23609
-
TokraFan #9731 Na végre! Miért nem lehetett ezt elsőre is? -
#9730 Elnézést, nem néztem meg. Még eléggé reggel van. -
#9729 Ott van az oldalon, 10 dollár. -
#9728 De ha jól tudom ez nem ingyenes, ugye? -
#9727 Voiceattack nevű program, ami hangparancsokhoz tud fűzni billentyűlenyomásokat és egy mikrofon. -
BBence95 #9726 Jó lett köszönöm -
#9725 Aha, indítsd el a simát, utána felugrik egy steam-es ablak, ahol ki tudod választani a Horizons-t. -
BBence95 #9724 Sziasztok!
Most vettem meg Steam-en a játékhoz a Horizons DLC-t de a launcher maradt a régi és nem tudom ott kiválasztani, hogy a Horizons-t indítsa. Tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?
-
Max_Andaxin #9723 Üdv!
Srácok, ez a hangvezérlés dolog hogy működik!???? Mi kell hozzá? -
#9722 Ójee, mégis van efféle is! Végigpörgettem a híreket és azt hittem hogy ki lesz emelve már a címében, de most látom hogy semmi sem utal rá. Ott vannak elbújtatva a többi között, mindegyiket meg kell nyitni hogy lássuk, melyik szól erről a témáról. És vannak _ilyenek_ is.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.06.15. 20:39:18 -
#9721 segítség a rendszereken belül a bányászathoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébként a Canonn kéri az összes parancsnokot, hogy figyelje a hírcsatornákat a bázisokon, mert sok információt ott csepegtetnek el - pl. arról, hogy hova keveredhetett Jaques.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.15. 17:14:16 -
#9720 Na azért második olvasatra és végiggondolva ezzel még a lelki üdvösségünket nem lehet megváltani. Az hogy mi hol van, csak annyit jelent hogy általánosságban közli mint pl "teherhajók roncsa" vagy "bolygók felszíne" stb nem pedig konkrétan egy adott rendszerre mutat.
2 v 3 mérnöknél kellett valamiből több mint 50 az alapfeltételeknél, ez sem olyan nagy szám.
A repu húzás tekintetében nem változott semmi, ugyanaz a végeláthatatlan gürizés, azt meg eddig is lehetett csinálni.
Az igazi előrelépés a nagyobb bőröndünk. Bár inkább a túl-sokféleséget kellene visszafogni. -
#9719 még a végén jól járok h jegeltem kicsit a dolgokat pár hétig :D -
#9718 .EL.SEM.AKAROM.HINNI.! : mai szerveroldali frissítés
Nyalánkságok:
-a mérnököknél a hírekben ott lesz hogy mit hol lehet megtalálni (!!!)
-material kapacitás 1000
-adatkapacitás 500
-a megnyitásukhoz szükséges ritkaságokból legfeljebb 50T kell
Na ez a jó irány, csak erre kell tovább haladni.
#9717 ... azért is, mert az egyik legelterjedtebb (és akkor még nem patchelt) verzióban a vírussal fertőzés bugos is volt, nem is lehetett a fertőzéses vonalat végigjátszani (vagy meg se jelent a lehetőség a leadásra, később pedig nem működött), csak a gyógyításost. Így a játékos kvázi "bele volt kényszerítve" a pozitív kicsengésű sztoriba. :)
(és persze ki utasítaná el a lehetőséget egy thargoid csatahajóra, bármi is történik a világgal)
végül is itt az utolsó két sor az, ami a játékos döntésére volt bízva, és ők nem a barátságos befejezést választották
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.15. 12:00:42 -
#9716 Hogy én most mennyire meglepődtem...
Pedig nálam is itt figyel a Warship az utolsó mentésben. -
#9715 Ja, amúgy már hivatalos (pár napja az, csak nem volt itt szó róla): a Frontier First Encounters befejezései közül a Mycoid vírussal a fertőzéses vonalat választották (nem a gyógyítósat), tehát soha nem volt kommunikáció és tudományos együttműködés a Szövetség és köztük, és nem kapott soha senki Thargoid hajót az emberek közül.
Tehát valószínűleg morcosak ránk :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.15. 11:35:12 -
#9714 Az vajon mi ha egy gyűrűhöz semmit nem ír csak a méreteit meg hogy mennyire gazdag lelőhely? A típust honnan kéne kitalálnunk ha nincs az adatlapon a "RING TYPE" sor..? -
nibron #9713 igen, tulajdonképpen ezt írtam én is. csak nem mindegyiken konfigolható. ált. csak azokon ahol eleve engedélyezett a nyelvváltás. és nem csak w10-nél, hanem w7-től. -
#9712 Minden Win10-ben van Cortana, de tényleg nem ez az a topic :) -
nibron #9711 ha jól tudom a hangfelismerés csak az enterprise ill. annál nagyobb változatokban található meg. a konfigurálásukhoz mindenképpen rendszergazdának kell lenni. ezenkívül eddig csak angol nyelvűt láttam. ha neked angol a windows-od (mind a két beállítás) nem igazán értem miért írja ki ezt. a jó hír viszont az, hogy általában nincs is szükség rá. eddig már jópárszor kellett használnom, és az angol drivert nem tudom konfigurálni a magyar windows-on, ott jogos ez az üzenet. de az alkalmazásoknak nincs is szükségük erre a konfigra, elég ha a drivert el tudják indítani. általában saját konfigjuk van (pl. ott kell felmondani a patterneket). vagy egyáltalán nincs szükségük konfigra. van öntanulós is. telepítéskor a windows driver konfigurálását egyszerűen ki szoktam hagyni. és így működik azokon a windows változatokon is ahol nem támogatott a hangfelismerés (pl. home).
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.15. 06:14:25 -
#9710 Ezzel kapcsolatban szerintem a Win10 topicban tudnak segíteni. -
Rhonin7 #9709 -
Rhonin7 #9708 windows speech recognition is not allowed for your language........
és nekem a speech recognitionban nincs Advanced Speech Options...... -
#9707 ez talán segít (egyik első találat google-ban voiceattack windows 10 kulcsszavakra) -
Rhonin7 #9706 azt nem tudja valaki,hogy offline-ba van a WIN10-em ami angol nyelvű,de nem tudom a hangvezérlést bekapcsolni,mert szeretném letölteni azt a hangvezérlős programot amivel lehet egy csomó dolgot hanggal vezérelni! Szóval nem engedi konfigurálni a hangirányítást,mert az én régiómban nem támogatott..... -
Rhonin7 #9705 hmmm nem engedi bedugott Joy-al a régi keyboard beállításaim használni.... pedig átírta a binds-et..... -
Rhonin7 #9704 megvan így! köszi és sry -
#9703 rejtett mappa, így vagy tedd azokat láthatóvá, vagy gépeld be a címsorba, hogy belépj -
Rhonin7 #9702 hmm nekem nincs AppData :S -
Rhonin7 #9701 jaja pont azért kerestem :) Köszi -
#9700 \Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Frontier Developments\Elite Dangerous\Options\Bindings\ - itt vannak az előre beállítottak is, és az aktuális is, .binds kiterjesztéssel
ez utóbbiról (custom.binds), ha elég jól sikerült összerakni érdemes valami más néven másolatot csinálni (akár eltenni máshol), hogy vissza tudj állni rá, ha bármi történne
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.14. 13:27:59 -
Rhonin7 #9699 hova teszi a program a billentyűzet beállításokat? -
#9698 Legutóbb egy 6+ napos (lehet hogy 6d 23h 59m-ről indult?) "dormant bounty" lejárta után 1 napon belül visszanéztem a kapcsolt rendszerbe, és ott ki tudtam fizetni 2-3000 Cr-et, mert benne volt a Local Security Office listájában.
Egy trükk más területről, ha valaki nem ismerte volna: a Cutternél lement az integritás 99%-ra, 27,506 pénzbe kerülne a javítás. Kidokkolás, pajzs kikapcs, leszállási engedély kérése, hajótestet egy picit megkarcolni befelé menet, eredmény: a Repair all 686 Cr, és eltünteti a fenti problémát is Nem egy nagy tétel, de ha nem muszáj, minek szórjuk a pénzt. Külön ki-be kanyart sem kell feltétlenül csinálni, elég megvárni a következő dokkolást és akkor meghúzni a kasznit.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.06.14. 12:42:51 -
nibron #9697 egészen pontosan így. ill. azt nem tudom, hogy 1 hét, de ha már nincs ott, nincs fizetnivalód.
én meg még azt nem próbáltam, hogy nem teljesített küldiből származó pénzbüntetés be nem fizetése miatt mi jár. -
#9696 Én úgy tudom a legacy bounty (ami nem a közvetlen bünti, hanem a már kifutott) is ott marad egy hétig a transactions részen, utána pedig elévül, és elfelejtik. És ha kipukkan a hajód úgyis törlődik minden ilyesmi.
De ebben nem vagyok biztos, alig voltam bűnöző, nem próbálgattam.
-
#9695 Kényesen vigyázok arra, hogy sehol se legyenek elmaradt, kifizetetlen büntetéseim. Ezért ha véletlenül "bűnözök" valahol, azonnal fizetek, vagy ha nem lehet, úgy a lejárat után visszamegyek és akkor teszem meg. A legjobb tudomásom szerint ha egy ilyen büntetés eltűnik a transactions fülről, de még nincs megváltva, azt már SEHOL nem lehet megnézni, tévedek? Csak úgy ha papírra jegyzeteltünk (vagy most már a könyvjelző is jó erre, de a lényeg hogy nekünk kell dolgozni vele, nincs lista) hogy hová kell visszamenni fizetni. -
nibron #9694 hát igen, ez a nehéz kérdés:). most perpill. kötve vagyok a communityk miatt, de ha lejár és nem lesz vmi jó utána, akkor kimegyek a peremre és ott keresek. addig meg bedolgozom magam kicsit itt. -
#9693 Ha már szürke zóna :) Elmentem a pitonért. Hol érdemes most bajt keresni és mérsékelt legalitású termékekkel kereskedni illetve, nem WASP mentalitású szabad üzletemberekkel kapcsolatba lépni? :) -
nibron #9692 oksza, de a radaron nem látszik semmi. az aknát nem tudom, de a többinek ott kellene fehérlenie.