23609
-
Janicsillagasz #8530 Na a Powerplay elolvasásának hála rájöttem egy régebben magamban feltett kérdés válaszára: miért nem használ sose senki Prismatic shield generátort.... hát azért mert az csak Aisling Duval teszi lehetővé.... ok... -
#8529 Powerplay heti szinten igényel jelenlétet (az előző heti aktivitásod alapján kapod a rangot), tehát felfedezésből visszatérve kell feltornáznod a LYR reputációdat - anélkül, hogy bajod esne, és megsütnéd magad.
És ha valamelyik Powernél vagy barátságban, akkor a többi power tagjai nem szeretnek annyira (NPC-k se, nem csak a játékosok) :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.04. 14:36:01 -
Janicsillagasz #8528 Talán annyi hogy el kellene kezdeni a powerplay játékot is? :D
Főleg hogy felfedezőnek megyek, a Li Yong Rui +200% fizetése jól jönne :D
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.04. 14:32:45 -
#8527 Arissa Lavigny-Duval-nak dolgozik most valaki? Úgy látom, hogy vele 5-ös szinten a RES BH még durvább pénzeket tud hozni, mint a Robigos kör. Tapasztalatok? -
Janicsillagasz #8526 Valaki tudna segíteni a segédprogramokkal kapcsolatban? Mivel nem tudok angolul így nem tudom mit hol hogy kell csinálni, kellen egy szájbarágós leírás hogy mit is kell... az EDCodex-en még eleve a programot se találom... -
#8525 Van ilyen is, olyan is. Mivel az üzemanyagtöltő limpet fogyóeszköz, ezért még a kint levőknek is haza kell térniük néha. Ami csak néhány ezer fényév, oda a Buborékból ugranak ki, ha nincs más a közelben, pár óra alatt ott vannak egy tanker hajóval (általában T6 vagy Asp). Ami messzebb van, azt megszervezik, van rá egy lelkes közösség, diszpécserszolgálattal, akik tudják, hogy ki merre jár, hol vannak hajóik, stb.
Közben meg beszélgetnek, társasági életet élnek, játszanak ugyanúgy, mint bárki más.
40k fényévet amúgy 1-2 nap alatt le lehet futni, váltott pilótákkal még hamarabb. De az ott ragadt játékos elég ritka eset, inkább a Buborék és környéke a jellemző, itt vannak a legszorgalmasabb Patkányok és a leggyakrabban mentett rendszerek. -
#8524 Benzinkutas szimulátor. -
Janicsillagasz #8523 Ezt amúgy nehéz elképzelnem.... multi felhasználók lennének? Egyik acc kint van a fenében vészhelyzetre és a hajókat segítik, míg másikkal játszanak? Vagy ha valaki segítséget kér akkor fogják magukat és elindulnak 40.000 fényévre? Addig az illető meg csak vár és vár, akár heteket....?
Vagy nem foglalkoznak mással csak az üzemanyag szállítással? Na az dög unalmas lehet.... van hogy hónapokig nem kell senkinek és addig csak bámulják a monitort? Az meg idegesítő lehet hogy bányászkodás közben jön egy üzenet hogy "bocsesz gyere már el ide, nem vagyok messze, csak 34.756 fényévre...."..... Nem tudom hogy csinálják...... -
#8522 Egy játékosok által üzemeltetett társaság, akiknek az a céljuk, hogy bármelyik pilótának üzemanyagot vigyenek, ha ők valamilyen okból megakadnának, és segítséget kérnek (elszámolt ugrások, stb.) - több, mint tízezer hajót mentettek már meg, a buborékon belül is, de akár a Sag A*-on túl is, több tízezer fényévre a lakott rendszerektől.
-
#8521 Kik ők, ha szabad kérdeznem? -
#8520 Egyéb híreinkben, a Fuel Rats is hivatalosan elismert vállalattá vált:
A héten pedig elindul a Community Goal is, feltölteni Jaques Station üzemanyagtartalékait. -
#8519 A tegnapi livestreamből (az ED Diablo III edition bétája csütörtökön kezdődik)
Egy újabb mérnök, a Dweller bázisa és egy kis fejlesztés (végre nem csak fegyver látszik):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
FSD kikapcsoló:
FSD lassító:
Pajzson átütő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amergin #8518 Nyami-nyami -
#8517 Ni diamondback explorer lett, most igy 26ot ugrik, a fullos fsdvel 31et, de ahoz még egy milla kellene legalább, ugyhogy most nem.
A cimmunity goalt hol lehet nézni hogy melyik tierben vagyok jelenleg? -
#8516 Egy CMDR Guland nevű kalóz várt Viper-rel, próbált is interdictelni, pályafutásom legkönnyebb menekülése volt. Bár a Pythonnal lettem volna...lehet visszajövök vele érte. :D
Kicsit hergeltem már :D
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.05.03. 18:14:09 -
#8515 Csinos summa, nem rossz kiegészítés. Én majd hétvégén megnézem, nekem mennyi jutott, sajnos alig tudtam leadni párat. -
#8514 Tier 6-ban maradt a Top 5%, 24M lett a vége. Most indulok Azaleach-be felvenni, ha valaki szét akar lőni esetleg. -
#8513 Már "csak" 40 ilyennek kell történnie, de 20 után már remegő kézzel ugrasz a következő rendszerbe - és nem tudod, hogy nullázd a gázkart ugrás közben, hogy ne rohanj bele a neutron/feketelyuk/fehértörpébe, vagy hagyd maximumon, hogy egy ilyen forró helyzetből menekülj... a neutronmezők szélén én is gyűjtöttem szépen a karcolásokat.
Igaz a legveszélyesebb a Canopy sérülés (azt még csak AFMU-val se lehet javítani), a többivel még csak-csak el lehet vergődni. -
Janicsillagasz #8512 Az az 1-2% sérülés még semmi, olyan sűrűn azért meg nem fordul elő ilyen hogy "égetően" fontos tárgy legyen :) -
#8511 Ezért írtuk, hogy nem árt egy-két heatsink, amit ilyenkor elpukkantasz, és mire újra melegedne a helyzet már messze jársz :) -
Janicsillagasz #8510 Na megvolt az eddigi legfélelmetesebb ugrásom... vagy inkább érkezésem. Szinte pont egy csillag közepén át zuhantam be a rendszerbe, a hőmérséklet pillanat alatt felugrott 100-ra, és rohamosan nőtt. Atyaisten! Majd besz*rtam :D -
nibron #8509 kipróbáltam, megszívtam. egy rakat olyan rendszer van a nevemen, amit sosem adtam le, mert kipukkant a hajó. olyan 12milla körül lehet csak azok amelyek fel voltak írva.
ja és a fejeden lévő bountyk számlálója is általában újraindul, miután meghaltál. pl. ha az egyik rendszerben van 6 nap wanted-od, és egy másik rendszerben kipukkad a hajód 3 nap múlva, az új hajódnál ismét 6 nap lesz.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.05.03. 14:44:06 -
#8508 Ahogy nézem ASP expo nemizta kijön, de diamondback expo jöhetne, ahogy nézem az is bőven jobb kobránál felfedezni -
#8507 Akkor már ketten vagyunk helikopterek :)
Ez az elhalálozási dolog nekem új! Még egyik nagy felfedezőutam során sem fordult elő szerencsére, ezért sem tapasztalhattam ilyet. Tehát azt mondod hogy ha van a példa kedvéért csak egy darab rendszer ahol előttünk még nem járt senki, leszkenneljük, majd megsütjük magunkat a csillagnál, akkor az újraéledésünkkor azt fogjuk tapasztalni, hogy a nevünkre került? -
#8506 Nem, csak akkor kerülnek a nevedre a rendszerek, ha le is adod az adatot. -
nibron #8505 Teljesen egyetértek veled. Senkivel sem lehet semmilyen kivételt tenni, mert onnantól már mindenki jogosult lenne rá. Az üzemeltető pedig nem döntheti el kinek miben segít, mert akkor szintén bárki bármit kérhet, hozzáteszem jogosan. Egy idő után elég nagy lenne a káosz. Bár viccesen úgy is lehet fogalmazni, hogy belefejlesztették a játékba a korrupciót is.
A rendszerek névre kerüléséről pedig csak annyit, ha meghalsz attól még a nevedre kerülnek a rendszerek, csak a javadalmazástól esel el. Valószínűleg ezt nem így tervezték. -
#8504 Nem fizetős - a gépen levő társprogrammal kommunikál, kiírja, ha új rendszerbe kerültél, és arra rábökve legördülőkből választhatod a központi csillag típusát, és az összes többit - amennyit kedved tartja, és beírhatsz távolságokat, hogy háromszögeléssel bekerüljön a rendszer pontos helye az EDSM-be. Ahol utána rajzoltathatsz térképet az utazásaidról :)
Ha magadnak írogatod, annak előnye, hogy pont úgy építed fel, ahogy csak szeretnéd, ha valamelyik segédprogramot használod, az lehet kényelmesebb, hiszen sokak használata után alakult ki, és a beírt adatok bekerülnek a játékosok által készített adatbázisba.
Ja, és amit a legjobban szeretek benne - átnevezi a screenshotokat dátum-idő és rendszernév alapján, így akár az is működik naplóként, ha minden rendszernél egyszerűen a rendszertérképet lefotózom.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.03. 13:16:37 -
Janicsillagasz #8503 Na jó nekem ez zöldség, nem érdekel, eddig is megvoltam nélküle.... -
Janicsillagasz #8502 Ok akk megpróbálom azt telefonon.... de remélem nem olyan programról van szó hogy mindent egyesével bele kell pötyögni... vagy igen? Mert akk hagyom a picsába én nem vesződök több percet a pötyögésekkel... egyszerűbb húznom egy vonalat a füzetbe vagy átírnom egy számot a Word-ben....
őőőő.... ez fizetős program?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.03. 12:51:13 -
#8501 Munkahelyről sajnos én se tudok neked segíteni, de hátha van valaki ED közelben, hogy végigmenjetek rajta együtt aszerint, hogy melyiket használnád. Én otthon az AndDiscovered-et használom, ha azt választod (és van otthon Wifi hálózatod, amire kapcsolódik az androidos eszközöd), azt nagyjából el tudom mondani emlékezetből, márciusban telepítettem fel az új gépemre. -
#8500 Ezen nem tudom mit nem értesz, semmi ellentmondás nincs: MINDKÉT szereplő hibázott. És én meg nem haragszom rájuk, csak kiállították magukról a bizonyítványt. -
Janicsillagasz #8499 Na a regisztrációig eljutottam, innen tovább nem vágom.... -
#8498 Nem bonyolultak, egyszerre futnak a játékkal, és ha egy új rendszerbe lépsz, akkor kidob egy űrlapot, ahova beviheted az égitestek számát, típusát, bármit. Akár második monitoron, akár átkapcsolva rá kitöltheted. (Ha van androidos készüléked, akkor az AndDiscovered is ugyanígy működik, és az a második képernyő)
Ha megadsz távolságokat bizonyos rendszerekhez, akkor még 3D térképet is kapsz az utazásaidról, hála az EDSM-nek. -
#8497 Először a Frontier volt az irgumburgum, hogy megcsináltak ilyesmit neki is, másoknak is. Most ő az irgumburgum, mert egyáltalán megkérdezte, és neked eszedbe se jutna. Kicsit jobban fókuszáld a haragod, most még ide-oda csapódik :) -
Janicsillagasz #8496 Köszi de én ezekhez nem értek, főleg hogy nem tudok angolul -
Janicsillagasz #8495 Ja... és most ezen az utamon mindent fogok szkennelni (a jéggolyókon kívül), mert ha hazaérek, nem fogok megelégedni "szaros kis 75 millióval" :DDD -
#8494 EDDiscovery, Captain's Log, és az edcodex-en van még pár ilyen útinapló program, ami egy csomót segít a naplózásban - rendszernevekkel, térképpel, kitölthető égitestlistával, stb. -
Janicsillagasz #8493 Nem tom de engem mindig lenyűgöznek az ilyen szép felhősávos gázóriások. Nem hiába szeretem élőben is a Jupitert, mert elég izgalmas a felhőzete. 5-600x-os nagyítással elég dúrva részletek látszódnak (megfelelő légköri nyugodtság esetén). Ha tehetitek akkor menjetek el egy közeli csillagvizsgálóba / bemutató helyre és nézzetek rá a Jupiterre amíg még lehet, mert pár hónap és együttállásban lesz a Nappal. -
#8492 Ja, valóban csak biztos én vagyok a helikopter, mert ha én ott lennék Beagle Pointon és SRV-t akarnék, akkor fognám magam, nyílegyenesen hazajönnék 3-4 nap alatt, vennék egyet, aztán visszamennék és folytatnám a bóklászást. ESZEMBE SEM JUTNA rinyálni a cégnek. Viszont én ezt korrektségnek, becsületességnek nevezném, és nem bolondságnak, a tömeg meg ezek szerint nemtörődöm, gumigerincű massza, nem először derül ki. -
#8491 Pedig szerintem pont azért vettem tavaly sok pénzért A-t, mert a B bár sokkal olcsóbb, de sokkal nehezebb is volt.
Ez még viccnek is rossz. Remélem "javítva" lesz..