23609
-
#9090 Hmm, aztán csak úgy egy negyedik :) Mi az a soontil relics? Az kell az FSD-s néninek. Gúgli, megvan, hajrá. -
#9089 Stabil 9 nekem is. Jól jön. -
#9088 Nnnna, akartam kérdezni, hogy akkor hogyan is lehet megtalálni ezeket a mérnök uraságokat? Erre ahogy elindul a gém, azonnal becsapódik 3 darab meghívó 3 különböző arctól -
#9087 Nemtom, nekem jön rendesen: íme. -
#9086 Hát 5-6Mbal jön, lehetne akár 3x ennyi is, de nem lassú igen -
#9085 Háhá, jól elküldtünk mindenkit csicsikálni, nekünk pedig megdöbbentő MB/s-os nagyságrendű sebességgel jön Vagy ezt a szerverparkot tényleg megtuningolták rendesen -
#9084 Most nézem stemen, 8.4 GB a frissítés...? Az igen...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2016.05.26. 21:47:56 -
#9083 Jajaam
-
#9082 Elindult a frissítés. -
#9081 Félkor élesítik a szervereket, és kiderül hogy bírja az Amazon híres dinamikus szerverparkja a terhelést :) -
#9080 Mikor volt, hogy több, mint 250 fényévet mentél tankolás nélkül? 7-8 maximum távolságos ugrás, ehhez 2-3 jön hozzá egy 16 tonnás tartállyal, és akkor nincs rovered.
Egy kis gurigázás sokkal jobban megéri szerintem :) -
#9079 Na most hogy lejárt a 10 óra, még mindig nincs egy becslésük sem a továbbiakra, úgyhogy lehet menni aludni -
#9078 háát azért jóljön az a plusz. 33as ugróm van, összességében pedíg egy 200at elmegy egy tankkal, és fulescoop is a legnagyobb van, tegát hamar tankolok. De akkoris az a kis plusz az többet ér mint a javító, amit nem is használok konkrétan -
#9077 Üzemanyagtank felesleges, a DBX-en hatalmas az alap tartály, nem is fogyaszt annyit, és ha egy picit odafigyelsz, és 1/3 tartály környékén keresel a közelben egy OBAFGKM-et, economiccal még ~50 fényévet simán elugrálsz. Még a külső részekre is elmehetsz, jól felszerelve van bő 32 fényéves ugrótávod. -
#9076 Hát great annhilator+ sag*a az biztos de megyek én tovàbb is.
A szélső rendszereket is meglesném, ugyhogy akkor már miértne?
Hát üzemanyag tank kettő van, ugyhogy vagy azt veszem ki, vagy az AFMU-t, bár eddig a közel 10e fényév alatt egxszer se kellett, ez nem melegszik el olyan könnyen, meg vigyázok is már.
Bàr voltam már feketelyukhoz 80kmen belül is, mit nekem veszély :) -
#9075 DBX-nél pont egy hely hiányzik, ami miatt dönteni kell.
ADS+DSS az kettő. Marad kettő, és kellene pajzs, AFMU és rover. Szerintem ha nem világkerülésre mész, akkor az AFMU nélkül megvagy, és az úgy rendben van. -
#9074 Mondjuk most nagyon jok jottek, találtam nem egy föld szerü bolygot, vagy ammonia vagy viz alapu életet, de terraformálhatot is joszerivel kifogtam névtábla nélkülieket. -
#9073 Enis kint vagyok, de horizons ugysincs meg, majd most fizukor megveszem, addigra megint visszatérek, csak nemtudom hogy lesz e annyi felfedezésem h valami nagyobbra vàltsak, vagy hogy fogom a járgányt még belepaszirozni diamondback expo-ba azt nemtudom. Pajzsom igy sincs, màr csak a maintenance cuccot tudom kivenni egyedül -
#9072 NGC - Új általános katalógus
LTT - Luyten kéttizedes katalógus
a legtöbbet megtalálod, ha rákeresel bármiféle keresőben, a csillagászok szeretik az internetet, jól teleírták a dolgaikkal :)
... ha nincs sehol szó róla, csak Elite-es oldalakon, az saját név :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 17:47:48 -
Max_Andaxin #9071 Ok, köszi-:) -
#9070 Ezek csillagászati katalógusok rövidítései. -
Max_Andaxin #9069 Az elnevezéskenél van jelentősége a rövidítéseknek? Pl ez az NGC, vagy a LTT, vagy COL stb....vagy ez csak így jön/jött? -
#9068 Azt szokták mondani, hogy ha csütörtökre írnak ki egy megjelenést - patchet - javítást (vagy akár most nem rég a bétát), akkor péntekre vegyél ki szabadnapot, mert addigra menni fog :)
Én meg majd hétvégén játszom, ráadásul kint vagyok az NGC7822-ben, úgyhogy leginkább az új felszíni textúrákat meg gyűrűket meg ilyesmiket fogom nézegetni, a mérnökök megvárnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 17:19:08 -
#9067 Lassan elérjük a megsaccolt 10 órát, de még szó sincs arról hogy tartani tudják. Jobb lett volna ha ma kivételesen kicsit korábban kezdik a munkát a fiúk, hogy ne pont a délutáni/esti csúcsban kelljen majd mindenkinek egyszerre rászabadulnia. Szép lesz a kliens letöltése is ~10 kb/s sebességgel... Gyanítom hogy ma egyáltalán nem fogunk játszani. -
Max_Andaxin #9066 Ezek szerint én ma semmit sem veszítettem, hogy dolgozom és nem otthon vagyok!-:) Meddig nem lehet még nyomúlni a játékkal??? -
#9065 livestream az időt elütni - kérdések, válaszok, ajándékozósdi, ilyesmik...
-
#9064 Igen, a Horizons előrendelésnél múlt év nyár végén-ősszel. Akkor 4x40 fonttal számolva (Horizons és még legalább 3 szezon) már olcsóbb volt (és ED tulajoknak 120 font volt, ED nélkül volt 130), 30 fontjával számolva még 4 szezon kell hozzá.
Ha most adnák ki, valószínűleg hasonló áron lenne - és elgondolkodnék rajta, hogy egyben kifizetném-e azt, amit az évek során ki fogok ha megmaradok a játék mellett. Persze előrendelőknek olcsóbb volt anno, hiszen ott egy komoly bizalmi tőkét jelentett, hogy még meg sem jelent játék be sem jelentett kiegészítőit előre kifizeted... -
#9063 Valamelyik kieg. bevezetése előtt 1-2 hétig lehetett újra venni közkívánatra, 130£ volt (igen: egyszázharminc, nem írtam el) -
#9062 Annak, aki úgy gondolja, hogy annyit fog játszani vele, hogy több, mint 2 kiegészítőt megvásárolna a megjelenéskor, annak igen. Ha valaki mostanában száll be, és esetleg pár hónap játék után távozik, annak viszont még a Horizons se feltétlenül kell :)
(kíváncsi lennék, ha újra elkezdenék árusítani a lifetime passt most, annak milyen fogadtatása lenne - és milyen áron kellene adni, hogy a további tervezett legalább 3-4 season pass megvételével szemben csábító legyen a játékosoknak) -
#9061 Feldob a bolygó fölé az űrbe.
DLC-téma: látjátok, ezért kellett megvenni még a megjelenés előtt a 35 fontos Lifetime pass-t -
#9060 Visszadob a bolygó körüli térbe - ez az ajánlott módszer arra, ha valamilyen okból beleragadsz a felszínbe, vagy beesel alá, vagy valami ilyesmi probléma történik.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.26. 12:31:14 -
Max_Andaxin #9059 Utalva #9065-ra, is...ez így végülis elég logikus dolognak tűnik .... Köszi az infót! -
nibron #9058 Igazából úgy oldották meg, hogy minden bele van pakolva az alapjátékba, és a DLC-ket csak engedélyeztetni kell. Tehát ha valaki megveszi az alapjátékot akkor is letöltésre kerül a horizons csak nem engedi használni. Ha utána megveszi a horizons dlc-t, letölteni már semmit sem fog, csak kapsz egy kulcsot, és azt engedélyeztetni kell. És ez így a fejlesztés szempontjából teljesen ideális mert csak egyfelé kell figyelni.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha horizons-al leszállok bolygóra, kilépek, majd vissza már a horizons nélkül, akkor mit csinál.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.05.26. 12:16:44 -
#9057 Régen (februárig talán) lehetett külön venni a Horizonst, és akkor járt hozzá az alapjáték, aztán mivel kb. itt a fórumon is hetente kellett elmagyarázni átálltak a normál "alapjáték+expansion" rendszerre. Mintha nem lett volna már ilyen tucatnyi MMO-ban (Guild Warstól kezdve a World of Warcrafton át...)
De ezekszerint még mindig túl bonyolult a dolog :) -
nibron #9056 Igen, le tud. A társa természetesen nem. Csak végignézheti. Technikailag példul ez úgy van megcsinálva, hogy akinek nincs horizons, az is meg tudja közelíteni a felszínt, de egy adott pont után nem tud tovább süllyedni. Nem olyan ördöngősség. -
Max_Andaxin #9055 Tehát arror így is úgy is 50 Ajróóóó az ára.........viszont ha most akkor az új freissités után valaki csak az alapot veszi...lemarad dolgokról amiket a komlett cuccot vásárlók megkapnak..????...és még így is kompatibilis a 2 ha open-ben összefut 2 játékos?
Az egyik le tud szállni az adott bolygóra amíg - a WING társa - meg nem tud???? Vagy hogy kell ezt elképzelni? -
#9054 A Horizons volt egyáltalán valaha az alapjátékhoz csapva? Amikor én vettem csomagban a Deluxe Editiont, akkor együtt voltak ugyan, de 53 Euróba került. -
Max_Andaxin #9053 Klassz....Köszönöm az infót!!! -
#9052 Nem, a Horizons most már klasszikus DLC/Season pass, és nem lehet megvenni az alapjáték nélkül. -
#9051 Nem hetente, hanem maximum 24 óránként van a "vödrök" feldolgozása, és ha nagyon sok van, akkor van, hogy gyakrabban is lefuttatnak egy-egy söprést.
Úgy működik, hogy bármit teszel (kereskedsz, küldetéseket veszel fel és teljesítesz/elbuksz, kalózkodsz, bountyt vadászol, felderítési adatokat adsz le, stb.) az több frakcióra is lehet valamilyen hatással - pozitív és negatív irányban is. Ezek egy-egy vödörbe kerülnek a többiek összes hasonló cselekedete mellé. A söpréskor megnézik a vödröt, összeszámolnak benne minden pluszt és mínuszt (súlyozva azzal, hogy éppen mi az, ami jobban hat, és mi az, ami kevésbé - egy éhező frakciónak hozott felderítési adat kevésbé hasznos, mintha ételt hoznál nekik), és ezek alapján módosítják az adott rendszerben, állomáson a frakciók állását és helyzetét, és ha úgy alakul, akkor megindítják a speciális helyzeteket (polgárháború, terjeszkedésre készülés, stb.).
És igen, azzal, hogy te felveszel egy csomó küldetést, amiket módszeresen elbuksz, azzal rontod annak a frakciónak a helyzetét - és a reputációdat is náluk. Ezek sokkal nyilvánvalóbbak lesznek ma estétől.