ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
NPC-k ellen tegyél 4 Mine Launcher-t, ha egyenes vonalban menekülsz a kis buták szeretnek belerepülni, viszont muszáj menekülni, ahhoz meg könnyű hajó kell. Nem is beszélve a Jump Range-ről.
Pajzs kell, hogy ne rögtön a hull sérüljön ha felkoppansz, de semmi más, csak cargo.
Flying Fortress és a 4 multicannon olyan mint egy ii.vh bombázó mikor lönek a turretek.
Lehet hogy valaki nem azért játszik hogy minél nagyobb haszna legyen, hanem csak mert.
Igen, az EDLaunch-ban kerestem de ott nincs Products.. Valahol azt olvastam hogy ez lehet rejtett fájl, de azt meg nem tudom előszedni.
EDLaunch/Products/FORC-FDEV
Azon belül van GraphicsConfiguration.xml fájl és azon belül a <GUIColour> fő , és <Default> alszekció. Oda kell a Custom szín.
Luxury kereskedők "eltűnésére" olvasd el az 1.1 patch changelog-ját.
Meg akartam változtatni a HUD színét, utánanéztem, kikevertem a nekem tetsző színeket, stb.,de nem találom sehol azt a fájlt, amelyikbe be tudnám copy/paste-elni. Elvileg a "Frontier" mappában kellene legyen egy "Products" almappa, és abban kellene 3 sort átírni, de nincs ott ilyen. Ha valakinek esetleg volt hasonló problémája, vagy tudja amit én nem, plz help..
Seeking Luxuries-t (akik a Performance Enchancereket veszik) nem láttam mostanában, viszont sok rendszerben találkoztam Seeking Goods helyekkel, na ezek Narcotics-szal kereskednek, ami korántsem olyan jó üzlet.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindkét irány olyan 1340 körüli a t7 el egy kör fél milla.
Az út 6 ugrás, sajnos ez is npc és valódi kalózokkal teli (lehet csak a t7 -et szeretik azért..).
196 tonnát viszek csak mivel flying fortress -re van konfigolva hajó. (4 turret, elhárító rendszer, class 5 B pajzs)
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.17. 06:00:08
Egyébként nem bonyolult ha rászán időt az ember, hogy kiismerje. Erre rá kell menni, ha elkötelezed magad mellette. Van akit beszippant a különös atmoszféra valakit untat.
A Drivert is szokták még lőni, de ha az lenullázódik, akkor a hajó még harcképes marad, csak nem lehet irányítani.
Kb két hete játszom a játékkal, és ma először támadtam meg egy wanted Pythont a Cobrámmal. Az erőművét támadtam, és már csak 2-3 százalákon volt, amikor elugrott. Melyik alrendszert érdemes lőni? Hajtóművet, esetled FSD-t?
Üdv:
Cmdr. Gigafun
ಥ_ಥ
Csinálni kell az adott frakciónak a küldetéseit és, ha sokat csináltál akkor be fog adni olyat is aminek a státusza Rank küldetés ! Ha ezt megcsinálod akkor fog emelkedni az adott frakción belül az aktuális státuszod vagy is a Rangod ! Tehát ezerrel csináld az adott Stationon a küldetéseket és fogsz kapni Rank Küldit is .
Üdv Parancsnok !
Üdv.
Utoljára szerkesztette: smoother, 2015.02.16. 05:07:21
Csapat, nincs, tapasztalom, mert tőkét gyűjtök a saját módszerrel. Igazán ez még kialakulóban van a jövőben patchek-ben. De mire odáig jutsz, ha meg nem unod vagy nem vagy 0-24 órás, sok időbe kerül mire kiismersz mindent. (Amennyiben a felfedezés örömét te karod learatni). Bár 1-2 dolgot muszáj megkérdzeni. Most egyedül a community bázis építős eventnél van érteme szállítókat fosztogatni,. ott lehet értelme groupolni.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2015.02.16. 01:02:29
Ha lesz pénzed, vegyél cargo rack-et a hajóra, hogy minél több árut tudj vinni.
Ezekkel 1-2 nap alatt össze lehet hozni egy Adder-ra a pénzt, én azt javaslom rögtön erre gyűjts, az ez előttiek nem sok változást hoznak. Az Adder-ral meg szintén pár nap egy Cobra, azzal meg kezdődhet a móka. 😊
Ha azt írod hogy a küldetésben elküldtek a sherwoodi erdőbe hogy öld meg a gyilkos fehér cápát, aztán jött egy üzenet hogy megváltozott a küldetés és a célpontod az emberevő jeti lett és gyilkosságért azonnal körözést adtak ki ellened, akkor sem lepődtem volna jobban meg. 😊
Ez valami új küldetés?
Szoktam olvasni, de nálam a rarer az ritkábbat jelent, nos, 2 boomos rendszerben voltam tegnapelőtt és egyetlen egy darabot sem találtam. 😞
A fegyverekkel nem vagyok kibékülve, főleg a kinetic típusúakkal.
Most Beam+Cannon kombóval megyek, talán ez használható.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Most ezek átmentek polgárháborúba, azért is van annyi belőlük. Kérdés hogy mennyi ideig maradnak meg, mert sokan nem foglalkoznak velük szerintem - ami érthető is a 6Ks killek miatt.
- "Seeking Luxuries" Rarer in boom states
Ha érdekelnek a játékkal kapcsolatos változások, egyébként is érdemes átfutni ezeket:
https://forums.frontier.co.uk/forumdisplay.php?f=74
Rare commodities-re gondolsz vagy a "Luxuries seeker"-ekere? Nem nem rémlik, hogy exotic kereskedők lettek volna a játékban.
Fogalmam sincsen hogy kivették-e a luxury tradereket, de azok is csak egy hétig maradnak, utána jön a polgárháború, mivel egyeduralkodó lesz a boomos faction, ezért a kicsik harcolnak egymás közt a gyenge állomás átvételéért.
Nekem volt már mindkettő, de messze nem húztam ki őket, T6-ra mentem rá.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nem nem égtem ki amikor elveszítettem az Anakondámat rá pont 7 nap alatt ültem be egy másikba !
Ugye előröl kellett kezdenem, de szerencsére volt már 4 hajóm amikor még jól ment a csempészés 😊) vettem meg őket tehát ha úgy vesszük akkor nem teljesen előröl kezdtem !
Az idők nem biztos, hogy pontosak mivel meló után jött a következő meg nehezebb meló a Trade-lés !!!
Ami biztos, hogy 7 nap alatt el lehet jutni az Anakondáig úgy, hogy a munka mellet neki fekszel és nyomod !!!!
1. Cobra 60T Max. irány akkoriban még volt luxuries ! 20 perc után...
2.Type 6 112 T Luxuries kb. 8 óra utána....
3. ASP 128 T Luxuries kb. 36 óra utána...
3. Type 7 220 T Luxuries kb. 20 óra utána.....
4. Python 282 T Luxuries kb . 6-7 óra kemény menet, de utána ......
5 Type 9 528 T Luxuries kb 10-12 óra és végre .......
6 Anaconda + 25.000.000 Cr.
Üdvözletem Barátom !