ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiába nyomom a tűz gombot, nem reagál.Pedig be van llítva a fire groupsban.
Azt mondjuk hozzá lehet tenni hogy adott rendszeren belül is az egyes állomásoknak megvan a saját privát területe, tehát találhatsz anarchy űrt akár valamelyik állam területén belül is - mindig figyeld a hudot cirkálás közben, ott jelzi hogy ahol éppen vagy az milyen terület. Más kérdés hogy szerintem nem éri meg ilyen helyen ezzel foglalkozni. Én sem vállaltam még el ilyen küldit.
Ugyanakkor azt hozzá kell tenni, hogy kalózirtós küldik vállalásakor minden esetben lehet találni USSben olyan hajót ami ellenajánlatot tesz (vagy hogy add fel a küldit és fizet érte, vagy pedig hogy a megbízódat írtsd). Gondolom a kereskedő/fejvadászírtó küldiknél is ugyanúgy megvan ez. Tehát gyakorlatilag bármelyik harci küldetéssel tudsz ugyanannál a factionnál jó pontot szerezni, csak éppen... szerintem nem éri meg szándékosan időt pazarolni így, mert enélkül is hamar ally leszel, fizetni meg szánalmasan fizetnek a kill küldik - inkább csak némi bónuszmaniként éri meg felvenni a kalózirtósakat ha lőni megy az ember.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.01.30. 21:33:52
Volna egy kérdésem is milyen küldi az amikor kereskedőket kell ölni? Nem leszek tőle wantedos?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De ha már itt tartunk, még két apróság :
Tapasztalatom szerint azokat a hajókat amik nem kezdtek el scannelni, nem számolja bele a küldetésnél kalózként - hiába wantedek és lövöd ki őket. Éppen úgy ahogyan amíg végig nem fut az alap "scan" ami után kijelzi a helyi státuszát, addig minden hajót cleannek vesz a progi és ha így rálősz, kapod is a wanted statuszt, hiába van egyébként rajta akár százezres fejpénz is.
A második apróság pedig az hogy MINDEN hajó amit megközelítesz, aktiválni fogja a fegyverét. Ha kalóz, ha fejvadász, ha rendőr, ha kereskedő...
"Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád?"
Nagyon egyszerűen. Ugyanis mint írtam, a kalózok MINDEN ALKALOMMAL dumálnak amikor elkezdenek scannelni ill. amikor befejezik azt. Azt a hihetetlen taktikát alkalmazom hogy elolvasom hogy mit írnak. 😄
I know you said that solo/group and open will always use the same universe, can you also say that there will be no specific perks in playing in one mode over another? i.e bigger profit from trading in open or bigger bounties?
None are planned at the moment.
Michael
Pedig ennek örültem volna. Veszély/jutalom így nincs arányban. Erre is csak azt lehet mondani, hogy ez van...
No.
Michael
Kár érte de ez van.
Akkor hamarosan újabb commanderrel fog bővülni a galaxis. 😊
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Adversus solem ne loquitor
Gépem: Core2Quad Q6600@3GHz, 4 giga ram, GTX660oc(2G😎.
Azt tudom, hogy ezzel elérem a minimálisan ajánlott konfigot, de tényleg futna ezen rendesen a játék?
Nagyon rossz hogy nincs demo, amivel kipróbálhatnám.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Tharus: "Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be?"
picket : "Azt nem tudhatod, hogy melyik szkennel..."
traz75: "Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni..."
Ha csak annyit írtál volna, hogy onnan tudni, hogy miket szövegel, az igaz, és értelmes kiegészítése lenne a hozzászólásomnak értelmes információval. Én a kérdésre reagáltam, te kötekedtél.
Ami nálam kimaradt, hogy én nem várom meg, hogy a kalóz szkennelgessen, mert akkor befonom a szemöldököm mire megtalálom őket, ezért olyan tippet írtam, hogy hogyan lehet gyorsabban megtalálni. Ez tényleg kimaradt, de ettől nem félrevezető, hanem hiányos.
Azt meg, amikor benyögi, hogy "Scan detected" te hogyan különbözteted meg, hogy kws vagy cargo irányul rád? Szóval a tiedre mondom, hogy "ez a post egyszerűen félrevezető".
ಥ_ಥ
Használtam 300k-s verziót, aztán kipróbáltam a 870k-sat, de semmi érdemi különbséget nem tapasztaltam, sem kis hajó(pl viper) kiszedésénél, sem t9, vagy pythonnál. (mondjuk kondával még nem próbáltam, ott inkább csak " kezit csókólom, anakonda bácsi" felkiáltással hussanok valamerre nagyon más felé
Aki még nem jött rá hogy kell, annak leírom:
EZEN AZ OLDALON a Search menüben beállítod, hogy olyan állomást keresel 150 LY-en belül, ahol árulják. Csoportosítsd ár szerint, és a játék térképén kezd el nézegetni, hogy az adott rendszeren belül az ADOTT ÁLLOMÁSON van-e economy BOOM (ha rámész az állomásra, a bal oldali sávban írja). Ha van, irány oda, és reménykedj hogy van ott trader és közel.
Ha az economy boom-nak vége, elmennek a trader-ek is.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 18:26:45
De, tényleg lehetne a játékban valami olyan ami megkülönbözteti a kalózokat, mert múltkor véletlenül egy lövést belelőttem egy rendőr hajóba a nagy harc közben és egyből 300CR wantedet tettek rám és lőttek mint állat. 4%-al értem be egy űrállomásra.
Először is kezdjük azzal, hogy a fejvadászok nem scannelik le a cargot, mert őket nem érdekli hogy mit szállítasz. Ők csak kill warrant scannelnek.
A kalózok nem használnak KWSt, őket kizárólag a cargo érdekli. A zsaruk scannelik mindkettőt, érthető okból kifolyólag...
Kivétel nélkül MINDIG lehet tudni ha egy kalóz kezd el scannelni, ugyanis még írkál is neked a comm csatornán félreérthetetlen szövegeket a scan megkezdésekor is, meg amikor befejezte akkor is.
Télleg rohadt unalmas, dehát húzom az igát a Pythonomért...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
valamennyi angol megvan, de azért soxor nehéz kihámozni az egymással ellentétes infót angolul, inkább egyszerűbb rákérdezni magyarul
ha terhelek valakit, bocsi
amit soxor feltett kérdésnél tényleg megértek, azért itt rá szoktam keresni kulcsszavakra
meg hát az idő...az nagy úr 😊
Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....
Amúgy szívesen segítek az embereknek, csak a sokadjára feltett, és unalomig ismert témák kicsit kiakasztanak. A Google a jóbarátod.
Külön extra azok a kezdők, akik basznak a tutorialra is, és sírnak, hogy nem találnak egy állomást, csak egy pontot, vagy nem tudnak dokkolni. 😄
Megjegyzés: csak én vagyok olya, hogy ha nem tudok valamit, előbb rákeresek a neten, és ha ott nem találok semmit, akkor jön a fórum? o.O
Kalózok azonosítása:
-Ha nem anarchiában van, akkor valószínűleg wanted, de nem minden wanted kalóz.
-Ha anarchiában vagy, akkor kill warrant scanner.
-Ettől függetlenül ha a megfelelő frakcióhoz tartozik, akkor kalóz. Általában árulkodó a nevük, mint pl "Chrimson Rats". Contacts fülön a részletek között látod, hogy hova tartozik. Ez az infó nagyon hiányzik a hudról.
A frakciót egyébként is érdemes figyelni, mert minden megölt npc csökkenti a repudat az adott minor factionnel, és ha az ráadásul egyik major factionhöz kötődik, akkor azzal is csökken a reputációd. Simán előfordul, hogy akár a rendszert vezető minor factionhöz tartozó npc wanted.
ಥ_ಥ
Egy dolog nem tiszta nekem, írtátok azt, hogy mikor egy hajó scannel engem az már biztosan kalóz. Azt látom mikor scannelnek be, mert kiírja, de azt hol tudom megnézni, hogy melyik hajó scannelt be? Mert úgye nem egy hajó van csak körülöttem és mondjuk nincs nálam rakomány, hogy követelje.
Utoljára szerkesztette: danone, 2015.01.29. 08:35:04
mi a ráknak kell máshogy hívni 😊 ??
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.01.29. 00:33:55
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.