23609
-
Max_Andaxin #8970 ...fogalmam nincs hogy csináljátok Ti ezt!!!.... -
Janicsillagasz #8969 Nos? Tudja valaki hogy itt mit kell csinálni? Vagyis inkább csak kellett volna csinálni..... -
Amergin #8968 Megdöntöttem a saját rekordomat: 80 perc alatt kereken 40 millát kerestem.
Még egy 10 M és meg lesz az Anaconda (persze csak a fegyveres hauler változata...) -
#8967 Értem. Kösz!
Én voltam a hülye eddig, hogy többször is lelőttek. Mindig csak el akartam menekülni(Meg túl is terheltem a rendszert is és bizonyos egységek lekapcsoltak harc közben:D). Féltettem a cuccot. Most már egyből ráfordulok a támadóra és egész könnyen szétkapom. :) -
#8966 Ha a galaxistérképen a Powerplay-nézetre váltasz, akkor válik láthatóvá.
Nem lehet lekérni az általunk felfedezett rendszereket, jegyzetelni kell. Olyan ami a te neveden van, szinte biztos hogy még nincs. Ahhoz hogy legyen, messzire be kell hatolnod az ismeretlenbe, mert a "környéket" már lestoppolták. -
Max_Andaxin #8965 ...pont ettől a választól tarottam! Köszi mindenesetre!!! -
#8964 Köszi! :)
s_andras #8960: ERAVATE környékén csinálgatom a questeket. Néha találok ilyen több megállós üzenetküldős questeket. Azok jók, 100K környékén adnak. Hol van az a lakott gömb? :)
Felfedezésnél amúgy meg lehet valahol nézni, hogy eddig mit fedeztem fel(Statisztikán kívül.)? Vagy mi az amit én fedeztem fel először(Ha van ilyen egyáltalán.)? -
Amergin #8963 Nem tudsz teleportálni: kell venni egy olcsó (de jól ugró, pl. a Hauler A2 frame shift drive-val) hajót Y rendszerben, át kell menni X rendszerbe, hajót váltani, az olcsó hajót eladni és a váltott hajóval visszamenni Y rendszerbe.
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.05.22. 15:30:09 -
Amergin #8962 Köszi, hogy próbáltál segíteni. Én nem arra gondoltam, sokkal inkább erre.
Ha valaki szeretne "bevásárolni" a ritka fémekből a szintézishez, annak tudom ajánlani ezt a rendszert. Itt minden ritka és nagyon ritka fém megtalálható. A galaxis átszelése előtt mindenképp ajánlatos feltölteni a készleteket az FSD injectionhoz -
Max_Andaxin #8961 Ha van egy hajóm mondjk "X" rendszerben, de én egy másikkal "Y"-rendszerben vagyok monjduk hozzávetőlegesen >100LY távoságra, akkor van arra mód játékon belűl, hogy eljussak "X" rendszerbe az ottani hajómhoz és azzal is átmennyek "Y"-rendszerbe? -
#8960 Ha úgy érzed hogy már eleget gyakoroltál a főjátékon kívül (training, aréna) űrhajóvezetést, és tényleg csak azért robbansz mert az adderedet felturbózott vadászok támadják amik ellen senkinek nem lenne esélye ilyen felállásban, akkor legyen az első dolgod az hogy megcélzol egy központi, biztonságos vidéket a lakott gömb belsejében, és ott, a viszonylagos nyugalomban ismerkedsz az alapokkal. Gondolom a "születés" valahol a peremvidéken történt, ahol finoman szólva kevésbé hatékonyak a rendfenntartók. Egy gazdag központi rendszerben szinte soha nem fognak ID-zni, bátran ki lehet próbálni a kereskedést, küldetéseket, mindent. -
Amergin #8959 Amíg kezdő vagy szokj hozzá, hogy elpukkansz
Kis hajóval (már, ha kereskedőnek fitteled és nem harcra) a pajzs nem fog megvédeni, amikor (és nem "ha"!) kiszednek hipertérből, erre csak a sebesség képes.
Próbálj addig kereskedni és kuporgatni, amíg egy ilyesmi hajó árát össze nem kaparod. Ha ez meg van, akkor ezzel már el lehet menekülni a támadód elől, mert 414 m/s-al boostolsz. Utána FSD hűlés után irány vissza hipertér, magyarul nem tudnak kilőni, mert nem érnek utol.
A kereskedéshez többek között itt találsz tippeket. -
Luciferkee #8958 http://edtools.ddns.net/index.php -
#8957 Na meg is vettem a játékot, viszont már 2* el is pukkantam. Kerülném a csatákat, de nem mindig tudom( Kiszednek supercruise-ból.). Vettem egy Addert, viszont olyan gyorsan szedik le a pajzsom, hogy 1 perc alatt szét is lőnek. Meg néztem, hogyha lelőnek, akkor a repu is csökken/resetelődik?
Szóval tudnátok tanácsot adni, hogyan éljek túl itt az elején? :)
Utoljára szerkesztette: frango, 2016.05.22. 12:37:09 -
Amergin #8956 A http://universalcartographics.org úgy néz ki, hogy megszűnt, így ott nem tudom ezeket megnézni. Tudja-e valaki:
Melyik rendszerekben van
- a legtöbb metal rich world
- a legtöbb high metal content world
- a legtöbb rocky world
- a legtöbb icy world
Persze csak az számít, amire le is lehet szállni...
Tud valaki valamilyen oldalt, ahol ezt meg lehetne nézni?
Jó lenne minél többféle anyagot összegyűjteni szintézishez, ez pedig (úgy olvastam, hogy) annál könnyebb, minél több bolygón/holdon keresünk a fenti négy kategória mindegyikében. -
Janicsillagasz #8955 Help!
Itt mit kell csinálni?
Küldetés -
Janicsillagasz #8954 Megérkeztem :) -
Max_Andaxin #8953 #8831 "a magyar E:D parancsnokok közös frakciója a Sons of Seven Lords interstellar PLC vagy röviden SSL, a főhadiszállás a Tawilo rendszerben van. A hivatalos magyar E:D oldalon sok infot találhatsz: elitedangerous.hu" -
Luciferkee #8952 Mi található ott különben? -
Max_Andaxin #8951 Akkor majd ott összefutunk!!! -
Janicsillagasz #8950 Még fel akarom nyomni a Python-t fullosra, már csak a military páncélzat kellene.... de utána megyek én is.... áhh! A fene ott eszi meg... elindulok ma délben :) -
Max_Andaxin #8949 Az jó....lenne..ha nem kéne a hazát szolgálnom ma-:) És nem virtuális értlemben! Bár a hétvégi meg esti játékok nekem amúgy sem pálya. Család gyerek, így nem megy...csak hétköznap d.e.-t Általában. Amúgy kicsit portyáztam már a GAMI Musuban...ez a Haz.res...kemény hely...-:)
Viszont én nemsokára megindulok a TAWILO rendszerbe. Te nem jösz? -
Janicsillagasz #8948 Ma otthon leszek 11-től kb 2-ig, utána már csak majd hétfő este 8 után... Esetleg ha van kedved akkor tolhatunk egy kis winget.... -
Max_Andaxin #8947 Nagyon Köszi srácok, akkor mégiscsak én vagyok a BÉNA!!!-:) -
#8946 A VR (Virtual Reality) a most hypeolt virtuális szemüvegeket jelenti (Ocolus Rift, HTC Vive és társaik). Ha hagyományos fejmozgás követőd van (TrackIR, freetrack, opentrack, facetracknoir, stb) akkor sima ED-t kell indítanod. -
#8945 Nem, a headtrackingnek semmi köze a VR-hez.
segítség -
Max_Andaxin #8944 De valami miatt mégsem akarja nálam az igazat! FreeTrack v2.2-t használok. Lehet más progi kell? Vagy a játékon belül kell még beállítani valamit? Meg akkor nem is kell a VR-s Elit-et indítani, hanem a sima ED Horisons is jó?.......nemtóóóóm.... -
#8943 Teljesen jól működik itt is a fejtracking. -
Max_Andaxin #8942 Az elit dangerous VR-mi a szösz???
Abban csak Ocollus Rift-tel lehet nyomúlni? Mert nekem van egy házilag gyártott fejmozgást követő cuccom ami pl. a War Thunderben teljesen jól működött! -
Max_Andaxin #8941 Az gáz....hát majd akkor meglesz!...a jogsi!
Végül a Viper Mk IV-et hoztam, nem a kicsi EAGLE-t-:(...na de talán ezzel többre megyek, mégis védettebb.
Meg dezertáltam Zachary bácsitól, mert HOSTILE voltam végig. Amikor meg a kitermelő helyen WANTED-vadászaba akartam beszállni, azonnal rám is tüzet nyitott mindenki....Amint dezertáltam megszűnt a HOSTILE és hagytak a fenébe pedig scan-elgettek rendesen. Na mindegy! Majd valamikor csak összejön a WING-ezés is. -
Janicsillagasz #8940 Az a poén hogy én még egyetlen játékossal sem találkoztam.... Ja és bocsi, ma már nem leszek játék közelben, holnap meg egész nap otthon sem leszek
Mai napom csúnya véget ért, beragadt a kocsin a fék, lefüstölt az első kerék, még a jogsi szerzés esélye is elúszott.... lehet tolni egy héttel.... -
Max_Andaxin #8939 Jani!! Megjöttem a GamiMusu-ba!!!! -
nibron #8938 a kézikönyv olvasása mindig a legutolsó alternatíva. csak akkor olvassuk ha már minden ötletünkből kifogytunk. benne van a kézikönyvek kézikönyvében. -
#8937 Tutorial? Van tutorial?! -
#8936 Az a fránya kézikönyv, mi? :) Te se néztél bele, csak toltad a gázt a tutorial után :) -
#8935 Amúgy szégyen vagy nem, az első hétben én azt hittem, hogy egyetlen játékossal sem találkozok, pedig csak Open-ben játszom, aztán utána jöttem rá, hogy a "lyukas" négyzetek vagy háromszögek azok valójában hús-vér játékosok. -
#8934 Háromszög: kint vannak a fegyverei
Négyzet: nincsenek
Villog: lő rád
Lyukas: játékos
Teli: NPC
Narancs: semleges
Piros: ellenséges
Zöld: barátságos
Kék: wing társ
Lila: winget támadó
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.20. 12:25:57 -
Janicsillagasz #8933 A radaron mi a különbség a négyzet és a háromszög jelölés között? -
#8932 Bízzunk a legjobbakban. -
#8931 Az igen! 4 SW egyszerre, ilyet sosem láttam. Mivel lassúak, el kell menni legalább a kék (stealth) és a piros cuccért, és a társakkal mindig egy ellenfélre koncentrálni. Ezek talán valami összebeszélt haverok lehettek, de nem hiszem hogy csak úgy véletlenül még egyszer ilyenbe bele fogsz futni. 3342 meccsem alatt max olyat láttam hogy 2 db SW egy csapatban, de ilyet is ritkán.