23609
1418743729.jpg
  • s_andras
    "Ugyanazt csinálod, mint s_andras"

Na, kicsit úgy érzem, etalon lettem :D

"hogy kitalálsz egy saját logikát"

Nincs olyan hogy "saját" logika. Illetve lehet, de a helyes logika az egyféle, ami saját és ettől eltér, az már hibás. Merem remélni, hogy én az igazi logikát közelítem.

"és ami annak ellentmond, az helyből nem hiteles, vagy rossz design, vagy egyéb. Lehet, hogy az"

IGEN, AZ. Veled az a "baj", hogy szerinted minden mindig PONT úgy jó ahogy van, és ezt megfejeled azzal hogy mindig megpróbálod meg is magyarázni. Ha másképp nem megy akkor azzal hogy csak az ilyen énféle örök félig üres pohár elégedetlenek hőzöngenek. Például amikor a legelején az NPC-k a dokk mértani középtengelyén közlekedtek, és már egy Eagle vánszorgása miatt nem lehetett haladni, én hőzöngtem hogy miért nem tudnak a zöld lámpa oldalán közlekedni? Te akkor halál biztosan előadtad volna hogy ez miért jó így. Aztán hogy s hogy nem, mégis sikerült a LOGIKÁRA rávezetni őket, és megoldották ezt a problémát. Értem hogy milyen faszagyerekek hogy teljesítik az óhajokat: pirospont. Csakhogy számtalan olyan apró dolog volt és van, ami azt bizonyítja hogy nem tudnak L_O_G_I_K_U_S_A_N gondolkodni, nekünk kell alapvető dolgokat a szájukba rágni, mint az óvodásnak hogy ne nyúljon a konnektorba.
  • Dzsini
    Egy lenyugvó neutroncsillag fényénél:
  • Dzsini
    Kiírják, hogy hozzájuk tartozol, és ezért nem mindenki néz rád pozitívan - nem leszel wanted.
    Játékmechanikában annyi, hogy plusz interdicteket kapsz más powerek hajóitól.

A "meglepett napocska" kráter :)
  • nibron
    ja, azt a részt olvastam. és a szabad préda azt jelenti, hogy wanted, vagy csak, hogy ki lesz írva a nevem alá a kisasszonyhoz tartozás?
    nem biztos, hogy most kellene elköteleznem magam. nyár van.
  • Dzsini
    Igen, 3. rang kell hozzá, és 4 hétnyi hűségidő a powernél - ha belépsz a powerplay oldalra, ott mindegyiküknél a "Pledge" fülön írja.

Viszont onnantól, hogy beállsz valakihez, az összes többi power felségterületén szabad préda vagy.
  • nibron
    és a prismatic pajzshoz csak úgy lehet hozzájutni, hogy szolgálnom kell a kékhajú khaleesit?
  • nibron
    azért ez nem feltétlenül igaz. az űrrepülőkre is a repülőgéptervezési szabályok érvényesek. mind a moduláris felépítésre vonatkozólag mind magukra az alkatrészekre. a tartalék kötelező, bár nem minden modulra, tehát inkább az a helyes, hogy kettő van mindenből. az már más kérdés, hogy a kezelőszerveken ez nem látszik. pl. a levegőellátás mindkét modulja egy forgatható kapcsolón van, a légkondi pedig ugyanúgy működik mint a boeing repülőgépein. az egészre van pár kezelőszerv. az űrrepülésben is elfogadott kompromisszum ami a repülésben, hogy 3 közepes hiba lehet egy katasztrófa okozója. ezért aztán egy grammal sem raknak be többet mint feltétlenül kellene. és itt a feltétlenül inkább az előírásokra vonatkozik, mint a szükségességre. amúgy gyakorlott szemnek ez még nem is bonyolult, nézz meg egy régebbi repülőgép cockpitjét, vagy ott elég csak a fedélzeti mérnök pultját.:)
  • Rhonin7
    minden funkcióból van 3-4......szóval ezt oszd el 3-4el :)
  • nibron
    a súly nem lényeg, a fogyasztás kb. 2mw-al több. ha kiveszek 1 lézert, meg is lehet próbálni. 7b-s az erőmű, nem raknék bele 7a-st, akkora az árbeli különbség, hogy nem éri meg. a mostani állapot elég silány, nem igazán lehet rosszabb, és ez már a "fejlesztett". igazából a fejlesztések közül egyedül a shielded fsd jött be eddig. illetve az aspx-en a shield booster. mindegyik más inkább bukta. többek között a distributor fejlesztésnek is köszönhető a tegnapi eset (mármint, hogy a lézer amortizálja saját magát és a gépet is).
    "de ha mondjuk úgy lehetne mint pl. az npc-nek a pajzsa, hogy erősebb is meg gyorsabban is tölt vissza."
  • Dzsini
    Sima pajzs és két booster energiafogyasztása helyett nem jobb a Prismatic? A boostertől a normál pajzs is lassabban tölt, úgyhogy időben nem sokat vesztesz (hacsak ki nem kapcsolgatod a boostert amint lepottyan a pajzsod), viszont lesz 2 modulhelyed. Energiafogyasztásban és súlyban nem tudom mennyi a különbség, coriolison ki lehet sakkozni...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.18. 14:10:40
  • nibron
    hát a feljavított shield booster visz el két helyet.:) muszáj, mert már a pitonon eleve baromi lassan tölt a generátor. és frissítés óta még lassabb lett (a pitonon ez érzékelhető). mivel simán belemegyek csatákba, sőt keresem az alkalmat, elég gyakran húzom én a rövidebbet. általában nem is teszek fel pajzsot, mert a sima militarynak 2milla a rebuy. nem mindegy, hogy 6 vagy 8 milla. csatában annyit úgysem ér. alapból nincs fenn semmi, ha találok egynél több játékost akkor felrakom, az csak egyszeri bukta lehet úgy megéri. most csak olyan eszközöket használok amiket gyorsan meg lehet venni, mert mivel nincsenek játékosok, át van szerelve kamionnak, és jobb híján reput növelek.
    a pd-k viszont minden pénzt megérnek, kell is belőle kettő (vmelyik nap kitárgyaltuk).
    npc ellen nem igazán fegyverkezek, bár most vmelyik nap csináltak vmit, és már megint előfordulnak "übervitézek". tegnap pl. egy pitont gyilkoltam majd 1 órán keresztül, és nem sikerült kilőnöm. a pajzsa egy percen belül visszajött az off állapotból és elég nehezen fogyott el újra. ha nem lőttem akkor meg szinte lehetett látni, hogy töltődik fel. a hull-ja időnként esett 1%-ot. nem fogyasztotta el egyszer sem a pajzsomat, de így is 82% hullal fejeztem be, mert a saját lézereim tették tönkre a gépemet.:) aztán amikor 48%-on volt és nálam már egyfolytában tönkrement a lézer, a machine gunokból meg kifogyott a lőszer, ott hagytam a pi-ba. annyi találattól már egy állomásnak is komoly baja lett volna. azért kíváncsi lennék néhány npc konfigjára. nomeg arra is, hogyan tudnak 1%-on teljesen fittek maradni. még 0%-on is lőni kell őket.:) azért vmi javítani való akad ott még.:) mondjuk a vulture rakétázását javíthatnák már, mert az nagyon röhejes. a végtelen mennyiségű chaffot viszont már javították.
  • Dzsini
    Amikor 300k ls-re van valami szkennelnivaló, akkor túl sok idő marad gépelni :)

Tehát az egyértelmű válasz az az, hogy attól függ mi van mellette ;) Egy karikányit (25-30% talán?) tényleg nem biztos, hogy megéri visszatölteni - shield boosterre végképp nincs helyed gondolom. Prismatic pajzs a kékhajú hercegnőtől?
  • nibron
    pedig van egyértelmű válasz rá. és igen már rég rájöttem, hogy ki kell próbálnom. de amikor kérdeztem, nem a próba járt az eszemben, hanem három wanted játékos egy wingben, és gyorsan át kellett volna szerelni a gépet. nem is voltam olyan helyen ahol próbálhattam volna. az, hogy leáll a szerver, akkor még nem játszott. azóta kipróbáltam, és a 4a-s méret az ami nem süti meg, de az csak egy karikát tölt vissza, az 5-ös már süti rövid ideig (nem lesz belőle kár), de lézerrel együtt egészen biztos, hogy nem jó. tehát a korrekt válasz: 5-ös ha machine gun-ok vannak fenn, és 4-es ha lézer. az már más kérdés, hogy így megéri-e. lehet, hogyha vassal tömjük ki az üres helyeket, jobban járunk. a heat sink szóba sem jöhet, nincs hova rakni. ha lenne plusz egy hely a chaffot raknám vissza. aztán a szkennert. aztán a másikat. és csak utána lehetne sink.
    azért azokra a pvp-sekre is kíváncsi lennék, akiknek ez gondot okozott.:)
    szükségtelen, hogy felidézd a dolgokat, itt van alább leírva. ejnye mááá, sok a betű a billentyűdön?
  • Dzsini
    Ha csak annyit írsz #9784 helyett, hogy "igen, tudom - az lenne a kérdés, hogy van-e táblázat arról, hogy melyik SCB mennyit fűt?" - akkor kapsz választ a kérdésedre fél oldalas filozofálgatások helyett játéklogikáról és autógyújtásokról :)
  • Dzsini
    Nem kaptál egyértelmű választ, mert nincs egyértelmű válasz - hiszen rengeteg mindentől függ - Powerplant, egyéb aktív eszközök (fegyverek), stb. Megteheted te is, hogy végigpróbálgatod, hogy melyik milyen teljesítményű és hatásfokú - készítesz róla egy táblázatot, és megoszthatod ezt a közösséggel. Másik lehetőség, hogy kereshetsz olyat, aki megcsinálta a 2.1-es változtatások óta, és megtette (én kerestem, de nem találtam).
    Mi itt ugyanazokat a keresőket tudjuk használni, amit te is, ha van benne rutinod, talán te még jobban is, mint itt sokan - főleg, hogy angolul is bizonyára jól tudsz.

Filmeket nem nézek, de azért köszi :) Egy játékkal pedig játszok, és nem hasonlítgatom össze valamivel csak azért, hogy moroghassak rajta. Bizonyára nagyon jó elfoglaltság ez is, de én többre tartom a szabadidőmet annál, hogy a kákán keresgéljem a csomókat. Ugyanazt csinálod, mint s_andras, hogy kitalálsz egy saját logikát, és ami annak ellentmond, az helyből nem hiteles, vagy rossz design, vagy egyéb. Lehet, hogy az, de egyrészt ezzel itt ebben a topicban senki nem tud semmit kezdeni, másrészt neked vagy bárkinek nem hiszem, hogy jobb lesz attól, hogy ország-világ (~10 ember) előtt megmondod róla a magadét.

Ez a topic szerintem inkább arról szól, hogy ha tudunk segítünk egymásnak. Én leírtam az első kérdésedre, hogy mostanában az SCB-t Heatsinkkel együtt érdemes használni, mert mindnek megnövelték a hőtermelését - azért írtam, mert előfordulhat, hogy a változtatásról szóló információ nem jutott el hozzád. Ha igen, akkor ennyivel be is fejeződhetett volna a dolog - de jött a következő felvetés az irányítással kapcsolatban (hány gombot kell megnyomni, fegyvercsoportok, stb.), ahol ismét úgy tűnt, hogy segítségre lehet szükséged (pl. dedikált gombok, hiszen keveselted ebből a szempontból a 2 tűzgombot), majd kiderült, hogy mégsem így van - de ezt előre nem lehetett tudni.
    És a végére kihozod azt, hogy én vagyok a hibás azért, mert segíteni szerettem volna :)
  • nibron
    igen, de ennek az "after close door" checklist-je is 28 percre van tervezve. a before pedig több mint 2 órás. kilövés után alig van pár elem, másra kell az energia. pár éve az oktatóközpontban jártunk és bemászhattunk egy szimulátorba. előtte kb. másfél órás tisztálkodás és öltözködés volt. de oda előre tilos volt ülni.
  • nibron
    az eredeti kérdés, ugye az volt, hogy melyik az a méret ami még nem süti meg a pitont. erre te válaszoltál valamit, ami baromira nem tartozik a témához, legalábbis a kérdésre magára nem. magára a kérdésre nem tudod a választ, de neked muszáj volt valamit válaszolni, az már nem érdekes, hogy cseppet sem segít. és igen az ahogy írtad az kioktatás. szerinted én nem tudom, hogy hogyan kell ezeket a dolgokat megoldani? írtam olyat, hogy nem tudom a gombokat kiosztani vagy hasonlót?
    a nemtetszés pedig nem nyafogás. meg lehetett volna másképpen/értelmesen is oldani, hogy a logika se sérüljön, de frontiernél úgy látszik ez nem játszik. lassan már simán lehetne az "év legrosszabb játéka" címmel videót forgatni róla. mindenesetre szomorú hogy honnan hova jutottak. pedig az elite 2-ből simán tanulhattak volna. és nem tudom, hogy vicces e vagy sem, hogy egy alapvetően multis játékban, alig látni másik játékost. és ez nem a galaxis vagy buborék nagysága miatt van. ha ezen te csak gúnyolódni tudsz akkor szerintem az a saját problémád.

nem hasonlítanék a valósághoz egy játékot/filmet, de az alapvető logikára szükség van. azért, hogy hiteles legyen még egy teljesen elvont játék/film is. ha ez nincs meg, akkor szar az egész. ebben a témában tudom neked ajánlani az imdb-t. ott megnézheted, hogy mire értékelik a filmeket. 2.0 alattiakat csakis neked tudnám ajánlani ezek szerint.
  • Caliph
    űrsikló kiosztása,hát nem egy 100 gombos billentyűzet na,ha már a valóságnál tartunk

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.18. 12:22:42
  • Dzsini
    Vicces, hogy kioktatásnak érzed azt, amikor láthatóan csak arról van szó, hogy nyafogsz, és ezzel gúnyolódok.
    Igen, 2 gombot lehet egymás után megnyomni (de ha nagyon szeretnéd bizonyára találsz rá lehetőséget, hogy 1 gombról induljon egyszerre a kettő - ez se kell, hogy gond legyen, valószínűleg kevesebb, mint 37 másodpercbe telne megoldanod a dolgot - akarat kérdése), vagy vállalni, hogy átmenetileg jó meleg lesz a hajóban, süthetsz rántottát a radaron. A heatsinket használhatod külön is, és az SCB-t is használhatod külön is.
    Visszautalnék az első hozzászólásra a témában: "érdemes" - nem "kötelező". Te döntöd el, hogy te hogy csinálod. A nyafogásnak viszont igazából sok értelme nincs.

Plusz nem azért csinálták, hogy nehezítsenek a játékon - ezt is írtam: "nerf" - túlságosan hatékony volt az SCB Shield tank, és ezzel visszatolták egy kicsit a ranglétrán. Működik most is, használják is PVP-ben, de a nagy hajók között már nem kvázi egyeduralkodó. Ugyanúgy, ahogy a kicsik között se az a silent run, mert azon is egy csomó mindent módosítottak.
    (bár lehet, hogy a belső fejlesztési dokumentációban van egy "Cmdr. Nibron szivatása" lista, közvetlenül a "Cmdr. Nimrod szivatása" mellett - ezt nem tudhatjuk, tehát a tévedés jogát fenntartom )

Végül pedig megint a valósághoz próbálod hasonlítani a játékot, amiről te is pontosan tudod, hogy mennyire értelmetlen dolog.
  • nibron
    vicces, hogy próbálsz kioktatni.:)
    ha nem használsz ilyen funkciókat, honnan tudod, hogy mit kellene csinálni?:) olvastad?:) nemááá...
    megszoktam már több mint 20 év alatt a vezérlőket. volt már minden fajta, szinte az összeset ismerem. még azokat is amiket magam gyártottam.:) nagon jól ismerem a drivereket, konfigokat, volt amihez én írtam drivert. szerintem ebbe ne menjünk bele.:)
    alapvetően az a kreténség, hogy most 1 gomb helyett konstans 2 gombot kell használni (kisütés+heatsink). ezzel nem nehezítettek a játékon, egyszerűen ez csak egy szívatás. gondolj bele, ez most kábé olyan, mintha átszerelnék a kocsidat: indítás után, kézzel kell elindítani a vízpumpát, olajpumpát a töltést, és minden egyéb funkciót. ha nem indítod el vmelyiket megsül a motor. végülis így logikus. nemde?
    hangot pedig a ts és pár dolog miatt nem használhatok.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.18. 10:03:59
  • Dzsini
    Hát, azért valahogy csak megoldják a PVP-sek meg VR-esek most is :)
    Csatában nem kell dedikált gomb egy csomó mindenre (rendszertérképek, lámpa, stb.) - az meg, hogy meg kell tanulni egy kiosztást használni - hát igen, amikor először vettem a kezembe X360 kontrollert, gyakran le kellett nézni rá, hogy melyik gomb az A és a B, meg az X és az Y. Most így pár évvel később már tudom.
    Egy jó kiosztás elkészítése és megtanulása idő és munka, nem fog csak úgy a fejedbe ugrani, hogy a hüvelykujjaddal hova kell nyomni az SCB-hez egy csata hevében.

Ha most kapnék egy Hotast, valószínűleg több napot töltenék azzal, hogy a tréningekben gyakorolva szépen megtalálom, hogy melyik gomb mit csinál, átrakom kedvemre, és lassan megtanulom, hogy ránézés nélkül tudjam használni (ahogy pl. a VR-osok is teszik, nekik kevés más lehetőségük van). Utoljára joysticket Amigán használtam.
    Vagy ott van a Voiceattack, és akkor a hangodra ráköthetsz még egy tucatnyi gombot vagy kombinációt. Lehetőség van bőven, de mindenkinek magának kell rájönni, hogy mire van szüksége, és azt meg kell tanulnia használni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.18. 09:43:51
  • nibron
    hát az látszik, hogy nem igazán kell egyszerre sok gombot nyomkodnod. ugyanis nem a gombok számával van a gond, hanem hogy osztod ki, úgy, hogy még ne akadályozzon. ne kelljen keresztbe nyúlkálni és társai. ha ott van egy rendes vezérlő előtted, már problémás a billentyűzet (ezért nem használok shift-et). csata közben, főleg ha többen vannak ellened, rengeteget kell nyomkodni. azt elismerem, hogy felfedezéshez elég egy sima kontroller akár még "shift" funkciókkal is, de csatában inkább elvérzel miatta. egy f1-es kormányon is van mindenfajta okosság, de action közben egyet sem használnak. előtte-utána igen, de közben nem.
  • Dzsini
    Hát, nekem a billentyűzeten van vagy 100, és hozzá a kontrolleren egy váltóval együtt vagy 20 :)
    De egy bármilyen hotason is van tizenpár, és bármelyiket be lehet állítani "shift"-re, hogy kombinációkkal még több legyen.

A utilityk számának korlátozása pedig pont ezért van, hogy ne lehessen mindenes gépeket csinálni - ha csak 2 (4, 6) helyed van, akkor meg kell gondolni, hogy mit hagysz ki. Itt volt pár hete a kollega, aki Eagle-el repkedett, neki 1 modulhelye volt, ő valószínűleg nem gondolkodott SCB-n :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.18. 09:26:38
  • nibron
    az rendben van, de már nincs annyi gomb. és ezeket harc közben kellene használni. arra pedig már most is elég gomb kell. az utility helyekre pedig már most a chaff-ot sem tudom feltenni. akkor utilityből kellene kb. 8.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.18. 09:21:19
  • Dzsini
    A chaffnak, a heatsinknek és az scb-nek is van saját dedikálható gombja, nem kell fegyvercsoportra tenni.
  • nibron
    okok. de azért a hitelesség látszatát picit nem ártana fenntartani. és ez azért kb. olyan mint az egyik filmben kurt russel (most nem emléxem a címére), a boeing 747-est éjszaka letette washington mellett egy pici sportreptérre, úgy hogy a cockpitet előtte uzi-val szétlőtték és nem volt egyetlen műszer sem.:)
    és hát azt a pvp-st sem igazán értem, akinek gondot okozott. el lehet dönteni, hogy berakja vagy sem, hogy a hull a jobb vagy a shield. vagy mekkora helyet áldoz be rá. egyet vagy többet, van-e rá energia, stb. ez azért elég választási lehetőség. én sem mindig hordozom magammal, de most akadt 3 rosszfiú, és oda nagyon kellene. azért 3v1-ben nem hinném, hogy annyira op lenne. de legyen: akkor sem ez a legjobb megoldás. vegyék le a méretüket, vagy a kapacitást, akár a visszatöltési időt. ezek logikusak lehetnének. de ez a hülyeség teljesen ott van. am még ez is okés lehetne, de akkor csináljanak 4 tűzgombot. mert most kettőt elvisz a két fegyvertípus, meg kellene egy a kisütésre, és ezek szerint a sink-re is egy.:) ááh ezek reménytelen balfaszok:). ugyanazt csinálják mint 2k környékén, de abból azért tanulhattak volna.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.18. 09:15:33
  • Dzsini
    gameplay > logika

Az scb-s shield tankok túl kemények voltak PVP-ben, ezért kaptak egy nerfet, ennyi. Ugyanezért változtatták a silent runningot is, vettek el 1 töltetet a heatsinkből, stb.

Ilyen jellegű logikát keresni egy játékban amúgy csak komoly problémákhoz vezet, miért is nem lehet tudni, hogy ahova vinném az árukat milyenek az árak? Bármilyen hír a galaxisból olvasható 60 ezer fényévre is, de egy 2 fényévre levő bázis árlistáját nem kérhetem le.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.06.18. 08:59:12
  • nibron
    hát a frontiernek logikus gondolkodásból egyes, mert ilyen eszköz már ma is létezik. és 1300 év múlva ha folyamatosan megawattokat zabál, majd kisütéskor höt termel egy kondenzátor (amit ugye csak az állomáson lehet feltölteni), akkor talán jobb lenne a mostani technológiát használni.:)
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.06.18. 08:49:28
  • Dzsini
    Gyakorlatilag minden SCB-t már csak Heatsinkkel együtt érdemes használni, eléggé megnövelték a hőtermelését.
  • nibron
    a pitonra vajon még melyik shield cell bank-ot lehet felrakni ami nem süti meg azonnal?
  • Dzsini
    Amíg nem jön vissza a szerver próbáljátok ki a tréning küldetések között az introduction to VR-t :) látványos móka, VR nélkül is.
  • Roger6
    Én is már egy órája játszottam, aztán egyszercsak....
  • nibron
    amúgy játszom. de ezek szerint nem sokáig.
  • Roger6
    Hápersze hogy most offline a szerver, amikor rangot akarok húzni...
  • nibron
    :)
    inkább változik kissé, mert én is észrevettem már a shieldnél. ugyanazon az ablakon volt a különbség.

a játékban mi a szerepe a "dormant bounties"-nek? nem vagyok wanted (tudomásom szerint), de nem is tudom kifizetni. jogos bünti lenne, mert picit rossz fiú voltam, és elvileg még nem járt le. 3 cégnél is van ilyenem.
  • Dzsini
    Lehet, mert csomó dolgot jelenleg egy mérnök se fejleszt (szkenner, bányászlézer, ilyesmi), és később bekerülhet hozzá, amit ő tud magas szinten.

Valószínű, hogy nem csak az új, később megjelenő mérnökök kapják az új alkatrészeket, hanem a mostaniakat is alakítják - van, aki 5 különféle dologhoz ért, és van, aki csak kettőhöz.
  • Dzsini
    Kerekítés - 4,5% van a háttérben, egyik helyen egészrészt írnak ki, másikon felfele kerekítenek.
  • nibron
    amit először láttál az csak a demó volt. (gatyás billi után szabadon)
    egyébként lehet benne egy kis véletlenszerűség. neked is arra fáj a fogad? nekem megvan 3.szinten, de már nagyon gondolkodom, hogy kidobom.

#9770: látszik, hogy hozzányúltak a grafikához. ez egy elég érzékeny terület, ilyenkor mindig marad benn néhány hibás rész. egyes bolygófelszíneken van, hogy 50w!!!-ot ugrik a videókártyám teljesítményfelvétele. a kérdés, hogy kiadják-e hibásan. nálunk is szenvedés van az egyik játékkal. rátettünk dx11-es effekteket, és a blur akkora fps dropot eredményez, hogy még és egyelőre nem látjuk az okát.
  • s_andras
    Darnielle's Progress, (Maia) 115,801 32 mins (eddb.io)

Ha egy mérnök maximum 4-es cuccokat árul, akkor vajon mi értelme van 5-ös szintre fejleszteni?
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.06.18. 00:03:08
  • BBence95
    Valaki tudja ,hogy honnan lehet meta alloys-t szerezni?