23609
-
#8770 Amíg nem vagy powernél, addig nincs "enemy" státusz, csak "wanted".
Tudomásom szerint onnantól, hogy te valamelyik powerhez belépsz, minden más power felségterületén enemy vagy, és aki ahhoz a powerhez tartozik, az meg fog támadni. Ha nincs rajta amúgy bounty, akkor viszont ha visszalősz, az bűncselekmény, mert a helyi erők nem foglalkoznak a powerplay dolgaival ilyen szempontból :)
Az interdiction pedig helyből bűncselekmény, csak rendőrségnek "szabad" :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 10:50:44 -
Amergin #8769 Konkrétan a Pikum rendszerről van szó. Ha kilőttem volna azt a Vipert, akkor a Rushworth station lőtt volna rám, amikor dokkolni akartam volna. Mivel meglógtam (kiugrottam a rendszerből), így 10 perc múlva visszamehettem és úgy üdvözöltek, hogy "Greetings respected ally", mert hogy allied a státuszom velük, fizettem 300 credit büntetést (csak nem tudom miért ha nem én támadtam) és el volt intézve.
Na most ez valahogy nem áll össze a fejemben, tudniillik: amikor még nem léptem be semmilyen powerhez, akkor volt egy olyan tapasztalatom, hogy egy "enemy" (vörössel írta) státuszút kiszedtem hipertérből és elkezdtem lőni, ott is egyből wanted lettem.
Akkor most hogy is van? Ugyanazt csináltam, mint amit most csináltak velem.
Az egyik esetben én szegtem szabályt, nem a támadóm ééééééés.....
a második esetben is.
Ez milyen logika? -
#8768 Valószínűleg azért lettél Wanted, mert általuk irányított rendszerben voltatok, így ő volt "otthon" és te voltál "piros".
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 09:38:26 -
Amergin #8767 Tegnap Li-Yong Rui egyik rendszerében kiszed a hipertérből valami Viper. Nézem Li-Yong Rui-hoz tartozik, de nem vörössel írja, mint általában az ügynököket. Elkezd lőni (ő kezdte el!) ekkor visszalőttem és azonnal wanted lettem. Anyád!
A többi power ügynökeinél nálam eddig ilyen nem volt, vörössel írta a nevüket és lehetett rájuk lőni.
Lehet, hogy ez a #8760-ban leírtak miatt van
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.16. 09:37:13 -
#8766 A program neve: FRAPS, de van még a BandiCam is, ami jó - leglábbis úgy hallottam. -
Janicsillagasz #8765 Pedig 2db fix large beam-et használok. Persze nekem is elfogy az energiám, de addigra legalább már leszedem szinte bárminek a pajzsát. Milyen programmal készíted a felvételt? -
#8764 Nem mese, játékmechanika, amit egy történettel támasztanak alá - ahogy azt teszik minden játéknál (ezt hívják angolul lore-nak). A régi gyakorlatilag használhatatlan lenne multiplayer környezetben, így változtatni kellett dolgokon :)
És ki mondta, hogy egyik napról a másikra álltak át? Vissza a "meséhez" - Legalább 100, de inkább még több év telt el azóta, hogy utoljára thargoidokat látott 1 nagyon szűk csoporton kívül bárki (az FFE 3250-ben játszódik, és akkor is már csak iskolai tananyag a thargoid háború, ami a 2800-as évek végén kezdődött), és legalább a witchspace felfedezése óta dolgoznak azon, hogy valami olyan módszert találjanak a nagyobb távolságok legyőzésére, ami egyrészt biztonságos (nem vesznek egy hajók ugrás közben, meg érkeznek tök máshova, mint indultak), másrészt működik csillagrendszereken belül, és nem kell hónapokat-éveket tölteni hibernációban hozzá (a Frontier/FFE "időgyorsítása" erről szólt). És mivel az Alcubierre meghajtás elvileg létezhet, így egy megfelelő jelöltnek tűnik egy mai, multiplayer játékhoz, amit a játékban olyan széles körben tudnak alkalmazni, hogy a kisebb méretű hajóknál teljesen átvette a veszélyes witchspace meghajtás helyét.
400 éve (thargoid háborúk) a Földön a Harmincéves háború volt, amikor megjelentek az elöltöltős puskák.
100 éve a Földön ilyen repülők voltak a Föld egén, 50 éve ilyenek. Azóta történt egy és más, ma itt tartunk :)
Csak a felhasznált anyagokat és a technológiát nézve az 50-100 éves "mese habbal", ami az Elite-ben történt egyik részről a másikra úgy vélem bőven belefér :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.16. 06:23:21 -
#8763 Jaigen, tényleg, bocs, tévedtem a tankolást illetően. Viszont a változtatásokhoz persze mindig ki van találva valami mese habbal. Talán azt is tudod, hirtelen miért váltott az összes gyár és szerviz 3299 dec 31-én éjfélkor (vagy mikor) pl a 4 tonnás halmozható pajzsgenerátorokról erre az ABCE-1234 stb rendszerre..? MESE. -
#8762 Noh megint egy pàr pillanatra visszatértem, orion és környéki ködöket látogattam meg, visszafelé beugrottam a buborékba, leadtam a szerzeményeket, és végre megkapta a diamond expom az utolso fejlesztéseket, igy már 36ot ugrok kb 200as hatótávval, ugyhogy mostmàr tényleg iràny a great annhilator meg sag a, közben az utba eső neutronmezőn elleszek egy darabig szerintem. :) -
#8761 Ez érdekes, mert pl. a Federal Dropship-en van 4 medium meg 1 large fegyver, és valahogy nem ütött akkorát, mint a Vulture 2 large fegyvere. Lehet stílusfüggő, nem tudom. -
Amergin #8760 Érdekes, hogy minden power HQ rendszere a neki megfelelő szövetséghez tartozik (imperial, alliance, federation és independent) KIVÉVE Li-Yong Rui, aki annak ellenére, hogy independent, mégis Federation rendszerben van a HQ-ja.
Gondolom ez így rendben van, csak nem értem, hogy miért. -
#8759 Az első Elite-ben is már lehetett a csillagokból tankolni, és a Frontier / FFE-ben is. A régi (sima és military) driveok pedig nem tűntek el, csak mivel veszélyesek és csillagrendszeren belül használhatatlanok, ráadásképp azok miatt akadtak ránk a Thargoidok, ezért már alig vannak használatban - a Capital shipek még mindig a régi Witchspace alapú meghajtókat használják, és most a Jaques is azzal fog ugrani. Az új FSD alapú meghajtók szépen átvették a helyüket, de ezeket még nem tudják elég nagy méretben gyártani. -
Max_Andaxin #8758 ..."mintha csak átkerültünk volna egy párhuzamos alternatív dimenzióba"...ne máááááááááá'...éppen a Fringe (Rejtélyt) nézem.... -
#8757 Ott CSAK a gázóriásoknál lehetett tankolni, ezt a Stargate Universe-es Destiny-féle csillagtankolást is varázsütésre fedezték fel mint az FSD-t, csak hogy lehessen MMO-t csinálni, és a régi módszer "meglepő" módon eltűnt a military drive-okkal meg az egész addigi felszerelésrendszerrel együtt mintha csak átkerültünk volna egy párhuzamos alternatív dimenzióba -
Max_Andaxin #8756 ...akkor jó lesz, ha nekifekszem ezeknek....vagy egyáltalán keresek ilyeneket...mert eddig még nem is találkoztam hasonlókkal...vagy csak nem figyeltem!... -
Max_Andaxin #8755 -
#8754 #8208 -
#8753 Pontosítok: az semmit nem dob hozzá a birodalmi ranghoz. -
Max_Andaxin #8752 Írtad, hogy Master kell, hozzá! De az tuti nincs meg nekem....és igazánól nem is nagyon tudom, hogy miként tudok lépni a ranglétrán. a jobb hud panelen a harci résznél van most "NOVICE"...a többi meg csak alap. A "buletin bordos" küldetéseknél lévőknél, vagy valami speckó dolok kell hozzá???
Mert úgy látom az "önkéntes" rendörködés az nem dob annyit rajta.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.15. 19:29:51 -
#8751 Lehetett, és most is benne van a tervekben, hogy a gázóriásokba bele lehessen repülni. Még az alfa előtti "fejlesztgetünk" videók között van szó róla - már akkor is említik is. A légmozgások (viharok, villámlás, stb.), átjárható felhők modellezése úgy, hogy ne szakadjon bele a gép nem egyszerű feladvány.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.15. 19:18:55 -
Amergin #8750 Vajon az óriásbolygóknál miért nem lehet tankolni? Azok közt is van, ami full hidrogén...ráadásul ez nem plazma, mint a csillagok felső légköre, hanem molekuláris.
A Frontierben úgy dereng nekem, hogy lehetett tankolni ott is.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.15. 19:10:36 -
#8749 A birodalmi rangod megvan hozzá? -
Max_Andaxin #8748 Mondjuk, hogy ha 2 van fent ugye a laser-ből...???.
Emiatt kicsit elpártoltam a Vulture-tól. Kicsit kevésnek érzem a 2 helyet.
Nekem az EAGLE-n ' Beam Laser van fent. 8.8 MW-s Power Plant van...Ha 3 pötty van a Weapn-on akkor szinte folyamatosan nyomhatom a beam-ot...nem fogy el az energia!!!...4 pöttynél már mondjuk igen, de hamar újra törlt. -
Max_Andaxin #8747 -
Max_Andaxin #8746 Óhhh jóóó megvan!!! Én voltam a balfék.... Nem vettem figyelembe, hogy Meg kell adni, hogy vagyok és hogy milyen távolságra keressen.....Már találtam is egy helyet 49 Ly-ra a jelenlegi poziciómtól. Akkor már csak 7 Milla kell, hogy olyan legyem amilyennek én megálmodtam.
Azért ez olyan mint az autópiac.
A fapadost megkapod olcsón, de az extrákért komoly felárat kell perkálni! Nem ban ez a hajó megérni...márcsak a formálya miatt is!!!-:D -
#8745 A birodalmi rendszerek között már a közepes méretűekben is van pedig... -
#8744 A maximum van rajta mindegyikből.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.15. 17:35:41 -
Max_Andaxin #8743 Nem akarok hülyeséget mondani, de nem kellene egy erősebb erőmű (Power Plan) - nem csak a Power Dist. - is a hajódra? -
Max_Andaxin #8742 ..igen tudom! Viszont nem hoz ki egyetlen egy rendszert sem, ahol tudnék venni.... -
#8741 Hát nem tudom Jani neked hogy jön össze, de nekem még a Burst Laser (2 x E3-as Large Burst Laser) is piszok gyorsan lemeríti a rendszert. A Python-nak még a pajzsát sem tudom lelőni, és máris rinyál nekem, hogy thermal overload. Szóval vagy nem Large Beam-et használsz, vagy nem értem az egészet Vagy én vagyok béna - bár próbáltam a Power Disrt.-ból a legjobbat megvenni rá, ennyi a max ha jól tudom.
(Első percet lehet ugrani nyugodtan, az csak a modulok miatt hagytam benne - és bocs az ideges hajómozgásért, ugye a Joy jobb kezes, én meg bal, szóval most tanulom ezt az egészet...)
-
Janicsillagasz #8740 Ezért gyere segíteni :D Most is nem merek belekötni senkibe mert 3-as wingekben vannak :DDD -
Janicsillagasz #8739 Nem is tudtam hogy még snooker játékosok is játszanak ezzel :D -
#8738 #8584 -ben már válaszoltam erre a kérdésedre.
A Horizons játékosok ugyanazon a térképen játszanak, mint a többiek.
Van szerkesztés és hozzászólás törlése gomb is a fórumon a hozzászólásod fejlécében, 5 percig.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.15. 11:57:37 -
Max_Andaxin #8737 Uh Dupla -
Max_Andaxin #8736 Hát...Nekem a Horisons van fent. Ahogy olvastam neked meg az alap? Ez nem okoz zavart az "erőben"?...oda tartok de 170 fényévre vagyok jelenleg!-:D
-
Max_Andaxin #8735 -:) Szééééééééép(ek)!! HOL TUDOK iMERIAL Couirer-t venni?????? -
#8734 Uhhh basszus.... -
Janicsillagasz #8733 Na hát ilyen nincs.... már 6 millió bounty-t kapartam össze, mikor megtámadtam egy Viper mkIII +Imperial Clipper kombót.... amíg a clippert lőttem, addig a viper kilőtte a PP-met.... nem bírtam csinálni semmit, mire újrabootolt volna a rendszer addigra kipukkantam.... ennyit a 6 millió Cr-ről... -
Janicsillagasz #8732 Na mikor jössz a Gami Musu rendszerbe harcolni? -
#8731 Adj neki időt, gyakorolj vele (józanul) pár órát, ki kell tapasztalni. Nekem is idő kellett míg megszerettem, azóta tisztán pulse lézer van a hajóimon, semmi más, nem vergődök lőszerekkel. :)