ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válasz nem. Neked kell kikapcsolgatni.
Nefürgyé le!
A 3-asnál vágom, hogy érdemes heat sinket berani és hogy közelről scannelhetnek. Inkább az a kérdés, hogy ha kikapcsolom az alrendszereket, amik épp nem kellenek, fegyver, miegymás, azt megjegyzi-e, vagy minden alkalommal ki kell egyesével? Mert a manualban magyarázza az UI fel le részt megint a silent runnál, meg a kikapcsolást, de azt nem írja, hogy megjegyzi-e.
Ezután A játékos elinditja a játékot, private group, saját neve, betölt. Ezután B játékos is inditja a játékot private group A játékos neve.
Ezután meg kell hivni egymást wingbe a 2-esel elérhető menüben. A játékos meghív, B játékos elfogad.
Sajnos nagyon sokszor nem jön össze, ki kell lépni főmenübe és újra próbálkozni. Elég rosszul van ez megoldva.
A küldetéseket szerintem nem lehet megosztani, aki elválalta az kapja érte a jutalmat. Viszont a kilőtt hajókért a bounty megoszlik a wing tagjai között.
2. A bolygókat fedezed igy fel, a system map-on tudod megnézni mik vannak, azt nem jelöli hogy akkor éppen mit fedeztél fel, csak az összeset amit már felfedeztél.
3. Silent runnngnál a pajzsot kikapcsolja, elzárja a kiáramló nyílásokat, igy jóval nehezebben scanelnek, de közelről ugyanúgy be tudnak scanelni. A hajó pedig folyamatosan melegszik. Gyorsnak kell lenni és/vagy heatsink launchert használni.
4. Majdnem mindegyik. Bizonyos küldetéseknél van olyan ami nem, pl Blackbox.
Lenne pár noob kérdésem.
1. Megyek egy állomás felé, útközben látok valami érdekeset, amit megvizsgálnék. Kijelöl, majd utána mennék tovább az állomás felé, de eltűnt, nem tudom újra kijelölni, csak a térképről. Mivel bénázok?
2. New Astronomical object discovered. Mondjuk ezt nem nagyon néztem még, de honnan tudom mit találtam? Egyáltalán, hogy jelölöm ki?
3. Silent running. Ezt sem próbáltam ki, mert csak ma reggel jutott eszembe. Ha elindítom és leállítom az alrendszereket, amik nem kellenek, legközelebb magától leállítja őket? A másik ezzel kapcsolatban, hogy kevesebb ilyenkor a scan az állomás közelében/dokkolás közben?
4. Minden űrben talált cucc lopottnak számít?
Köszönöm.
A másik, hogy küldestéseket lehet megosztani? vagy mind2őnknek fel kell venni az adott questet?
Most kezdtük el tolni a haverokkal. Olyan gondunk van délután még láttuk egymást multiban, de egy idő óta nem. Bár mit csinálunk nem látjuk egymást. Létezhet túl sokan vették meg és nem bírták a szerverek?
Nefürgyé le!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Zseblovag, 2015.11.25. 19:14:29
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
neked nem annyira
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Utoljára szerkesztette: Cooper911, 2015.11.04. 20:26:56
Powerplay, hatalmi harcokba szólhatsz bele, akár SOLO módban is. Egy kis szerepjáték feeling.
CQC különválasztott, csak lövöldözésre specializált multis rész.
Még az alfa alatt megvettem, akkor sokat játszottam vele, majd a hivatalos megjelenéskor, amikor "lenullázódtak" a dolgok, akkor is toltam egy-két hónapig, de már vagy egy jó fél éve rá se néztem, talán több.
Most megint kacsingatok rá, azt kérdezném, hogy vannak-e már komoly újítások benne mondjuk a hivatalos megjelenési állapothoz képest?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki nemrég kezdte a játékot, vagy csak ezután fogja, annak ajánlom a videóimat, amiben a különböző "Szakmák"ról esik szó. Kereskedő, bányász, felderitő, csempész, stb.
Videók
Utoljára szerkesztette: Cooper911, 2015.11.03. 21:01:01
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De tekintve senki nem írt , nem fogom 😉 Majd ha lesz Steam Salen....
Utoljára szerkesztette: Micsurin, 2015.10.23. 21:02:52
(Diablo3:RoS , WoW:WoD + pár 90 és 100 as kari egy rakat mount)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Adakozó kedvűeknek itt egy új, az Elite-re hajazó project. Infinity: Battlescape
Érdekes lenne, végülis a motort csak kb. 10éve fejlesztik alá. :-) Bocs az OFF-ért, de stílus ON játékról van szó, gondoltam lesz akit érdekelhet...
ON
Érdemes visszaolvasni a hozzászólásokat, Gyerekkoromban voltam ilyen kétségbeesett, ha tökfőzelék volt ebédre(na jó, túloztam, az azért durvább volt)
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.10.19. 14:09:05
Elmondhatod még sokszor, hogy mennyibe kerül egy teljes játék, ez attól még egy langyoska digital expansion az eddig látottak alapján, teljes áron. Ár-érték arány továbbra is van, a vásárlók mérlegelni fognak, és ennek meglesz az eredménye. Nem azért mondom, mert bárkinek is rosszat kívánok, nincs itt semmi célzás... de ha én tudom hogy nem veszem meg, aki ismerős játszott azok közül szintén senki nem veszi meg, akkor el lehet gondolkozni, hogy milyen lesz az arány. Tapasztalati mintavétellel - biztos forrásokból - eddig 0%.
A többit meg egyszerűen nem értem. Azok alapján, amit leírtam komolyan úgy gondolod, hogy van a játéknak olyan aspektusa, amit nem próbáltam, vagy nem láttam? Jó nem írtam, hogy rare cuccal is kereskedtem, nem térek ki minden részletre. Nem jártam az összes naprendszerben, ez is logikus, de jártam furcsákban, fedeztem fel érdekes dolgokat. Sok űrállomást láttam, sok különféle hajóval röpködtem, sok fejpénzt begyűjtöttem. De! Ha láttam ezer fűszálat (köztük érdekeseket is), akkor azt mondom, hogy az ezeregyedik sem lesz különb. Lenne olyan fűszál, ami még felkelthetné az érdeklődésemet, de azért nem túrok át még ezret. Én ilyen vagyok. Az meg, hogy te a megjelenés óta folyamatosan tudsz játszani... hát különbözőek vagyunk. Valahol irigyellek ezért, hogy ilyen kitartó vagy. Másrészt meg sajnállak is. Azért az ember egyszer él, és azt az újabb ezer fűszálat túrni, amikor vannak más lehetőségek is... hát nem biztos, hogy kifizetődő. Mindenesetre mondom: a kitartásodat csodálom.
És ne értsd félre: én nem akarlak meggyőzni róla, hogy ne játssz, vagy ne vásárolj a frontier-től. Sőt, örülök ha fennmarad a játék, és fejlődik tovább, hátha egyszer olyat látok benne, hogy én is előveszem (végül is azért vagyok itt is, figyelek, hátha jön valami érdekes). De azt is értsd meg, hogy engem egy dolog fog meggyőzni, és az nem az ára, meg hogy mások mennyit kérnek érte, csakis a szórakoztató, változatosságot növelő, előre mutató feature-ök. Nem érdekel, hogy ez narrált kézenfogós, vagy szellemileg is kihívást jelentő küldetéseket, vagy aszteroidamezőben rendezett űrrally-t jelent-e. Mindenevő vagyok. De a bohóckodunk egy holdjáróval egy kietlen sziklán tíz percig, aztán inkább megyünk super mariózni, mert az színesebb, az nálam nem 50 euro.
ಥ_ಥ
Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2015.10.18. 15:44:39
Tudomásul kell venni, hogy egy-egy komolyabb játék manapság kb ennyibe kerül(a cégek irgalmatlan összegeket tolnak bele éveken át, és vannak olyan aljasok, hogy ezt haszonnal vissza is akarják kapni. A szemetek! Pfúj!)
Az Elite árképzése sok tekintetben nekem sem szimpatikus, de ez van. Ha kell, akkor megveszed, ha nem, akkor meg otthagyod. Az, hogy egy árucikknek mi az ára, azt az eladó dönti el. Az, hogy az az áru annyiért el is adható-e, azt a vevő dönti el. Aztán hogy ki számolt jól, vagy rosszul, azt meg az idő dönti el(ez utóbbi eddig őket igazolta, a többit meg majd meglátjuk). Én természetesen csak a magam nevében beszélhetek, de ha a ráfordított összeget elosztom a ráfordított élvezetes órák számával, akkor egy zacskó frutti többe jönne ki. A megjelenés óta csak ezzel játszottam, de még mindig találok benne újabb és újabb motivációt. (és akkor a CqC-t még ki sem próbáltam) Persze ebben a totálisan szabad játékban sokak elveszettnek érzik magukat, mert hozzászoktak, hogy a programozó egyfolytában fogja a kis praclijukat, és végigvezeti őket az előre kikövezett úton. Itt magadnak kell megtalálnod a helyed, és persze van akinek ez ürességet jelent. De ez nem a játék hibája, csak vannak sokan, akik inkább a "kézenfogós" stílust kedvelik, amivel semmi baj nincs, csak akkor ez nem az ő játékuk(igazán). Én pl ott a helyszínen haláloznék el, ha csak egy falat sushi is érintené a számat, de nem gondolom, hogy ez a sushi hibája. Csak nem nekem való.
Annak meg külön örülök, hogy azért te magad is úgy látod, hogy megérte megvenni.