ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a pontosság kedvéért: unsanctioned outpost-on nem lehet leszállni dropshippel. Persze ennek nincs túl nagy jelentősége.
Igen, Post Commander vagyok a Federationnél és Baron az Imperial oldalon. A Dropship egy masszívabb hajó, amivel szemben sok Anaconda elvérzett, és le lehet szállni vele minden űrállomáson (a Clipperrel viszont nem)
Lehet rang mind az Imerial és Federation nál is? Bár én csak recruit vagyok és a dropship hogy ugy mondjam nem érdekel.
Ott valami nagyon félrement vagy én nem tudom mire jó a dropship. Se sebesség se raktér se mozgékonyság.
Ott valami nagyon félrement vagy én nem tudom mire jó a dropship. Se sebesség se raktér se mozgékonyság.
Nekem is nagyon bejön azért hajtok rá, brutál egy hajó. <#gonosz2>#gonosz2>
Ja és az a cockpit... Kék-fehér HUD kötelező!!! 😄
Master-nél nekem is megakadt, de kitartás, mert utána a Squire-Knight-Lord rangokat kb. félóra alatt megléped. Utána Lord-ról Baron-ra előléptetéshez megint kicsit többet kellett tenni, de egy Imperial Clipperért megéri, nekem legalábbis eddig ő a kedvenc. Nagyon gyors, a hangja brutál jó, harcra is jó, és ha akarom 240 tonnát szállít.
Most gondolkozom azon, hogy az ASP-émet lecserélem Type 7-re, egy kicsit kereskedek vele, amíg nem jön össze egy imperial shipre.
Empirénél a rangom Master, de valamiért nem megy tovább, pedig csinálom a szállítos küldiket. Szerintetek mi lehet a baj?
Empirénél a rangom Master, de valamiért nem megy tovább, pedig csinálom a szállítos küldiket. Szerintetek mi lehet a baj?
Dehogy akartam én harcolni vele fegyverek nélkül.
Pár napja már szétlött egyszer (3 milliós minusz volt) most is csak az mentett meg hogy volt shield cell bank.
Pár napja már szétlött egyszer (3 milliós minusz volt) most is csak az mentett meg hogy volt shield cell bank.
minek agresszorkodsz T7-el Viper ellen? menekülni ha kiszednek vagy megtámadnak azt csá....még egyetlen egyszer nem harcoltam ha én nem akartam
És milyen Power Distributorod van hozzá?
Kipróbáltam a t7 -en a védekező megoldást . Class 6 -os C shield és kettő Class 5-ös B shiled cell bank.
Esélyem nem volt, a két töltö végül nem birta tartani a Viper rohamát. Majd végül kiléptem mert ugrani nem volt már lehetőség.
94% -al megusztam, pedig nem volt 20 másodperc az egész támadás. Hihetelen hogy az ekkor pajzsot is átlötte.
Esélyem nem volt, a két töltö végül nem birta tartani a Viper rohamát. Majd végül kiléptem mert ugrani nem volt már lehetőség.
94% -al megusztam, pedig nem volt 20 másodperc az egész támadás. Hihetelen hogy az ekkor pajzsot is átlötte.
persze......bedobja azt a hibauzenetet amit tegnap muattam :S mindegy
Nekem tegnap is ment. Próbáltad újratelepíteni?
na akkor nlatok sem működött? nekem megint hibaüzenet
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.20. 09:06:17
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.20. 09:06:17
Nálam már megy Slopey, ráadául értékes dolgokkal frissült. Van távolság, állomás távolság és pad méret.
Én először arra leszek kíváncsi mi kerekedik ki a végső winges patch-ből márciusban.
Ja az csak teoretikus kérdés volt, mert leginkább azt vámolják le a kalózok.
A hiányosság lenne a kisebb baj. A gond az, hogy nem létező állomás van benne.
Nálunk itt most van egy kis fennakadás. Elmű állítólag más dolgozik rajta. Szerencsére 3 fázisunk van, és csak kettő ment el, úgyhogy gyorsan átirányítottam az energiát a létfontosságú modulokra, mint pl kávéfőző, computer, hűtő, fűtés...:-)
A szomszédok rosszabbul jártak, mert náluk 3 órája sötét van és hideg.
A szomszédok rosszabbul jártak, mert náluk 3 órája sötét van és hideg.
Nekem is ez a bajom a Slopey-al azért kérdeztem, mert hiányosnak tűnik.
jaja oda vittem ott is adtak 503/unit hasznot......és vissza a superconduct meg 1100.....
de nincs kedvem gürcölni.......nem játszottam már 1 hónapja kb. ,de úgy látom a hirdető oszlopos küldik még mindig bullshit-ek........20 milliós összvagyonnal 3 felszerelt hajóval ilyen 3-5000 credites fiszemfaszom küldiket ad.......hol vannak a 250k-s küldik? vagy nézze már a rangomat legalább és adjon értelmes küldetéseket! Friendly vagyok és a 125k-s küldit nem tudom felvenni,mert nem bíznak bennem eléggé.........fasza! akkor minek vagyok friendly ?😛 na mindegy....parkolópályára rakjuk még pár hétre :S
de nincs kedvem gürcölni.......nem játszottam már 1 hónapja kb. ,de úgy látom a hirdető oszlopos küldik még mindig bullshit-ek........20 milliós összvagyonnal 3 felszerelt hajóval ilyen 3-5000 credites fiszemfaszom küldiket ad.......hol vannak a 250k-s küldik? vagy nézze már a rangomat legalább és adjon értelmes küldetéseket! Friendly vagyok és a 125k-s küldit nem tudom felvenni,mert nem bíznak bennem eléggé.........fasza! akkor minek vagyok friendly ?😛 na mindegy....parkolópályára rakjuk még pár hétre :S
Van egy Wilson terminal, nézd meg azt.
Szívás. Akkor vidd a cumót a Coriccha-ra.
az a furcsa,hogy nincvs ilyen bázis a rendszerben 😛
Eddig az elitetradingtools-t használtam, de a Slopey talán naprakészebb
Bocs, nem értem a kérdést.
Melyik népszerűbb pontosabb a Slopey vagy az elitetradingtools?
Fel lehet ellene szerelni transportert?
hmm ilyen állomás nincs ott 😛
köszi! 😊
LHS 6309 (Bester terminal) 17 Ly Consumer Technology, vissza Superconductor. Profit 220k
Milyen távolságon belül?
Én nem szoktam várni a felszólítást. Ha IDznek, előbb lövök, aztán kérdezek, hogy megérte-e neki. :-)
Természetesen valódira 😊 Transport hajókat ASP-vel szoktak vámolni a népszerű helyek közelében. Le se tudnak lépni, ha megpróbálja és nem jattol többszöri felszólításra sem, hamarabb meghal a beam laser-től minthogy elugorhatna. 😊
akinek megy a Slopey megnézni,hogy Aulinról 118-as raktérrel 1.5 misivel milyen oda-vissza utat javasol a progi? köszi 😛
Nem. NPC-t. De azt nem írtad, hogy playerre gondolsz.:-)
Eddig egy playerrel harcoltam, aki Viperrel támadt rám, de akkor még elég gyenge volt a hajóm, meg én sem rázódtam még bele az új játékba, úgyhogy inkább leléptem.
Most már talán több esélyem lenne ellene.
Eddig egy playerrel harcoltam, aki Viperrel támadt rám, de akkor még elég gyenge volt a hajóm, meg én sem rázódtam még bele az új játékba, úgyhogy inkább leléptem.
Most már talán több esélyem lenne ellene.
Nem értem. Valódi Pirate játékost lőttél le Cobra-val?
Tudom. Lőttem egy párat a Cobrával. :-)
Az kedvelt kalózhajó, ami neked van.
Nektek megy rendesen a SLOPEY?
nekem 😞

nekem 😞

Egyébként most cseréltem le a majdnem fullos Cobrámat egy Asp-re.
Kicsit féltem, hogy lomhább, mint a Cobra volt, de most megnyugostam. Az előbb IDzett egy deadly Viper. 2 beam laserem van, azzal adtam a pajzsnak, aztán a négy multival kb fél perc alatt ledaráltam.
Lehet, hogy kereskedésre sokkal olcsóbb a T6, de azzal biztos nem lövök viperát.:-)
Kicsit féltem, hogy lomhább, mint a Cobra volt, de most megnyugostam. Az előbb IDzett egy deadly Viper. 2 beam laserem van, azzal adtam a pajzsnak, aztán a négy multival kb fél perc alatt ledaráltam.
Lehet, hogy kereskedésre sokkal olcsóbb a T6, de azzal biztos nem lövök viperát.:-)
Egyik kedvenc sorozatunk.:-) most nézzük a 8. évadot, és még mindig halálra röhögjük magunkat. :-)
Oda 4A plazma gyorsítót tehetsz. Az aztán odab....
Gondolom sokaknak ismerös, de én még csak most jutottam el idáig 😊
Az Anacondán az a huge hardpoint mit tud?
Köszi
Keress egy olyan HighTech rendszert, amihez közel (1 ugrásnyira) van egy Extraction-el foglalkozó rendszer. Legtöbb esetben tudsz közöttük jó haszonnal kereskedni.