ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehát nem arról van szó, hogy x összegért (vagy alapanyagok meglétét követően) építhetek állomást egymagam is. Engem csak a solo mód érdekel, ott akkor ez a lehetőség nincs?
Igen. Pontosan erről szól, hogy TE, mint egyén, a játék MMO struktúráját kihasználva, többekkel együttműködve részt vehess, egy új állomás építésében.

Most ez mi? Lehet majd állomást gyártani?
Engedi. Elveszik az anyag és a hajó. Ha van biztosításod, visszaveheted.

Mi történik, ha levadássza valaki a bányászokat, engedi a játék mechanika?
Közösségi célok az 1.1-ben. Alakul azért az MMO rész is.

Tuvok
Nem a beta a ludas, valamibe belenyúltak, a 3100-as route 2100-at hoz, a 2900-as meg 1700-at... No comment..

hétvégén próbálkoztam, de nagyon gyenge eresztés volt
ahol eddig 2300-2400 meg volt oda-vissza, ott most csak alig 2000
valamit biztos változtattak megint 😊
igaz, hogy 1.1 beta felment a gépemre, lehet az a ludas 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

AnarchoiD
en mar tukonulve varom 2 napja nem logoltam be, majd ha eles 1.1 lesz akkor jovok 😉

Van mar valami jo trade route/luxury ami megeri ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tuvok
Ma.

Mikor lesz 1.1-es frissítés tudja valaki?
jaj nem te traz 😊
egy sorral lejjebb 😊)

Mi a fasírt többes száma?........Fák sírtak....

olvasd alant

én az elején szívtam így..
a következőt kell tenned, 1 hét supportozás után kiderítettük együtt:
loginnál beütsz egy kódot, ami tuti rossz
kiírja, hogy hibás, nem zárod le az ablakot, mert akkor újra generálja és nem fog beengedni
vársz 10-15 percet, ezek után megjön a jó kód.
sokan ott rontják el, hogy vagy lezárják, vagy mivel nem jött x percig, megint beírnak kódot, de akkor újragenerálja, viszont csak sok csúszással érkezik meg.
Elvileg meg kell jönni a jó kódnak, és belépés után használd azt megjegyezve, akkor nem kell beírnod újból.
én a sajátomat átírtam az accountnál, de az is macerás volt, ne kezdj bele, nagyon elcseszték a biztonságra törekvés miatt.
remélem így jó lesz.
ABLAKOT NE ZÁRD LE 😊)

http://imgur.com/gallery/o3Z9k/new

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.09. 14:08:18
Mindenki ~3.5-4 óránál kezd? Mert ott rengeteg üres közepű négyzet van. De onnan távolodva csökken a jelenlét.
hát ez elég laza

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megy mint az álom,nyomom a tutorialt.Átraktam minden fontos dolgomat a gmailre.Köszönöm a segítséget.
Tuvok
Na és ez ? 5:30-nál mutatja a térképet. Besz*rtam.

Napok óta mondjuk ezt, már rég játszhatnál... 😄

Jeffjohnson
Freemail-t el kell felejteni. Kb. 10 éve váltottam le és mindig meglepődöm, hogy valaki még használja. Rengeteg probléma van vele. Jelenleg ha játszani (vagy akármit) akarsz akkor kétféle email szolgáltató között érdemes választani, az egyik a Hotmail/Outlook a másik pedig a Gmail. Mindkettő elfogadott és semmi probléma nincs vele, gyors és megbízható.

És kitartást. Eszement nagy a térkép és tartogat meglepiket csak ritkán a nagyság miatt. Én akkor realizáltam a méretét, mikor kizoomoltam a galaxisra és megláttam hol vagyok :/ Úgyhogy respect annak, aki nemrég beírta, hogy elment a magba 😊
Persze, általában nem is attól kell félni hogy lelövik az embert. Csak éppen idő kérdése hogy mikor jön egy baleset amiben megkoccolja egy kicsit le vagy felszállásnál a stationt vagy egy hajót. 😄
Na ez jó hír ! Jó játékot !
Nyilván mindenki maga dönti el, hogy kell-e pajzs neki vagy sem.Én kereskedéshez nem használtam type 7-ig, mert nem támadtak meg, mivel a rendszerekben allied voltam . Type 9-nél, Python-nál és anacondánál már felraktam, de csak azért mert 1 % hull is komoly pénzekbe került.
De kereskedésnél, főleg, ha ez 2 állomás között zajlik, akkor a több profit érdekében le lehet venni.Nyilván van benne egy kis kockázat, de több a haszon is. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan támadtak meg kereskedés közben, de akkor is simán el tudtam menekülni.
Szerintem meg soha semmilyen hajóval ne repülj pajzs nélkül, mert utána csak idő kérdése hogy mikor jön a sírás egy apró baki miatt. Ha nem is az eredeti méretű (aspra pl class 3-6ig felrakható pajzs), de pajzs mindig legyen.
Hálás köszönet mindenkinek!!! Átírtam az email-t ahogy mondtátok és máris jött a kód!Köszönöm a segítséget!
Én nem harcolok, de néha miközben egy bolygót scannelek ha útba esik, nekem ront egy pirate, ha sokat időzőm a nap közelébe.

Sajnos Cobra lesz belőle és utána Viper. Azt még nem döntöttem el mi legyek bányász kereskedő, csempész, bonty hunter, vagy trader. Felfedező az tuti nem.

Ja és a Nav Beacon-ok jók valamire vagy csak díszítő elemek.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.08. 10:43:20
A haulerrel ne harcolj, az szállító hajó.Rakd tele cargoval, még pajzs helyére is , ha úgy gondolod, és kereskedj, csinálj szállítós küldiket.
Bár, ha ennyi pénzed van, akkor vegyél inkább cobra-t, annak már 50 fölött van a cargoja, csinálj pár rare trade-s küldit és már meg is van type 6.Azzal már lehet normálisan kereskedni, pénz gyűjteni.
Más, megszívattam magam. vettem egy vipert vakon a külföldi fórumokat olvasgatva. És akkor szembesültem vele, hogy még a naprendszerből sem tud kijutni :o 4-5 fényév a max kapacitása. Olyan 1,5 millát rá kell fit-elni, hogy normális hajó legyen, de még úgy is elég vérszegény távra tud ugrani. Ezért kicsit tuningolni akarok a hauleren. Milyen preventív cuccot érdemes rá rakni? Kis méretéhez képest 16-os cargo kapacitás miatt igen lomha. Kalózt 1 lézerrel nem lövök le. A múltkor is 50% hull-on voltam mire az FSD kihűlt egy támadáskor.

Kérdés kettő: kértem az elitedangerous tool üzemeltetőjétől feltöltési jogot, mert nem találtam pár állomás adatot néhány rendszerben. Szóval minek én excelezzek, ha van egy online felület, amit más is használhat. Megadta, hogy milyen színűre vegyem a háttér világítást amit az OCR szoftver felismer a feltöltéshez. Na azt az átszínezést hol tudom megtenni?
Biztos a szolgáltatód csinál valamit gebaszt, mert nekem kétszer is elküldték rögtön, miután elrontottam. Jobb lesz az a mail cím átírás a store -> my account-ban, mint szenvedni a freemailen. Én egyébként hotmailes vagyok, mert a windos 8.1-nak oda van többek közt OneDrive-ja.
Ha email gond, akkor változtasd meg az account information-nál.Ha tudsz adj pl. gmail-es címet. Hátha segít.
Ha valakinek van ötlete,hogy hogyan lehet ezt a rohadt verificatios codot kérni a supporton kivül,megírhatná.Előre is köszönöm.
Nincsen különösebb gépigénye. Nem lemezes. 😄
Gépigénye mennyire van ennek a a játéknak? Egy 4x 3.1 ghz-s athlon II-vel, és egy 1 gigás radeon hd5770-el próbálkoznék 4 gb ram társaságában.

Ugye ez nem lemezes, hanem letöltős?
Utoljára szerkesztette: sanyicks, 2015.02.07. 21:55:12

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Mielőtt próbálkozol tedd be a No-Reply <[email protected]> email címet a megbízható feladók közé. may help....

Úgy néz ki, megint van valami gond valami szerverrel, mert leszálltam hogy elolvassam a friss "eseményeket", errefel van egy csomó "üres" hír. Érdekes módon egy idő után néha megjelennek rendesen, de miután egyet elolvastam, megint üresek lesznek.
Most viszont sikerült egyet elolvasnom, nem tudom, találkoztatok-e már ilyennel. A rendszer bővülésével kapcsolatos, arra kéri a pilótákat hogy exploráljanak öt konkrét rendszert, hogy kiválaszthassák közülük hogy hova telepítsenek stationt.
Jeffjohnson
Lehet ölni azonnal. Legalábbis én nem warrant scanneltem még soha.

Csak egy gyors kérdés:
A boss ölös 150k Buletin Boardos küldiknél ha megvan a boss akor öt is kell warrant scannelni vagy lehet ölni azonnal?

Szerintem a freemail-el lesz gond, anno nekem is volt olyan, hogy oda nem kaptam meg mindent, váltottam is róla rég...

Beléptem az asszony gépéről,de semmi code nem jött.Feladom...
Köszönöm, megtaláltam😊
A verification code vagy security kód, az amivel hozzá csatolod a pc-d a játékhoz. Másik gépről bejelentkezve újat küldenek. Az első bejelentkezés után kéri és levélben küldik. 5 jegyű karakter sor.
Invalid security code,ezt írja.
Beírtam már azt is,de visszadob a bejelentkezéshez.Az email is meg van erősítve.
Ezt írják az oldalon:

"I’m trying to log into the launcher but it says I need a verification code. Where is it?

Once you first log in and reach the verification window your code will be sent to the email associated with your account. Check your email, including your junk folder, and you should find the email with the code there."

Ha sehogy nem megy cseréld le az email címed egy gmail-esre, uninstall, install...
Utoljára szerkesztette: zsolesz79, 2015.02.07. 12:38:22

Tuvok
Valahol lehet kérni, én is kértem.

Ha belépsz az elitedarngerous.co.uk oldalon a my account-al, akkor az Account Dashboard-on lesz egy olyan, hogy view order. Ha elküldték a kulcsot, akkor rögtön az első az SKU nevezetű a termékkulcs.
Nekem sem kért ilyet, csak mikor másik account-tal léptünk be. Email címed meg van erősítve az oldalon?

Sajnos a launcherben nincs lehetőség új jelszó kérésére,máshol meg nem tudom,hol lehetne.Írok még egy tickettet,aztán hagyom a fenébe.Elég elkeserítő ez az egész.