23609
1418743729.jpg
  • Dzsini
    Imperial Eagle, Viper, Viper IV vagy Cobra III, Diamondback Scout és végül a Vulture - harci hajók között ezek a hasznos továbblépések, amelyiket a zsebed engedi (esetleg az Imperial Courier, ha a birodalomhoz behaverkodsz)

És persze ne köss bele nálad sokkal nagyobb ellenfelekbe, csak társasággal együtt - keress Resource Extraction Site-okat, és ott vadássz a bányászokat zargató rosszfiúkra. Egy Kill Warrant Scannerrel felszerelkezve igen jó summát lehet összeszedni elég gyorsan.
  • Max_Andaxin
    Illetve, ha az ADDER-t veszem alapúl, milyen úton tudnám azzal viszonylag "hamar" növelni a jelenlegi szűkös krdit mennyiségem???
    Jelenleg az LHS 3447-rendszerben vagyok.....
  • Max_Andaxin
    Üdv Mindenkinek!
    Csupán pár napja kezdem bele ebbe a őrületbe, alíg van 40 óra játékom benne, viszon egynlőre nagyon tetszik.
    Szeretnék pár jó tanácsok a tapasztal "kollégáktól".
    Pl: Nekem nagyon tetszik az EAGLE. Kimondottan jól is megy vele a "légi" harc. Viszont ezt csak addig tudom elmondani, amíg nem tud rámfordulni az ellen, mert akkor a gyengusz páncél, meg a minmál pajzs hamar elfogy. Érdemes kimaxolszi ezt a kis "pimaszt" vagy hagyjam és minél hamarabb térjek át egy keményebb gépre? (a Vulture ami még közel áll hozzám, de az még jó messze van - már kreditben - Tőlem!
    2. hajónak egy ADDER-t vettem....azt most még nemtom mire orientáljam. Bányászni nem akarok...az nem jön be. A fejvadászkodás, meg az önkétes rendörködés igen. Plusz én csatkakoztam Zachary Hudson-hoz is...szóval csata orientált vagyok.
    MIlyen specifikációt ajánlanátok az EAGLE-re, amivel fel tudom venni a harcot magasabb TIER-ű hajók ellen is???
    Előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.06. 17:26:06
  • s_andras
    Ok, rohan az idő... Hogyisvolt...akkor két hétig CTF-eztem, majd másfél-két hónapig a supporttal leveleztem mert többé sosem talált meccset. Ezután jött egy-két hónap Fallout4 :) majd az igazi arénázás április végéig: nagyjából stimmel
  • Roger6
    Ja értem, okés, köszi az infót!
  • Dzsini
    Előfordul, de nem szabály, hogy felrobban - előtte az volt.
    - Changed how powerplant damage is handled - small chance of instant destruction, otherwise malfunctions and halved power output

- Powerplant damage changes - rather than going critical when badly damaged they will drop into a limp-home state and provide 50% emergency power. If the power plant continues to take damage (past a threshold) there is still a chance they will fail critically and take out the ship. The Reboot/Repair sequence is now able to repair powerplants to restore full functionality
  • Roger6
    Most nem értem egészen miről van szó. Nekem tegnap is robban hajó PP kilövése után 60% hullban.
  • Dzsini
    Pont az 1.4 (CQC) patchnél változtatták meg, múlt október elején :) Szinte napra pontosan 7 hónap.
  • s_andras
    Biztos, nem sok az a 6+ hónap? Ennél kicsit azért rövidebb ideig estem ki a főjátékból a CQC-agonizálás miatt, és előtte sem tűnt fel..
    Azt a hajunkra kenhetjük hogy szabad préda, ha egy nagy dög bálna anakondáról ugyanúgy le kell lőni a 100% hullját. Mennyire király volt kisebészkedni a PP-t, volt hogy 70+% hullal vitte magával az egészet... Régi szép idők..
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.05.06. 11:21:12
  • Dzsini
    Több, mint fél éve :) Leállt (és nem felrobbantott) PP-vel gyakorlatilag mozgásképtelen marad a hajó, úgyhogy szabad préda.

Viccesek ezek a hisztirohamok, tele lesz velük az internet amikor kijön a 2.1/1.6 :)
  • s_andras
    ....miaf... a Power Plant kilövése mióta nem robBANTJA FEL AZ EGÉSZ HAJÓT?!?!?! Ez volt az egyik igazán logikus, értelmes, és főleg hasznos dolog a kevés közül... gratula
  • TokraFan
    Brutál jól néz ki a moon ring, jégmezők!
  • Dzsini
    egyik élő stream a sokból
  • Janicsillagasz
    Telhetne már idő.... húzzunk haza a melóból és üljünk a gép elé
    Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.05. 18:51:28
  • Dzsini
    Nem hirdettek új lehetőséget, ha benne voltál a 2.0-nál (akkor lehetett utoljára lifetime passt venni, ami bétával együtt járt), akkor most is benne vagy, ha nem, nem.
  • Luciferkee
    Valahogy még hozzálehet jutni a betahoz?
  • Dzsini
    első Béta changelog
  • Dzsini
    Ha minden jól megy holnaptól tele lesznek a fórumok, a twitch és a youtube az első tapasztalatokkal, és onnantól kezdődik több hétnyi hangolás a reakciók alapján.
  • s_andras
    Na az nekem sem tetszik. Már előre látom azt amikor tépem a hajam mert a nagy nehezen összegürizett fejlesztés kihozza a legnagyobb tömegnövekedést és a legkisebb pozitív hatást.. Jobb lenne egy olyan rendszer - ha már muszáj volt beleerőltetni a "változatosságot" -, hogy adott fix pontszámot oszt szét a különböző tulajdonságok között, mint pl bizonyos szerepjátékok karaktergenerálásánál. Így nem lehetnének (túl) nagy pofáraesések.
  • Dzsini
    Nem csak neked (kedvencem az "Elite Dangerous Diablo III Edition"), de ezért van a béta, hogy kiderüljön, hogy problémás-e, vagy igazából "csak" ad egy kis változatosságot, és biztosítja, hogy azonosan felszerelt hajók se lesznek teljesen egyformák - az egyik 2-3 lövéssel hamarabb beindul, a másik kicsit messzebb lő, a harmadik hajtómű pár fényévvel többet ugrik ugyanannyi üzemanyagból, stb.
    A határokat nézve mondjuk egy fegyveren 15-25% sebzésnövekedést hoz egy upgrade - gondolom az a cél, hogy a legrosszabb eset is legyen egész jó, és a legjobb se legyen túl sok. Sok munka kell hozzájuk, tehát még a minimum is érezhető lesz. Aki pedig rengeteg időt és forrást öl bele, az se biztos, hogy minden szempontból túl hatékony cuccokat tud összeszedni, csak az öt pontos változatokkal a legjobb esélyeket adja meg magának.

A rulettkerék meg a speciális hatásokért elég komoly hangolást igényel majd, és később is tudnak változtatni rajta, ha még a béta részei után is kiderül, hogy valami túl sok lett.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.05. 14:08:02
  • TokraFan
    Nézegettem a streamet, minden nagyon jó meg szép, csak ezzel a roulette-kerekes, szerencsére épülő megoldással vannak fenntartásaim.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.05.05. 13:59:01
  • s_andras
    Simán, de erről jut eszembe hogy nekem a bolygókon néha nem elég a 8 GB ram, ha ki van kapcsolva a virtuális memória. Ami azért meredek, mert SEMMILYEN program ne fogyasszon el 8 gigát, legyen szíves. Lehet hogy valamelyik frissítéssel megint visszatért a memory leak, ami már korábban egyszer hazavágta az egész vindózomat..?
  • Dzsini
    Nem lesz gond, pár másodpercekkel többet kell várnod a rendszertérképnél meg ilyesmi, de addig nem fog feltűnni, amíg nem cseréled le a gépet valami vadállatra :)

Ha nem sürgős, és szűk a pénztárca akkor várj egy kicsit vele, 1-2 hónapon belül kijön az első nagy frissítés a Horizons-hoz (ez a season pass), és akkor könnyen lehet, hogy kicsit akciózzák majd az alapot is, és a kiegészítőt is. Vagy ha az űrcsatázás a lényeg, akkor vedd meg csak az Arénát, azzal el tudsz lövöldözni addig (és meglátod, mennyire kényelmesen fut a gépeden). Ha később megveszed a teljest, akkor az Aréna árát beleszámítják.
  • Janicsillagasz
    Nekem 2 magos 1.96-os procim van, GTX450-es vidikari, 8gb ram és high-on lagg nélkül viszi a játékot! (Amikor belépek a hipertérbe akkor 1-2 másodperces lagg jelenik meg de ennyi...)
    De a legnagyobb problémámat a monitor okozza.... valahogy nem olyan jó a "térlátvány" egy kis 22"-es téglában :'(
    Jobb lenne egy 28-30" körüli UHD :P
    Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.05. 08:51:42
  • kipeti
    Köszönöm!
    Akkor a proci se lesz probléma? Mert a steamen quad core-t írtak. Tudom hogy a minimum amit leírnak nem mindíg pontosan a minimum lehet alá i menni. Csak az ára miatt kérdezem elég vaskos és a reuniont már kicsit meg untam :)
  • Dzsini
    Bőségesen, egy GTX750Ti (nem a sima) elég az űrben az 1080p@60-hoz highon, úgyhogy egy picit visszavéve (és még low-on is nagyon szép a játék) rendben leszel vele.
    Én márciusig egy i5 430M-el 4giga memóriával és egy mobil radeon 5650-el játszottam gond nélkül.
  • Roger6
    Hm... hát így War után a RES egy könnyű esti séta az oviban.
  • kipeti
    Sziasztok szerintetek ezzel a configgal neki kezdhetek a játéknak?

Amd athalon 5000B dual core 2.6GHz
    8gb ram
    NVidia GTX750
  • Gundark 1 1
    Háát.. Mint mondtam az Oipuchit toljuk. Kilövök jó pár hajót, anakondával azért nem egy nagy kihívás. Még nem toltam egy órát a csatát mert kifogy a lőszer az ágyúkból.. Kb 300 vouchert szedtem össze. Persze ez függ attól hogy milyen hajók vannak ott. Persze a 100% meglehet, de azért elég komolyan kell tolni hogy 10.000 merit összejöjjön. Most éppen a pitont viszem. Jó hajó az :) Full A, és van benne élet. Az anakonda mindenben kiváló, kereskedelemre háborúra, pl most találtam egy rendszert amiben imperial slave-ket véve, 8 fényévvel arrébb 4100at keresek tonnánként. Majd két millió egy kör. Csináltam kettőt. De nem élvezem és ez a gond :) A robigo ilyen szempontból sokkal jobb noha, nem keresek többet vele órára lebontva. Sőt. valószínűleg kevesebbet. Meg az is a bajom hogy már jó néhány kisebb küldit buktam (1-2 millió) mert a kondával nem tudok dokkolni kis helyekre. Szóval konda pihen, és carpe diem van :)
  • Dzsini
    Akik másoknak dolgoznak, azok neked ugranak - ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy több NPC fog betámadni.
    Ha bárhol is hostile vagy, az igazából nem jelent sokat, morogva fogadnak, és nem működik az automata dokkoló.
  • Amergin
    Az, hogy egy adott hatalomnak dolgozva (powerplay) kinél vagyok hostile, az hogy dől el? Vagy minden power automatice hostile lesz, vagy hogy van ez?
    És miben nyilvánul meg, hogy hostile vagyok? Mert Arissának dolgozva Li-Yong Rui űrállomására simán engedett dokkolni és nem bántottak, pedig ott hostile vagyok.
    Valahogy zavaros ez még nekem...
  • s_andras
    Amelyik hatalomnak harccal kell szolgálni, oda kiváló.
  • Dzsini
    Új, Squadron festéscsomagok a Storeban.
  • Dzsini
    Igazából örülök, hogy semmi vágyakozás nincs bennem se a Cutter se más, sokszázmilliós hajó elérésére, mert így már most rég csak azokat a feladatokat csinálom, amik tetszenek, nem azokat, amik sok pénzt hoznak :)

Ahogy a livestreamet láttam úgyis lesz bőven sakkoznivaló mire az ember a mérnökök kedvébe kerül, és megtalálja a neki való modulokat, fejlesztéseket... emellé még ha pénzt is kéne harácsolni, mint az óriáscsatahajósoknak ;)
  • Janicsillagasz
    Akkor a harcos Vulture-om bőven elég ehhez?
  • s_andras
    De-de-de!, az is jó tapasztalat lehet ebből a szempontból, mert ahogy nézem, nála is ugyanolyan értékek vannak: 5-ös szinten +100% bounty payout! Mennyit hoz a konyhára, ha egy órányit aprítasz? Mondjuk elvileg könnyű kiszámolni, mert 2x annyi mint normál esetben, csak sosem lehet tudni hogy egy neten talált info nem avult-e már el, nem nerfelték-e le a po:tsbe.. Ugyanis olyanokat olvastam hogy bizonyos helyeken minimum 40M/óra jön össze, az meg a jelenlegi kényelmetlen Robigozásnak alsó hangon is a kétszerese.
    (Arissát csak azért szeretném jobban, mert legalább őszinte birodalmi, és attól az Uncle Sam-karikatúrától borsózik a hátam )
  • Dzsini
    Nem szükséges, de nem kell elvárni, hogy 5. rangon legyél, ha mondjuk egy Eagle-el apró feladatokat látsz el.
  • Janicsillagasz
    Van egy olyan sejtésem hogy a powerplay-kedéshez már valami "jobb" hajó szükséges?
  • Gundark 1 1
    Sajnos nem. Az öregnek Hudsonnak dolgozom :) Engem megvett az egyik mottójával : nem mi lövünk először, de mi lövünk utoljára :) Egyébként jó szórakozás a PP, de tényleg foglalkozni kell vele. Most éppen a 26 Opiuchit "demokratizáljuk". Katonai csapásokat hajtunk végre a lázadók.. ellenségek.. partizánok.. a franc tudja odamegyünk és aki piros szétlőjük na.
  • s_andras
    Nekem van a pitonomon és az anakondámon is :) Csak annyit melóztam neki, hogy ezek meglegyenek. Ezeken kívül nem is tudom hogy van-e más hajó, aminél van értelme. A generátor nem bírja. (Persze mindez a (majdnem) full A-s kiszerelésekre vonatkozik csak Beam tehát lőszer nélküli legütősebb fegyverekkel, tehát ami a lehető legtöbb energiát zabálja.)