ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A turret automatikusan tüzel, nem te lősz vele.
Felraktam a hajómra csak turretes fegyvereket , de nem akarnak működni.Vki tudja mi lehet a gond ? Aktíválni kell őket ?
Hiába nyomom a tűz gombot, nem reagál.Pedig be van llítva a fire groupsban.
Úgy néz ki működik a módszered, köszi.
Kalibráld be úgy, hogy nem húzod teljesen ütközésig sem előre, sem hátra, és a probléma megszűnik.
Szuperül megcsinálták a hajó irányítását Joyokkal, egy baja van hogy néha elkalibrálódik belépéskor, átmegy mondjuk a throttle kar negatívba vagyis nem lassít hanem kilő tolatva, pedig forward only-n van.
Nem kell ahhoz python. Elég egy fullos viper és egy kis repülési gyakorlat.

Hát én most pont azért hajtok a Pythonra, hogy biztosan ki tudjam lőni a 180k-s elleneket is.
Természetesen wanted leszel amit tüzelni kezdesz egy ártatlan hajóra valamelyik állam hivatalos területén.
Azt mondjuk hozzá lehet tenni hogy adott rendszeren belül is az egyes állomásoknak megvan a saját privát területe, tehát találhatsz anarchy űrt akár valamelyik állam területén belül is - mindig figyeld a hudot cirkálás közben, ott jelzi hogy ahol éppen vagy az milyen terület. Más kérdés hogy szerintem nem éri meg ilyen helyen ezzel foglalkozni. Én sem vállaltam még el ilyen küldit.
Ugyanakkor azt hozzá kell tenni, hogy kalózirtós küldik vállalásakor minden esetben lehet találni USSben olyan hajót ami ellenajánlatot tesz (vagy hogy add fel a küldit és fizet érte, vagy pedig hogy a megbízódat írtsd). Gondolom a kereskedő/fejvadászírtó küldiknél is ugyanúgy megvan ez. Tehát gyakorlatilag bármelyik harci küldetéssel tudsz ugyanannál a factionnál jó pontot szerezni, csak éppen... szerintem nem éri meg szándékosan időt pazarolni így, mert enélkül is hamar ally leszel, fizetni meg szánalmasan fizetnek a kill küldik - inkább csak némi bónuszmaniként éri meg felvenni a kalózirtósakat ha lőni megy az ember.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.30. 21:33:52
Szerintem ha anarchy rendszerben USS-ben ölöd őket, akkor nem leszel wanted, de ezeket a küldiket általában kalóz-corpok adják, még egyszer sem akartam ilyet elvállalni..
na végre van 150 K-m, viszont van a játékban egy nagy bug, ha véletlenül bele lősz egy clean hajóba, vagy rendőrbe wanted leszel, de valamiért nem engedi kifizetni a büntetést. Ezután kiléptem a játékból és utána vissza és lás csodát eltűnt a wanted, na ezt most én nem értem.
Volna egy kérdésem is milyen küldi az amikor kereskedőket kell ölni? Nem leszek tőle wantedos?
Én is bevásároltam, parlagon hever az x52-m lábkormánnyal, gázkarral, fejkövetővel. Kicsit pihentetem a repszimeket adok egy esélyt ennek a gamenak is. Hátha később kinövi magát komolyabbra, gondolok itt az online részre. Ha nem akkor is pár 100 órát el lehet nyűglődni vele.
yesname
Na ez viszont óriási gond, hiszen nincs ami ösztönözzön minden játékost, hogy mindent open-ben csináljon. Ennek nagyon nem örülök.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
No ez jelenlegi szabályok és lehetőségek szerint nem gond. Örülök neki.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Megbocsáss, de én tényeket írtam csak leírtam néhány konkrét tényt. Ez mitől kötekedés?

De ha már itt tartunk, még két apróság :

Tapasztalatom szerint azokat a hajókat amik nem kezdtek el scannelni, nem számolja bele a küldetésnél kalózként - hiába wantedek és lövöd ki őket. Éppen úgy ahogyan amíg végig nem fut az alap "scan" ami után kijelzi a helyi státuszát, addig minden hajót cleannek vesz a progi és ha így rálősz, kapod is a wanted statuszt, hiába van egyébként rajta akár százezres fejpénz is.
A második apróság pedig az hogy MINDEN hajó amit megközelítesz, aktiválni fogja a fegyverét. Ha kalóz, ha fejvadász, ha rendőr, ha kereskedő...

"Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád?"

Nagyon egyszerűen. Ugyanis mint írtam, a kalózok MINDEN ALKALOMMAL dumálnak amikor elkezdenek scannelni ill. amikor befejezik azt. Azt a hihetetlen taktikát alkalmazom hogy elolvasom hogy mit írnak. 😄
Jeffjohnson
Hi Micheal

I know you said that solo/group and open will always use the same universe, can you also say that there will be no specific perks in playing in one mode over another? i.e bigger profit from trading in open or bigger bounties?

None are planned at the moment.

Michael

Pedig ennek örültem volna. Veszély/jutalom így nincs arányban. Erre is csak azt lehet mondani, hogy ez van...

Jeffjohnson
Will at any time solo and private group play be separated into a different universe/database from open play? It's kind of cheap that you can be safe from many things in solo, like player blockades and so on, and still affect the same universe.

No.

Michael

Kár érte de ez van.

elite
Köszi!
Akkor hamarosan újabb commanderrel fog bővülni a galaxis. 😊

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Moby
Fut. Nincs nagy gépigénye, egy rövid ideig nyomtam én is 660-on, és teljesen jól ment.

Adversus solem ne loquitor

elite
Sziasztok,
Gépem: Core2Quad Q6600@3GHz, 4 giga ram, GTX660oc(2G😎.
Azt tudom, hogy ezzel elérem a minimálisan ajánlott konfigot, de tényleg futna ezen rendesen a játék?
Nagyon rossz hogy nincs demo, amivel kipróbálhatnám.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

ha hibázik az ellen a drágábbnál nagyobb csíkot kapsz😛
Meg lehet különböztetni a kalózokat. VAn rajtuk szép kalóz festés. 😉

picket
Ha nem tudod mit olvasol, akkor ne reagálj rá!

Tharus: "Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be?"
picket : "Azt nem tudhatod, hogy melyik szkennel..."
traz75: "Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni..."

Ha csak annyit írtál volna, hogy onnan tudni, hogy miket szövegel, az igaz, és értelmes kiegészítése lenne a hozzászólásomnak értelmes információval. Én a kérdésre reagáltam, te kötekedtél.
Ami nálam kimaradt, hogy én nem várom meg, hogy a kalóz szkennelgessen, mert akkor befonom a szemöldököm mire megtalálom őket, ezért olyan tippet írtam, hogy hogyan lehet gyorsabban megtalálni. Ez tényleg kimaradt, de ettől nem félrevezető, hanem hiányos.
Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád? Szóval a tiedre mondom, hogy "ez a post egyszerűen félrevezető".

ಥ_ಥ

picket
Lelassítasz.

ಥ_ಥ

Bocs a hülye kérdésért, de mi a lényegi különbség az interdiction-ok között?
Használtam 300k-s verziót, aztán kipróbáltam a 870k-sat, de semmi érdemi különbséget nem tapasztaltam, sem kis hajó(pl viper) kiszedésénél, sem t9, vagy pythonnál. (mondjuk kondával még nem próbáltam, ott inkább csak " kezit csókólom, anakonda bácsi" felkiáltással hussanok valamerre nagyon más felé
Köszönöm. Használom a toolt. Az az igazság hogy a mostani kétugrásos 1020/1040-es utamat nem adom fel, csak ha utamba akad a tuti. Még csak Cobrám van, azt maxolom trade-re. Aztán gyűjtök a Type6-ra. Azt megveszem, lerakom naftalinba, aztán a Cobrát maxolva harcra durrogatok egyet.
danone
Az elmúlt héten 6070-ért vettem a Performance Enhancert és ugyanannál a bolygónál volt luxury trater. Oda vissza 6 perc volt ugrás nélkül, akárhogy számolom megéri.

Aki még nem jött rá hogy kell, annak leírom:
EZEN AZ OLDALON a Search menüben beállítod, hogy olyan állomást keresel 150 LY-en belül, ahol árulják. Csoportosítsd ár szerint, és a játék térképén kezd el nézegetni, hogy az adott rendszeren belül az ADOTT ÁLLOMÁSON van-e economy BOOM (ha rámész az állomásra, a bal oldali sávban írja). Ha van, irány oda, és reménykedj hogy van ott trader és közel.

Ha az economy boom-nak vége, elmennek a trader-ek is.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 18:26:45
Hogy fogadom el az Interdiction-t?
Köszönöm a tippeket😊
De, tényleg lehetne a játékban valami olyan ami megkülönbözteti a kalózokat, mert múltkor véletlenül egy lövést belelőttem egy rendőr hajóba a nagy harc közben és egyből 300CR wantedet tettek rám és lőttek mint állat. 4%-al értem be egy űrállomásra.
Ez a post egyszerűen félrevezető.
Először is kezdjük azzal, hogy a fejvadászok nem scannelik le a cargot, mert őket nem érdekli hogy mit szállítasz. Ők csak kill warrant scannelnek.
A kalózok nem használnak KWSt, őket kizárólag a cargo érdekli. A zsaruk scannelik mindkettőt, érthető okból kifolyólag...
Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni, ugyanis még írkál is neked a comm csatornán félreérthetetlen szövegeket a scan megkezdésekor is, meg amikor befejezte akkor is.
Belarsuk rendszerben vagyok, itt kb. 2.5 millió jön Type-7-el óránként.
Télleg rohadt unalmas, dehát húzom az igát a Pythonomért...
Beta Sculptoris miatt volt nagy biznisz. 6000 körül lehetett venni az állomáson és ugye 7500-ért vették. Az állomástól a traderek meg 10 másodpercnyire voltak supercruiseal, úgy hogy még lassítanod sem kellett. Type 7 el összeszedtem óránként 4 millát. Csak geci unalmas, és akkor még finoman fejeztem ki magam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nagy biznisz az csak tudni kell mikor éri meg. 6600ért veszed akkor még jo hogy nem éri meg. Találj egy helyet ahol 6200 vagy az alatt tudod venni a luxory pont legyen olyan max 5-6Ls re (ne égitest mögött) és egy anakondával máris megvan a 10millio / óra haszon. Tapasztalatbol mondom.

Írták többen, hogy a luxury trade mekkora biznisz. Hát, nekem nem az. Eddig kb. 6600-ért vettem a Performance Enhancert, és kb. 7500-at adtak érte. Ráadásul nincsen visszaúton haszon. Ennél sokkal jobb egy ezres libikóka.
Tuvok
Amennyire tudom a Seeking Luxuries trader-ek jelenleg csak Performance Enhancer-t keresnek, amit High Tech állomások árulnak, ergo csak olyan rendszerben éri meg ezekkel kereskedni, ahol mindkettő együtt van. Olyan hely meg nincs sok (és a traderek időnként állítólag el is mennek).

Miért nem kapok soha Navy-s küldetéseket, vagy bármit, ami a rankingot növelné? Federation állomáson vagyok, jelenleg egy elérhető küldetés sincs, nemhogy Navy... (Recruit vagyok a Federation-nél) Van esetleg olyan hely, ahol ilyeneket gyakran lehet csinálni?

hát a fórumnak pont ez a lényege, ha valakit fáraszt, akkor nem válaszol rá...
valamennyi angol megvan, de azért soxor nehéz kihámozni az egymással ellentétes infót angolul, inkább egyszerűbb rákérdezni magyarul
ha terhelek valakit, bocsi
amit soxor feltett kérdésnél tényleg megértek, azért itt rá szoktam keresni kulcsszavakra
meg hát az idő...az nagy úr 😊

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

Nem sok haszna van. Másik fórumon is hiába van kint, akkor is volt amikor egy héten hárman kérdezték meg ugyan azt.

Jeffjohnson
Igen, mondjuk nem ártana egy FAQ a bannerbe sem de a házigazda nem túl aktív itt.

Manapság már elvárt a minimális angol tudás. Soha nem tanultam angolt, de képes vagyok alap dolgokkal elboldogulni.

Amúgy szívesen segítek az embereknek, csak a sokadjára feltett, és unalomig ismert témák kicsit kiakasztanak. A Google a jóbarátod.

Külön extra azok a kezdők, akik basznak a tutorialra is, és sírnak, hogy nem találnak egy állomást, csak egy pontot, vagy nem tudnak dokkolni. 😄

azért ez az angol tudástól is függ, de az igaz, hogy én is hamarabb kérdezek, és utána keresek...biztos a lendület miatt .😊

Trololo!!!

ITT megtalálod a hasonló küldik leírását is.

Megjegyzés: csak én vagyok olya, hogy ha nem tudok valamit, előbb rákeresek a neten, és ha ott nem találok semmit, akkor jön a fórum? o.O

fórumon azt látom, hogy le kell scennelni a rakterét, és olyan cuccot odavinni....

picket
Nem csak a kalóz szkennel, hanem a bounty hunter meg a security is. Azt nem tudhatod, hogy melyik szkennel, de azt tudhatod a radarról, hogy melyiknek vannak elő a fegyverei (háromszög jelzi négyzet helyett), és jó eséllyel már kinyílt bicskával fog rád nézni. (Talán villog a radaron, mint az aki támad? Ebben most nem vagyok biztos.)

Kalózok azonosítása:
-Ha nem anarchiában van, akkor valószínűleg wanted, de nem minden wanted kalóz.
-Ha anarchiában vagy, akkor kill warrant scanner.
-Ettől függetlenül ha a megfelelő frakcióhoz tartozik, akkor kalóz. Általában árulkodó a nevük, mint pl "Chrimson Rats". Contacts fülön a részletek között látod, hogy hova tartozik. Ez az infó nagyon hiányzik a hudról.

A frakciót egyébként is érdemes figyelni, mert minden megölt npc csökkenti a repudat az adott minor factionnel, és ha az ráadásul egyik major factionhöz kötődik, akkor azzal is csökken a reputációd. Simán előfordul, hogy akár a rendszert vezető minor factionhöz tartozó npc wanted.

ಥ_ಥ

elírtam, 9-es volt, de kifejezetten seeking goods megnevezés alatt

Itt vagyok újból😊
Egy dolog nem tiszta nekem, írtátok azt, hogy mikor egy hajó scannel engem az már biztosan kalóz. Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be? Mert úgye nem egy hajó van csak körülöttem és mondjuk nincs nálam rakomány, hogy követelje.
danone
Passzolom, olyat még nem láttam. A seeking luxury-nál Type-9-ek vannak.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 08:35:04
akkor ez ezek szerint ugyanaz mont a luxiry trade point?
mi a ráknak kell máshogy hívni 😊 ??

seeking goods olyan mint a luxury trade hely, csak valamit mondanak a hajók, hogy vesznek...de nem tudom mit. kb 5-6 type 6-os keringett és reklámszöveget nyomott

AnarchoiD
Ez nem magyarazat a kerdesemre , ideztem christophorotol . .szoval az o valaszara vagyok kivancsi, menj trollkodj mashol
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.29. 00:33:55

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.