ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Más kérdés, hogy ha meghúzom a verdát az állomásról kifele, akkor az alaphangon 50k😄
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.28. 17:58:50
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASP-re nem tudok dönteni, hogu mi menjen a 4 kis fegyverhelure.
http://www.edshipyard.com/#/L=30M,5wc5wc4wt4wt0mI01Q,314s504s3m4s5K3c,03w7Pc7dq4wE
Részben csalódtam a játékban, vannak bizonyos szabályszerűségek "rossz értelemben" , pl ha wanted vagyok, tuti mindig kiszed a cél előtt pár km-el, tulajdonképpen tök mind1, mennyire kalimpálok le fel. Ez bosszantó.
Az is gáz, hogy federalnal ellenség lettem, mert az elején nem találtam meg a kalózokat, és vagy 5-6 küldit elbuktam, mire rájöttem, hogy a Unidentified Signal Source ben vannak, de meg kell várni, hogy lőjenek rád és scenneljenek először.
de....
azóta bármennyi küldit elvállalok federal állomáson, nem enged ki ellenséges státuszból, ergo a nagy kalóz hajókat nem tudom kilőni, mert egyedül még gyenge vagyok (cobra competent) , viszont ha zsaruk vannak, engem is támadnak.
kérdés: Van valami lista, hogy mi tartozik luxury alá, stb, és hol találni? mert én csak olyan állomást láttam, ahol luxuryt nem találtam, ergo luxury tradet sem tudok csinálni...de lehet hogy csak hülye vagyok..
az is igaz, nem sok időm van játszani, max 1-2 óra naponta...
köszi
köszi
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.28. 14:02:47
LTT 1349 (Lundwall City) Progenitor Cells -> LHS 142 (Vo Dock) 1321 cr/t profit
25,95 ly-re vannak egymástól, Python A5 FSD-vel 2 ugrásból elviszi. Type 7 is szerintem. 15 perc egy forduló oda-vissza.
Nefürgyé le!
t6-val most még egészen jól el vagyok a bejáratnál 😊, szerencsére az npc-k középen jönnek
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
én onnan, mikor rányomok a Lauchra, meg mikor visszaértem és kirakom ugyanitt a rakományt
az a baj, sok idő megy el a ki- és bedokkolással
16 Ly esetén, 1 ugrással is 12 percnél oda-vissza nem tudtam kevesebbet kihozni
így 1 óra alatt 2,5 fordulot tudok csinálni, ami t6 esetén 2,5 * 2200 *100=550000
ezért gyűjtök t7-re, mert akkor már megduplázom ugyanezt 😊
luxuryval lehet leggyorsabban meggazdagodni, ha talalsz olyan rendszert ahol NAGYON kozel van a PE -es allomas a Luxury traderekhez...
de en mindig szivesen terek vissza a jo oreg gandui -s utvonalhoz, azmegis 2200 egy oda vissza ut es csak 16.1 LY a tavolsag
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
update 1.07 is incoming. We will remove everyone from the servers at 11am and should be live again within 30 minutes. Here are the changes for this update:
Client Changes:
- Crash fix for low end onboard graphics chipsets
- Block method for duplicating cargo
- Further death related telemetry
- Additional file telemetry for resource loading failure
Server Changes:
- the daily maintenance period is now weekly, the galaxy servers will be unavailable at 0700 UTC on Thursday mornings
- improve private groups and matchmaking at busier playing times
- fixed a rare cause of Commanders being unable to load into the game
Update size - @ 22MB
Thanks!
Michael "
This is a quick update to let you guys know what we’re looking at regarding the issue of “combat logging”.
For clarity’s sake, “combat logging” is when a Commander ungracefully exits the game (e.g. using ALT + F4 then shutting down the game process) to avoid defeat, destruction and damage.
Commanders might use this exploit the moment they are interdicted or the moment before they are about to be destroyed.
Although this is flagged primarily as a multiplayer concern, the issues (and solutions) apply equally to the single player game.
First things first: we do consider this an undesirable exploit. It’s not “part of the game”.
Because we don’t have an all powerful server running the moment-to-moment game play simulation, there is no infallible arbiter to take control of a player’s ship when they ungracefully exit.
So what we’re doing is logging telemetry that will help us detect when this exploit is explicitly being used.
Right now, all we’re doing (and have already started doing) is looking at and implementing methods of collecting and analysing data.
At some point, however, we will start to take action against Commanders using this exploit. I can only suggest that you should avoid using this exploit if you want to avoid any penalties issued for its use. I'll just repeat: please avoid combat logging - we're taking this issue very seriously.
On a related, but separate track, we’re looking at introducing benefits to Commanders that persevere and stick it out through dangerous encounters, as well as general credit costs and rewards balancing.
I’m not quite ready to talk about these in more detail just now. Obviously though, they can never counter the potential costs of ship destruction, but we want to look at a range of disincentives and incentives both to counter this issue.
I hope this helps clarify our position a little. "
Tegnapi hír. Fő dolog benne, hogy többen kilövik a programot (Alt+F4), hogy ne veszítsék el a hajójukat, ezért ezt a jövőben figyelik és büntetik is. Külön telemetriát adtak hozzá a programhoz, ami figyeli ezt. Jól hangzik, és ez nem csak multiban probléma, hanem solo-ban is. A másik fontos dolog, hogy a veszély-jutalom nincs jó arányban és ezen is próbálnak változtatni.
Nav. beacon általában forgalmasabb ha állandó csatára vágysz.
a többi csak extra, hogy ne unatkozz 😊, hetente 1-2 napra veszek cobrát
ha meg lesz a t7, utána megint jobban pörög, akkor jöhet egy asp majd 😊
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
(Én 1-2 x használtam de szerintem ez csalásnak minősül. Ráadásul ha még jobban elterjed büntetni is fogják. )
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.01.28. 06:17:12
Nem kell körözni, nyílegyenesen repülsz a célra nagy sebességgel, gond nem lehet mert ha loiteringet is észlel, 1-2 MPen belül elhagyod. Ahogy meg közeledsz, már a jelzőfény nélkül is egyértelmű lesz hogy melyik a te pályád. Néha van hogy a leszállást segítő rendszer sem kapcsol be, akkor sincsen nagy gond, csak kellemetlen - pláne ha nem ismered a hajódat, hogy kb hova kell állni vele.
Egyébként meg nem könnyű megállni hogy ne vegye meg azonnal az ember az új hajót amint elméletileg megvan hozzá a pénz. Hiszen még órákat kell grindelni azért hogy legyen hozzá egy minimális felszerelés. Kinek van türelme még biztosításra is hagyni? 😊
Mondjuk egyébként az eset nem tiszta számomra, hiszen öt perc van a kidokkolásra. Szerintem inkább tresspassing warning lehetett, mert úgy vette a progi hogy elzárta az utat a landolás elől... Akkor pedig nem a station elhagyására volt 25 mp hanem a bejárat elhagyására. Azaz jó lett volna már az is ha ez idő alatt beljebb mész egy kicsit. Furcsa a logout-login esete is, én eddig azt tapasztaltam hogy logout-relog után mindig az állomáson kívülre tesz több kilóméterrel.
az életben sem lehet minden pénzünket elkölteni, hogy pl. a hiteltörlesztésre rezsire ne maradjon.
Látod, látod az ED az életre is nevel 😊
Inkább a játékban kéne egy bankszámla, ahova átrakjuk a lóvét és ahhoz biztos nem nyúlunk már hozzá
De az igazan durva Localmaster -el esett meg ... 😉 megvette a kondajat .. maradt 30 millaja , ejjel a kondaval almodott , reggel nem birta ki es vett ra ezt azt, elkoltotte a penzet ... aztan kidokkolaskor hasonlo tortent vele mint veled ... 😉 kepzelheted a 400kredite nem volt eleg (a 200k hitellel egyutt sem) hogy kipengesse a 8+ akarhany millios biztositast.... 😉 szegeny...
Megrakott hajóval kifele megyek az állomásról egy t9 es npc jön szembe. Próbálok lehuzodni de nem fér el, beakadok a t9-be és visszasodor az állomásra. Ekkor elindul egy számláló hogy 25 sec alatt hadjam el az állomást. Mennék kifele erre egy ujabb t9 jön nem férek el, besodor. Kiléptem de mire ujre beléptem épp letelt az idő és szétlöttek.
Amennyiben konkrét valakit kell kinyírni, akkor mindig írja a nevét - és akkor mindig egy célpont van tudtommal...
Apropó, még egy bug jutott eszembe amivel találkoztam : ha véletlen belelősz egy olyan hajóba amit még nem azonosított a computered (nincs meg hogy wanted vagy clean) akkor automatikusan cleannek kezeli a progi és fejpénzt nyom rád. Akkor is ha az adott hajóról kiderül hogy egyébként kőkeményen körözik. :S
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.27. 17:26:51
V 2015.01.21.55560 0.4.1765.0 (0.4.1844.0 available, see news)
De a hirekben nem látok erre vonatkozóan semmit.