hogy éppen milyen szektorban vagy és kié az a szektor. Imperial szektorban nemigen tudsz beváltani olyan bounty-t ami föderációs.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.01.09. 11:51:34

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

rendesen kifogytak a készletek
ezt találtam csak Thrustmaster T-Flight Hotas X
ipon.hu-n, bluechip.hu-n sincs már

drop
sziasztok nem tudtok hol lehet még kapni
Thrustmaster T-Flight Hotas X neten ami van bolt csak január végére ígérik haveromnak kéne még egy

van valakinek képernyőképe vagy leírása egy fullos cobráról felfedezésre? kb. eddig 2.5 millót raktam bele, valahol láttam kb. 5 millió felszerelve
kicsit már unom a kereskedést,

Silent módnál melegednek a rendszerek. Azt nem tudom, hogy meddig, de 100% fölé tutira mennek, de ott már én vissza szoktam kapcsolni.

drop
ja lehet silent volt de miért ment fel olyan gyorsan azt nem tudom

Másik rendszerben is le tudod adni a lényeg, hogy a bázis frakciója meg egyezzen a bountyval. Nekem volt annó 4000Cr-em de mivel 70 fényévre kellett volna leadni hagytam a francba.

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

ugras kozbeni visszaszamlalasnal mindig visszaveszem a gazkart - foleg ha ismeretlen helyre roppenek
volt mar neutroncsillagos meglepi oO azota ovatosabban kozlekedem 😄
Mondjuk valaki megmagyarázhatná a devek közül hogy miért jó az hogy az ugrások után amikor megérkezik az ember cirkálásba, automatikusan full speedre kapcsol a rendszer... hacsak nem a szándékos szivatás a cél, mert annak tényleg remek. 😄
Én is így jártam egy nagy lag után... Mire megszűnt a lag már nagyon közel voltam a naphoz, még el tudtam ugrani de 700-ról már nem igazán akart vissza hülni. Olyan 800K árut buktam meg ugye a hajó biztosítása
Vagy csillag / fekete lyuk közelében voltál, vagy bekapcsoltad a silent runningot.
drop
na megvolt az első bukta 100000 cr buktam a raktérbe annyi áru volt elkezdet melegedni a gép nem voltam bolygó közelbe felment 300 fölé a hőmérséklet nem tudom miért mitől melegszik ennyire?

STREEX
Kösz szépen. És ha a múltban otthagytam a bounty-pénzt egy másik naprendszerben azt meg lehet tudni valahonnan vagy valahogy a térképről (anélkül hogy visszamennék és végigpróbálgatnám a station-öket.)?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

El kell menni az állomásra és ott lehet felenni az érte járó bounty-t. Csak nem mindegy milyen állomásra mész néha.

Moby
Leszállsz a rendszerben - amelyik fizet érte - valahol, és behajtod a lóvét.

Moby
+1000
Ha nem lenne a kereső, má uninstall lett volna. Csak ahhoz meg jegyzetelni kell. Őrület...

STREEX
A napokban kezdtem el a játékot és a következő a gondom: megölök egy "wanted" -est. kiírja hogy kaptam x bounty pénzt a sarokban. De hiába még sincs pénz a kasszámban. Esetleg valahol máshol lehet felvenni?
kösz

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036