23609
-
#8930 Csak Sidewinder volt ellenem, mindegyik 40+ -os szintű, szóval sok választásom nem volt. -
Janicsillagasz #8929 Ma reggel egy alig 2 órás RES lövöldözésből (persze a Gami Musu rendszerben), kicsivel több mint 11 milla jött össze..... hmm... elég jó -
#8928 HÁ! Sidewindert éppen ezért NEM SZABAD lőni! :) Csak akkor ha felvetted a piros fegyverbónuszt, és/vagy látod hogy sokan lövik, esetleg pajzs nélkül kevés hullal menekül! A SW-t kb a 2. vagy 3. szinten meg is adja, de felesleges arra váltani, repülő koporsó!
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.05.20. 10:56:16 -
#8927 Azért egy Condor F63-at lelövök 6 mp alatt, egy Sidewinder-t meg 30 mp-ig kell ütnöm, az nem mindegy nekem, mert közben én is szétesek 5 mp alatt, ha rám lőnek. Ezt ugye most arra értem, hogy pl. egy ilyen Sidewinder-hez kell a szint.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.20. 10:51:41 -
#8926 Higgy nekem, nem elsősorban a szint számít. Amikor majd Prestige1-esen, 2-esen stb leszel újra 1. szintű, addigra lesz annyi pályaismereted és gyakorlatod, hogy sokkal több akármilyen 40+-ost fogsz felaprítani, akik nem olyan jó pilóták mint te :) A felszerelés valamennyit tényleg számít, de nem olyan sokat mint gondolnád.
Főleg az a szomorú a csapatelosztásban, hogy állítólag éppen azért nem talál sokáig meccset, mert megpróbál mindenkinek nagyjából azonos tudású partnereket keresni. Majd mindjárt ezután sokszor olyan ostoba módon osztja szét két csapatra a 8 embert, hogy csak döbbenünk. Sokkal jobb lenne ha válogatás nélkül eresztene mindenkit össze ahogy sorban jönnek, de legalább a csapatba sorolást kicsit logikusabban csinálná, pl ahogy utalsz rá, a szintek avagy az XP kiegyenlítésével. -
#8925 május 26 - és hozzá egy kis árleszállítás a Horizonshoz, 25 euro. -
#8924 Azért ez az Arena elég érdekes. Nem kiegyenlítetten dobja szét a csapatokat. 1-es szinten már 48-as szintű ellen dobott be Team Death Match-ben, a mi csapatunknak volt összesen 30 szintje, az ellenfélnek meg 120. Kurva fair volt, mit ne mondjak, és az a szomorú, hogy nem egy esetről van szó, hanem volt 5-6 ilyen meccsem is. Ugye azért nem mindegy ez, mert szinttől függően kapsz felszerelést, és lehetsz te a világ legjobb pilótája is, de 1-es szinten nem fogsz soha leszedni egyedül egy 40-es szintűt, teljesen esélytelen. Ma 10-es szintig jutottam, holnap 15 lesz a cél. -
#8923 Ezután a meccs után 25:1-re nyertünk, amiből én lőttem 8-at, és csak 2-szer haltam, csak nem akartam teletolni a fórumot képekkel. -
Janicsillagasz #8922 Mint a WoT-ban: defeat forever..... -
#8921 Életem első meccse, talán lesz belőle majd valami:
-
Max_Andaxin #8920 Klassz!!! Remélem, azért él pár napig a jelölés, mert én max holnap tudok belépni - nem is játszani -....mert..Szóval ez hosszú...Nemtom mikor lesz időm hosszabb időt játékkal is tölteni! De egyszer csak összejön!-:D -
Janicsillagasz #8919 Ja már tegnap (?) elküldtem a barátjelölést.... -
#8918 <sóhaj>... már túl vagyok rajta. Legborzalmasabb tortúra a 4 közül. Éppen azért amit írsz: a gép előtt töltött idő töredéke a játék, a többi várakozás. Próbálj teljesen kilépni és újra vissza, a CTF-et elfelejtheted, váltogasd a DM-et a TDM-mel. -
#8917 Arena-ban szokott játszani valaki? Nekem most 10 percen keresztül nem talált meccset egyik módra sem. 5 percig futott pedig a Team Dethmatch. -
Janicsillagasz #8916 De keresés, nem a szkennelésre gondoltam. Ugyanis keresni kell a wanted hajókat sokszor..... -
#8915 Nem keresés, hanem szkennelés. Amit amúgy néztem is, hogy Beam lézer mellé nem fér fel a Kill Warrant Scanner. Ami azért baj, mert egy Anaconda alapból mondjuk 190.000, szkennelés után meg lesz 300.000, ráadásul lövés közben is tudom szkennelni, szóval egyszerre mehet a kettő. De amúgy 300 fölött nem nagyon szokott lenni nálam. A maximumot nálam emlékeim szerint egy Fer-De-Lance tartja 312.000 kredittel, de biztos van feljebb is.
A wingről mondanék pár szót - amúgy max. négyen lehetnek wing-ben. Az igaz, hogy eloszlik a fejpénz, de egyedül az ember megunja tegyük fel egy óra alatt, ha viszont haverokkal megy, akkor 4-5 órát simán ellövöldözik. Nem akarom reklámozni a másik játékot szóval a nevét nem írom le, de ott is ha fleet-ben voltunk, akkor simán 3-4 órát küldizgettünk, közben TS-en dumáltunk, ezzel ellentétben egyedül óránkét szünetet tartottam. -
Janicsillagasz #8914 Na akkor már leszünk négyen is! :D Hány fő lehet max egy wingben?
Egyébként én nem vesződtem a kereséssel, aki wanted, már lőttem is. Nem érdekelt hogy ha csak 20.000 van rajta, az is pénz! :D Meg ahogy észrevettem a fejpénz arányos a tudásával, ergó a kis pénzeseket hamarabb ledaráltam és mehettem a következőre....
Ma este köbö fél 9-től leszek gépnél, egészen éjfélig. Holnap reggel 6-tól köbö 13-ig leszek online, végre szabadnapos vagyok, és lehet tolni De utána húzok Szolnokra jogsizni :P
Ja és mi befolyásolja egy RES-ben lévő hajók mennyiségét? Sokszor van olyan hogy úgy érzem mintha egy CZ-ben lennék, mindenfelé sárga háromszögek a radaron, de sokszor van olyan is hogy negyed órát kell keresnem mire találok valakit..... és az meg a legtöbbször bányász xD
Még csak a radaromra se lehet fogni hogy kicsi a hatótávja, mert A-s modul, ~7km hatótávval....
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.19. 19:26:48 -
#8913 Az egész signal source rendszer megújul. -
#8912 Na elnézek én is abba a musuba :) A kondán van két kicsi két közepes pulse turret, és 4 gimballed nagy pulzus. Mivel kevesebbet eszik mint a beam-ek, több pajzserősítőt tehetek fel a jelenlegi reaktorral.
Dzsini, a distress callt is javítják? Mert szerintem az most elég gáz. Dőlnek be sorban a gonosz hajók és lövik azt aki segítséget kért. Beugró négy elite anakondáig bírtam akkor leléptem :) De jó lenne ha megcsinálnák, szívesen segítenék bajba jutottakon. -
Max_Andaxin #8911 Na ez így elég jól hanguzik!!!!!....akkor az Eagle is jó lesz a Gami Musu-ba!-:DDDD -
#8910 Ha jól olvastam jelenleg ez a helyzet:
Minden wing tag, aki részt vett a hajó lelövésében (utolsó 10 másodpercben eltalálta), egyenlő részben osztozik a bountyból. A szkennelt információ minden wing résztvevőre vonatkozik, tehát ahogy olvastam azt szokták csinálni, hogy (pl. 3 főnél) van egy kis, gyors szkenner hajó, amelyik megtalálja a jó pénzt érő célpontokat, és van két erősen sebző, akiknek nem kell szkenneléssel foglalkozni, csak odamennek a kijelölt célponthoz, és széttépik. A "kicsi" megkapja a részt a vérdíjból (olyan hajókért is, ami ellen egyedül nem lenne esélye), a nagynak pedig nem kell vesződnie a keresgéléssel és szkenneléssel, így gyorsabban halad, viszont a bounty egy részét "leadja" a wingtársnak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.19. 18:02:34 -
Max_Andaxin #8909 Ha wing-ben megy az ember gyereke vadászni a "rosszakat", akkor eloszik a fejpénz, vagy aki utoljára viszi be a találatot az kapja? -
kipeti #8908 Vasárnap lehet élek az alkalommal ma csak 1 órám van. Még csak szemezgetek a vulture-val még 4millán van csak, illetve 2 milla csücsül a viper mk3ban -
Max_Andaxin #8907 Jani, ha tudsz vegyél fel "spannank" a játékban _ANDAXIN_ néven futok. Ha végre egyszer oda érek akkor nyomhatjuk wing-ben...csak nemtom mikor lesz végre időm játszani is-:D -
Max_Andaxin #8906 -:D jaja szinte ugyenezt a kérdést tettem fel én is pár hozzászólással lejjebb! -
Janicsillagasz #8905 Én hónapok óta csak Vulture-t használok a harcra, 2 okból: sokkal de sokka ljobb a 2 large fegyver mint 4 med, és mert nincs pénzem másra :D
Egy Hazardous RES-ben fél óra össze lehet kapni több mint 2 millát vele, de persze elengedhetetlen a katonai páncél és a nagy pajzs. Az én Vulture-om 22 millából készült. De már több mint 40-et kerestem vele 5-6 órányi RES harccal. Ha benne vagy egy wing harcban akkor gyere a Gami Musu rendszerbe, én ott pofozkodok már egy ideje :D -
kipeti #8904 :) az oldal feléig nem olvastam vissza leragadtam a kettővel ezelőtti videón :P -
#8903 Egy próbát lehet, hogy megér, ha elolvasod mondjuk a mai hozzászólásokat... -
kipeti #8902 Sziasztok mit gondoltok a Vulture hajóról? PVE-re (RES-bountyzni) kellene csak(amit angolból kisilabizáltam kb csak arra jó)
Jobb lehet a 2 heavy pont a Viper MK3-as 2med és 2 light pontjánál? -
#8901 Ez mindig ennyi volt - tényleg mindig, az elejétől fogva a fixek komoly sebzéselőnyben voltak a gimballed - turrethez képest. A kiírt számok nem túl pontosak - ezen is javítanak a 2.1-el, de a kinetikus fegyvereknél (multicannaon, ilyesmi) akár 50% is lehet a turret hátránya a fixhez képest.
részletes elemzés sok sok táblázattal. -
Max_Andaxin #8900 ...akkor ideje profivá vállnaom... -
#8899 Jujj, ez is valami friss "kiegyensúlyozás"?? Még a 85% is nagyon csúnya nerf, korábban nem volt ekkora különbség (és nem is indokolt)! Emlékszem, amikor az outfittingnél figyeltem a változásokat, ugyan tényleg megjelent a lefelé mutató piros nyíl, de a kis vonalak a Damage és a DPS-nél mindig ugyanazon a szinten maradtak, tehát biztosan 10% alatt volt a különbség.
Egyébként garantált hogy így is a vegyes összeállítás a legjobb, pl a pitonomon a 3 db L helyen fix beam van, ezekkel lőtávolon belül ha még nincsenek túl közel, a kis hajókat elég 1-2x megsuhintani és pukkannak, a nagyokról pedig legrosszabb esetben 1+1 ráfordulással le lehet kapni a pajzsot. A 2 M helyen pedig ott a célkövető beam, amikkel mint a sebészkésekkel ki lehet hegeszteni az erőműveket, vagy a közel kerülő kis hajókra lehet sokkal nagyobb szögben lőni mintha csak előrefelé néznének. -
#8898 Subsystemet akkor sem lősz vele hajón, az annyira kicsi célpont, és hiába van akár 35% sebzéselőnyöd, ha hull-t le kell lőnöd végig pl egy Anakondán. Ez NPC-kre vonatkozik, PVP-re biztos jobb.
Bár nem vagyok profi, de ma felrakok fix beam-eket is, aztán videóra felveszem. HOTAS van, már egész jól kezelem.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.19. 14:34:51 -
#8897 Pedig rendes joystickes irányítással a fix fegyverek hatalmas előnyt élveznek - 100% sebzés a gimballed 65-85%-hoz képest (fegyvertípusa válogatja), és alacsonyabb hőtermelés/fogyasztás. Aki profin tudja manőverezni a hajót, annak vétek a gimballed. -
Max_Andaxin #8896 Igen, a fix fegyverzet szerintem eleve hátrány, ha nagyobbat sebez ha nem....Én eleve nem is érdeklődöm irántuk. A tornyos fegyverkialakítását még nem próbáltam....eddig a gimbaled ami nekem bevált.
Végülis tényleg nehéz eldöntni mi a "legjobb" ha van egyáltaln ilyen.....Ha azt veszem a 4 Multi-cannon is szépen sebez, a 4 Cannon-ról nem is beszélve, de azokat meg utánkell tölteni...míg a laser azért ott van ha kell(ha nem)-:D -
#8895 Pulse nekem a legjobb, és összességében több sebzést tudsz leadni azzal, hogy nem kell várni a feltöltésre. Sokan fixet használnak, mert ugye az még nagyobb sebzés, csak éppen fix-szel nem tudsz subsystemet lőni (vagyis nagyon körülményesen), a nagy hajóknál pedig ez sorsdöntő. Nem kell lelőni a hajó egész hull-ját, mert jóval előtte felrobban. -
Max_Andaxin #8894 Meggyőző!-:D
Találtam én is egy összehasonlítást: https://www.youtube.com/watch?v=0C7hofFggOw Azért a olyan irdatlan nagy különbség nincs, de mégis van...és továbbra sem tudom melyik lenne jó!-:DDDD Mondjuk a Brust meg a Pulse Laser tényleg láthatóan kevésbé szlopája az energy-t mint a Beam!!!!
De a 4 Multi-cannon se semmi!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.19. 13:58:04 -
#8893 Itt csináltam egy videót, ahol pl. a Burst Laser-t csekkolom, de az túl gyorsan meríti le az erőművet. Azért láthatod, hogy egy 40.000-es bounty-s MkIV 25 mp alatt elesik, mondjuk elég szarul repültem rá sajnos. -
#8892 Vulture-ban nem fogsz csalódni, atom jó hajó. -
Max_Andaxin #8891 ahogy mondod!!!