23609
-
#8650 kws után nőhet a bounty értéke,attól függően mennyire volt rossz kisfiú a célpont . Én is openben játszom,taliztam már más playerekkel főleg forgalmasabb állomások illetve a merope 5cn az idegen cuccosnál,ott szinte mindig van valaki...mentem is fölöttük egy óvatos kört leszállás előtt,ha pucolni kell ne leszállás közben kieresztett talpakkal kelljen :D
-
Max_Andaxin #8649 Mondjuk ezzel sem voltam tisztában-:) szóval köszi-:) -
Max_Andaxin #8648 Akkor Jancsinak szerencséje van-:) -
Max_Andaxin #8647 Ha ezen a néven futsz akkor megígérem, hogy Rád nem fogok lőni! Sőt ha véletlen "véletlen" összállunk egy WING-be akkor meg tuti, hogy nem-:)
Amúgy _ANDAXIN_ néven futok. Bár szerintem péntek délelőttnél előbb nem fogok játszni, szóval addig még nem fogok feltűnni abban a rendszerben-:) -
#8646 A radaron a teli négyzetek NPC-k, az üresek pedig játékosok. ÉN olyan helyen játszom, ahol elég sokan előfordulnak. -
Janicsillagasz #8645 Még nem találkoztam playerrel mióta openben játszok.... :D
Viszont éppen most egy buggal igen! Repülök az űrben, keresem a wanted hajókat és kiírja hogy 6.000Cr vérdíj X.Y. megöléséért.... mifasz?? Nem is lőttem rá senkire mert épp repültem a sziklák között.... Szóval ha jössz ide akkor óvatosan, engem lécci ne lőjj -
Max_Andaxin #8644 Van K.W.San. az Eagle-n, bár nem igazán látok érelmét egyenlőre. Ha simán scanne-lek egy hajót és kiírja hogy Wanted...meg hogy mennyi a Fejpénz, akkor ha rányomok egy KWS-t akkor lehet, hogy még nő az az összeg?
(Bocs, ha hülye kérdéseket teszek fel, csak még elég kezdő vagyok) -
Max_Andaxin #8643 Az mondjuk akkor nem rosz úgy. És érezhető a különbség a 2 mód között? Pl egy ilyen "kalandos" kitermelő helyen. Több a pro játékos a Wanted-ek között? Vagy hogy kell ezt elképzelni? Mert egy ismerős azt mondta, hogy az elején ne is próbálkozzak Open-el mert az nagyon durva?.... -
Janicsillagasz #8642 Openben vagyok, és mindent átviszel magaddal, nem kell előlről kezdeni! -
Max_Andaxin #8641 Oks, meglátogatom ezt a helyet. Mondjuk most mi kis naprendszerünk szomszédságában vagyok. (Van olyan Elites, aki nem vette még a fáradtségot, hogy el "zarándokoljon" legalább egyszer oda???...vagy én vagyon csak ilyen szentimentális???)
Amúgy erre nem igazán találok jó vadászhelyeket...megnézem azt.
Ja, már akartam kérdezni? Te/Ti solo- vagy open play-t játszotok inkább?
Ha solo play helyett az open-re megyek akkor előröl kell kezdeni, vagy viszek magammal mindent amit eddig elértem?
-
Janicsillagasz #8640 Gyere a Gami Musu rendszerbe, ott van egy Hazardous RES, szereld fel a hajódat Kill Warrant Scanner-el és lehet csapatni. Sokszor kapok 300.000-es ellenfeleket is! A legfinomabb csemege amikor egy Sidewinder vagy Eagle képén vigyorog egy 150.000-es csekk -
Janicsillagasz #8639 Mi van akkor ha a hullom nagyobb mint amennyit támogat az energiapajzsom?
Pl most a Vulture-om 1.155T és az energiapajzs max 1.013-at ír....
Vagy rosszul értelmezem a 414.6/1155T-t?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.11. 21:22:56 -
#8638 Nekem hiányzik róla a boost, így eléggé vigyázni kell a bolygóra szállásnál, főleg ilyen vékony pajzs mellett - érdemes gyakorolni még biztonságos környéken, és nagyon odafigyelni a gravitációra. Másrészt jelenleg úgy tudjuk nem kell fegyver és védelem a felfedezőutakhoz, így az a te döntésed, hogy mit viszel azokból (a raktér persze üresen nem foglal semmit). Scoopból a 7B bőven sok, és majdnem 60 millióval olcsóbb. Az AFMU-t be tudod egyáltalán kapcsolni ennyi energiával? Az azért elég sokat fogyaszt...
(hol veszed 85% kedvezménnyel a cuccokat? így egész olcsó :) ha a LYR árakat szeretnéd látni, akkor 15%-ot állíts be ) -
Kronos79 #8637 Határozottan jó lesz ez a mérnökösdi. Reggel beléptem bétára. Valamit reszeltek a dolgon, mert már négyet is ugrottam mielőtt beragadtam volna a hiperűrbe. Igaz utána már másodikra sikerült reprodukálni a dolgot. Az önmegsemmisítéssel azonban egyből a lakott zónában landol az ember.
Az első pofon a hal beszerzésnél ért. A netes halbeszerző helyeken nem volt hal, de egy videóban a srác Chango Dockon szerezte be az árut. Ott volt. Mindjárt a legközelebbi mérnökhöz mentem, aki a jelzés szerint a Sirius rendszerben tanyált. Aki még nem ment oda, ne is menjen. Nem ott van, hanem a Khun rendszerben. Én kb. egy órát próbálkoztam a Sirius rendszer egy szem bolygóján, legalább harmad magammal, mert négy komplexum van rajta és akkor még nem tudtam, hogy a navigációs kijelzőn egy anyacsavar a jelzés.
Az egy óra után kiléptem és jegeltem a dolgot délutánig. A délutáni műsor alkalmával előbb egy másik mérnököt akartam meglátogatni. Itt kiderült, hogy ebben a játékban is vannak olyan játékosok, akik nem tudják, hogy mire való a béta. Kiszed a csávó(Anacondával) SC-ből, majd kérdi, hogy mi az áru? Mondom hal. Adjam már neki a felét. Oké, hogy kalózkodunk(trollkodunk), mert eleme a játéknak, de a béta teszten talán az újításokat kellene tesztelni. Csendben jegyzem meg, hogy a fent említett állomás 4 ugrásra van ettől a rendszertől. Mellesleg ráfázott, mert valami bug folytán a délelőtt vásárolt halállomány délutánra "megrohadt" és eltűnt a raktérből. Biztos erős szaga volt már. :)
Végül elmentem a Khun rendszer 5. bolygójára és minden rossz emléket ellensúlyozott a csajszi. Én szentül hittem, hogy egy-egy tulajdonság változtatható és az valamilyen más tulajdonságra negatívan hat azt ennyi. De nem. Van elsődleges hatás, ami más eleve legalább két dologra hatással van. Ezek a hangolás során egy skálán változnak és kapnak egy értéket. Ezen kívül van másodlagos hatás és esetleg egy speciális hatás. A másodlagos is általában több dologra hat és ami a legjobb, esetenként az elsődleges hatás egy-két értékét is megváltoztatja. A speciális cuccot a pulse lasernél adta. Kaptam extraként hősebzést.
Viszont nem nagyon jött be, hogy a fegyvereket csak egyenként lehet tuningolni, csoportosan nem. Aztán elnézve a még zárt mérnököket, hiányolom az srv tuningot.
Az új hangok az állomásoknál nagyon jók lettek. Mondjuk a kis állomásokra is tolhattak volna valamit, mert az maradt régi, saját hajó hangos.
Bocs! Kicsit hosszú lett. -
Amergin #8636 Nem az én ötletem, hogy fuel scoop nélkül kell menni felfedezni, ha megnézed ez csak válasz volt egy felvetésre.
Én ezzel indulnék el, amit lesz hozzá elég pénzem. Ehhez mit szólsz? -
Max_Andaxin #8635 Basszus, ez a RailGun ilyen durva cucc...??? De mitől melegíti ennyire fel a hajót????
https://www.youtube.com/watch?v=jIsA9TJT52w
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.11. 20:33:22 -
#8634 Az első kanyarban fogysz ki az üzemanyagból, és ha felteszel egy scoopot, akkor a D-s powerplant miatt ropogósra sülsz tankolás közben :) Ha mégis feltöltenél, akkor ilyen méretű tankkal elég csak 2 egymás utáni nem fősoros csillagot kifognod, és telefonálhatsz a Fuel Ratsnek :)
Az ötlet jó, a kivitelezés egy kicsit hiányos :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.11. 20:21:12 -
Amergin #8633 Felfedezéshez nem kell boost -
Max_Andaxin #8632 No, összehoztam egy jó kis combo-t az Eagle-re. A legjobb 3C Bi-weave pajzs gen.+ 2D Hull Reinf.Pack.+Military Garde Composite Bulkhead. Csata alatt Max pötty a fegyverzeten, ha elkezdenek lőni, akkor hamar 3 pötty a SyS-re. Ha le is lövik a pajzsot tényleg hamar visszatölt, főleg ha van lehetőség elmenekülni vagy manővezerni...-:)...Így már azért van potenciál az Eagle ban. Köszi-Köszi-Köszi!
Persze amit lehet beruházok valami med.hajóra....Ez az Imperial Courier piszkálja nagyon a fantáziám.....-:) -
Max_Andaxin #8631 Nekem miért nem jönnek össze ilyenek????....ha én vadászgatok max. 5 számjegyű Bounti-kat tudok levadászni....még Anaconda-esetében is....Nálad meg azért van egy-két 6 számjegyűis-:D -
#8630 Nem lehet igaz, megint lesz meló, még mindig nem tudok nekiindulni: pajzson átlövő lézer a piton&FDL&kondára, FSD növelés a mélyűri ASP-re, de legalább nagyobbakat lehet ugrani -
#8629 Nem, van olyan mérnök, aki tud FSD-t módosítani - például ugrótávot növelni. Azóta már centizgettek rajta, és megvan az 50 fényéves "natúr" ugrótáv is, FSD boosttal 100 fényév felett vannak - ezzel tulajdonképpen elérhetővé válik néhány, most elérhetetlen rendszer is a galaxis legszélén. -
Janicsillagasz #8628 Nem vágom hogy lehet akkora ugrótáv.... még csontszárazon is éppen hogy csak eléri a 40Ly-t.... vagy a 49-es ugrás már FSD Boost lenne?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.11. 07:08:38 -
#8627 Engem ez fogott meg.Mint régen a kockásfüzetbe térképrajzolás, itt is van egy coriolis egy reddit,eddb és meg egy log program is nyitva.emellett füzetbe írom a jó hazres helyeket meg az érdekességeket.bár most a fenedivision egy kis időre behúzott,de szabira megyek és elindulok a felfedezőútra.igaz hogy nem lesz hatalmas de épp elég elsőnek.kitérővel cka 20.000 Ly lesz.heteket olvastam utána hogy érdemes menni, meg mi hogy mit.jelenleg Maia space lefolyójánál vagyok innen megyek balra a magtól számítva megnézek egy ködöt majd onnan végre elérem a zöld "toxic" bolygót. -
#8626 820m/s egy iEagle-ben:
És 49 fényéves ugrótáv egy Anacondában
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.11. 05:30:32 -
#8625 Ha https-en át nézed a coriolis oldalát (ott az oldal 2.0 béta verziója fut, míg sima http-n az 1.10), akkor ír feltöltési időket, de azok egyelőre nem teljesen megbízható adatok - azt olvastam nagyjából jól közelítik az értékeket, de majd a végleges 2.1 alapján tudják teljesen pontosan beírni az adatokat, főleg, hogy azok változni is fognak. -
#8624 Ja, hogy ott. Megvan. Köszi. -
Amergin #8623 Kiírja a pajzs visszatöltési és a teljes feltöltési idejét is. -
#8622 Amit linkeltél ott a coriolis főoldala jön be.
Megnézem majd, de egyenlőre nem találtam még olyan állomást, ahol lehet jó BI shieldet kapni (google-t nem túrtam még fel emiatt).
Most így néz ki a hajóm, sokat ezen fejleszteni már nem tudok, most gyűjtöm a pénzt valami nagyobb vasra (700K körül van a balance-om). Próbálgatom ezt a shield cell bank-ot is, de eddig csak egyszer kellett használnom, még nincs tapasztalatom vele :)
Viper_MkIV -
Amergin #8621 Ez itt a pajzs visszatöltés idejét is megadja. Én a harcolós hajóimra mindig Bi-weave pajzsot teszek fel, mert a pajzsot még úgyis lelövik néha, ha figyelek rá és ilyenkor én jobb szeretem, ha hamarabb van újra pajzsom.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.10. 22:43:09 -
Janicsillagasz #8620 Hmm.... nem is rossz egy alig fél órás RES vadászatért -
#8619 Sajnos az a játék alap működéséhez tartozik, akármennyire logikátlan is, hogy az NPC-k azonnal mind ráugranak a playerre. Pl hiába csak néhány lövés hiányzik neki a másik NPC ellenfél megsemmisítéséhez, és ezzel egy veszélyforrás végleges kiiktatása karnyújtásnyira van a számára, akkor is átáll ránk.
Egy kis hajó legtöbbször csak a saját súlycsoportja ellen lesz esélyes. Fel lehet páncélozni fullra, de mindez hiába ha egy komolyabb felszereltségű "tank" rádvillant a 2-3 db large beam lézerrel 2 km-ről, ott nincs mit manőverezni se, az egész annyit számít hogy nem 1.5 hanem 2.5 másodperc alatt porlasz el pajzsostul, hull reinforcementsestül. Természetesen nem a Harmless, Novice stb NPC-kről beszélek akik össze-vissza bénáznak és gyakorlatilag homokzsáknak, agyaggalambnak jók még anakondákban is.
Ha megnézel PvP harcokat, látszik hogy mindenki a 3 mozgékony medium hajót használja: Fer-de-Lance, Python és Federal Assault Ship, ezek az optimális vasak. Még a 4-es wingek is CSAK ilyenekből állnak össze, nincs olyan hogy "legyen az egyikünk Vulture mert az még jobban manőverez", mert pillanat alatt szétkapnák, egyszerűen kicsi, hamar elfüstölne. (Persze lehet megbeszéléses alapon Small csatákat is vívni.) -
#8618 Én még elég új vagyok ED-ban, annyira nincs kihegyezve a hajóm, hogy minden creditet ennyire megtervezve költsek el, egyenlőre pénzt gyűjtögetek és ismerkedek a különböző dolgokkal. A hajót is úgy fejlesztem, hogy válogatok a menüben, ami sokat javít és ára is jó, akkor ezt megveszem. A legtöbb esetben jól látható, hogy mi változik, és az nekem megéri-e. Ezzel a shield-el akadtam meg, mert nem tudtam, hogy mennyivel gyorsabb töltésért áldoznám be a pajzsot. A video sokat segített, köszi. -
#8617 Egyszerűbb, ha előre megtervezed, hogy mit szeretnél, és célirányosan veszed azt, ami kell (a mostani felfedező Clipperemet egész múlt héten reszelgettem esténként, aztán pénteken összevásároltam és útra keltem vele) :)
De valóban kevés az információ játékon belül, ezen sokat javítanak:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.10. 19:38:25 -
#8616 Köszi, a videók hasznosnak tűnnek valóban :)
coriolis.io-t ismerem, de azt hittem van egyszerűbb módszer, mint ki-be taszkolni és a weblapot csekkolni a vásárlás előtt. -
#8615 A pontos méreteket a coriolis.io-n láthatod, ha felrakod egy hajóra fent írja, hogy hány MJ-s a pajzs.
Ha leszedték, akkor egy ideig kikapcsolva marad, majd utána a SYStem beállításod alapján kezd el feltölteni, a Bi-Weave kb. másfélszer olyan gyorsan, ha kap elég energiát. példavideó, másik példavideó (egyikre se volt nehéz rákeresni)
A 2.1/1.6 ezért is lesz jó, mert sokkal pontosabb adatokat tudsz meg már a boltban :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.10. 19:12:23 -
#8614 Üdv. Arról nincs valahol infó, hogy ezek a BI pajzsok mennyivel kevesebbet bírnak, és mennyi idő alatt tölt újra? Amit vásárláskor ad infót, abból én még nem tudtam kiszámolni, hogy megéri-e nekem váltani erre? -
#8613 Nem sok, Master - a harmadik rang.
Nekem Buborékon belülre a kedvenc kis hajóm lett - egész tűrhetően ugrik, fürge, meg tudja magát védeni a három Medium hardpointtal, és piszok szép :) De nem olcsó. -
Max_Andaxin #8612 Ehez az Imperial Cuirer-hez milyen Rang kell??? Ez nagyon-nagyon.....hajó-:) -
#8611 Jól gondolod, a lőszeresek lényegesen kevesebbet fogyasztanak.
És azt is, hogy nincs olyan, hogy mindenre egyszerre jó hajó :)