ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Vagy írsz a supportnak, és ránéznek - találtam a fórumon ilyesmit, igaz 1.3 időszakból.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha nagyon nm akarja adni még azt próbálhatod, hogy elmégy egy fed állomásra, ahol a helyiek még nem barátok és nekik csinálsz pár jótékonysági küldetést, vagy fejvadászatot, hogy összehaverkodj velük. Hátha az a trigger.

Dzsini
Lehet, hogy kell neki egy-két nap, mint ahogy a matricáknak is, mire megjelennek az előléptetés után. Ha jól olvastam invite küldetések már nincsenek... de nagyon nem egyértelmű, csak az, hogy 1.3 óta változtattak a dolgokon.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Federation-el elértem a Petty Officer rangot, és ez kell hogy meglegyen a Sol permit, hogy mehessek a Sol rendszerbe. De hiába van meg a rank, nem enged menni. Állítólag kell valami sol invitation küldetés, de azt meg nem adja ahol vagyok (Eravate), pedig Federation-höz tartozik. Hogy kell ezt a sol permit-et megszerezni?
Dzsini
Mikor belépsz választasz egy oldalt a jobboldali panelen, és a kilőtt ellenfelekért combat bondokat kapsz, amiket utána leszállva egy állomásra tudsz beváltani.
Oda nem kell KWS.

Morpheus_v2
Ezek a Combat bond-os conflict site-os eventek hogy működnek? Kilőttem pár ellenséges hajót, semmi jutalmat nem kaptam érte.
Dzsini
Második repkedésem a California köd környékéről:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszönöm, így is lett, igazad volt.
PiszkosFred
Majd a launcherben kivalasztod - ha leszedte a klienst - hogy melyiket inditod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi, meg is csináltam 😊

A Steam alapból a 64-bites verziót telepíti? Itt nem kell választani?
danone
Ha nics meg a STEAM key-ed, akkor sincs gond, lehet generáltatni:

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=148965
Köszi, már jön is le Steam-en 😊
Ezt nem is tudom huuuu, köszönöm a tanácsot!!! Megnézem!
PiszkosFred
Kapott mindenki steam keyt tavaly a fejlesztoktol, ha a hviatalos oldalon vetted meg meg a steam premier elott. Azota en is onnan inditok es frissitek. Ha nem kaptal keyt, akkor passz, marad a turelemjatek sajnos.

Nem steam-es verzióm van, nincs is fent a steam listában :S
tegnap este mind a 32 és 64 bit elég gyorsan lejött, pedig nálam is már csak hónapok óta a firssítés megy, a játék már nem 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

PiszkosFred
Probald a steamen keresztul, valassz egy nemet szervert (mittomen, dusseldorf, berlin, stb), es ugy probald meg.

Most meg a frissítést tölti nagyon lassan, nem értem. Mindenhonnan jön a letöltés mint állat, ez meg itt olyan lassan tölt, hogy megörülök....
Nagyon köszönöm, le is jött 😊
macleody
danone
Nekem kiírta hogy van új launcher és kb 30 m palatt leszedte.
macleody
Honnan töltöd? Én most néztem, találtam egyet, lejött 3 másodperc alatt. Nem steames a játékod? Nem is tudtam, hogy van ilyen launcheres téma is.
Ez krtikán aluli, 3 órája nem jön le a Launcher, olyan lassú.....
Ezt én is megköszönném. Most akarom elővenni, de az installert már 3 órája tölti, 26MB....beszarok 😊
danone
Sziasztok,
Időről időre felpatch-elem a kevésbé használt játékaimat is (MWO, ED, stb), és most ED került sorra. 😉
Amennyiben valakinek van 1 perc szabadideje, elmondaná tömören, hogy generálisan, tartalmilag, vagy bárhogy az elmúlt fél évben változott-e az ED, és ha igen, milyen irányban? Horizons-ról jót nem hallottam, pedig érdekel a téma. :/
Endgame nem dobott fel igazán anno, pedig mindegyik hajót és játékmódot kipróbáltam.
Morpheus_v2
Annyi pozitívat írnak a vulture-ről, hogy azt rakom össze előbb. 😊
Morpheus_v2
Én most két hajó között vacillálok, vulture és asp explorer között. Megéri a vulture pajzsa és jobb manőverezése a kevesebb dps-ért?
valami community goal lett teljesitve azert sztem..
Dzsini
Ha legalább beta backer voltál vagy 3-10 óra játékidővel rendelkeztél, akkor adtak egyet ajándékba karácsonyra. Plusz még néhányan kaptak valamilyen furcsa okból (egyik csoportba se tartoznak), de senki nem panaszkodik 😊

#6399: mindig van nagyobb hal (na jó, a Cutternél jelenleg nincs), és a nagyobb hajók is limitálnak 😊 te döntöd el melyik korlátokat választod. A kis hajókkal gyorsan le lehet lépni.

most nezem csak kaptam egy viper mk4et 😄 kar hogy kint vagyok a pusztaba de majd elmegyek erte
Igen, csak egy ASP, vagy egy Imperial Courier lehet jobban bírná a csatákat, plusz több hely is van bennük. Jó gép ez, csak kicsi és ettől limitáltak a lehetőségeim melókban. Csatákban is oda kell figyelni, mert ha elrontom nagyon hirtelen szétesik alattam.

Dzsini
Akkor használd azt, szereld fel amennyire tetszik. Nem feladat a játékban minél nagyobb, erősebb hajók használata.

Igazából teljesen tanácstalan vagyok mire hajtsak. 😊 Most egy diamondback scoutban ülök és ez tetszik.

amugy en kirpobaltam a cobra4-et es annyira lelassitottak azt is, hogy sztem kicsit tultoltak a cuccot.
nekem nem jott be : (
Na ez az . Jó lesz a keelback, már csak pénz kell. Bányász hajók az EVE-ben sem az sebességükkel és a fordulékonyságukkal tűntek ki. Kösszi. tippet.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Dzsini
Keelback egy kicsit "harcossá" tett Type6, és azokkal jókat lehet bányászni - a Cobrához képest bármelyik olyan lesz, mint egy nyugdíjas csiga 😊
találtam is hozzá egy buildet elindulni

ajánlanak Cobra IV-et is
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.01.08. 10:34:16

Az oké azt már írták. Van az a type 6 szállító "nagyobb" testvére a keelback az jó lehet bányászni? Vagy ezek inkább csak szállítónak jók?

Dzsini
Lehet két Cobrád is.

Tegnap felszereltem egy haulert vagy mit miningre de rémálom volt. Az a hajó nem jó erre a célra. <#confused> A cobra mellé kell másik hajó. Mert ugye a megvett cuccokat nem tudod tárolni csak a hajóval együtt. És a cobra fejvadászathoz kell.

basszus en ezeket az uj mining cuccokat (prospector, collector) nem is probaltam meg. Akkor miningoltam utoljara, amikor meg csak mining laser+scoop technikak voltak 😄
Dzsini
Írják fent, hogy most töltik fel, egyelőre az első pár hajó van csak kitöltve.

Szubjektív vélemény is más lesz egy Eagle és egy Type 9 esetében, ezért jó, ha legalább egy sejtés van róla, hogy milyen árkategóriáról és használati körülményről van szó 😊

Nem technikaira gondoltam, ezek mennek, inkább szubjektív véleményekre, benyomásokra. "ZX hajó hiába fordul úgy, mint egy döglött borz, hit and run módszerrel le lehet vadászni bárkit." vagy "izébigyó pajzsa meglepően gyenge, hiába van benne a tömegben." Ilyesmik. Az ajánló, amit küldtél lehet jó, de sajna csak fehér téglalapokat ad, ha rányomok. 😞

Dzsini
Bármelyik hajóépítővel játszhatsz (2 link a két szón), és az adatok alapján is dönthetsz, van ajánló is, leírhatod, hogy milyen kereted van és mit szeretnél játszani, és a fórumlakók is írhatnak ajánlatokat...

vagy vedd meg azt, ami tetszik, és használd kedvedre, ne foglalkozz a számokkal 😊

Hali,

Tudtok valahol bővebb leírást a hajókról, mint ami a wikin van? Gondolkozom, hogy mi legyen a következő, de nehéz a döntés.

Dzsini
A Cobra elég jó mindenes, és nem csak egyet tarthatsz belőle 😊 Vagy ha kötsz egy-két kompromisszumot, akkor csinálhatsz harcos-bányász hajót, amivel gyűjtögetsz, és ha beléd kötnek, visszaütsz.

Egyenlőre 1 misim van. Most vettem egy cobrát. Szóval gyűjtök egyenlőre. A cobrával harcolni akarok szóval valami másik hajó kellene.

Dzsini
Milyen anyagi kerettel? Főleg a mindenes hajókat ajánják, (Cobrák, Aspok, Python...)
Kell egy jó nagy refinery (jó, ha legalább 4 féle anyagot tud gyűjteni), prospector és collector drone (előbbi, hogy több nyersanyag jöjjön, utóbbi, hogy ne kelljen egyesével scoopolni), és annyi raktér, amennyi csak marad. Ja, és inkább kevés nagyobb, mint sok kisebb mining laser.

Ha nem gyors a hajó elmenekülni, vagy nincs aki megvédjen (Openben beszállhatsz többi bányász mellé, akire vigyáznak a játékosok, vagy Soloban valamelyik RES-be mehetsz, ahol van rendőrség), akkor pár fegyver és pajzs, hogy megvédd magad.

Lehet megoldodott, driver frissités azóta megy. Más. Bányász hajónak mit ajánlottok?

nekem atomstabil