ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még távolabbra tekintve az egész klánharcot negatívan befolyásolhatja mert a solo kihatással van az openre, magyarán ha a klánod be akar foglalni egy bázist, akkor azt a másik klán úgy tudja megakadályozni, hogy nem is látod mert private groupban ellened tudnak dolgozni.
Viszont sem a két rendszer szétválasztása sem a nagyobb veszéllyel járó open buffolása nem fog megtörténni (Michael írta a hivatalos fórumon).
Innentől kezdve tényleg mindenki soloba fog tradelni még azok is akik a rendszer ellen vannak mert minek szívassák magukat.
Küldizek meg Yembo-n a wantedeket támadom.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.12. 07:24:19
Melyik MMO volt az a születésük hajnalán (amiről leszoktál), amelyikben rommá lehetett lőni mindenkit ok nélkül, mert nem volt lehetőséged olyan módban/szerveren (azaz PvE) játszani, ahol ezeket a vérpistikéket elkerülheted és nincs is lehetőségük erre? Ahogy erre itt is van rá lehetőség... nem találta ki Braben, hogy mindenkinek jó lesz, ahogy mondod. Éppen ellenkezőleg: választási lehetőség van itt is, ahogy szinte minden MMO-ban. Főleg a hajnalukon. 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egyébként a Python 1.1Beta hivatalos fórumon nem PvE-ben volt kitüntetett (húha) és óriási hőzöngés tárgya, hanem PvP(!)-ben. Legalábbis a legpörgősebb topikok, amibe bele olvastam.
Elite: Dangerous. Dumbfire Missiles - Smart or not?
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Mert most jó sci-fi ismerőként, az energiafegyverrel (1 Beam, 1 Pulse) leszedem a pajzsot, majd kinetikussal (1 Cannon, 1 Multi Cannon) rommá lövöm a hajótestet. 😄 És beválik. Nem tudom érdemes lenne-e lecserélni valamelyiket rakétára.
De sajnos playerrel ezt nem lehet megcsinálni.
Azon gondolkodtam, hogy ha valaki player cargot kér, én kidobok neki aknákat, lehet-e olyan hülye az űrben, hogy nem nézi meg mi az, csak simán elkezdi scoopolni. Esetleg kidobni párat a valós cargo-ból, hogy lássa az tényleg Palladium, majd utána dobni 4 aknát.
Sok esélyt nem látok rá, de belehalnék a röhögő görcsbe, ha egyszer egy véristvánkát ezzel be tudnék szopatni. 😊
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.02.11. 17:54:08
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.02.11. 17:40:12
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egyébként én is gondolkodtam T6, T7, T9-ben, de aztán mégsem, mert nagy lomha.. Elég nekem a betápolt Cobra 36 Cargoval. 😄
Kérjen 8-10 tonna cargot- legfeljebb kidobok pár aknát hátha beszívja, mit bánom én, de arra nincs se időm, se pénzem, hogy ok nélkül lövessem szét magam.
Amint újra olyan hajóm lesz, amivel vissza tudok lőni a képébe, azonnal megyek open-ba, de addig nem bosszantom magam az ilyeneken.
Legutóbb is egy CMDR Pendra nevű Viper-es interdict-elt ki kétszer is, mindkét alkalommal könnyen elmenekültem, de (gondolom) ezen annyira felhúzta magát, hogy egy állomásnál megtalált és elkezdett lőni bedokkolás közben, az állomás persze rögtön szétlőtte. Megérte neki ? Kétlem. Az ilyen hülyék miatt menekültem solo-ba egy időre.
anarchy rendszerben elkapott egy federal dropship vagy mifene, éppen hogy csak le tudtam nyomni, szélvédő kitörve, de volt 25 percem 😊
meg is lepődtem, hogy egy clean nekem esett, utána döbbenten rá, hogy bárki támadhat ott 😊
utána bekaptam egy anacondát, aki nemes egyszerűséggel csak nekem jött párszor, 460000 rebuy cost meg vagy 200000 fejpénz bánta 😊
mostanság kicsit sűrösödött soloban a támadások száma az 1.1 patch óta
reputációra van valakinek valamilyen jó kis összefoglalója?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
(╯°□°)╯︵ ┻━┻)
ಥ_ಥ
Ez most ad egy kevés reményt.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Egyébként a tegnapi 1.1 óta bugos a collision damage, tudnak róla, javítani fogják.
Én tegnap Anacondával hátulról kicsit nekimentem egy npc Orcának kifele jövet egy bázisról, azonnal "Shields offline", 43% hull maradt. Az Orca felrobbant, nekem 2,5 millió volt a javítás. Szuper...
Utoljára szerkesztette: Oriza, 2015.02.11. 08:28:04
Nefürgyé le!
Biztositás 27ecr hiányzott mert 1milla maradt mindig de közben vettem rá uj fsd-t és power plant és figyeltem és felment hogy felment az ár.
Én voltam az az idióta aki open playben játszott.
Amúgy jó nagy ez a patch, azt hiszem hogy egyszerűen újrarakja az egész progit...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.10. 22:06:40
http://edtool.net
Na de inkább legyen javító patch, minthogy hibás maradjon a játék.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.10. 21:47:36
Ja amúgy eltüntek a luxury traderek. Ahol 2 napja vagyok állomás még mindig Boom státuszban van, csak éppen a traderek hiányoznak az egész rendszerből.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2015.02.10. 21:25:51
http://edtool.net