ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
exploring: ize szerintem csak akkor kerul fel a neved MIUTAN leadtad az adatokat... ugyebar ha kiscannolod a rendszert fullra, es tovabbmesz kovi rendszerre, jon masik jatekos kiscannolja aztan o visszaugrik es leadja, az o neve lessz ott 😉 szal ilyenre is figyelj
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Sajnos 2015-01-25-én történt a baleset, már mint az, hogy amikor a hangárból emelkedik ki a a hajóm már akkor el kezdett vissza számolni és utána tüzet is nyitott rám . Nem voltam körözött személy így nem is volt a fejemen vér díj ! Csak úgy szét kapott az állomás ! E+sélyem sem volt ! Akkoriban még nem tudtam azt, hogy ha ilyen van gyorsan ESC kilép a menübe és vissza lépek és akkor kint vagyok, vagy is ki rak az állomáson kívülre a program úgy 20 km re, mivel felszállás alatt álltam, de ez csak akkor lehet eljátszani, ha még a vissza számolás tar ! Ha már tüzelnek rád, akkor már mindegy spuri ki amíg lehet vagy meghalsz !
Amúgy meg írtam nekik de semmi válasz.
Üdv.
Repairs
-------
Commanders who spent money on any repairs between 3pm on 10th Feb and 4pm on 11th Feb had the credits restored to their balances by 6.15pm on 11th Feb.
Én a megadott időben visszakaptam kb 3 milliót, mert a collision damage bug miatt javítanom kellett a hajót. Továbbá az ebben az időszakban elvesztett hajók árát is visszaadták, de erről az 1.1.03 patch notesban bővebben olvashatsz. A korábban történt balesetekkel kapcsolatban nem tudom, hogy mi az álláspontjuk. De submit ticket szorgalmasan, hátha válaszolnak.
Nefürgyé le!
Kapott vissza valaki kártérítést a játék hibája miatt.
Engem érdekelne a dolog mert a játék hibája miatt veszítettem el az Anakondámat kb 210.000.000 Cr.
Írtam nekik, de semmi válasz !
Lehet, hogy rossz helyre írtam ?
Pénz vissza utalása vagy a hajóm visszaadása még sehol semmi.
Üdv.
Kép (Külső nézet 😄)
Hmm, de a jelek szerint nagyon bugol, mert itt vagyok egy rendszerben ahol mindössze 3 db csillag van amit ki is scanneltem, de egyikhez sem teszi oda a nickem... Lehet hogy mégsem bug, hanem csak akkor érvényesül a dolog amikor leadod a scan eredményét.
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.02.14. 15:59:41

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.02.14. 15:51:27
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
planeary landing előtt egy hajón mászkálás illetve dokkban mászkálás is űberfasza lenne! ,de már egy hajó körbeforgatásért is imákat mormolnék 😊
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.14. 15:06:21
Én max 70-el ballagok ki. Ráérek, nem sietek sehová, és pont jó a sebesség ahhoz, hogy ha valami van, irányt tudjak változtatni. 😄
Az kemény. 😄
Egyébként érdemes lenne a fórumokon is következetesen elterjeszteni a fix elnevezéseket, pl kalózok alatt a kalózkodó júzereket értve, az NPCket pedig simán csak "rat" (mint pl eveben) vagy "mob" elnevezéssel illetni a félreértések elkerülése végett...
Bocs: ez smoothernek ment.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.14. 13:38:23
tok durva kb 3hetig exploringolni voltam, jo sok misi osszegyult .. hazatertem gandui rendszerbe ahol a masik hajommal parkoltam, atugrok lao zi -re es leesett az allam 😉 egy ismeros station se volt ott.... most ezeket atvette masik frakcio, hogy meg a tartozkodasi helyeiket is atirtak ? MINDNEK ? 😊 vagy csak a devek szopatnak nerfel ? Valahogy nemvillanyoz fel 600k profit fordulonkent... lehet , hogy vissza kellene mennem felderiteni es banyaszni ?
lehet Yembo -hoz kellene menni verpistiket jatszani...
Mellesleg megjegyzem hogy amit csinálsz az ha jól tudom már hivatalosan is exploitnak számít, így ha (pl pont az említett kalózok) felnyomnak miatta, büntire számíthatsz érte...
Max, ha már vér gazdag vagyok, és rommá van tuningolva az ASP, akkor elkezdek gyűjteni egy Anacondára. 😄
Nagyon megbántam hogy megvettem a t7-et. Az asp vel minden jól ment a bukás a t7-el kezdődött
Elöször összetört és a rakomány is elveszett. Valamennyit vissza adtak erre szétlő a kalóz. Legalább 5 milliót buktam az utóbbi 1 hétben.
De most már én is csalok. Mikor ki akar szedni nyomok egy save and exit to main menu -t 15 secig számol majd visszalépek és minden ok, a hajó nem sérült.
Gyorsitok és ugrok.
Az állomásokról is igy megyek ki. Nyomom a launch gombot majd a save and exit to main menu. Utána start és kint vagy 10ezer kilóméterre gyorsitok és ugrok el. 10 másodperc. Akkor sincs gond ha épp lent vagy a dock ban csak annyi kell hogy a lauch -ot megnyomd.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.14. 12:05:43
Amikor ID-zni kezd, nézd meg a bal felső sarkot a Comm-nál, hogy ki ír. A user név, akkor kalóz, de ha Federal Security, akkor nézd meg rohadt gyorsan a besorolásodat, nem vagy te is Unfriendly, vagy Hostile, mert akkor amíg azt vissza nem állítod, addig bizony baxogatni fognak! 😄
De most minden egyes állomáson ki akarnak szedni a kalózok. 4. állomáson vagyok hogy ki akarnak szedni. Kénytelen vagyok csalni, nyomok egy kilépést 15 secet vár kis kilépek.
Most direkt a kereskedőket ........ -k ezzel a megoldással?
Legközelebb, ha ID-znek, tolóerő nullára, azonnal, és nem sérül az FSD, nincs Shield Drop.
Minden energia a hajtóműre, Boost-boos-boost, 15mp alatt megvan az FSD hűtés, és jump.
Ha ügyes vagy, elég gyors, és persze nem egy megrakott Féltéglával közlekedsz,
sérülés nélkül vissza tudsz ugrani. 😄 Én is így csinálom. 😄
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.02.14. 11:06:56
Mikor kiestem a hyper sebességböl a hajó nem sérült viszont nem volt pajzsom.
Lehet eddig is igy volt a t7-en de pl ASP nél teljes pajzson megvártam amig ujratölt az fsd és ugrás.
Itt viszont az 1.7millás pajzs 0% -on volt mikor kiestem igy esélyem sem volt a t7 -el.
Kicsit a ................................. ezzel a programmal.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.14. 10:54:14
Nefürgyé le!
Egy srác épp streameli, ahogy fosztogat. De nem ész nélkül. Scanneli az bányászt, kereskedőt, ha van cargo elkéri egy részét, ha nem adja lelövi. Ha nincs cargo tovább engedi. 😄
LHS 2819 (Tasaki Freeport) 787ls Palladium → LHS 2936 (Fraser Orbital) 21ls
Buy: 12957 (1h 17m ago)
Sell: 14291 (1d 15h 19m ago)
LHS 2936 (Fraser Orbital) 21ls Consumer Technology → LHS 2819 (Tasaki Freeport) 787ls
Buy: 6189 (1d 15h 19m ago)
Sell: 7369 (1h 17m ago)
Nefürgyé le!