23609
-
#9010 Azért nem kell feladni minden reményt, nem 100% hogy áldozatul esik az új küldetésrendszernek.
A csempészviperán a két 4-es hely közül legalább az egyiket fel kell szabadítani, a pajzs vagy a fuel scoop elég a 3-ason, meg a fő modulokból jók a könnyebb D-sek. Advanced DS nem árt... na egyszerűbb lesz így, én ezzel csinálnám ha muszáj lenne V MK IV:
http://coriolis.io/outfit/viper_mk_iv/04D4D4A2D3D3D4C0r0r18180404030343012o2f.Iw1-kA==.CwBhwRhKCYYqYmiA?bn=Viperam
De így már nagyon látszik, hogy a Cobra MK IV +500k (azaz semmi) befektetéssel majdnem MEGDUPLÁZZA a rakteret, és sokkal könnyebben is halad! Ha a Vipera a szíved csücske, akkor is EGYETLEN fuvarral többszörösen megkeresed az árát! -
Janicsillagasz #9009 Nem tudok regisztrálni a frontier fórumra.... kéri a "company" nevet.... az mi? -
#9008 rekordot a fórumon lehet bejelenteni, ha ellapozol az ottani topic végére, akkor sorban láthatod a bejelentéseket - leírás, screenshot kell, névtábla nem. -
Janicsillagasz #9007 Hová kell beküldeni a Galaktikus Rekordokat? Ugyanis az egyiket megdöntöttem...
És mi a szabálya? Ott kell lennie az Első felfedezői névtáblának? -
Max_Andaxin #9006 Amint írsz az így igaz! Csak nekem tényleg bejön ez a hajó. Formára, meg amúgy is. Majd idővel úgyis specializálom, vagy eladom...ki tudja...Szerencsére ez a játék hagy ennyi szabadságot, hogy azt csinálhatok és azzal amivel és amit, jól esik!!!-:D -
Max_Andaxin #9005 jó, az csak bent maradt!-:D
-
#9004 Ahogy többen leírták az ilyen multirole (mindenre jó egy kicsit) hajók nem a leghasznosabbak, mert semmire se jók igazán, és bármit csinálsz a felszerelésed egy része csak a helyet foglalja. Főleg egy Viper nem való se csempésznek, se felfedezőnek - nincs raktere, és nem ugrik nagyot :) Világéletében rendőr-vadász hajó volt.
Egy fél óra alatt át lehet szerelni egyik feladatkörről a másikra veszteség nélkül, amíg nincs pénzed több hajót fenntartani. Utána pedig célirányos hajókkal bármelyik feladatot sokkal hatékonyabban el tudod látni.
Persze ez is olyan, hogy kinek mi tetszik, ha jól érzed magad ezzel a hajóval, akkor egyikünk sincs abban a helyzetben, hogy megmondja neked, hogy ne csináld. :)
Ugráltak el FAS-al és Sidewinderrel is Beagle Pointig (ez utóbbi miatt alakult a Rock Rats is).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.05.24. 08:53:51 -
#9003 Bi-Wawe mindenkinek a maga dolga, na de egy Basic Discovery Scanner mit keres harci gépen? -
Max_Andaxin #9002 Van egy harci verzióm: https://coriolis.io/outfit/viper_mk_iv/24C4C4C2E3C3E4C1l1l0p0p0202B32b2927692h.Iw1-kA==.Aw1-kA==
Így használom jelenleg! A Bi-pajzs? Igen azért azt, mert hamar visszatölti. Csata közben hagyok a SYS-en 2-3 pöttyöt, a WEP 3-4, attól függ. Ha jól manőverezek - mert azért lehet ezzel is annak ellenére, hogy csak 10/4. ( A Fly Assist Off, sokat segít!-:) ) -, van hogy le sem lövik a pajzsom
A másikkal kapcsolatban a válasz IGEN! A hosszútávú csempészkedést, össze akarom kötni a felfedezéssel.-:D -
npolos #9001 és elárulod hogyan sikerült ez? -
Janicsillagasz #9000 Gondolom ennek az összeállításnak legjobban a pénz az ami befolyásolt.
Hát nem tudom, Viper-rel harcolni szoktak, abba meg fölösleges raktér. A Bi- pajzsot jobban szereted mint a simát? Miért? Mert hamarabb tölt vissza? De sokkal hamarabb is szakad le...
Heat sink, fuel scoop, intermediate scanner.... felfedezni akarsz vele? Nem értem az összefüggéseket... mit akarsz csinálni Viper-rel?
Harcolni én így vinném. -
Max_Andaxin #8999 Én ilyennek álmodtam meg a Viperát
http://coriolis.io/#/outfit/viper_mk_iv/04C4C4A2E3C3E4C--17170202B3f402f22q2g.Iw1-kA==.Aw1-kA==?bn=Viperam
Vagy a "B" verzió nagyobb raktérrel:
http://coriolis.io/#/outfit/viper_mk_iv/04C4C4A2E3C3E4C--17170202B3f402012q2g.Iw1-kA==.Aw1-kA==?bn=Viperam
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.24. 05:58:08 -
Max_Andaxin #8998 Azért eztlehet kipróbálom///Köszi!! Az a gondom csak, h a Vipera tetszik is...a Cobrával ellentétban, dehát v.mit v.miért:::: -
Max_Andaxin #8997 Akkor ezt buktam.....2 napig biztos, hogy nem fogok tudni játszani....-:(((( -
Amergin #8996 Szóval az én anyagi gyarapodásom -Robigo nélkül is- biztosított lesz a fullosra tápolt Pythonnal és a kereskedő Anacondával... -
Amergin #8995 Na én még tettem egy kört előtte, kerestem 48 millát és ez lett belőle.
-
#8994 MK IV-es, ugye? Az még talán épphogy jó lehet (mert az alap vipera nem alkalmas erre), bár vagy feláldozunk egy 4E-s cargot a gyorsabb tankolásért, vagy be kell érni a 2-es fuel scooppal - 24 vs 36 tonna az árunak, nem mindegy. Plusz tankot is legfeljebb a másik 2-esre tennék egyedül, a 4-eseken túl sok értékes helyet vesz el.
Nem tudsz inkább legalább egy Cobra MK IV-re váltani? Annál már semmilyen kompromisszumot nem kell kötni. Hirtelen egy ilyesmire gondolok NAGYON kellemes 68 tonnás kapacitással, ami főleg azért megdöbbentő mert a hull csak nyamvadt 20 tonnával nagyobb mint a Viper MK IV:
http://coriolis.io/outfit/cobra_mk_iv/04D4D4A3D3D3D4C1a1a1818180404030303032t43012f.Iw18SQ==.CwBhCYEYW87siSjEA===
Mellesleg lehet hogy már csak 2 napod van erre, ha jön a NERF csütörtökön a 2.1-es verzióval, mert akkor búcsúzunk Robigotól -
#8993 Nem. Robigo Shotis vagy a többi, megpakolni és haza a cuccokkal :) 350 fényév kb vissza, ott meg már rendszerek közötti ugrabugra :) -
Janicsillagasz #8992 Hát első köröm nem lett valami szerencsés ebben a REs-ben.... csak winges csapatokat kaptam, csupa python-FAS-FDS hajók.... omg.... 480k lett csak és kilőtték a képernyőmet :D -
Max_Andaxin #8991 Sajna holnap megint kétséges, hogy lesz-e időm játszani. Lehet, hogy összejön, de igérem. Ma este meg szolgálatban vagyok! -
Max_Andaxin #8990 ...."szerencsés" flótás! Én azt hittem, hogy majd ha open-be átmegyek, tele lesz a radarom valódi játékosokkal, akik persze azonnal az én hajómat akarják majd szétlőni! Kellemeset csalódtam....
A mai játék alapján úgy döntöttem, hogy felkészítem a Viperát erre a hosszútávú csepmészősdire. 3 plusz üzemanyag tartájjal 200 LY fölé tudom vinni a hatótávját tankolás nélkül. és még némi cargo-helyem is marad. Egy jó Fuelscoop-al meg jól meg is tudom nyújtani a repidőt. Szóval asszem, hogy kipróbálom ezt is!-:) -
Janicsillagasz #8989 Andaxin ha keresnél akkor itt vagyok a szomszédban (APSU rendszer) HAZ RES-ezni... -
Janicsillagasz #8988 Aztaaaa! Láttam egy másik játékost!
(Eddig még nem láttam üres kockás jelet a radaron :D )
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.23. 20:42:15 -
Max_Andaxin #8987 ...Szóval ha jól éretem: Menjek el a világ végére ott fordúljak jobbra és utazzak még 200 fényévet egy állomásig ahol kapok egy csempész küldit? -
Max_Andaxin #8986 Persze így már sokkal könyebb lesz!-:DDD Köszi a segítséget!-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.05.23. 19:29:08 -
Max_Andaxin #8985 Őőőő...Persze, hogy nem hisz "Profi" vagyok....csak nem....-:DDDD -
Amergin #8984 Ejnye, az oktató videót nem nézted meg, ugye? -
Max_Andaxin #8983 ...óóhh hogy az a....Leszálltam egy bolygón lévő bázisra. Gondoltam kipróbálom a kis járgányt....ja..Én baraom!!! Csak hogy a jó fenébe kell visszamenni vele a hajóba?????? Beállok abba a hangárba de semmi. Be van állítva egy gomb? Vagy mi....??? Vagy az sem mindegy milyen irányban állok???? MEGŐRÍT! Segítsetek lgyszi???? Tuti én vagyok a béna...
De az is tuti, hogy ha egyszer visszajutok a hejóra én megszabadulok a kis járműtől....inkább berakok a helyére még egy HULL pack-ot.... -
Janicsillagasz #8982 Igen, köszi, tényleg csak más jelszót kaptam meg mint a reális... -
#8981 Naja... az a helyzet, hogy volt egy korábbi fórum-felület, amin óriási élet volt, aztán átálltak erre az újra, amire elvben minden korábbi tartalomnak át kellett volna költöznie. De ez mindmáig csak töredékeiben történt meg, és pontosan ezzel egyidőben gyakorlatilag kihalt az a fórum. Lehet hogy senki sem figyeli már. Talán a TS-en azért még beszélgetnek, csekkold ezt, nem akarom kiírni de itt megtalálod a jelszót (lehet hogy "aktualizálni kell" :) ) :
http://forum.elitedangerous.hu/?topic=uj-jatekosok-bemutatkozasa/#post-250 -
Janicsillagasz #8980 Még karácsonykor írtam de nem kaptam választ azóta sem.... megpróbálom még1x... -
#8979 Írtál normál levelet a [email protected]?
Az SSL-t érintő küldetések elvileg persze mind hasznosak, de van amikor egy bizonyos állapotot kell elérni egy rendszerben, és annak már nem biztos hogy az összes küldetéstípus jót tesz. -
Janicsillagasz #8978 Nem értem ezt az átkozott ED weboldalt. Istenért se lehet belépni! Már fél éve nem enged be (sose engedett be). Jelszó nem megfelelő. Kérek egy újat. Megjön az email a linkkel, rákatt és bejön egy ablak ezzel a szöveggel: "A jelszó-helyreállítási hivatkozás nem tűnik megfelelőnek, alul lehet kérni egy új hivatkozást.". Oké... kérek eg másikat. Ugyanez a helyzet azzal is... ti be bírtok lépni??? -
#8977 Keresd fel az SSL weboldalát, vagy a fórumukat, és ott gondolom a közösség segít abban, hogy mi hogy merre. -
Janicsillagasz #8976 Akkor én most nem értem az összefüggést. Nem minden küldetés segíti a szervezet fejlődését?
Találkoztam olyan küldetéssel is (másik rendszerben) ahol aszondja hogy vigyek el 50t halat ide meg ide, és target fractionnak az SSL van megadva. mikor leszállítottam, nőtt a repum az SSL-el. De akkor lehet hogy ezzel párhuzamosan nem is segítem a fejlődését? Persze olyanokat nem vállalok el hogy "öljek meg 3 kereskedőt akik az SSL-nek dolgoznak....".
Tegnap összeszedtem vagy 8-10 küldetést aminek a "target fraction"-ja az SSL volt, már bő háromnegyed úton tart a repu csík is...
Azt hiszem talán jobb lenne ha valaki írna egy naaaagyon részletes küldetés ismertetőt (majd a 2.1 után), mert akkor ez így nekem most zavaros...
Egyébként hogy lehet elérni a szervezet fejlődését?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2016.05.23. 10:05:03 -
#8975 #8925 ezek szerint nem volt elég feltűnő :) -
#8974 Addig kell benne maradni a játékban, amíg egyszercsak kapsz utasítást hogy hol és mikor add le.
Tawilo és környékén csak az SSL főparancsnoksággal egyeztetve dolgozzatok!! Nem mindig "szabad" mindenféle dolgot csinálni! Már ha teljes erővel segíteni akarjátok a szervezetet. -
#8973 A kulcs szó : hosszú távú csempészés :)
Dzsini: most csütörtökön? :)
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.05.23. 08:30:55 -
#8972 Már mindegy, csütörtökön jön az 1.6/2.1, és átalakul a küldetésesdi :) -
Max_Andaxin #8971 Na megjöttem a Tawilo-ba....eladtam az EAGLE-t....úgyhogy kezdődhet a "játék"!-:D