ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég kezdtem de miótta volt a legutobbi patch azóta folyamatosan kidobál vagz beakad a játék. Pedig eddig ment szépen. Ötlet? Esetleg másnál is van ilyen?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
magyarul igen, tobbet kapsz erte : )
RESeken sztem csak a wantedeket erdemes, en cleanen nem talaltam eddig a par scanbol soha (RESben), mashol mar igen, szal RESen nem is szoktam...
edit: Dzsini jol mondja
Utoljára szerkesztette: EFRM, 2016.01.07. 13:55:19
Pl. Anarchy rendszerekben senki sem wanted, viszont ha KWS-elsz valakit (bárhol), akkor a bal oldali képernyőn az info panelen kiírja, hogy mennyi pénz van rajta bounty - ami lehet sok helyről, akár Alliance vidéken Föderációs vérdíj, vagy valamilyen társaságok, kisebb csoportok vérdíjai. Ezek ugyanott gyülekeznek, mint a missziók, és ha egy megfelelő helyre érsz, az állomáson a Contacts-nál lehet beváltani.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.07. 13:13:29
ez egy jo tipp ha farmolgatsz, mert a vulture megesz mindent (anacondat is reggelire), ugy, hogy rad se tudnak loni (pve farm)
ami a vulturenel a gyenge pont az a power plant, meg a legnagyobbal is valasztasok ele allit, mert nem lehet mindent full A-sra kihozni...
ami neked kell azt irtam, (nezzed a powerplant mittud kell-e fejleszteni) 2 gimballed pulse laser (250k korul?) es egy kill warrant scanner. innen indulj, a tobbit meg add hozza ahogy haladsz es latod ami kell distibutor, thruster, fsd, sensor, shieldek stb
de ha 1 rendszerben maradsz ahol talalsz jo RESeket+ kozeli bazist, akkor nem kell tokolni pl fsd-vel amig farmolgatsz.
amugy a Diaguandri Ray Gateway-en van discont a vulturere, kozelbe meg a hip 16444 vagy vmi hasonlon van egy csomo res site (csaktipp lehet rosszul emlekszem)
Tudom vannak a neten buildek de én arra vagyok kíváncsi ti mit mondtok, a neten van 100000 féle. Jelenleg 8 millám van.
Persze érezhetően nehézkesebb volt a mozgása, mint a Cobra III-nak.
*- sztem igy is kb 5szer gyorsabb lenne mint a jelenlegi viperrel
Kérdés, hogy akkor is érdemes-e a Viper mk III –at Viper mk IV-re cserélni, vagy Cobra mk III-ra
A Vulture-al az a bajom hogy csak 8 millám van, abból nem jön ki egy Vulture jó felszereléssel.
mindenkepp vedd meg a vulturet 2 nagy pulse lasert, lehet gimballos, sot! (hisz hatalmas teruleten tud pasztazni a cucc, majdnem a kepernyo tetejeig) is es barmit levadaszol, ha jol menoverezel, egyszeruen rad se tudnak fordulni... es dolni fog a lé, fel tudod fejleszteni pikkpakk.
utána rájossz , hogy a viper mekkora egy noob hajo volt.
Próbáld ki köztesnek a Viper IV-et, jóval olcsóbb, elég tisztesen fel tudod szerelni, és 4-es méretű PP megy bele, ami jobban menedzseli a termelődő hőt.
Vagy a mindenki kedvence Cobra III-at, ami a legjobb mindenes kisméretű hajó.
Szóval nem vagyok elájulva. Ha lesz 10 millám megveszem a Vulture-t. Azon 2 fegyver slot van csak, de majd úgy választok pulse lasert oda, hogy jó legyen
Először is van alternatív shield - a bi-weave, ami kisebb kapacitású, viszont gyorsabban töltődik - azt mondják kis hajóknál, ha nagyokkal kötözködsz, amik egy villanás alatt lekaparják a pajzsod jó alternatíva lehet.
(és van a Prismatic, ha eléggé Aisling Duval támogató vagy, ami egyszerűen nagyobb - nagyobb kapacitás, nagyobb fogyasztás, nagyobb tömeg)
És van két felszerelési lehetőség:
Utility helyre van Shield Booster, ami fogyasztásért cserébe egy szorzót rak a pajzs kapacitására (pl. a C kategóriás 0.7 energiáért 1.12-vel szorozza a pajzsod összteljesítményét) - ezekből lehet több is, összeadódnak, viszont ha lemerült a pajzsod érdemes kikapcsolni, mert a nagyobb összkapacitás miatt több idő feltölteni, viszont egy kisebb hajónál kevés lehet az Utility mount hely - egy KWS kötelező, és egy Chaff launcher nem rossz, legalább 3 U hely pedig kis hajók közül a Diamondback gépekben, az Imp. Courierban és a Vultureban van.
Belső helyre pedig van a Shield Cell Bank, ami a "lőszeres" változat - ebből ha elsütsz egyet, akkor elkezdi termelni a hőt, majd pár másodperccel később beletol egy jó nagy javítást a pajzsodba - ha az még nem merült le.
nézegess Viper buildeket, hogy kb. mi lehet jó - 2 burst laser és 2 multicannon gimballed vagy fix (attól függ mennyire érzed magad pontosnak), A kategóriás PP, Power Distributor és Thruster (kell a mozgékonyság és a rengeteg energia a fegyvereknek), C vagy A szenzor, D life support (az a legkönnyebb), mondjuk Reinforced alloy vas, C vagy A shield booster a másik utility mountra, C körüli Kill Warrant Scanner az egyikre.
Egy Interdictor és Cargo hold, ha olyan küldetéseket is vállalni akarsz, hogy meg kell szerezni ezt-azt - és tanuld meg lekapcsolgatni az épp felesleges rendszereket, mert ott még bőven nincs energiád mindenre (FSD, Cargo hatch, ilyesmik nem kellenek bunyó közben).
Vagy próbálj ki egy Viper MK IV-et - kicsit lassabb és nehézkesebb, sokan kevésbé szeretik emiatt, viszont a 4-es PP miatt bőséges energiád lehet mindenhez. Vagy barátkozz be az impériumhoz, és célozz meg egy Imperial Couriert, az se tűnik rossznak. És a Gutamaya gépek olyan szépek 😊
(vagy a Diamondback scout se rossz - sakkozz egyet az építőben, hogy kb. mi fér bele és mi nem)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.06. 08:19:10
Van 8.5 millám. De ahogy mondjátok és olvastam is, egy Vulture igaz hogy 5 milla, de ha igazán durvát akarok akkor inkább 20 milla felszereléssel együtt. Most van 2 opció. Az első, hogy megveszem a Vulture-t de egy gyengébb felszereléssel, vagy egyelőre maradok a Vipernél de ahhoz már meg tudnám venni a sokkal jobb felszereléseket. Bounty hunter szakmához kell ez a hajó. Mi lehet a jobb megoldás?
Emellett mindenki maga dönti el, hogy hogy játszik. Ülhet a homokozó közepén, és panaszkodhat, hogy nincs itt mit csinálni, és nincs itt más, csak homok vagy elkezdhet várat építeni - akár egyedül, akár a barátaival.
Steam kommentekből szerintem bármelyik játékról megtudhatod, hogy egy-egy játék vacak, hibás, rossz, üres, emellett tökéletes, fantasztikus, minden idők legjobbja - csak ki kell válogatni a neked tetsző hozzászólásokat. De ha még több kommentet szeretnél olvasni, akkor itt is megteheted 😊 Itt is fogsz találni olyanokat, akiknek nem tetszik, és akkor még jobban megerősítve érezheted a vélekedésed.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lényegtelen egyébként, a steam kommentekből közben megtudtam, hogy ez a kieg gyakorlatilag üres, 3 óra után unalmassá válik mert ebben sincs szinte semmi tartalom 60 ojróért. Majd talán 1 év múlva, bár ezt mondtuk 1 éve is.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én nem szálltam át a DE-be, amíg legalább C kategóriára fel nem tudtam húzni az összes fontos belső részét (és D-re a nem fontosakat), plusz megvolt bele az összes szükséges belső komponens.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.05. 09:36:42
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2016.01.05. 09:32:50
Alapvetően azt írják mindenhol, hogy nagyon más felszerelést igényel a PVP és a PVE, és más hajók jók igazán hozzá.
Nem tudom mennyit szamit, de inkabb Solo play-ben menj oda szerintem, mert en openben nem talaltam ott npc-ket, lehet addigra mar lelotte oket a tobbi jatekos.
Utoljára szerkesztette: Morpheus_v2, 2016.01.05. 09:17:14
Ugyhogy most elkezdek kuldizni meg felfedezgetni a kornyezo rendszereket, egy mkIII cobra mennyire jo all-round hajo? Es kb mit erdemes venni bele?
pl: Pulse Laserből 1F 2E és 3D van fixed, 1G 2F és 3E gimballed és 1G 2F és 3F turret - és így tovább.
Amúgy nagyobb, magasabb technológiájú fegyvereket High Tech / Industrial és gazdag rendszerekben lehet inkább találni. Plusz ha elutazol a Li Yong-Rui által irányított rendszerekbe (galaxis térképen Powerplay-en nézd meg hol van), ott állandó 15% kedvezmény van minden hajófelszerelésre, és ott van több hightech rendszer, ami árul mindenfélét.
Amúgy a változatosságra nincs panasz, 1000 dolog van amit csinálni lehet és csak úgy húznak be a feladatok. Tegnap egy fuvart akartam elintézni csak 20 perc alatt, de mindig ránéztem a Bulletin Boardra (mert hülye vagyok) és hosszú órákig nem szabadultam. Az állomásokból van 2-3 féle és az ismétlődik, de nem zavaró.
Az emberek se érdekelnek, hiszen azokból is láttam már húszfélét.
(az meg eszembe se jut, hogy a Horizons egy egész évad lesz, aminek csak az első eleme volt az alap SRV, a felszíni bázisok, a felszíni küldetések...)
Ehhez képest ez maga a valódi mennyország...
https://fxmason.blogspot.com/
Horizons minden amit a bolygókról tudni érdemes video: